HC Poetarum
- Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lemurman #2764
dneska mi to nějak padalo:
Re: HC Poetarum
kua, mě bolí hlava, jsem zas chlastal a už to není jak za mlada ... hele, jsem in taky na ty ubery
Detox, to říkáš každý víkend dokola .. nemáš chlastat
Lemur: cg k mooc pěknýmu ruksaku
Lemur: cg k mooc pěknýmu ruksaku
- Lemurman
- Zhar the Mad
tak mi dneska DC v Trialu zabil tohoto DH 30 hodin v háji (to je pro mě cca měsíc až měsíc a půl hraní)
ale aspoň mi padl 1. Unity a je celkem pěknej
btw, nenašel by se někdo, kdo by mě někdy (snad zítra) vytáhl na 70
ale aspoň mi padl 1. Unity a je celkem pěknej
btw, nenašel by se někdo, kdo by mě někdy (snad zítra) vytáhl na 70
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Rip chlaoe já to dneska taky zapichl.
Esi budu online tak klido.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Esi budu online tak klido.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Budu až večer Lemu pokud budeš vyexpíme ....rip
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- xpandelx
- Gorebelly
- BattleTag:xpandelx #2976
Budem online od 15:30 kludne vyexpím, RIP...
Ej, to je nemilé .. RIP.
Mít DH, tak ti taky helpnu, ale s Barbarem by to šlo dost mizerně :/
Mít DH, tak ti taky helpnu, ale s Barbarem by to šlo dost mizerně :/
RIP Lemur, byl jsem u toho. DC je fakt největší UBERBOS všech časů... Samo jestli budu, tak jsem taky k dispozici... Škoda, že to nebylo vidět, stál jsi akorát uprostřed chumlu :o( ale to bychom museli přestat na první vlně, ty další už koušou...
- Lemurman
- Zhar the Mad
díky hoši za podporu moc si toho vážim
jinak ta smrt byla snad i k něčemu dobrá, konečně (snad) budu mít stabilnější net
jinak ta smrt byla snad i k něčemu dobrá, konečně (snad) budu mít stabilnější net
A možná se Lemure s tebou svezu, jestli bude nějakej expíč, páč roupama přemýšlim, že rozjedu ještě Tomáše Krujzů a nebo Zaříkávače školáků, možná zálohu DH, nevim, nějak už roupama nevim :o)...
- Kuki10
- Globální moderátor
Rip kamo....
Co se stalo?
Co se stalo?
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
diky, byla to moje chyba ... presne minutu pred koncem riftu me procla pasivka ... sel jsem do mesta a zpet vlezl 5 vterin do konce jak riftu tak pasivky ... jak vidis na obrazku, nepocital jsem s tim, ze ten sulda skoci skoro pres pul obrazovky 2 vteriny do nove pasivky
ty dve vterinky potom, byla by nova pasivka a ja bych odvalutoval v klidu nekam do pryc ... takhle bohuzel, v bance mam sice dalsi gear, ale bude to tak o 200k mene v DPS ... no coz, HC je HC
ty dve vterinky potom, byla by nova pasivka a ja bych odvalutoval v klidu nekam do pryc ... takhle bohuzel, v bance mam sice dalsi gear, ale bude to tak o 200k mene v DPS ... no coz, HC je HC
- Kuki10
- Globální moderátor
Jaj. :_D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
RIP .....tak pokud je mob tak moje mončičanda je nesmrtelná Technicky Prakticky nikoli páč to fakt nestíham všecko dikelit a mačkat díky sunwuku dám i nějakou dmg 45 mio clit sem zatim viděl nejvíc. Časem budu klitovat za víc ale chce to kulervoucí skycutter a mít luck na drop a craft headrig nece klohnit born meč v dobré kvalitě. A hlavně potřebuju dourovač
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
RIP Detox, jak už jsem psal ve hře... Dawe, už se těšim, až zkusíme vyšší a vyšší GR, hezky to tam držíš na sobě, to jako jo...
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Hello pánové, jak žijete ?
RIP všem riperům a long Llfe všem přeživším ...
Mnoo, pauzu stále prodlužuji, D3 mě teď vůbec neláká, nějak není motivace a chuť a přitom by i nějaký čas byl... Nevím mno... Největší radost by mi udělal nový datadisk, ale to je kravina, to dobře vím:D ...
Takže teď se poflakuji v jiných hrách, mám betatest Elite : Dangerous, takže tam jsem utratil už nějaký čas, občas pařím Grid : Autosport, občas Herose Might and Magic VI, a občas nic. Ani nějak nemám chuť na mé oblíbené Hack and Slash, takže se nekoná ani zmiňované POE, protože nějak chybí motivace...
V pdostatě hledám do čeho se ponořit..už sjem přemýšlel, že opráším i EVE online, páč nějak bažím po scifi titulech...ale zatím nevím mno...Kdybyste někdo měl tip nebo jste něco pařil a chtěl parťáka, zkuste říct ... Z nouze už jsem pokukoval po wowku, ale to už je asi opravdu kravina
Takže Gl a nezapomeňte, stále Vás sleduji
RIP všem riperům a long Llfe všem přeživším ...
Mnoo, pauzu stále prodlužuji, D3 mě teď vůbec neláká, nějak není motivace a chuť a přitom by i nějaký čas byl... Nevím mno... Největší radost by mi udělal nový datadisk, ale to je kravina, to dobře vím:D ...
Takže teď se poflakuji v jiných hrách, mám betatest Elite : Dangerous, takže tam jsem utratil už nějaký čas, občas pařím Grid : Autosport, občas Herose Might and Magic VI, a občas nic. Ani nějak nemám chuť na mé oblíbené Hack and Slash, takže se nekoná ani zmiňované POE, protože nějak chybí motivace...
V pdostatě hledám do čeho se ponořit..už sjem přemýšlel, že opráším i EVE online, páč nějak bažím po scifi titulech...ale zatím nevím mno...Kdybyste někdo měl tip nebo jste něco pařil a chtěl parťáka, zkuste říct ... Z nouze už jsem pokukoval po wowku, ale to už je asi opravdu kravina
Takže Gl a nezapomeňte, stále Vás sleduji
Vzdyt tu fcipam jenom ja, ale neboj se nic Lemurem, uz se rysuje poskladani particky na GR a to bude teprve nastrel, to uz RIPne snad i Kryon a Dawe. Xko to uz ma aspon jednou za sebou
Jinak je pravda, ze se trosku polevilo, ale tak ja mam zas do ceho kopnout po RIPu. Momentalne to vidim na crusice, DH necham i kdyz mam na to gear, ulezet ...
Fru nekecej a doval se ... je potreba skupinova hra a pokorit nejake GR, vzdyt od toho to tam mame. Ty postavy chcete mit jak ve vykladni skrini nebo co?
Jinak je pravda, ze se trosku polevilo, ale tak ja mam zas do ceho kopnout po RIPu. Momentalne to vidim na crusice, DH necham i kdyz mam na to gear, ulezet ...
Fru nekecej a doval se ... je potreba skupinova hra a pokorit nejake GR, vzdyt od toho to tam mame. Ty postavy chcete mit jak ve vykladni skrini nebo co?