Privát u Shadouka

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Uživatelský avatar
Shadou
Minion of Destruction
Příspěvky:905
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Shadou#2399
Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Shadou » 01.10.2014, 10:07 hod.

Díky, snad ještě potkám nějaké ty vaulty :) SoJka mohla být i lepší, ale asi spíš nemohla, pač kdyby tam byla CC tak už tam zas není díra...co se týče té délky. Tak včera se toho víceméně moc nestalo a tak když jsem začal psát, tak sem předpokládal, že to bude na chvíli, ale já když začnu psát, tak mi to z hlavy do těch rukou skáče samo, nepřemýšlím moc a jen píšu a tak je to takové košatější, takže ve finále to bylo delší, než jsem na začátku předpokládal :D

Ale tak mohlo by to být stručnější, zapracuju na tom no, aby to nebylo kilometrový a podstatný věci nezapadly do tý vomáčky :)
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Uživatelský avatar
Talis
Burning Soul
Příspěvky:669
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Talis#2996
Bydliště:Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Talis » 01.10.2014, 11:54 hod.

Napiš, včera sem farmil 6 hodin a nic mi nepadlo :)
Seasonal Hc
Diablo III Collector's Edition.
ROS:Digital Deluxe Edition.

Uživatelský avatar
Shadou
Minion of Destruction
Příspěvky:905
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Shadou#2399

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Shadou » 01.10.2014, 13:29 hod.

to by byla lež, padá toho spousty :D
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Uživatelský avatar
Shadou
Minion of Destruction
Příspěvky:905
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Shadou#2399

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Shadou » 02.10.2014, 04:59 hod.

Zdravím vespolek,
den se opět s dnem sešel a Shadouek opět skočil do světa Sanctuary. Cílem pro včerejší hraní bylo nafarmit spousty goldů, než přijdou ostatní a pak chodit rifty, nebo cokoliv jiného a bavit se hrou. Pachtěnímu za itemy nastal konec. Mimo WH pásku pro DH a pár itemech na WD mám už vše a vlastní endgame v podobě pohodového hraní T6 bez Unity i v partě když se jde split(každý svůj quest, aby to odsejpalo) byl dosažen.

Nyní už můžu dostat jen lepší itemy z těch co už nosím na sobě a tak hra dostala nový náboj, už nic "nemusím" ale všechno "můžu" a tím odpadají nervíky, že tohle nepadlo a tamto zase padlo desetkrát atd. Tudíž včera opět parádní hra a pomalu přemýšlím, kam zase posunout cíle a laťky, aby bylo co plnit...

Po naskočení do hry jsem nasadil gem na goldy a skočil do prvního aktu s tím, že budu procházet všechny lokace a na T6 se budou goldy jen sypat. Plán to byl pěkný a jak se později ukázalo, tak i uskutečnitelný, protože ty hromádky goldů byly neskutečné. Nevím jestli to blizz nějak upravoval, ale pamatuju si z non season, že tolik prachů za tak krátký čas i na T6 jsem nikdy nedostal. Jen jsem proběhl weeping hollow a fields a měl jsem přes deset mega. Po dokončení prvních bounty a dosažení krabičky jsem kouknul na své jmění a rozrostlo se mi o nějakých 30-35 mega. To není úplně zlé na to, že nemám jediný předmět na GF a ani přes paragony ten GF nemám nalosovaný.

Poté dorazil kamarád Dejvos a že ho dotáhnu. Nechal jsem si gem na goldy a šli jsme T6ku pro jeho level. Goldy se sypaly dál, expy a levely naskakovaly až se stala nemilá věci. Halls of Agony a ty točící se ohně. Ty nakládají brutálně i mě a to to bylo pro nižší level a tak tam Dejv "skapal" sice to provalutoval ve smokescreenu, ale i tak dostal ránu a dead. To nás ale neodradilo. Dejv založil novou postavu a hledal bedny jednu v Old Ruins a druhou v katedrále druhé patro. Pomaloučku polehoučku a zcela bezpečně jsem ho za nějakou hodinku a kus dotáhnul na sedmdesátku a i nějaké věci do začátku vyházel, takže za chvíli Dejv chodil na pohodu T1. Pro mě to bylo také přínosné zh hlediska goldů díky tomu gemu. Jedna chesta pro jeho level a mě to nasypalo kolem tří čtyř mega, což je pěkné. I cestou k truhlám z mobků vypadaly prachy a tak jsem se jen díky expení a předchozího hraní dostal z nějakých 45 mega na 135 mega za pár hodin defacto. A tak jsem si říkal, že každý den udělám jedno dvě bounty než dojdou kluci s gemem na prachy a za chvíli budu miliardář a tím splním cíl, který jsem si nastavil už před pár měsíci, ještě před patchem a na kterém už jsou pavučiny...

