Mrtvolky - HC crew

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Zamčeno
hulkxxxl
Ancient
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Hulkxxxl#2541
Re: Mrtvolky - HC crew

Příspěvek od hulkxxxl » 09.10.2014, 07:44 hod.

já jedu bez toho ss, prostě klasickej sentry s tím že další si vyvolávám helltrapperem (a jde to v pohodě už jsem si zvykl), k tomu ca na stuny a impale - koukni na postavu http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hulk ... o/50270988

místo ss mám jen vault, nekrmím discipline a nehrotím cdr abych měl ss, protože lag = smrt

no mám slabej net a blbej kompl 10 let starej a nepozoruju nějaký fps dropy nebo něco, já teda mám fps nízký stále, možná když je někdo zvyklej na 60 tak mu to dropne ale mě to jede furt stejně

chtěl bych ještě lepší quier, nedaří se namotat 15% na torzu a i na toulci nemám + sentry, podle kalkulačky se každé procento = 500k dmg (a chybí mi 20 :) pak ještě musím sehnat soj s 7% ats, no ten poslední bp je už fakt o těch procentíčkách každé se počítá ale ta dps stojí zato

momentálně jsem přepočítal dps fire varianty a vychází kolem 53mil (ten lighting má víc) a 70 když mi monk helfne s culem
Obrázek Obrázek

Mlok
Ancient
BattleTag:Mlok#2413

Příspěvek od Mlok » 09.10.2014, 09:51 hod.

Právě o těch 60fps mi jde. Mám je až na pár vyjímek blbě udělaných lokací trvale (HW mi udrží 100+ fps kdybych vypnul V-sync) všude a nerad bych si pohoršil. A když jsem koukal na video, jak Gabynator s tímhle buildem dal GR48, tak tam má pořád kolem 30fps. A je otázka jestli má slabý HW nebo to takhle snižuje ten build, přeci jen lightning je pak všude.

Na HC chápu, že to máš jak to máš. Já bych s tím ale chtěl hrát vyšší GR na SC (tzn. minimálně GR40+ sólo) a tam to bez SS hrát tenhle build nejde, protože aby měl maximální dmg (a byl silnější než jiné varianty), tak musíš neustále spamovat Ball Lightning i sám (nestačí ty vyvolané Helltrapperem). A k tomu je podmínkou perma SS, jinak okamžitě smrt. Gabynator to udržel po celý úspěšný pokus na GR48. Tam jedno ukliknutí kdyby nestihl perma SS a byl by okamžitý one hit kill (bude to už i na o něco nižším lvl GR, na 48 ale tutovka).
A tenhle styl hraní se mi moc nelíbí, klikat 15 minut souvisle na SS v intervalu kratším než 1,5s (musí mít tolik CDR aby měl rezervu na odezvu serveru, zpoždění přenosu server/klient a zpět dle toho jaké má připojení), aby trvale s jistotou udržel perma SS. Je jasné, že na tohle se na HC nedá spoléhat, protože dříve nebo později dojde k mírnému lagu a konec.

Postupně zkusím více variant. Ale chtěl jsem právě na začátek vybrat jednu, protože nebudu mít hned gear na všechny. I na tu jednu to bude chvíli trvat. Nemám ještě v podstatě nic, jen jsem si připravil zatím DH na 70lvl a teď budu postupně u Kadaly nakupovat za shardy, které nafarmím na Wiz. (kde to jde super rychle).
I když mám 2 nebo tři itemy, které se zrovna shání blbě, to byl také podnět k tomu, že bych si DH udělal.
A to TaT. Sice nejsou ideální, protože jsem použil od Wiz., takže byl reroll z int na dex. Ale i tak mají aspoň použitelný roll. Jsou teď po rerollu se 750dex + vit + 7% AS + 8,5% ChC.
Pak mi konečně padnul perfektní unity, kde můžu rerollnout main stat (hodím tam 48+ ChD, takže bude univerzální pro všechny chary).
U třetího si nejsem jistý rollem (musím se ještě podívat). Mám ještě WH od Wiz. Takže nevím teď z hlavy jestli bude použitelný s rerollem int na dex.

