Mrtvolky - HC crew
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
dneska budu jen odpoledne, večer klasický rodinný život
tradiční čas budu teoreticky v sobotu
tradiční čas budu teoreticky v sobotu
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
Re: Mrtvolky - HC crew
... já budu tradičně, takže by jsme mohli dát něco pořádnýho :-)) ...
ja bych se pridal, kdyz bude misto
Včera jsem na chvilku zavítal na PTR, kde jsem cca. 2 hodinky hrál za DH. Ihned po naskočení do hry jsem musel předělat build a to v návaznosti na nové změny u M6. Poté jsem si dal 3 rifty na T6 a byl jsem překvapen, jak snadno a rychle vše padá. Mohu říci, že T6 už není na PTR ani pro děti, ale doslova pro nemluvňata. Nic neklade odpor a většina monster lehne na jeden výstřel. Bosse jsem sundal tak rychle, že jsem si ani nevšiml, že tam vůbec byl. Následně jsem naskočil do GR level 37 a 38, které jsem i bez unity dal zcela volně v limitu. Největší problém u elit mi dělal reflect, díky kterému mi i dvakrát procla pasivka. Hold už jsem na něj téměř zapomenul a je nutno si tento affix hlídat a dívat se, zda ho elita má.
Největší nezvyk byl ten, že sentry střílejí jen tehdy, když střílí DH a chvilku mi trvalo, než jsem se rozstřílel. Ze začátku jsem měl také problém s nedostatkem hatred, ale to jsem nakonec vyřešil tím, že jsem přešel na Twin Chakram a toulec k němu, který generuje tak potřebnou hatred. Nemusel jsem tedy používat žádný generátor a mohl střílet pořád.
Podrobněji se rozepíšu až o víkendu, kdy se na PTR vrátím. Mohu však sdělit, že pokud si chce Blizz udržet hráče, tak bude muset něco udělat s obtížnostmi hry mimo GR. Navrhoval bych, aby obtížnost byla ve stejném duchu jako v GR, tj. od 1 do 100. Bylo by příjemné jet ubery třeba na obtížnosti 50 (GR50)
Největší nezvyk byl ten, že sentry střílejí jen tehdy, když střílí DH a chvilku mi trvalo, než jsem se rozstřílel. Ze začátku jsem měl také problém s nedostatkem hatred, ale to jsem nakonec vyřešil tím, že jsem přešel na Twin Chakram a toulec k němu, který generuje tak potřebnou hatred. Nemusel jsem tedy používat žádný generátor a mohl střílet pořád.
Podrobněji se rozepíšu až o víkendu, kdy se na PTR vrátím. Mohu však sdělit, že pokud si chce Blizz udržet hráče, tak bude muset něco udělat s obtížnostmi hry mimo GR. Navrhoval bych, aby obtížnost byla ve stejném duchu jako v GR, tj. od 1 do 100. Bylo by příjemné jet ubery třeba na obtížnosti 50 (GR50)
Reflect si stačí trochu pohlídat. Na hodně vysokých GR stejně budeš po většinu času střílet do zdi při schovávání se (tedy pouze abys zajistil, aby střílely sentry). A tedy reflect problém není.
- hulkxxxl
- Ancient
jooo reflekti já si už zvykl s monkem koukat na affixy, klasickej dh to nemusel řešit, sranda byla u lightningu to tě zabije i když se portneš do města
btw mdmt: povedlo se mi včera si na dvacátej pokus dát cc na amulet a rovnou 10%, ale stejně tvrdím že po patchi už bude jedno jestli máš amu nebo helmu do setu protože tu helmu co máme na kokose nebudeme potřebovat
btw mdmt: povedlo se mi včera si na dvacátej pokus dát cc na amulet a rovnou 10%, ale stejně tvrdím že po patchi už bude jedno jestli máš amu nebo helmu do setu protože tu helmu co máme na kokose nebudeme potřebovat
Hrajete jeste nekdo tu Fifu15? Uz jsem ji koupil tak kdyztak poslete nicky na origin..
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
jj fifu hraju já a mdmT, nick mám Frouzen. Do diabla ani nevím kdy se podívám. Po smrti strašáka se mi tam už moc nechce... navíc dneska snad vyšlo The Crew, které jsem si nakonec taky koupil
edit: teď jsem si akorát pustil Launch Trailer... a docela epický začátek. Snad se jim podařilo vychytat mouchy s ovládáním na gamepadu. Uvidím večer.
trailer: https://www.youtube.com/watch?v=LVDUbfdfBPk#t=177
edit: teď jsem si akorát pustil Launch Trailer... a docela epický začátek. Snad se jim podařilo vychytat mouchy s ovládáním na gamepadu. Uvidím večer.
