PEJSKARI

Odpovědět
Brum
Doom Knight
Re: PEJSKARI

Příspěvek od Brum » 01.10.2014, 16:07 hod.

Tyckin píše:No ale zase nepadnou tak rychle, aby se ten cooldown nezkrátil na rozumnou míru, s FS je to úplně v háji, vyzkoušeno na GR34, šílenost, vlastně to zabíjel jen Garga a žáby :)
No bez TMF si to uz vubec neumim predstavit, to musela byt SDBM lekce ... :twisted:

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 01.10.2014, 19:15 hod.

Náhodou dal jsem toho Cold Snapa asi za 7 minut :D Stručně a jasně, bez Kukri je sólo pet WD v GR33+ dost problém či často nemožný zvládnout :)
Zkoušel jsem Zuni set a tam to končí tak u GR32, to fakt děsně omezní na toughness a u blbejch elit už člověk dostává naloženo i s Unity.
Sólo i do party se mi prozatím nejvíc osvědčily FS a pak na cooldown FA či Garga, s tím se dobrej rift dá GR33 či snad i GR34 (se štěstím), bez Unity jsem to sólo ještě nezkoušel, ale asi by to bylo ostré :D Bez Kukri už se dál sólo určitě nepodívám :roll:

Yaka
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Yaka#2885

Příspěvek od Yaka » 02.10.2014, 08:50 hod.

Někerí z Vás tu píší, že physical build a poison jsou teď lehce lepší než fire. Můžete mi někdo říct v pár větách důvod, proč si toto myslíte? Zatím běhám s fire buildem bez velkýho psa a fakt mi nepřijde, že by tam byl problém.

Ještě vyzkouším kam až se dostanu na GR, ale i RG jde dolu dost svižně na to, že stále běhám bet gemu na pety. Na GR 31 nebo 32 jsem měl i toho frosta, o kterém tu píšete, a FA mi teda neumíraj nějak extra. Pravdou je, že mám kukrinu, i když slabou a bez giftu zatím:(

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 02.10.2014, 08:58 hod.

Nemyslím si, že by FirePet nějak strádal. Já sním mám dobrou zkušenost, protože Pes mě kousal mezi 80-120 mega a jeho AoE tikalo za 20 mega!! což je jako mít X (podle toho kolik mobů je okolo psa) fetišů navíc :). Když nad tím tak přemýšlím, možná se k němu zase vrátím :). U PhysPet jde o to, že z tvého bonusu do Phys elementu těží i FS, což s fire nebo poison ne e :/ :/.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

Gold Eagle
Zhar the Mad
BattleTag:goldeagle#2259

Příspěvek od Gold Eagle » 02.10.2014, 16:30 hod.

maslo píše:Tak pánové malá motivace. Že prý to nejde se dostat z PET buildem vysoko :twisted:

Tier 38 Greater Rift Solo Pet
http://youtu.be/rfi3SVgQleY
Motivace typu, tak pánové a pak, že nejde letět rychlostí 8 km/s, stačí na to mýt normální Proton, Arianne 5 apod. Každej najde doma v garáži. :?:

Něco pro nás normální:
http://www.youtube.com/watch?v=rSrT-1Sl ... 9D&index=1

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 02.10.2014, 17:07 hod.

:D
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

Tyckin
Zhar the Mad

Příspěvek od Tyckin » 03.10.2014, 15:57 hod.

Fire nebo Poison je asi fuk ne? Prostě se podle toho upraví čokl runa pokud se používá a je to. Fire má Cindercoat, Poison zase kalhotky, celkově to vyjde nastejno zhruba ne? Poison má ale třebas výhodu na Toxic gem a taky se případně na gear vejde Tal Rasha chest, co má až 7% AS = vyšší dmg.
Bohužel tohle vše se týká pouze majitelů Kukri, takže to vlastně vůbec řešit nemusím :twisted:

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 03.10.2014, 17:07 hod.

Poisin je lepší v tom, že bez Kukri nemusíš sundat Brnění Zunimasy. S fire přijdeš o bonus do elementu. A pravě jak píšeš zkus si sundat Zunimasu bez Kukri a hrát FA fire pet buld. To je samozřejmě hovadina na pikaču, takže po testech jsem zase zpět u komba Poison + physical. Dostanu se s ním nejdál v GR.

Taky jsemb testy zjistil, že Toxin nebo Pain Enhancer gem je lepší než mít v amuletu primární např. + physical nebo poison. Nejlěpší je dokonce mít amulet bez inteligence. Jen s primárním elementem, CHC, CHD a dírou na vytuněný legend gem! Zjistil jsem to včera. Nakonec nejlepší je u amuletu obětovat inteligenci. To zase Blizzard potento. :OXO

coyd
Doom Knight
BattleTag:coyd#1890

Příspěvek od coyd » 03.10.2014, 18:00 hod.

Zas je ale treba pocitat s tim ze s int obetujes i cast toughness..
>>Monk<<
>>Witch Doc<<

Tyckin
Zhar the Mad

Příspěvek od Tyckin » 03.10.2014, 18:36 hod.