M6 bude brzy aspoň s nic moc rollem (ten jde u Kadaly snadno). Offhand také není takový problém u Kadaly (i když záleží jaký dle toho co zvolím za variantu). RoRG je dnes také snadný. Nejhorší tedy bude zbraň, tam to vidím zatím na Helltrapper (pro light variantu je i nejlepší, ale zatím bych ho případně dal i pro jiné varianty), ten půjde také poměrně snadno. S Etrayou to bude horší pro případnou cold variantu. Stylem hry se mi nejvíce líbí cold varianta s EA + CA + MS. Na dmg (hlavně na single target) je ale skoro nejslabší (mám staženou pěknou srovnávací tabulku desítek variant). Na multitarget je ale velmi slušná a výborný cc. Tak uvidíme jak mi to v reálu sedne.

15% sentry na toulci, přeju hodně štěstí na rerollu. Už jsem viděl na US fóru i případy, kdy to někoho stálo 3 miliardy goldů. Nejhorší reroll co může být. Souhlasím u toulce se strategií, že je jednodušší reroll v určitém okamžiku (někde kolem 10-20mil. za reroll) stoponout a raději u Kadaly sehnat nový a začít znovu. Je ale pravda, že pro light variantu je to horší, tam už není taková sranda s novým kouskem jak je rozhodující i hodnota AS pro dosažení 4,15 breakpointu. Pro jiné varianty kde je lepší zůstat u 2,84 je to většinou fuk a klidně stačí i o něco nižší hodnota AS a nemusí být celých 20%.

Já mám tedy na light variantu stejně blbé TnT. Mám na nich jen 43% AS do petů a pro 4,15 to chce nejlépe 48%+. Když už bych hrál 4,15 breakpoint, tak bych ho chtěl nativně bez Gogoku. Nemám rád udržování stacků (Gogok už jsem hrál více na Archon Wizně, tak vím co to přesně obnáší).

SoJ spíš potřebovat nebudu. Ten padá děsně málo (od 2.1 ještě snížená šance na drop SoJe), takže to by byl problém. Budu hrát ale jen sólo, takže spíš RoRG + unity.
I když právě light varianta, kdybych se rozhodnul, že budu klikat perma SS se hraje pak i sólo SoJ + RoRG. Na tougness se pak zcela kašle a jakmile neudržíš perma SS, tak prostě okamžitě smrt. Je to ale další důvod (získáš dmg za SoJ, kde bys jinak hrál unity), proč je light varianta tak silná sólo.
Naposledy upravil(a) Mlok dne 09.10.2014, 11:07 hod., celkem upraveno 1 x.

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 09.10.2014, 10:09 hod.

jo no tak když sc a vysokej lvl tak ten perma ss je prostě cesta jak to přežít, momentálně všichni kdo jedou tyhle vysoký lvl to takto skoušejí a ano chyba = smrt

co se týká bp tak ten 4,15 je vážně co se týká dps prostě nejlepší je tam brutální nárust dps a ten s lukem nikdy neuděláš = 1,6 +7% ats zbraň tp je jedno co to bude ale ten hellpraper mi nahrazuje ty chybějící sentry protože ten lightning je o tom že ten ball letí pomalu, ale vyšlo mi že by mi stačily tat dokonce bez ats když mám toulec 20% a všude 7% ats, gem mě taky nebaví taky to chci furt a ne něco stackovat

soj taky nemám místo toho jinej jezkej ring s ats,

hoď mi link na to porovnání já to drtím sám v kalkulačce co je lepší a píšu si to na papírky abych to hnedka nezapoměl :D díky
Obrázek Obrázek

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 09.10.2014, 10:17 hod.