Ještě když jsem expil Dejva dorazil Pinďa a tak hned po doexpení a Pinďových Griftech jsme šli T6 rifty v partě. Přidal se k nám ještě Morthaak a chodili jsme ve třech. Rifty jsme prokládali bounties jednak na klíče a jednak i na případný ring z kešky, který bych docela kvitoval, pač ty co mám jsou přímo zoufalý :) Udělali jsme odhadem tak sedm osm kešek a ring nepadl ani jeden. Převažovaly shouldery a bracery. Jeden amulet, který nestojí za řeč. Tím, že jsme chodili ten split, tak to bylo celkem rychlé a tudíž přínosné. Klukům ringy popadaly, tak to nebyl ani ztracený čas. Mě ty ringy taky padnou, třeba už dnes, nebo zítra, nebo o víkendu...ale určitě padnou :)

Později večer dorazil resi, Pinďa už chtěl jít spát, dorazil taky Pytlák a tak jsme přibrali Dejva a chodili chvíli T3 rifty, aby se naequipoval. Jako na potvoru zrovna nic hodnotného nenapadalo, ale zítra je taky den. Ty rifty byly rychle hotový a tak jsem za celý den nafarmil nějakých 1200 shardů a tak zkusil kadalu na lepší bombardier jako předchozí dny. No neusmálo se na mě štěstí, asi souhra náhod, nebo skvrny na slunci, prostě mi nedala ani lege, což mě překvapilo, ale nerozhodilo. Občas se tak děje. Dal jsem ještě pár riftů s klukama a pak to vypnul a šel chrnět..

Z pocitů ze včerejšího hraní můžu vyzdvihnout trošku radost, že se konečně podařilo dotáhnout Dejva a už je to i na sezoně velký kluk a pak také zjištění, že čistý cold build je stokrát efektivnější a lepší než ten hybrid fire/cold. Co se týče DMGe tak jsou na tom oba buildy stejně. Ty fire sentry a multishot házejí sice rakety, ale zas přijdu o jednu pasivku tím, že musím nastavit balistic, takže když jedu čistý cold, který rakety nehází, tak dám místo tý balistic jinou a dmgově jsem na tom stejně. Navíc ty polar sentry zpomalují mobky a tak když nahodím tři čtyři na jedno místo, tak se ke mě i díky valutu nic nedostane a tak je to pro mě absolutně bezpečné. Díky krelm pásku jsem si zvedl rezisty, které už mám na úrovní 980AR a je to taky lepší. Také jsem v paragonech vyhodil Armor a dal místo toho procenta k životu a také zlepšení, takže celké včerejší pocity jsou kladné a určitě posun zas dopředu :)
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Uživatelský avatar
Kubizek
Doom Knight
Příspěvky:537
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kubizek#2781

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Kubizek » 02.10.2014, 08:11 hod.

Pěkný čtení, dobrý info o cold/fire damage.
Obrázek

Uživatelský avatar
Shadou
Minion of Destruction
Příspěvky:905
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Shadou#2399

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Shadou » 02.10.2014, 08:50 hod.

Díky, no jsou to většinou mý pocity z hraní, někdo jiný je může mít jiné :) Ale na to jaký mám rezisty s tím cold DH a taky tragickej AS, že jsem na čtvrtým BP teprv, si to dává tu t6ku pěkně :)

něco pro pobavení, ten rozhodčí je hustej...

==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Uživatelský avatar
Shadou
Minion of Destruction
Příspěvky:905
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Shadou#2399

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Shadou » 03.10.2014, 05:00 hod.

Zdravím opět, zas a znovu :)

Den se opět s dnem sešel a ukrojil z času malého Shadouka a ten se jal své příhody a dobrodružství zvěčnit do svého deníčku v tomto vlákně. Včerejší den toho sice moc nepřinesl, přesto jsem si hru užil a pár řádků tomu věnuji. Přeci jen se píše historie ačkoliv se to píše v současnosti. Za pár týdnů či měsíců až už tuto zábavnou hru hrát nebudu si mohu znovu pročítat co se událo a znovu si osvěčit ve vzpomínkách "dobrodružství", která jsem zažil.

