HC Poetarum

Odpovědět

Hlasování: Budete hrát sezóny? (jen pro členy klanu)

ano
19
70%
ne
8
30%

Celkem hlasů: 27

dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722
Re: HC Poetarum

Příspěvek od dawemorraless » 17.10.2014, 15:41 hod.

Fru a co Heroes of the Storm? hmmmmm? máme? Já ránko prošel 1 tutorial a nevypadá to zle :) no já určo položim monka jak sem psal nestíhám to klikat a s 9 mio tačnes one shot one kill :green:
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Fru-fru
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Frufran#2167

Příspěvek od Fru-fru » 17.10.2014, 16:03 hod.

Ono už to jede, jo? To bych klidně zkusil...

EDIT: Takže stále beta fáze a bohužel beta invite jsem nedostal...

Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 17.10.2014, 20:23 hod.

Fru a máš request na betu? Já to dostal nedávno je to teprva alfa cosi verze ..... a Utar mě furt nadává že to mačkám blbě Obrázek
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Fru-fru
The Butcher

Příspěvek od Fru-fru » 17.10.2014, 21:33 hod.

Mám, ale stejně nic parchanti neposlali :D ... Mno nic, utrácím čas v Life is feudal :-)...Tak jsem zvědav jak to bude bavit ;)

Dík Detoxu za motivačku, ale stejně se mi nějak nechce, prostě se nemůžu dokopat..už tolikrát jsem byl v klientu a stejně jsem to nakonec vypnul :D ... Doufám, že mě za tohle Kryon nevyhodí z klanu ;)
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 18.10.2014, 07:19 hod.

No pokud se fru zadaří a uělám v HOS do 7 listopadu nějakej ten lvl tak mě zařaděj kamsi a mužu když se zadaří invitovat friendy
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Lemurman
Zhar the Mad
BattleTag:Lemurman #2764

Příspěvek od Lemurman » 18.10.2014, 07:47 hod.

pokud by si mohl dawe invitovat, tak já bych se o jeden invite poprosil :wave:
Obrázek

Fru-fru
The Butcher

Příspěvek od Fru-fru » 18.10.2014, 08:27 hod.

No tak to šup Dawe, já odkojenec původní DOTY na které sjem v rámci vysoškolských studií strávil stovky hodin po něčem takovém vždy toužil ;)
Obrázek

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 18.10.2014, 08:40 hod.

Tvle já zkusil toho pána prstenu nového a ještě ryse Son of Rome bo jak to je a jsem zhnusen.
Preskinovanej a. creed.

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 18.10.2014, 11:52 hod.

Lvl 2 >:D jako je to zábavný sice tomu zatim moc nedávám ale to se naučim snad :lol: škoda že to nikdo nemá :{
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Fru-fru
The Butcher

Příspěvek od Fru-fru » 18.10.2014, 15:04 hod.

To Kuki:
S pánem prstenů sjem chvíli koketoval, ale pak jsem an to hodil bobek. Bych nakonec byl zhnusen a otráven a to raději ne... Son of Rome mě neláká, to si raději zahraju toho assasina. Spíš můj problém teď zas je, že bych chtěl hrát něco, kde máš progres o který se můžeš podělit, sdílet ho, vzájemně si pomáhat...Prostě trochu sociální MP hru... SP jsem pařil poslední 1,5 měsíce :D
Nekoukal jste někdo na The Crew?

To Dawe:
MOBA musí člověk naskillovat, jako všechny hry, ale je to jen o praxi a výhoda HOS oproti DOTA a jím podobným má být délka zápasu. U Doty není problém zkejsnout 40-60 minut na kolo, tady se prej hraje okolo 20-30 minut na match...to mi přijde akčnější a nemusíš se pak trápit v po*aným zápase,protože víš,. že to za chvíli končí...
Ale když by ten invite vyšel, rád se připojím, ale zas si nedělej násilí...
Obrázek

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 19.10.2014, 00:57 hod.

Crew vypadá good ale ještě je čas.
Já asi zahraju swat4 to je moje srdcovka jinak her kýbl ale nic poradnyho. :(

Fru-fru
The Butcher

Příspěvek od Fru-fru » 19.10.2014, 08:08 hod.

A koukal jsi na life is feudal, pokud Tě baví podobný typ her, tohle se rýsuje moc zajímavě:D...

Jinak SWAT, njn, nezapomenu na společnou LAN kooperaci na kolejích kdy jsme pařili jednotlivé mapy dokola a dokola...Nářez. Crew snad bude dobrý (ale máš pravdu, že si ještě počkáme).
Doufal jsem, že Grid Autosport mi nabídne rozumný mulťák, ale nebaví mě...Auta nemusíš kupovat, můžeš si je jen půjčit, když je poškodíš, platíš opravu...a druhů závodů a skupin je tolik, že i když koupíš auto (abys ho mohl vylepšit), tak s ním stejně nemusíš jet jedinej závod, když půjdeš v quickmatchi....A jinak se závodu skoro nedočkáš...
Obrázek

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 19.10.2014, 08:38 hod.