... Mloku na fps to nemá extra vliv, pojede Ti to pířád 100+ a tam kde Ti to padalo, tak bude padat dál, mám to stejný ... ale nemám to teda odzkoušený tak, že bych ten build sám hrál, ale hrál jsem s Hulkem a bylo to naprosto v pohodě, teda pokud jde o fps ... jinak za mě se mi ten buil z pohledu spoluhráče moc nelíbí - není naprosto nic vidět a hlavně nejde rozeznat lihgt "náš" od lightu od elit a to je dost naprd ... ale to jen takovej postřeh ...

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 09.10.2014, 10:24 hod.

no no jako bordel je to ultimátní :D hlavně ty bleskový chuchvalce putují pomalinku po celé mapě takže je to humus montra jso dávno dole a ty mráčky stále putují

ale když se Petrem nasázíme každej 5 sentry s raketama tak teda taky nic nevidím :D
Obrázek Obrázek

Mlok
Ancient
BattleTag:Mlok#2413

Příspěvek od Mlok » 09.10.2014, 11:12 hod.

Tak super, že fps problém nebudou. To jsem rád. Takže zbývá už jen jestli budu ochotný hrát perma SS. Ten předchozí příspěvek jsem dost dopsal. měl jsem otevřenou editaci a pak jsem musel na 2 hodin řešit jiné věci, tak je to aktualizované až teď kdyby si někdo nevšimnul.

V partě to bude asi už extra bordel. Sólo mi to přišlo ještě docela ok dle videí co jsem koukal.

U light varianty je jasné, že se 4,15 jet musí. Hellpraper je pro light variantu také jediná volba. U jiných variant uvidím. U cold mi zatím přijde, že je efektivnější jet 2,84 breakpoint.

Wiz mi baví a vždy bavila, ale přeci jen to chce občas změnu, takže DH udělám určitě (tedy už dělám postupně). A pak se nebudu vůbec ostýchat a klidně si pro wiz farmit klíče pomocí DH, abych mohl s Wiz. dále zkoušet GR40 rovnou (a ne začínat na GR36/37). Pár lvl na gemech navíc se také bude hodit.

Co se týká lvl GR, tak i cold build reálně může dávat kolem GR42-44, takže nutně kvůli tomu nemusím hned hrát light variantu. Nepotřebuju se hned snažit o více než GR42. Nepíšu GR45+, protože tam to většina lidí nedá ani s light buildem. A když nehraju určitě úplně špatně (s Wiz. GR39 s aktuálním gearem co mám bez Furnace i bez SoJe a bez dostupných vysokých klíčů není vůbec tak špatné), tak si zase nemyslím, že jsem nějaký superhráč, že bych hned dotahoval nejlepší.

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 09.10.2014, 12:05 hod.

Hulku s těma sentry je to fakt, ale není to až takovej problém, protože nic podobnýho monstra nehází ... ale jako když potkáš s light buildem něco co dává taky light, navíc takový ty pomalý co jim uhýbáš ( njn hraju to 2,5 a nevím jak se to jemnuje :-))) tak je to docela naprd, protože to nevidíš ... to bylo jako svýho času když se hodně hrál archona byl stejnej jako arcane sentry, tak to bylo tak pěkně naprd, ale toto je ještě horší :-))) ...

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 10.10.2014, 05:58 hod.

takže včera jsem to překopal, momentálně 2h kuše frost / fire, skusím někdy ucraftit lepší tohle bylo max co jsem dokázal udělat
jen mám málo cc tak jsem byl nerozhodnej mezi soj s fire ats a soketem a tímto ringem ale kalkulačka ukazuje cca +10mil dps do elit tak na ty se to vyplatí
pokud pujdeme jako parta a monk procuje pasivku a gemy, dám jinou runu ea - immolation tak dmg sentry vyletí někam ke 90mil (holy sh*t) momentálně cca 73mil

cíl je stále lepší ramena, nějaká ta vitka navíc by se hodila, pak boty kde bych mohl dotočit +% ke skilu, třeba dneska něco padne odpoledne
Obrázek Obrázek