Včera návštěva skoro do večera a tak jsem se dostal do hry až kolem sedmé hodiny a hned skočil do světa Sanctuary na T6, abych ulovil krabičku a konečně lepší RoRG. Hra probíhala tak, že jsem od toho i občas odskočil a tak to nešlo tak rychle, jak bych si představoval, ale i tak to ubíhalo celkem rychle. Po nějaké chvíli se připojil ještě Pinďa a jeli jsme split a tak to šlo ještě rychleji. No nebudu vás napínat, RoRG mi pro sedmdesátý level nepadl, zato pro level 36 a pak 52 mi padl, ale o tom později...

Hned po nalogování jsem si všimnul, že Pytlák "pohřbil" další postavu, tentokrát na lag a tak bylo jasné, že si moc "nezahrajeme" a pomůžeme mu na 70lv. Skočili jsme do toho po hlavě, opět než hledat ruiny a skákat pořád do menu a z menu jako trotlíci, jsme zapli Adventure mod a chodili jsme bounty jednu za druhou. Dva runy a bylo to hotové. Kdyby nám kluci nepomřeli při expení, pytlo dokonce na 69lv pár dílků do konce, tak jsme to měli i dříve a ještě mohli něco skočit před spaním. Takto jsme expili cca do nějakých desíti hodin, což je docela na hraně pro mě. Přes týden mám nastavené, že musim chodit spát v jedenáct nejdéle, protože jak přetáhnu, tak jsem pak druhý den v práci jako namalovanej.

Doexpili jsme a že za tu půl hodinku stihnem ještě nějaké riftíky, které jsme stihli. Nepadlo nic zázračného, jen pár soulů, které se hodí také, budu moci z orgánů, které mám nafarmené udělat pár amuletů a třeba se nějaký chytne. Ten co mám s pasivkou brooding jsem odsuzoval, ale ta pasivka je nakonec super, stojím na místě a za chvíli za pár vteřin mám full HP což je super hlavně v GR kde není moc health globů. Nafarmil jsem i nějaké ty shardy, ale nakonec jsem odolal a kadalu zkusím až dneska po nalogování a odběhnutí hodiny live ve hře, protože to pak údajně stoupá na 100% drop legendárních itemů, tak počítám, že mi kadala chtě nechtě něco dá :D

Ačkoliv jsem toho včera moc neodehrál (myslím na T6 pro 70lv), přesto jsem stihl přehodit dvakrát postavy z jednoho DH na druhého a mohl tak opět chvíli potestovat, který je lepší. Pro zopakování sem hodím staty, aby jsme to nemuseli dohledávat v předchozích článcích. První DH je paradoxně alt, protože jsem ho dělal jako druhého. Jedu ho čistě Cold, mám tam bonus ke Cold 71-91% až mi padne amulet, tak se dostanu přes sto...AS tam mám žalostný kvůli luku. Taky itemy tam nejsou nic moc. Střílím 2střely/s. DMG mám 1,75 mega cold. Druhý DH, který je jakoby main má lepší itemy, chybí mi tam jen WH pásek, dmg elementální má 1,35 mega physical. AS má 65% což v přepočtu je last BP tudíž CAP a střílí 5střel/s.
Nebudu počítat tu T6 pro malý level, kdy ani nestihnu vyhodit sentry a ukoušou to peti, ale od nějakého 65lv na T6 ve čtyřech už to nepadá tak snadno a tam je prostor pro experimenty co je lepší a také na bossech, šli jsme jak butchera, tak i Skeleton Kinga. Jeden run jsem absolvoval s jedním DH a další s druhým, abych si vyzkoušel co je lepší.
Opět jsem se přesvědčil, že pocitově na hraní je lepší ten cold. Ačkoliv má větší dmg CA střílí i za 40mega většina střel od multishotu po CA střílí za 10-12mega, tak střílí zoufale pomalu a ten trash a i elitky jdou dolu pomalu. S druhým DH, který má menší dmg a dává za menší čísla (kolem 6-8 mega) to jde o dost rychleji, když vystřelí těch pět střel za vteřinu, tak si pomalu ani nestihnu přečíst jaké affixy ty elitky mají, kort v tom bordelu, protože rakety jsou žížnivé čáry a je to dost nepřehledné, ani nestíhám číst žlutá čísla.
Takže ten physical to krájí rychleji, ale zas jsou všechny mobky pořád u mě a musím dost valutovat...když vezmu ten cold, polar sentry rozhází bubliny, gem trapped zpomaluje ms mobků a ještě ty cold střely také zpomalují a frost burny stunují. Ty mobky se ani nehnou, já si stojím brooding mě healuje, ale většinou nemá co healovat, pač se mi ty HP ani nehnou. Takže pocitově je o dost lepší ten cold build, na vyšší tormenty určitě a počítám, že i ve vyšších GR se to taky šikne. Nemám na něm ještě takovej gear, abych byl spokojen, ale až bude, tak to asi bude best...

