Mrtvolky - HC crew

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Zamčeno
hulkxxxl
Ancient
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Hulkxxxl#2541
Re: Mrtvolky - HC crew

Příspěvek od hulkxxxl » 26.09.2014, 11:31 hod.

no vidíš o tom beltu jsem ani nevěděl tak hurá craftit :D

nějaký bracery s ats mám tak ještě ten ruksak, amu a gift :D

edit: Philosophios dal na stream tajnou cestu na farmení TaT, má jich už 10 za sezónu .. no coment

http://s7.postimg.org/a361m98xn/taskers_route.jpg
Obrázek Obrázek

Stanley
Minion of Destruction
BattleTag:Stanley#2169

Příspěvek od Stanley » 26.09.2014, 13:00 hod.

Shadou píše:to stenly: tak tak...ale včera jsem jich zkusil deset a všechny naprd...tím že tam je ten AS tak tam většinou není primární stat ani AR nebo Armor nebo vitka, tudíž jsou totálně k prdu a jen kvůli AS a mít tougnes mínus pět mega to nechci...
To jsi měl asi docela smůlu, když jsem ho nedávno craftil, tak asi na pátej pokus main stat, vit. %life + AS... Myslím, že main stat, vit by nemělo být tak těžký tam udělat, jen se povést AS 7% a 4 stat přeroluješ na %life x armor x AR dle libosti...

@Hulk: s napětím jsem odkaz otevíral :lol:

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 01.10.2014, 07:59 hod.

Btw mdmT, jak je pro Tebe důležitý aughild nyní? co třeba si dát na hlavu: http://eu.battle.net/d3/en/item/leorics-crown s diamantem a na místo bracerů strongharm bracers? údajně se bonus stackuje (mám je také) + poslední runu u crippling wave?
Obrázek

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 01.10.2014, 08:12 hod.

včera to byla parádní hra snad to v blízké dodě zopakujeme
Obrázek Obrázek

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 01.10.2014, 09:57 hod.

... no aughild ... do 35 je mi nanic, ale jak jdeme na 37-39, tak už dostávám poměrně hustej náklad ... navíc hraju bez pasivky, abych mohl mít beacon of ytar což más cdr 20% ... tzn. když vemu na hlavu ten leoric crown ( nepíšu jen teorii, už jsem to zkoušel ) přijdu asi o 20M tougnes od elit ( nic jiného mě zabít nemůže ) a získám tím cdr asi 5% ( jasně 12,5, ale už mám 50% a při všech redukcích to bude maximálně +5% ) , tzn. z 50% na 55% což při cooldownu sanctuary 20s nemáš šanci poznat ... a výsledek bude takovej, že při první blbé kombinaci budu muset uhýbat a ve výsledku to bude nanic ... nebo si dám pasivku a přijdu o 20% z beaconu ... s těma str.bracerama - to, že ten bonus je i pro partu a navíc se stackuje víme?? , tzn. ty když hodíš piraně a já imlosion a oba budeme mít str. bracery, tak parta dostane +70%dmg ??? ... pokud by to tak bylo, tak to určitě za vyzkoušení stojí ...
Pokud jde o runu u cryplingu, tak to klidně změním, ta stavající je kvůli DHčkám, ten frozen tam funguje líp než stunt na fistě, tzn. pokud nebude problém i bez této runy udržet dostatečnej crowd control, tak určitě změním ( což myslím že v kombinaci s tvým strašákem bude v pohodě, takže to bude zase pár % do dmg zadarmo + dalších 10% udělám brzo na poison gemu ) ...

