Otázky a Odpovědi
od kdy to nefachá, code 73 tu už mnohokrát byl i několik dní
Re: Otázky a Odpovědi
Já jim dám nefachá !! Než doma naplním pupek a vyprázdním pytel (tím myslím, že pudu s košem samozřejmě) ať to jede!
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
ty Sete, ono to vypadá, že budeš moct vyprázdnit i pytlík, code 73 je blbá hláška
If you're still getting errors when logging in, can you please close the game and the desktop app completely, then log back in and try again?
Please let us know if you still see login errors after this point.
Před minutou z Battle.net
V rychlopřekladu. Pokud vás to furt zlobí, zavřete D3,Battle.net aplikaci a zkuste znova. pokud budou potíže přetrvávat kontaktujte nás (což znamená něco sme zkusili, zkuste to, kdyžtak na to ještě mrknem ;-)
Please let us know if you still see login errors after this point.
Před minutou z Battle.net
V rychlopřekladu. Pokud vás to furt zlobí, zavřete D3,Battle.net aplikaci a zkuste znova. pokud budou potíže přetrvávat kontaktujte nás (což znamená něco sme zkusili, zkuste to, kdyžtak na to ještě mrknem ;-)
Jak říkám . Před 15sec
OK thanks for letting us know.
We continue to work on this and will update you with more info as soon as possible.
OK thanks for letting us know.
We continue to work on this and will update you with more info as soon as possible.
No a oni reportnuli, že to nejde .. a tak napsal blizz guru, že děkuje za reakci a že jdou na tom nadále pracovat
to je dobrej trolling
to je dobrej trolling
- bleptys
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:bleptys#2344
Nevíte jestli server spustí dřív nebo jestli v minulosti to spustily někdy dříve než v těch 11 AM ???
CZSK Komunita
- azaxsyndrom
- Gorebelly
- BattleTag:Kargath #2439
U Blizzu člověk nikdy neví.Několikrát se mi stalo že jsem se do hry připojil a hrál byť v tu dobu měla ještě probíhat mainterance,ale po většinu udržeb čas napsaný v breaking newsce sedí a člověk se nepřipojí.
-
- Quill Rat
- BattleTag:Maxxthegreat
Ahoj, potřebuju trochu poradit. Nejsem v D3 úplným nováčkem- paragon 330- mám crusadera v buildu THORN, ale...i když DMG mám cca 450 tisíc, strenght 8900 a Thorn dmg 53 tisíc, což je mimochodem největší číslo co jsem viděl...a to se nechci vytahovat, jde o to, že můj thorn crusader nepracuje podle mých představ.
V podstatě dost umírá a DMG které vrací je sice veliké a zabíjím, když se bufnu do pár vteřin cokoliv, ale prostě to není ono.
Mám skoro vše- kromě ringu. Set invoker, sez demon, zbraň atd...
Chtěl jsem se zeptat, jak dojít k výpočtu DMG vycházející z Thornu...děkuju z ajakoukovil reakci
V podstatě dost umírá a DMG které vrací je sice veliké a zabíjím, když se bufnu do pár vteřin cokoliv, ale prostě to není ono.
Mám skoro vše- kromě ringu. Set invoker, sez demon, zbraň atd...
Chtěl jsem se zeptat, jak dojít k výpočtu DMG vycházející z Thornu...děkuju z ajakoukovil reakci
- bleptys
- Gorebelly
Jestli jedeš klasické rifty T6 a krajiš to uber z dmg a přidej tomu all res nějaký to léčení. Výměn červený šutry za modrý. :-)
CZSK Komunita
-
- Quill Rat
- BattleTag:Maxxthegreat
Díky to jsem udělal...jenže stále nic...nevím co je špatně.
A hlavně nemužu přijít na to, jak se thorn dmg počítá...ale díky za radu :-)
A hlavně nemužu přijít na to, jak se thorn dmg počítá...ale díky za radu :-)
- bleptys
- Gorebelly
Nejde mi se lognout na appku ani na d3.com je chyba u mě nebo je to světové.
CZSK Komunita
Me to jde
- bleptys
- Gorebelly
Píše mi to, že služba není k dispozici. Zkoušel jsem se lognout za kámoše a s tím jsem se lognul. Začínám mít obavy...
CZSK Komunita
-
- Fallen Shaman
Už asi týden se snžím udělat socket do Maxima a pořád nic. Další pokus bude stát asi 1,5M. Máte někdo podobnou zkušenost? Má to cenu zkoušet dál, nebo se ten předmět "sekl" a socket mi nedá? Ze všech těch možností mi to totiž neustále točí dokola jenom tři - enhanced damage, atack speed a vitality.
TristanTzara: To mi povidej, ze neco nejde
-
- Fallen Shaman
To seš tvrďák, já už bych to dávno vzdal
Závidím těch 770 soulů, já vždycky splašim jednu dvě a jsem rád
Závidím těch 770 soulů, já vždycky splašim jednu dvě a jsem rád
No casem ti budou taky prebejvat, az budes mit skoro vse a 99% veci budes nicit, uvidis