Mrtvolky - HC crew

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Zamčeno
mdmT
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:mdmT#2837
Re: Mrtvolky - HC crew

Příspěvek od mdmT » 02.10.2014, 09:32 hod.

... hulku tak to je škoda, protože včera to bylo fakt zajímavý a docela by jsme Tě potřebovali :-)) ... protože jo, zkoušel jsem ten novej build a je to docela nářez, chybí mi ještě pár věcí do equipu, aby to bylo ideální hraní, ale i takto to bylo super ... šli jsme Peťa, Frozen se strašákem a já s tím zDPS, tzn. šli jsme 2 suporti na 1 dmg delera ... a první trial jsme vyplátili 34, dali s pohodě 34 a 35 a pak vylepšili gemy ... druhej trial jsme dali 35 a rifty 35 a 36 s ještě skoro minutovou rezervou a to byl přitom roll uplně naprd, pak musel Peťa skončit, takže nebylo dál co řešit ... a to byl jen jeden dealer, ve chvíli kdy by jsi šel taky, tak si myslím, že by jsme se ke 40 měli podívat už s tím co máme ... prostě ta hra byla úplně jinde, ten boost dmg z jiné runy na cr a str.br který jsme stackovali s frozenem byl fakt zajímavej ...

iPetrB
Fallen Shaman
BattleTag:iPetrB#2808

Příspěvek od iPetrB » 02.10.2014, 10:34 hod.

Předělaná mončice od mdmt byla opravdu znát. Sám jsem byl překvapen, jak jsme to krájeli, přičemž se současnou výbavou nebude při dvou DH problém prolomit bájnou 40. Díky dmg bonusům od mončice a od WD jsem mobkám nakládal až 80 m crity. Když se nám časem podaří doladit geary, u mě to jsou jednoznačně jiné (lepší) TaT, u Frozna Kurki a mdmt nejspíš cdr, tak můžeme pomýšlet i na vyšší patra. Podstatné bylo také to, že mobky včetně elit byly téměř pořád pod nějakým cc, takže jsem se nemusel obávat jakékoliv příchozí dmg a mohl jsem se věnovat jen jejímu udělování. Je pravdou, že v případě nějaké problému jsem měl záchranné brzdy (pasivka a smok), ale využit byl jen smok. Opět jsem se utvrdil, že čistý fire build je pro partu, kde je monk s wd asi to nejlepší. Totéž platí i pro bosse v GR, kde veškerá udělená dmg jde přímo do něj. Ještě bych možná vyzkoušel lighting, jak si povede, ale to muže učinit Hulk, který na něj potřebný gear má.
Jinak ve hře se ukážu nejspíš až o víkendu...

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 02.10.2014, 11:11 hod.

... tím pádem je to jasný, do neděle má prioritu fifa :-))) ...

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 03.10.2014, 06:00 hod.

našel jsem docela pěkné porovnání GR25 a T6 runů https://www.youtube.com/watch?v=7LHi5KNlVcI

na expy vede T6, ale na loot zase GR, shardy jsou docela podobný ale i tam vede GR

včera nebylo moc času, skoušel jsem farmit kešky na a5 kvůli zbrani, musím konstatovat že i na t4 jsme měl co dělat ten a5 je prostě hnus fialovej, navíc jsem zjistit že vůbec neznám ty mapy a netuším co mám dělat když mě bounty posílá udělat to a to :D

samo že kuš mi nepadla ale pak jsem skoušel jestli je lepší lightning nebo rakety, tak s raketama jsem udělal trial o 2 lvl vejš, ale myslím že je to čistě díky většími počtu sentry, pocitově když je situace že házím jen jednu/ dvě sentry a už všechno leří zak je ten lightning build lepší jak rakety, cíl asi teda bude nafarmit keškovou bouchačku na vyvolání sentry za hit a k tomu zase nějak poladit gear abych došáhl na poslední BP

abych to neměl jednoduchý tak mi padl hezkej luk na cold :D (kterej jsem marně hledal a už jsem přestal :D)

PS: hele koukám na ty kalhoty ž kešky a5 - Gain an aura of death that deals 750-1000% of your Life per Second to enemies within 20 yards. You no longer regenerate Life. s dh mám s broogingu LPS kolem 60 - 70 000 myslím, připadá mi to jako docela masakr jak mu dropnou tak to skusím :D

PPS: hele v a3 padá amulet Chance on hit to charm the enemy. While charmed, the enemy takes 35% more damage, myslíte že pak dostane větší nálož ze všech zdrojů? bylo by to taky docela zajímavé pokud by to byla pravda
Obrázek Obrázek

dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 03.10.2014, 06:32 hod.

