Zeď nářků
Seton no to asi zná každý správný pařan asamozřejmě máš pravdu s tou únavou, pak člověk dělá děsný haluze,že tomu druhý den respektive ráno nechce věřit, že něčeho takového byl schopný...
Re: Zeď nářků
Asi tak no . A nejednou sem se u toho probudil s hláškou o disconnectu . Otevřu oči, 4 ráno....no nic, du spát, zítra práce .
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Tak tak Koukám a pořád někam běžím a za mnou 3 modrý a 2 žlutý packy potvor a ešzě k tomu Corupted Angel instan kill tak si tak říkám "Hmm tohle asi jen tak nedám" a co taklhle obtisklá klávesnice na tváři a v práci otázka "Tos doma dostal jednu vaflovačem ??" odpověď "neeee klávesnicí"
- babacho
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:KarelKiller #2267
Taky se mi to arktat stalo jednou myslim ve vanile s dokonalejme rukavicem s AS CHC a CHD na maximu.
-
- Wraith
Tak celkom zaujímavá konverzácia:
So they worked on this patch for like 6 month now and people are already bored after a week. and marauder is still the only viable build for dh. dat build diversity. gj blizzard as always...oh well back to d2 / poe ladder I guess
Yes and how long did they work on PoE? i was bored after an hour.
they give free content patches and ladder every 3 month and a free expansion pack every year. ggg has 20 employees or so and the game is free2play.
it took a half year for blizzard to implement a f*ck basic ladder system with 6 new crap uniques, give 2handers +10% dmg, some class tweaks, rifts with a timer and a gold counter. blizzard has hundreds of employees and is a multibillion dollar corporation. d3 seems to be a absolute mess when it comes to update the game.
So they worked on this patch for like 6 month now and people are already bored after a week. and marauder is still the only viable build for dh. dat build diversity. gj blizzard as always...oh well back to d2 / poe ladder I guess
Yes and how long did they work on PoE? i was bored after an hour.
they give free content patches and ladder every 3 month and a free expansion pack every year. ggg has 20 employees or so and the game is free2play.
it took a half year for blizzard to implement a f*ck basic ladder system with 6 new crap uniques, give 2handers +10% dmg, some class tweaks, rifts with a timer and a gold counter. blizzard has hundreds of employees and is a multibillion dollar corporation. d3 seems to be a absolute mess when it comes to update the game.
Když všechno, co Blizzard přidá je jen recyklace stávajícího obsahu furt dokola, pokud někoho nebaví samotný základ D3 = nekonečná farma, tak ho to přestane bavit dřív nebo později. Každým dalším patchem je to větší mišmaš.Psychotoxic píše:Tak celkom zaujímavá konverzácia:
So they worked on this patch for like 6 month now and people are already bored after a week.
Za to můžou GR s ladderem, nejhorší věc od vydání D3.Psychotoxic píše:Tak celkom zaujímavá konverzácia:
and marauder is still the only viable build for dh. dat build diversity. gj blizzard as always...
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
Jako jo, chápu, že člověk může potkat pár stejných elit za sebou v jednou patře, ale chytnout v GR 33 (monk,PetWD) JEN a POUZE (tzn. oravdu nic jinýho) Mallet lordy ve VŠECH 3 PATRECH GR je už trošku moc neee?
Challenge prostě no, ber to jako chlap
Podobnej humáč jsem měl včera na GR34 sólo, ale byly tam i jiný potvory, ač podobně či víc prudérní
Podobnej humáč jsem měl včera na GR34 sólo, ale byly tam i jiný potvory, ač podobně či víc prudérní
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Se diviš?
Byl rok nebo jak dlouho ve čtvrtým aktu a pomalu si nestrejchl.:-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
To je pravda no, Malleti už byly dost dlouho chudáci samy, protože A4 nikdo neběhá, tak teď se nas*ali do GRKuki10 píše:Se diviš?
Jooo challenge, ale 3 patra na mě byly prostě moc no .Tyckin píše:Challenge prostě no, ber to jako chlap
Taky si jdu zabrečet, chci konečně TaT,gift a kindera, na které čekám snad už 350 paragonů!
Tak blizzarde smiluj se a večírr mi tam něco konečně dropni!!!
Tak blizzarde smiluj se a večírr mi tam něco konečně dropni!!!
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
před pár týdny sem tu brečel, že stačí jeden den zabít na D3 a mám skoro TOP EQ,.. Důkaz, místo slibů viz. zde udělal sem monka a za dnešní den nasbíral gear, co je k vidění ; )- ! až padne holy SoJ , tak dám holy ; )-
Doplnim, konkrétně za 5 hodin čistýho hraní.
Doplnim, konkrétně za 5 hodin čistýho hraní.
Naposledy upravil(a) Cartman dne 12.10.2014, 00:08 hod., celkem upraveno 1 x.
Ja chci dalsi datadisk :-D
@tabletofon
@tabletofon
JA!!!
@Tapatalk
@Tapatalk