Lvl 6 :green: jde to pomalu a k lamě se nikdo nechce připojit >:D tak furt jen practise....škoda že to nemáte :{
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 19.10.2014, 08:42 hod.

Tak na to mrknu. :-)
Me strašně bavilo War Z dokud nám nevykradli sejfy kde jsme měly zbraně a náboje na 3svetovou s klukama a pak jsme se na to vykaslali.
Uvidíme co vyjde, hry co dohrajes za večer už mě prostě nebaví.
Heh, swat sem si ještě v noci nakonec zahrál. :-D

Fru-fru
The Butcher

Příspěvek od Fru-fru » 19.10.2014, 10:06 hod.

To Dawe:
A na jakém že lvlu už můžeš někoho invitnout? Ale tak stejně lvl 6, to jsi do toho musel praštit ybch řekl...

To Kuki:
Tak tohle za večer nedohraješ:D ... Ve výsledku včetně rozkoukání jsme postavil první obydlí asi za 7 hodin různého prozkoumávánía hledání... Dneska už bych to dal rychleji, už se ve hře člověk vyzná trochu víc...ale stejně. Uvidíš... Ve hře to vypadá super, hraju na českém serveru kde nás je +- 20 online vždycky...buď se k někomu připojíš do vesnice a budeš dělat o co Tě +- požádá, on Tě za to nasytí, posyktne nástroje a možná místnost v baráku, nebo jako já začneš v menší začínajícím uskupení od začátku... Kdybys chtěl vedle mě je ještě msíto, bydlím kousek od moře ;) ... Teď jsem tu osaměl, takže místo je, aspoň něco do začátku vysvětlím a věci si ozkoušíš stejně sám...Teda tak jsem to měl já, nechtěl jsem aby někomu dělal slečinku, chci si rpvně všechno vyzkoušet a mohu Tě ujistit, že ejnom dostat se ke kovu a začít smeltit je dost záběr :D ... Dlouho mě hra zas takhle nenadchla...A na to, že je to aplha, tak je toho tam opravdu mnoho, v jiné hře by tohle klidně nazvali closed betou...
Mimochodme kdybys do toho šel, budu Ti klidně dělat kováře ;) ..Ty bys mohl cokoli jiného, já řpipravím nástroje a Ty co si vybereš:-)...A nebo můžeš odzkoušet cokoli uznáš za vhodné, je to vcelku jedno...
Obrázek

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 19.10.2014, 13:25 hod.

Musím konečně dohrát výbornej ALien Isolation, ale to je dobré hrát jen za tmy. Ve dne nemá cenu.
Taky mě dost chytla překrásná adventura Vanishing of Ethan Carter.
Obrázek

Fru-fru
The Butcher

Příspěvek od Fru-fru » 19.10.2014, 14:41 hod.

Adventury nemusím, to mě bavilo za mlada, dneska an to nemám trpělivost ;)

Isolation může být super, ale můj problém je, že nemám hrád hry co mě záměrně děsí... Proto jsem nikdy nehrál Dooma 3 a podobné věci, kde na Tebe ze tmy bafají věci a chtěji Tě killnout :D
Ale Isolation vypadá úžasně. Skoto jsem se po*ral z recenze na Bonuswebu, jsem si říkal, že to je zase úspěch celého webu. Nevím co za hry hraje recenzent, ale přijde mi jako by jsi dal člověku hrajícího assasiny či obdobné věci recenzovat The Sims...
Obrázek

KryOn
Burning Soul
BattleTag:KryOn#2377

Příspěvek od KryOn » 20.10.2014, 06:51 hod.

Tak včera super hra, až na ten ripouš od poslední rány GR bose na lvl31 nebo kolik - seazon main do kytek po nějakých 125 hodinách? Super, stejně nedokázal dropnout TaT, to máš za to hajzle :o). Mohl za to samozřejmě KryOn a jeho Zweigeltrebe - doporučuju! Prodává ho hlavně Albert - Víno Michlovský - Zweigeltrebe - stojí asi 120 kč, ale chuťově aspoň za tři kila :o). Fakt nejlepší vínko, jaký jsem letos pil! A že jsem pil :o)
Obrázek
Battlenet: PROFIL________________________________________________________Zprávy na poetu

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 20.10.2014, 07:23 hod.

Šlo to dobře ubeři padali jakmouchy btw udělal sis hf ring? Já teda pro jistotu jo >:D dneska asi nebudu ale pokud Tě nikdo neprotáhne tak asi zitra Tě posunu a každopádně RIP té kalamitky je škoda byla fakt brutální :{
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 20.10.2014, 08:36 hod.

Já tam viděl nějakej text s RIPem Kryona .. myslel jsem, že to je zase nějaký ten laciný ftípek, když jsem četl, že jste porazili GR 31 ... tož RIPánek Kryone no :)
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „HC Poetarum“