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 01.10.2014, 10:20 hod.

ta helma byla spíše taková znouzectnost, tam může být cokoli. Hlavně o co šlo, tak jsou ty bracery a dle zpráv co jsem četl na ofic. fóru, tak ano stackuje se dmg z vícero bracerů a ano je to pro celou partu. Jinak bych je taky nenosil :)
Obrázek

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 01.10.2014, 10:46 hod.

bracery fungují i když ten knockback udělá někdo jinej? kdyžtak je skusím vygemblit pokud to funguje a máme další bonus

no pro mě s dh je důležitý abyjste sbírali všechny moby nahromadu a nic a) nevynechali b) neuteklo, včera v rámci chvatu abychom to stihli jsme dost mobů skipovali což je jednak problém že musím koukat ne před sebe na elitu ale i za sebe co a odkud zase docupitalo ale i pak sentry nestřílí jen na elitu ale rakety lítají i na ty moby vzadu, pak ta dps chybí vepředu

schválně skusíme jak bude chvilka ten lightning build jsem zvědavej jak to bude krájet velký riftíky (psal jsem v sekci dh kouknetě mám to nasobě)

jinak ten 38 určitě dáme, máme nato
Obrázek Obrázek

iPetrB
Fallen Shaman
BattleTag:iPetrB#2808

Příspěvek od iPetrB » 01.10.2014, 10:59 hod.

Monka chci rovněž vyzkoušet. Zamlouvá se mi zDPS od Quin69 založený na max. cdr. Ještě než si ho však vyzkouším, potřebuju monka vytáhnout na 70 a posbírat nějaký ten item. Něco už na něj mám (fistu, helmu, amulet) a zbytek docraftím.
Včera mi po sečtení všech dmg. bonusů u elit lítaly i 60 m crity z medvěda. Pokud příště Hulk pojede s Calamitkou, tak si veznu 2H (bezbolestnou) a uvidíme, co se bude dít :)

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 01.10.2014, 11:03 hod.

@hulk: podle mě ne, ale mdmT má na "knockback" minimálně cyklona a já piraně...
Obrázek

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 01.10.2014, 11:24 hod.

... tak to zkusíme, bracery na sebe nějak naložit dokážu, jen asi sundám ashearu a ne aughild ... podle fór by se to opravdu mělo stackovat, takže by to poznat mělo být ... jinak Peto díval jsem se na ten zDPS build a jako mám naprosto všechno na to přestavět se na tento build, tzn. to by nebyl žádnej problém ... otázka je spíš to by to udělalo s váma ( -40% all res ) , ale zkusit to klidně můžeme ... dneska večer se asi neslezeme? ...

EDIT - a jako nedá mi to :-))) - doparoma když někdo víte o nějakým buildu, kterej by nás všechny posunul, tak to hernajz napište a můžeme to vyzkoušet ... a ne, že " monka taky chci vyzkoušet, líbí be mi build XY" a já musím a googlu lovit co to je a pod ... stejně tak s tím co píše frozen, něco fungovat bude něco ne, ale rozhodně vyzkouším cokoliv co nás někam posune, solo je ten monk nanic a jedinej jeho smysl je, aby dával maximum partě, tzn. když se řekne chceme bracery, tak hold nějak dáme bracery :-)) ...

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 01.10.2014, 11:49 hod.

hele ale ta pasivka by se ti hodila, protože umřít s tímto, tak to je konečná
Obrázek

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 01.10.2014, 11:54 hod.

... no to mi povídej, proto se mi né s úplně lehkým srdcem sundávají augh bracery, protože to je nejen 15% od elit navíc, ale -159 ph resit nebo kolik tam mám ... ale já asi zkusím ten build co psal Peta , pokud to bude fungovat tak jak si myslím, tak budeten monk v podstatě stále nesmrtelnej a bude dávat výrazně vyšší bonusy partě do dmg a nakonec i do crowd control ... jen ubere teda dost z inc. dmg, protože mantra je do dmg a taky jede NDE místo resolve ... takže aby to nedopadlo tak, že já budu pořád mega happy, všechno bude padat i na 40 a obě DH natáhnou brka :-))) ...

iPetrB
Fallen Shaman
BattleTag:iPetrB#2808

Příspěvek od iPetrB » 01.10.2014, 12:21 hod.