Mno ten amulet mám v merku včera sem ho farmil a zatim mám smůlu...esi se zadaří testnu v brawlingu co a jak těch 35% je luxus ale zaleží jak to bude fungovat
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 03.10.2014, 06:34 hod.

bylo by super kdyby to fungovalo pro celou partu ten bonus ale nevěřím tomu, to by bylo až moc dobré a v GR by to určitě supporti používali
Obrázek Obrázek

dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 03.10.2014, 06:46 hod.

nevim třeba nad tím nikdo eče neřemejšlel :green: imho pokud budeš farmit tak bacha na rakiss crossing blizz tam zapoměl nacpat moby tak hned nekillovat ty stonožky co blejou bubáky :!:
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Kubizek
Doom Knight
BattleTag:Kubizek#2781

Příspěvek od Kubizek » 03.10.2014, 07:13 hod.

To video je dost dobrý. Hulku, dík :)
Obrázek

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 06.10.2014, 05:41 hod.

tak tady je slíbená kalkulačka pro dps sentry

http://d3profile.com/

je to potřeba ručně vyplnit ale moc hezky to ukazuje kolik kterej build ve výsledku dělá, jaký mají vliv kameny, a hlavně breakpointy
Obrázek Obrázek

iPetrB
Fallen Shaman
BattleTag:iPetrB#2808

Příspěvek od iPetrB » 06.10.2014, 07:27 hod.

Hulku kalkulačka je super. Až budu mít více času, tak si s ní započítám.

A teď ke včerejší hře. Náš malý úkol byl splněn. Podařilo se nám v dobrém čase ukončit GR 38, přičemž v sestavě (2xDH, monk a WD) máme i na vyšší. Pokus o dokončení GR 39 se však nezdařil, překazila nám to smrt mého DH, které jsem poslal odpočívat do věčných lovišť. Kupodivu se mu osudným nestál žádný mob, elita nebo hlavní boss, ale nenápadná kolou s blesky, která se vyskytuje v posledních mapách před Malthaelem. Je to něco podobného jako ohnivé průduchy, které udělují neskutečnou dmg. Koule si mě 2x po sobě vyfotila. První fotka pasivka a druhá smrt. Nestihl jsem z jejího dosahu rychle zmizet. Jednoznačně to byla má chyba a příště si na to dám již větší pozor.

Než půjdeme opětovně lámat vysoké GR, tak musím několik hodin věnovat faremní leg kamenů, protože ty jediné v truhle na rancích 25+ nemám. Na druhou stranu musím napsat, že vždy po nějakém ripu, mi padaly ty nejpěknější itemy, tak uvidíme :)

Shadou
Minion of Destruction
BattleTag:Shadou#2399

Příspěvek od Shadou » 06.10.2014, 07:41 hod.

RIP Petře, moc epická smrt to nebyla, ale to se taky občas stane, určitě postavíš lepšího zabijáka, než byla mamba :)
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 06.10.2014, 08:18 hod.

ještě jednou rip jinak já se té koule taky bál, protože už mě jednou málem pohřbila, tak vím o jejím nezkutečném "charisma", proto jsme si říkal, proč je nezabíjíte jako první a probíhal jsem to jen v sw a než jsem stačil napsat ať ji dáte jako první, tak si padl :(
Obrázek

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 06.10.2014, 08:33 hod.

je to svinstvo ty věže, já před ni hodil sentry a skočil jsem pryč... už bylo ale pozdě

ta kalkulačka je moc pěkná, zatím jsem nenašel snad nic co by tam nešlo udělat, dokonce je tam i procento rychlosti té bleskové koule z ea podle toulce, je vidět že když mám o 5% nižší rychlost putování tak dmg stoupne asi o 5 mil :D chce to lepší toulec, rád bych se posunul na ten poslední bp jen mám oavu abych furt neodbíhal že mám pasivku, chtělo by to najít lacuni abych měl další stat navíc, a přemejšlím o testu swiftness gemu všichni ho používají co koukám na top DH
Obrázek Obrázek

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 06.10.2014, 10:35 hod.

