Patch 2.1.1 problem
zvuk snizen na 32 ale opet se to stalo )-:
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:VitekP#2890
Re: Patch 2.1.1 problem
Sniž až na 16 a zkus přesunout D3 na jiný fyzický disk.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
-
- Quill Rat
Vsem chytrackum na zacatku odpovedi na muj dotaz - NE,NEMAM ROS,ale verzi hry mam uz 2.1.1,takze patch stahlej a da se hrat.Ale az potom az jsem zacal razantneji "vyrvavat" na technicke podpore. Tak copak ted na to reknete,co???
- smajli
- Gorebelly
- BattleTag:smajli#2160
No a v čem byl problem? Nemyslím, že by samotné vyřvávání na technické podpoře opravilo hru.
-
- Quill Rat
Ja vazne netusim.Nikdo mi uz podruhy u nich neodpovedel. Dnes rano jsem to jen tak zkusil.Nejdriv jsem pustil Hearthstone,ten mi taky nesel predtim,dnes si stahl update a bez problemu.To potom udelalo i u D3 jeste s aktualizaci klienta Battle netu jako takovyho. A proste to jede.Zadna odezva ze bych se dovedel cim to. Jen pro klid rikam rovnou - nepouzivam ani windows firewall ani jejich priblblyho defendera, na tohle pouzivam vlastni software a jsem si jistej,ze vim jak ho nastavit... Tak hlavne ze to jede...a ted uz jen vyuzit slevy na ROS
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Slevová akce skončila předevčírem. Pešek =)
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
-
- Quill Rat
jsem klidny,bude dalsi a navic se da i semtam sehnat neco u nasich prodejcu....