Já na tento build narazil čistě náhodou a to asi před 5 dny, kdy jsem viděl nějaké video, ve kterém běhal na 45+ nesmrtelný monk s 2x 1h. Jelikož monka vůbec nehraju, tak jsem se o to začal teprve tehdy zajímat. Tady na fóru je i samostatné vlákno o zDPS monkovi. Jak jsem psal, tak je založen na max. cdr, která je nutno vyšroubovat na 80%+, aby byl nonstop pod redukcemi, tedy nesmrtelný. Třešínka na dortu je potom jeho kontrola davu, kterou mu pomáhá udržovat strašák WD, přičemž DH se soustředí čistě na DMG. Ztrátu all res bych neřešil, jelikož v této kombinaci je nepodstatná. DH můžou stát hned vedle elit a nic zlého se jim neděje. V případě, že se jim podaří hodit nějaký affix, tak se jen trochu přemístí. Nevím, jak Hulk, ale já DH překopu do plného dmg. Tedy pojedu plný fire buld, emeraldy a asi i 2H, když bude jiná calamitka, a tak dále.

EDIT: Tady je video od autora buildu: http://www.youtube.com/watch?v=e4tG6gycYY4

A tady ještě něco obdobného http://www.youtube.com/watch?v=6pvE1ixfSMU

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 01.10.2014, 12:58 hod.

mdmT: ale tn build zkus s nějakým jiným monkem :)

ps. nemám z toho dobrý pocit, stejně jako jsem neměl, když si vzal wd :{
Obrázek

Kubizek
Doom Knight
BattleTag:Kubizek#2781

Příspěvek od Kubizek » 01.10.2014, 13:50 hod.

Toho Krippova monka jsem tady do tohoto vlákna pastoval 24.09.2014 :)

Tak funguje, nebo ne? :)
Obrázek

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 01.10.2014, 13:52 hod.

... tak s jiným monken to zkusit můžu, jen na něj obleču půlku equipu z toho současnýho :-)))))) ... ale vážně - čím víc ten build studuju, tím víc se mi líbí a pokud jej nebudu hrát jako debil, tak s tím snad nejde umřít a přitom boost pro partu bude lepší jako je teď a to jak do dmg tak do crowd control ... asi přehodnotím dnešní plány a dostavím se aji dneska večer ... protože pokud to bude aspoň trošku fungovat, tak musíme dát 40 už s tím co máme ...

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 01.10.2014, 13:52 hod.

... Kubizku to zjistíme dneska večer :-))) ...

Kubizek
Doom Knight
BattleTag:Kubizek#2781

Příspěvek od Kubizek » 01.10.2014, 13:56 hod.

Tak hodně štěstí! Neripněte a dejte vědět.

Ale podle všeho by fungovat měl. 2 mld tough prostě musí vydržet všechno. Ten první, co ho pastoval iPetr mi přijde spíše na sc - monk toho týpka nemá ani 30 mil tough a má tam 1 vteřinu prodlevu, než mu naskočí cd na nesmrtelnosti (neznám názvy, soráč), což na nějakém GR35+ může být asi problém. Jemu se na T6 jemně pohly HP, ale...myslím si, že lepší bude ten Krippův monk - tím myslím itemizaci. Přece jen je to koncipováno na hc.
Obrázek

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 01.10.2014, 14:11 hod.

... njn ale tady už nejde o monka, kterej vydrží všechno, to bych si nechal svýho jak ho mám, protože s tím umím hrát a do gr 40 s ním utankuju všechno ( teda byli jsme jen 39 ) ... ten Petrům je skvělej tím jakej dává dmg boost partě - 10% breaking wave perma, 35% inner skoro perma, 30% bracery perma, 10% poison gem ... proti tomu jsem ted měl jen 35% inner 50% času ... tzn. reálně ten dmg musí jít nahoru brutálně a přitom cr control bude lepší protože - mantra, kombinace frosr burnů a azurewrath, sledge fist ... jen některý věci ještě vyzkouším - možná mantru nechám stávající, protože se strašákem bude cr. control dostatečná i tak a asi si nechám i moratorium místo toho stun gemu, ze stejnýho důvodu, myslím že crd control není náš problém :-) ...

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 02.10.2014, 06:12 hod.

zdarec mrtvolky, dneska budu jen chvilku odpoledně, totéž platí pro zítřek, v sobotu budu pravděpodobně přes den a večerní orgie nastanou asi až v neděli

já jen aby bylo jasno jak budu/ nebudu pro nějaký hraní GR

skoušel jsi mdmt ten novej build?
Obrázek Obrázek

Zamčeno

Zpět na „Hardcore“