Dnes máme v plánu potrénovat na ten conquest, co půjdem o víkendu. Dorazí i Thannis, tak ho půjdem v osvědčené sestavě, nastudujem mapy a taktiku, já zapnu video, tak když se zadaří, tak ho sem v pondělí hodím. Jinak další plány se nemění...

howg
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Uživatelský avatar
hulkxxxl
Ancient
Příspěvky:2060
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Hulkxxxl#2541
Bydliště:Břeclav

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od hulkxxxl » 03.10.2014, 08:54 hod.

včera jsem testoval na trialu a gr lightning VS phys/fire rakety co se týká trialu tak raketovej build jsme dali o 2 levely vejš jak lightning, ten mi začal lehce lézt na nervy díky tomu pomalému letění ea (ale o tom to je že), a začíná mi připadat že ten build najde uplatnění hlavně na vyšších obtížnostech

docela byla vidět síla lightning buildu v GR kde byly u sebe velký skupiny mobů navíc to ještě wd stahovalo na hromadu, tak ty ea prostě naloží díky pomalému pohybu kvanta dmg celé té hromadě (prý to je až 990% dmg)

jinak mi padl luk na cold co máš takže když se dostanu zase někdy k nějaké kostce tak skusím čistej cold (akorát soj nemám s coldem)
Obrázek Obrázek

Uživatelský avatar
Shadou
Minion of Destruction
Příspěvky:905
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Shadou#2399

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Shadou » 03.10.2014, 09:13 hod.

Já jsem právě psal s kovanýma DH, co to hrají "léta" a ti mi říkali, že je lightning na houby, tak jsem rozpálil věci. Měl jsem věci na nějakých 90% do lightningu, takže by to byl asi docela masakr, ale právě jsem se nechal zvyklat těma řečma a všechno jsem rozpálil...ale určitě to zase popadá, tak to zkusím.
Jinak jsem četl u vás ve vlákně, jak psal Petr, že je fire build best of...já ho zkoušel a přišel mi asi nejhorší co sem hrál, takže to je asi o pocitu nebo nevím. Nebo možná v partě s tím monkem a WD je ten fire build super, když nemusíš nic řešit. Ale když hrajem bez tanka a musim řešit kde stojím a co přilítne, tak mi nejlíp vychází ten cold. A i dmg dává slušnou, ten cold a fire co se týče skillů jsou podobný co se týče procent weapon dmge a bonusy se dají nahnat nejlépe na tom coldu...navíc ty stuny a zpomalení mobek je taky fajn..

ale co se týče vyšších obtížností, myslím, že si taky zamiluješ ten cold až ti nadropují pěkný věcičky do toho....nebo se zamiluju já do lightning, až napadají, kdo ví :D Ono je to asi o tom komu co vyhovuje no...každý kdo má něco zažitý a hraje to pořád, tak je to pro něj nejlepší, než něco jiného co hraje někdo jiný...a tak je to se vším, jak ve hře, tak i v životě :)
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Uživatelský avatar
hulkxxxl
Ancient
Příspěvky:2060
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Hulkxxxl#2541
Bydliště:Břeclav

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od hulkxxxl » 03.10.2014, 09:34 hod.

to co píše Petr je vysloveně myšlený na hru kdy jdeme se support monkem a wd takže k tobě se nic nedostane a s dh se soustředíme na čistou dps a neřešíš nějaké stuny, zpomalení apod. to řeší monk a wd, na nás dh je to abychom to všechno upražili raketama, byli jsme už gr 39 tuším ale nestihli jsme ho tak o minutku

včera jsem šel bez supportu gr 29 tuším a tam spíš ocením ten lightning protože má polar sentry a ca s runou na stunovací granáty, takže když mi popadá ještě gift a soj určitě skusím cold kvůli cc jak píšeš
Obrázek Obrázek

Uživatelský avatar
Kubizek
Doom Knight
Příspěvky:537
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kubizek#2781

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Kubizek » 03.10.2014, 14:40 hod.