Bez Kukri se Zuni setem jsem skončil sólo na GR32, poison jsem zkoušel taky a vůbec různě variovat. Se Zuni ale malá toughness, takže Zuni dolů, jedu na FS a jde to líp, ač jsou samo někdy blbé situace.

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 03.10.2014, 18:43 hod.

Sákra. To mi řekni jak to s Yubabou hraješ. Tvým dmg dealerem je jen FS, občas na chíli FA. Unitou a mojem si zvyšuješ toughness OK, ale to máš tak vekou dmg, že ti to umlátí jen FS s občasnou pomocí FA? To jsem blázen.

Za kolk tam průměrně critují tvoje děcka z FS školky?

Tyckin
Zhar the Mad

Příspěvek od Tyckin » 03.10.2014, 19:03 hod.

Tak s Unity + RoRG bez buffů crity 11-12M průměr do normálních mobů, nic divokého :)
Jako fakt ale se Zuni je problém s přežitím mé maličkosti i petů, bez Zuni mám vyšší toughness, bonus z BT setu (+dmg a redukce) a ještě offhand který svádí inkasovanou dmg do pejsků, to je ukrutně znát i když má člověk Unity. Sólo mám FA v GR33-34 tak na dvě ze tří elit co potkám, ale samo že to občas nevyjde a některé blbé elitky mi těžce sundavají FS a pak se zadrhnu na déle, stejně tak blbej boss na konci GR může být akce na 5 minut :twisted:
Ještě chci na GR34 (který jsem zatím nedal) zkusit variantu Unity + SoJ (místo RoRG), 3ks Aughild, čímž přijdu o trochu dmg z Tal Rasha chesty a ztratím bonus 10% redukce od elit z BT setu, ale zase na SoJ mám element a bonus to elit, které pak padají hezky - a člověk se v GR soustředí hodně na elitky, jelikož to nejvíc posouvají.
Každopádně se Zuni setem jsem narazil v GR32 na strop a v partě GR34 a výše už jsem byl furt na zemi já i fetišárna, bez Zuni to jde lépe.
Ale chtělo by to jednoznačně KUKRI herdek už :OXO

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 03.10.2014, 22:25 hod.

Na ja Kukri, to je jako chtít skoro modrý z nebe.

Brum
Doom Knight

Příspěvek od Brum » 03.10.2014, 23:39 hod.

MAme podobny pribeh. Kukri nic. Se zuni jsem tak tak daval GR30. Bez zuni, jen s TMF a FS davam GR34 regulerne. 4 pokusy - 4 dokoncene v case. GR35 je pro me zatim zaklety, ale melo by to urcite jit. TRochu se ted venuju monkovi a wizz, cili neni cas

Tyckin
Zhar the Mad

Příspěvek od Tyckin » 04.10.2014, 09:58 hod.

S TMF s Gargou jsem to zatím nezkoušel, ale mít takovej pěknej jako ty... :twisted: Nicméně jeden mám (pouze AS), někdy testnu, protože GR34 prostě nestíhám, s přežitím potíž není, spíše už občas padaj FS a pak to jde pomalu :roll:
A taky si musím GR klíče dělat v partě, sólo dostávám klíče na GR28-30 a je celkem opruz se tam pak šplhat :evil:

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 04.10.2014, 12:59 hod.

Se Zuni dělám klíče 30 -31, tak se pak holt přestrojíš.

Tyckin
Zhar the Mad

Příspěvek od Tyckin » 04.10.2014, 16:50 hod.

To je celkem fuk, zrovna jsem dal GR30 rovnou na GR34 klíč :D Musím ale říct, že obří pes + Garga jsou fakt fajn, ač TMF mám bídnej :twisted: GR34 jsem měl plnej mobů A4/A5 a nedal jsem to asi o 20s krucinál. Mimochodem jsem si všim, že občas nefunguje gem na elitky, už několikrát jsem je zabil komplet včetně minionů a bonus nenaskočil :OXO

EDIT - tak GR34 pokořen, výše už jedině s Kukri :twisted:

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 05.10.2014, 03:43 hod.

Já se picnu, zkuste míto toxin gemu nasadit gem Miriane s rankem 25 levelů a výše a buště addling tods s kopáčem do mobů jak vzteklý....

Tyckin
Zhar the Mad

Příspěvek od Tyckin » 05.10.2014, 10:52 hod.

Zkusím (musím vylevelit), nikdy mne to nenapadlo :D Tak jsem furt váhal Toxin vs. Pain enhacer, a nebo obojí místo gemu na elitky, ale tak jako tak myslím že víc jak GR34 nedám, málo dmg prostě :)

Brum
Doom Knight

Příspěvek od Brum » 05.10.2014, 13:19 hod.

Gold Eagle píše:Já se picnu, zkuste míto toxin gemu nasadit gem Miriane s rankem 25 levelů a výše a buště addling tods s kopáčem do mobů jak vzteklý....
Prozrad nam, cim toho dosahneme? :) At to nemusim levelovat zbytecne. Jaka je vlastne range na ten gem, do jakzho dosahu procuje ten pasivni gem efect?

Odpovědět

Zpět na „Witch Doctor“