To Dawe:
A na jakém že lvlu už můžeš někoho invitnout? Ale tak stejně lvl 6, to jsi do toho musel praštit ybch řekl...
To Kuki:
Tak tohle za večer nedohraješ:D ... Ve výsledku včetně rozkoukání jsme postavil první obydlí asi za 7 hodin různého prozkoumávánía hledání... Dneska už bych to dal rychleji, už se ve hře člověk vyzná trochu víc...ale stejně. Uvidíš... Ve hře to vypadá super, hraju na českém serveru kde nás je +- 20 online vždycky...buď se k někomu připojíš do vesnice a budeš dělat o co Tě +- požádá, on Tě za to nasytí, posyktne nástroje a možná místnost v baráku, nebo jako já začneš v menší začínajícím uskupení od začátku... Kdybys chtěl vedle mě je ještě msíto, bydlím kousek od moře

... Teď jsem tu osaměl, takže místo je, aspoň něco do začátku vysvětlím a věci si ozkoušíš stejně sám...Teda tak jsem to měl já, nechtěl jsem aby někomu dělal slečinku, chci si rpvně všechno vyzkoušet a mohu Tě ujistit, že ejnom dostat se ke kovu a začít smeltit je dost záběr

... Dlouho mě hra zas takhle nenadchla...A na to, že je to aplha, tak je toho tam opravdu mnoho, v jiné hře by tohle klidně nazvali closed betou...
Mimochodme kdybys do toho šel, budu Ti klidně dělat kováře

..Ty bys mohl cokoli jiného, já řpipravím nástroje a Ty co si vybereš:-)...A nebo můžeš odzkoušet cokoli uznáš za vhodné, je to vcelku jedno...