Nevím, co je nejlepší pro partu a taky jsem tyto věci diskutoval, ale pak se mi :idea: .

Když nevím, co je nejlepší pro partu, co takhle postavit to, co je nejlepší pro solo? Stačí se podívat na prvních 20 DH v GR v season hc solo. To už by mohlo být docela měřítko, ne? Ano, tušíte správně, všichni jedou cold. A dělají s tím GR 40. Solo. Hc.

To neznamená, že bych nechtěl vyzkoušet lightning. Ale asi to bude díky stunům spíše takový support (nebo možná ne support, ale nebude mít tu dmg, co cold), co jsem hrál Dh před marauder boostem, tak jsem měl lightning Dh s nějakými 80% do lightning a nebylo to zlý, ale damage měl jednoznačně větší fire DH. Fire DH může být dneska úplně super, pokud někdo v partě zajistí cc.
Obrázek

mdmT
Minion of Destruction
Příspěvky:874
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:mdmT#2837

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od mdmT » 03.10.2014, 14:49 hod.

Kubo takto to ale brát nemůžeš, teda možná u čistě dmg DH teoreticky jo, ale když vemu ostatní chary o kterých něco málo vím ( wd a monk ), tak u obou jsou nejlepší chary pro partu v sólu absolutně nepoužitelný, jak frozenův strašák wd, tak můj monk nedají sólo snad ani normal :-) ... a přitom to wd jak jej frozen hraje při party hře ( 3-4 lidi ) je naprosto geniální ...

Uživatelský avatar
Kubizek
Doom Knight
Příspěvky:537
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kubizek#2781

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Kubizek » 03.10.2014, 15:01 hod.

Ale vždyť já říkám, že fire může být pro partu úplně super a nad lightning taky špekuluju, jestli pro partu ano, či ne (Může být fakt zábava ho hrát, to tady teď nezohledňuju, protože to už by bylo fakt na dlouho). Ale minimálně solo je momentálně jasný :)
Obrázek

Uživatelský avatar
Kuki10
Globální moderátor
Příspěvky:7218
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kuki#2122
Bydliště:Brno

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Kuki10 » 03.10.2014, 19:25 hod.

Gratulace otče.:)

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Uživatelský avatar
Shadou
Minion of Destruction
Příspěvky:905
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Shadou#2399

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Shadou » 04.10.2014, 21:03 hod.

Zdravím vespolek s jednodenním zpožděním :)

kuki díky :)

V pátek jsem té hře moc nedal, odpoledne rovnou z práce do porodnice, tam u porodu, domů jsem dorazil později. Měl jsem takové zvláštní pocity a přesto jsem skočil do hry, abych trošku odvedl myšlenky...narodila se mi dcerka, takže už jsem taťka...

Po naskočení do hry jsme chodili t6 rifty s resim a pinďou prokládané prvním aktem bounty na amulet s coldem, který nutně potřebuju, abych byl spokojený. Během hraní jsme probrali taktiku na sobotu, kdy jsme chtěli zvládnout jeden conquest. Pokecali a taky zahráli. Docela dost to padalo, ale nic hodnotného, souly se hrnuli a ty jsou taky potřeba. Někdy k ránu jsem si myslel, až šli kluci spát, že proběhnu první čtyři akty v kampani, abychom byli připravení na trénink toho pátého aktu...zvládl jsem pouze první akt a vytuhnul.

V sobotu jsem nalogoval, skočil s klukama první akt na kešku a pak jsme se pustili do toho conquestu. Byl to docela hukot. Sestava byla Já, Pinďa, Mydlář a Morthaak. Taktiku jsme neměli moc naučenou, řekli jsme si, že to prostě zkusíme, pořešili jsme movement speed a skočili do toho. Princip spočíval v tom, že musíme zvládnout všech pět aktů za hodinu. První akt jsme proběhli celkem rychle, ale přesto tam nějaké ty ztráty vznikly, druhý akt stejný problém, třetí akt ušel ale i tam se daly nějaké ty minutky ušetřit. čtvrtý akt byl hotový hodně rychle a pátý akt, který jsme neměli natrénovaný jsme zvládli také celkem pěkně. Nakonec se čas zastavil na 1h a 19minut. Těch devatenáct minut se určitě dá nahnat. Natočil jsem to celé na video, takže udělám rozbor u videa a ono to příště klapne :)

Budou následovat rifty a bounty, tak snad něco pěkného padne, uvidíme :)
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Uživatelský avatar
Shadou
Minion of Destruction
Příspěvky:905
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Shadou#2399

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Shadou » 06.10.2014, 06:03 hod.