trailer: https://www.youtube.com/watch?v=LVDUbfdfBPk#t=177
- hulkxxxl
- Ancient
zdarec, já teda neplánuji nějak kupovat nic (není za co už jsem utratil co se dalo )
d3 se ti ani nedivím, já mám málo času takže mě to stačí ta hodinka ale aspíš to beru jako farmu materiálu na crafty po patchi když jsem nasuchu
ale nějakej ten support by to chtělo holt si na tebe počkáme, nafarmím klíče na ubery atd a někdy zajdeme až bude s čím
pouštět se bez supportu na vyší gr se mi nechce, momentálně skouším s bárbi farmit tu helmu co dělá taky očarování elit ale nějak se mi nedaří
d3 se ti ani nedivím, já mám málo času takže mě to stačí ta hodinka ale aspíš to beru jako farmu materiálu na crafty po patchi když jsem nasuchu
ale nějakej ten support by to chtělo holt si na tebe počkáme, nafarmím klíče na ubery atd a někdy zajdeme až bude s čím
pouštět se bez supportu na vyší gr se mi nechce, momentálně skouším s bárbi farmit tu helmu co dělá taky očarování elit ale nějak se mi nedaří
-
- Minion of Destruction
... dej vedet jestli to The Crew stojí za to, pokud jo, tak bych po berouskovi koupil :-) , nejak mě uz nebaví hrát offline ... jinan Reve na originu mám překvapivej nick mdmT :-)) ...
- Frozen
- The Butcher
zatím mohu říct, že to je fakt super hra Obtížnost je nastavena docela dobře, možná lehce těžší oproti NFS, což se mi líbí a neberu to jako - .S autama se dá vyblbnout až až a po prvních 10 lvlech dostane hra další rozměr, kde si vyberete frakci a otevřou se vám PVP závody a boje o území. Koupě hry nelituji a jsem rád, že ji mám Zatím jsem ve hře našel tak 20 aut, což jich tam bude daleko více a navíc ubisoft slibuje, že bude do the crew pořád dodávat nový obsah, tak jsem zvědav.
Každopádně hru doporučuji.
Každopádně hru doporučuji.
- Frozen
- The Butcher
ps. asi nejzábavnější byla zatím hra co jsem jel s jedním člověkem v coopu, kdy jsme naháněli jedno vozidlo a za boha jsme ho nemohli dostat. Povedlo se asi až na 5 restart, ale ta hra v coopu je fakt super . Navíc v závodech pokud jedete coop, tak stačí, že vyhraje váš spoluhráč. Vy mu můžete krýt záda a zdržovat ostatní, případně prostě když vám to nevyjde a jemu jo, tak je brán jeho výsledek i jako ten váš a hra má tím úplně jiný rozměr. To se jim moc povedlo.
- hulkxxxl
- Ancient
vypadá to hezky, koukal jsem nějaký streamy na tw tv, ale mám obavu že můj kompl to nedá spíš mě láká xbox verze, ale 1400kč no jdu blejt
- Frozen
- The Butcher
na pc je to +- 900, ale HW nároky to má fakt nízký. Já to hraju na ultra na 60 FPS. Btw ale jestli máš Xbox, tak bych si vzal asi verzi na něj, aby sis byl jistej . Server by měl být jeden pro všechny. Resp svět v crew by měl být jen jeden.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Esi si udělám víc času tak kupuju jinak chvilku počkám nevím co dřív. :-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
- Frozen
- The Butcher
Btw včera jsem jel jeden frakční závod.... trval cca 72 minut a to jsem se ještě cca 2 minuty od konce bál o to zda budu do třetího místa (což byla podmínka pro splnění úkolu), nakonec jsem dojel těsně za prvním. Povedlo se mi totiž vysekat soupeře . ale kdybych se vysekal já, tak by mě asi jeblo, neudělat po 70 minutách závod a hrát ho znova.... Ale chvílemi byly ty scenérie tak krásné, že se mi chtělo to auto zastavit a jen koukat na tu krajinu.... ten závod se jel napříč Coloradem a sjíždění serpentýn v pozadí s bouřkou a nebo zapadajícím sluncem, jako fakt zážitek.
-
- Minion of Destruction
... po výplatě pořídím, tak se moc nehoň dopředu ať nemám půl století ztrátu :-)) ...
- Frozen
- The Butcher
hele já se nikam nehoním, údajně se za jeden den dá dostat na lvl 50... já mám zatím lvl 12 a hrou se bavím, navíc pokud by jsme jeli spolu, tak se dostaneš během chvilky na mojí úroveň.
Koukal jsem na screeny a videa a nemá to chybu. Ale neni nad to si to tam projet nazivo
S6HC: GUARDIAN, Solo DH - GR 82 13:43 (Rank 50!!!), 313 hrs, NO RIP!!!