... na té 38,39 už to fakt nakládá nechutně a nejhorší je to od tam, kde to člověk moc nečeká, na elity se člověk soustředí a dává majzla, o to horší jsou všelijaký ohně, louže a koule :-) ... ale jinak ta 39 je určitě hratelná a při tom rolu co jsme měli na 38 by jsme dali i 40 ... gemy poladíme, večer budu, tak když budeš chtít píchnout, tak 20-24h jsem k dispozici ...

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 06.10.2014, 10:47 hod.

no musím říct že blbé je:
a) blbá mapa s bočníma uličkama odkud na nás dh vybíhají monstra, vy jste někde vepředu a ani otom nevíte
b) strašně stupidní sice málo ale občas je mapa kdy se jde směrem dolů po obrazovce, fakt nic nevidím
c) a totálně nejhorší je když je elita nějaký mortar/ bouřka a zaútočí na mě z místa kam ani nevidím - o obrazovku dál
d) blbý je že když musím utýct tak přestanou střílet sentry (teda aspoň si to myslím)- jako před frozen orbem atd.

včera se asi 2x stalo že se elita portla přímo na mě, jedna ta s tím řetězem a pak nějakej minion kostlivec - fuj

ale při dobrým rolu je ta 40 určitě možná
Obrázek Obrázek

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 06.10.2014, 12:31 hod.

... no dobrý je, že vím jak nám ještě razantně zvednu dps - přetočím sokety na obou zbraních na cdr, tím se dostanu na 80% crd a budu mít skoro perma serenitu, tím pádem mě nebude vadit, že přijdu o loh a hlavně budu moct sundat amulet na light a oblíct amulet na charm, kterej je opravdu dle všech info i pro partu ... takže bude další crowd control efekt, ale hlavně +35% dmg ... tzn. dneska je úkol jasnej, vylevelit petovi gemy a nalovit amulet ...

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 06.10.2014, 13:31 hod.

snad dneska budu aspoň chvilku trialů mám dost tak mužeme běhat gr a levelit gemy np. beztak popadá i nějakej gear
Obrázek Obrázek

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 06.10.2014, 13:43 hod.

Dneska jdu uspávat, tak snad budu okolo 20:30. Pokud nepadnu sám. Jsem si moc nepomohl, tím, že jsem o víkendu makal, když jsem si myslel, že jsem to už vyležel.... už mam v krku zase knedlik
Obrázek

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 09.10.2014, 05:58 hod.

hoj dneska budu zase jen odpoledne, včera jsem ty dh překopal zase zpátky (2,84 rakety fire/phys a lightning 4,15), jak jsem došel psal Deu že by dal t3 tak jsem aspoň trénoval s tím bleskovým buildem a musím říct že mu přicházím nachuť, musím teda dávat pozor na reflekty, obětoval jsem cc na amuletu na díru, cc mám docela dost, a obětoval jsem vitku na bracerech a nechal element, snad někdy padnou lacuni, padalo to jak muchy a i sranda je jak ty ea putují stále po mapě tak vidím že přes půlku mapy legendárka a ona to kostka :D, ještě mi padl krááásnej ruksak dex 700+ vit 690, cc 10% ats 20% a +15% life který přetočím na + sentry (11 pokusů a nic)

potom jsme zažili legraci potkali jsme absolutně největší stádo goblinů co jsem zažil fakt jich byla půlka mapy, byl tam už i Arigo, Deu padlo asi 5 legend, musel jsem jít se štotem asi 3x do města :D
Obrázek Obrázek

Mlok
Ancient
BattleTag:Mlok#2413

Příspěvek od Mlok » 09.10.2014, 07:30 hod.

Mám prosím dotaz na 4,15 light variantu DH. Nesnižuje ti nějak výrazně fps? A jak se ti na HC light varianta hraje? Jak začínám DH více studovat (také jednoho teď začínám dělat), tak se mi light varianta úplně nezdá pro HC, když se hraje s perma Smoke Screen a když se nezadaří, tak okamžitá smrt. To samozřejmě nebude na nízkých obtížnostech. A v partě to také bude lepší. Ale i tak...

Zamčeno

Zpět na „Hardcore“