Zdravím vespolek,

na hru najednou není tolik času, ale přesto se do ní pro odreagování dostanu. Minimálně pokecat s klukama a něco zahrát.

V sobotu a v neděli dopoledne jsme zkoušeli ten conquest jak se dá všech pět aktů do hodiny. V sobotu jsme to šli ve čtyřech lidech, ale taktika asi byla špatná, šli jsme to poprvé a tak tam bylo hodně zdržovaček, v některých lokacích jsme neměli štěstí na místa, kde jsou ty různé dílčí hlavní questy ke zlepšení a tak jsme zbytečně museli prozkoumat celé mapy a tak ztráceli čas. Určitě tam byl velký prostor pro zlepšení. Výsledný čas bylo akt 1-5 za jednu hodinu a devatenáct minut. Mám z toho video, ale jelikož jsme to nestihli, tak to sem ani dávat nebudu, až se to povede, tak se pochlubíme, zatím není s čím :)

V neděli kolem poledne jsme dali další pokus, poučeni z předchozích nezdarů jsme naskočili do světa. V neděli jsme na to byli bohužel jen tři, ale přesto jsme to nevzdali a zkusili to. První akt jsme dali ve třech o skoro pět minut rychleji než předchozí den ve čtyřech a myslím, že kdybychom byli čtyři, tak pokoříme tu bájnou hranici šestnácti minut, kterou dávali ti, kteří ten conquest zvládli. Následoval další akt, který byl také o chlup rychlejší, i zde bylo pár míst, kde jsme bloudili a ztráceli čas, takže i zde se můžeme zlepšit. Třetí akt byl proběhnut relativně rychle, skoro srovnatelně s ostatními, čtvrtý akt také, ale už ve čtvrtém aktu jsme věděli, že to nedáme. Pátý akt už byl jen pro trénink, aby jsme si zažili co kde je a jak to následuje. Výsledný čas byl hodina a patnáct minut. Ale hráli jsme ve třech, mít toho čtvrtého, tak to nestihnem o pár minutek.

Prostor pro zlepšení, když si promítnu všechny akty, tam je. Dneska v práci, když bude chvilka, o svačinu, nebo když bude vše zařízené, nastuduju nějaká videa, udělám přípravu a dáme další pokus a snad už se to povede. Doma pak také koupím nějaké to pívo a brambůrky, udělám hubky a udělám si pěkný večer u toho prvního videa, kde vypíšu lokace, kde jsme se zdrželi a kde by to bylo dobré změnit a zlepšit a to by bylo aby nebylo, abychom to nedali :D

Pak jsem pár hodin nebyl, po na logování večer jsem zjistil, že Pinďa položil WDčko, zkoušel Jadea a místo aby ho trénoval na normálních mobech, aby to dostal do ruky, tak s ním šel GR 28 patro a RIP. Tak jsme večer potáhli nového doktora, nahodil tam zpět ten equip na pet WD, co mě předtím a šel off. Mi s Thannisem jsme se připojili k Resimu s Pytlákem (Mydlář) a skočili jsme pár T6 riftů. Víceméně nic nepopadalo, nebo nic zázračného, co by stálo za zmínku, ale poběhali jsme, odreagovali se, pokecali...

Včere večer jsem se také odhodlal udělat pět HFA a doufal, že tam bude dobrá pasivka a taky normální staty. Z těch pěti se nepovedl nečekaně ani jeden, ale dva byli nadějní, jeden měl pasivku na přežití a druhý balistic, tak jsem se je jal předělat k lepšímu a vypotřeboval na to 106 soulů a výsledek byl tragický, vůbec se to nezlepšilo. Pak jsem se ještě snažil zlepšit RoRG, který padl, opět na to napadalo třicet soulů a díru jsem tam nedostal. Nechápu jak je to možné, když v blue postu někde psali, že zvýšili šanci na vytvoření díry v klenotech kvůli upotřebení legendárních gemů...asi něco rozbité...

