Otázky a Odpovědi
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Já mám SSD na systém a dia a raptora na další soft a hry.
Aspoň dokud SSD bude stát ranec.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Aspoň dokud SSD bude stát ranec.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Re: Otázky a Odpovědi
Chlapi nemali ste niekto problem pri instalacii systemu, ze windows nespoznal SSD disk? Skusal som na noteeboku acer cca 5rocny a nespoznal Kingston, intel v pohode. Treba ho pred istalaciou formatovat? disky som mal len pozicane na skusku... planujem kupit asi intel abo samsung dufam ze ho pak spojazdnim
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
No mel by byt na NTFS ale esi to ma vliv na rozpoznání netusim.....
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
mal by byt naformatovany na ntfs inak ho windows ignoranzzz
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Pokud ho vidí BIOS, tak ho musíš během instalace widlí naformátovat.Relic píše:Chlapi nemali ste niekto problem pri instalacii systemu, ze windows nespoznal SSD disk? Skusal som na noteeboku acer cca 5rocny a nespoznal Kingston, intel v pohode. Treba ho pred istalaciou formatovat? disky som mal len pozicane na skusku... planujem kupit asi intel abo samsung dufam ze ho pak spojazdnim
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
ked som ten kingston pripojil vo windowse tak v pohode fungoval ale pri instalacii ho nenaslo.
-
- Zhar the Mad
pretoze nebol naformatovany. v disk manazerovi vidiet vsetko aj susedove disky.
to Relic: skor mi to pride tak, ze ho nemas zapnuty v biose, win ti ho najde aj bez identifikacie biosu, ale instalacka az vtedy, ked ho oceluje aj bios. Pozri ci mas v biose na radici kde ho mas zapojeny volbu enabled, alebo auto .. to je potrebne pre instalacku, a je jedno ci je disk naformatovany, alebo neni
@Tapatalk
@Tapatalk
Tesiah: no to uz neviem ale muselo byt enabled kedze ssd disk intel fungoval a dal sa nainstalovat system a na ssd disk kingston sa nedal nainstalovat system. ci tam je nejaka nekompatibilita alebo co ze ho nespoznal.
-
- Zhar the Mad
myslite si, ze stary puzzle ring ma nejaku hodnotu? Ten co ma sancu vykuzlit goblina.
On Ti goblina nevykouzli, ten Goblin beha za Tebou a zbira obyc veci a kdyz jich nazbira 12, tak za tech 12 vyhodi jeden rare, lege nebo set item.
-
- Zhar the Mad
ved preto vravim ten stary legendarny este z pred vyse roka.
budu znit asi jako naprosty idiot ale jak nasbiram co nejvice craftovaciho materialu "Reusable Parts" ? skoro vubec nepada? a pokud to dobre chapu mel by jit Salvage u kovare ale kde padaji bílé(normalni) veci a kdyz uz tak abych z nich dostal "Reusable Parts" a ne "Common Debris"
V jedne A5 lokaci kde je samy armor stand nebo kdovi jak se to jmenuje, je to takovy to strasne rozlehly uzemi, neco jak desolate sands
-
- Zhar the Mad
chlapce chlapce..musis byt na level 70 aby si biele veci rozlozil na reuseable parts, proste musia byt tie itemy levelu 70. Ty mas pod preto su common debris. a kde ich hladat? ideal je halls of agony zo stojanov (act 1) a battlefields of ethernity (act 5) tiez zo stojanov.karlmega píše:budu znit asi jako naprosty idiot ale jak nasbiram co nejvice craftovaciho materialu "Reusable Parts" ? skoro vubec nepada? a pokud to dobre chapu mel by jit Salvage u kovare ale kde padaji bílé(normalni) veci a kdyz uz tak abych z nich dostal "Reusable Parts" a ne "Common Debris"
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
nemusí se jednat o lvl 70, na Reusable Parts se rozkládaj bílý věci s lvlem 61 až 70
- Vizharan
- Wraith
- BattleTag:Vizharan#2979
Zdá se mě to, nebo zvýšili drop krystalů ? Protože teďka za poslední dva dny mi jich popadalo celkem dost z mobů...
Přesně, celkově byl drop craft matriálu navýšen.... Pro mě super, jelikož jsem na tom byl s matrošem vždycky bídně...
- Vizharan
- Wraith
- BattleTag:Vizharan#2979
já taky právě takže jsem hodně nadšený a vůbec si nestěžuju !