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 13.10.2014, 08:36 hod.

klucí tenhle tejden to semnou bude nic moc na nějaký večerní orgie, takže aby někteří věděli kdy pustit fifu a kdy d3 :) - dávám na vědomí že po, út, čt, pá budu jen odpoledne cca 17:00 - 19:30, stř - rodinný den, so + ne klasika večerní hraní 19:00 - ?
Obrázek Obrázek

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 13.10.2014, 13:53 hod.

mě to je vcelku jedno, ale většinou v sobotu a nebo pátek koukám s manželkou na film.
ps. Jinak ta fifa je fakt fajn :).

Pro mdmT: To layalita je dobrá pro chemistry, pokud má hráč odehráno 10+ zápasů, tak je loajální a máš za to další +1 k chemistry. Včera jsem sestavil tým na 100% chemistry a je to krása s tím hrát ;) . Dokonce jsem včera porazil World Class 4:0 :lol: . Na to, že jsem předtím dostal na budku od profesionála to docela jde :D
Obrázek

Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353

Příspěvek od Reve » 13.10.2014, 14:46 hod.

mate origos?

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 13.10.2014, 17:58 hod.

@Reve: jj
Obrázek

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 14.10.2014, 11:44 hod.

... jj tak to jo, to je dobrý vědět ... ale tak já s chemistry problém nemám, mám ji na 100% i bez managera, mám tam skoro samý španěláky a nebo minimálně hráče z první španělské ligy :-) ... a 4-0 world classu to už je slušný ( teda pokud to nebyl tým z 2. holandské ligy :-))) , na world class já už mám problémy, hrávám to tak na 1-0,2-1, ale ještě to jde ... ale na legendary to jde mimo mě, na legendary mě dalo Fenerbache 5-0 a to mám papírově lepší tým než oni ( cca 82-80-80 ) ...

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 14.10.2014, 12:05 hod.

koupil jsem 12,13 i 14 a u 15 vaham jestli koupit..pac to vzdycky hraju chvilu jen ze zacatku a pak celej rok nic...

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 14.10.2014, 12:44 hod.

@Reve: asi takto. Byl jsem zatvrzelej PESák, ovšem ten jsem hrál jen do roku 2012 (to mám origo), ale pak to šlo s PES z kopce, hratelnost a zábava nulová.... resp. jsem neodehrál snad ani jeden zápas...

teď jsem zkusil demo fify na originu a měl jsem ihned rozhodnuto... herně to je jak PES 2012 v novém kabátu. Jediný co mě štvalo, tak to nezkutečně přiblbnutý auto přepínání na bránící hráče... to šlo hned na off
Obrázek

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 14.10.2014, 14:31 hod.

tak to se vzdycky prepina ihned na off :)..no popremyslim, a mozna koupim...loni me stala jen 500Kc, ale letos se zda, ze uz to bude tak 800-900..

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 16.10.2014, 06:17 hod.

Tak mezi námi vítám další mrtvolku :wave:
Obrázek

DEU
Gorebelly
BattleTag:DEU#2111

Příspěvek od DEU » 16.10.2014, 16:14 hod.

Mate PC nebo konzolovou verzi? PC verze je pro me problem, protoze mam 32bit system. Jinak diky za pridani do Klanu! :)
S6HC: GUARDIAN, Solo DH - GR 82 13:43 (Rank 50!!!), 313 hrs, NO RIP!!!

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 17.10.2014, 09:55 hod.

... fifu máme na PC ... jinak včera pěkná hra, než mi spadl net:-( ... problém byl u mýho providera a rozjelo se to až ráno:-( ... no naštěstí to bylo ve městě , tak předpokládám, že žiju :-))) ...

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 17.10.2014, 10:08 hod.

Já si včera zahrál fifu a věnoval se taky manželce. Dneska bych zapařil .)
Obrázek

Zamčeno

Zpět na „Hardcore“