Dále už později, když už šli kluci spát a já nabitý událostmi z posledních dnů v real life jsem ještě spát nemohl, jsem se rozhodl, že udělám test na gnomovi s full CAP AS Sentry DH a full Cold build DH...natočil jsem dvě videa, které postnu níže. Teď jen něco z teorie a praxe a statů :)

Jal jsem se porovnat na Gnomovi své dva DH, z nichž jeden má vyšší dmg a druhý logicky nižší.

Cold DH má dmg s bonusem z elementu 1,85 mega. K tomu má bonus z pasivky 20%, bonus z SoJ 25%, bonus z legendárního gemu 22,5%. Sentry mám na čtvrtém BP maximálně na pátém, což je 2-2,5 střely za sekundu. Nevím přesně jak se to počítá, jestli se to sčítá, nebo nějak násobí koeficientem, ale kdyby se to sčítalo a budu to tak počítat i u druhého DH tak mi vychází 1,85m*1,675 = 3,09 mega dmge. Možná se to počítá jinak, ale to pro účel porovnání nevadí...za jednu sekundu vystřelím 2-2,5x tudíž dmg za sekundu je 6,18-7,725 mega (krity jsou vyšší, takže se tam ještě asi nějak připočítává CD a CC a taky to střílí pokaždý jiný druh střely s různou dmgí)

Physical CAP AS Sentry DH má dmg nižší. Papírově s elementem 1,53m. K tomu má bonus z pasivky 20%, bonus z legendárního gemu 24% a bonus z kalamity 20%. Sentry je na sedmém BP což dělá pět střel za sekundu. Takže to vychází 1,53*1,64 = 2,5mega dmge. Za jednu sekundu vystřelím pět střel což je 12,5mega dmge za sekundu.

Takže i když má ten physical s tím capem nižší dmg, tak jí mám vlastně vyšší, když se to přepočítá na jednotku času...v následných videích je vidět, když jsem šel T6 gnoma realita. Physical CAP Dh ho dal za 28s a ten Cold ho dal za nějakých 36s. Prostě za delší čas. Ale při normálním hraní pocitově, kontrola mobků přes zpomalení a stuny z frostburnů mi vychází líp ten cold build a to brutálně. Když jedu ten physical, tak je to neustále nějak na hraně, když jedu ten cold, tak je to na pohodku, no stres, no problem...

Hlavní pointa ale je, že každý píše, jak je DH OP. Je pravda, že ho nemám ještě dokonale vymazlenýho, bonus k sentry mám kvůli toughness jen v ramenech, ale můj main WD toho gnoma na T6 dal tuším za 12s, někde je ještě videjko a i nevymazlený WD co mám na sezoně si tu T6 dává snadněji. Neříkám, že třeba ve vyšších patrech GR to bude jinak i když jak teď opravili tuhost a životy fetišů a doga, tak i ty vyšší GR s pet WD půjdou. Ale GR mě nebaví, chodit to nebudu, maximálně v partě s klukama, takže to pro mě není měřítko. Pro mě je měřítko se co nejmenší čas zdržet při bounty :)

Videa killu Gnoma:

==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Uživatelský avatar
Talis
Burning Soul
Příspěvky:669
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Talis#2996
Bydliště:Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Talis » 06.10.2014, 06:40 hod.

GZ fotře, upřímně ti to přeji :D
Seasonal Hc
Diablo III Collector's Edition.
ROS:Digital Deluxe Edition.

Uživatelský avatar
Shadou
Minion of Destruction
Příspěvky:905
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Shadou#2399

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Shadou » 06.10.2014, 07:25 hod.

Díky, ještě je nemám doma, pak to začne :D
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Uživatelský avatar
Talis
Burning Soul
Příspěvky:669
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Talis#2996
Bydliště:Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Talis » 06.10.2014, 07:58 hod.

První měsíc je v pohodě, ale pak to začne. A hlavně na tebe nebude mít stará čas, tak se připrav na loupání salámu :D
Seasonal Hc
Diablo III Collector's Edition.
ROS:Digital Deluxe Edition.

Uživatelský avatar
Tokugawa
Doom Knight
Příspěvky:428
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Unterwasser#2154

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Tokugawa » 06.10.2014, 08:37 hod.

No není to tak dávno, co jsem byl u porodu já. A pak najednou ještě jednou. A dneska se s Áňou u mého účtu střídáme :)
Necromancer Pestilia
Klan Mrtvolky

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“