Mrtvolky - HC crew

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Zamčeno
hulkxxxl
Ancient
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Hulkxxxl#2541
Re: Mrtvolky - HC crew

Příspěvek od hulkxxxl » 24.09.2014, 09:42 hod.

zvedli ceny a to radikálně, šance je prý větší ale výsledek je rng no...

dát 75 shardů za zbraň tak to je maso
Obrázek Obrázek

Kubizek
Doom Knight
BattleTag:Kubizek#2781

Příspěvek od Kubizek » 24.09.2014, 09:43 hod.

COže???? :shock:

No to si děláš pr*el.....

edit: A jo, prý to zvedli oboje, musím to odzkoušet :)

edit2: tak. Na streamy kašlete, protože je to opravdu kompletně RNG. Teď jsem na nonseason utratil 365 shardů za rukavice (chci taskery na dh) a dostal jsem 4 lege (taskery ne, ale i tak si myslím, že super). Umím si představit, že klidně 2x 500 shardů nedostanu nic, ale potom se může stát to, co se stalo mně před chvílí. Kadala RULEZZZZ :lol:
Obrázek

Shadou
Minion of Destruction
BattleTag:Shadou#2399

Příspěvek od Shadou » 24.09.2014, 10:11 hod.

No vidíš, a já sem si právě myslel, nebo spíš to blbě přečetl a že z nějakých 30 procent to snížili na 10 a málem měl vomylo :D Pač včera jsem utratil tak 3k shardů za odpoledne a večer a dostal sem tak pět lege jen...což je celkem bída...po novu bych měl mít za 3000 shardů 150 lege? To by ty taskery mohly procnout :D
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353

Příspěvek od Reve » 24.09.2014, 10:26 hod.

podle me to bude vpohode...blizzard prece jedine nerfuje...nic by neudelali tezsi/horsi pac by meli zaspamovany forka a to nechteji....

Kubizek
Doom Knight

Příspěvek od Kubizek » 24.09.2014, 10:30 hod.

V patch notes píšou, že chtěli snížit běhání mezi kovářem a kadalou (což chválím), a tak zvýšili cenu za itemy a zároveň zvýšili šanci na drop lege. Zároveň zvýšili počet kraftovacího matroše z rg a grg, aby lidi nepřišli o matroš z kadaly. Pochopil jsem z toho, co se Kadaly týče, že čím byla zvedlá cena itemů, tím se úměrně zvedla šance na drop lege. Myslím si, že to bude +- stejné, jako to bylo, akorát bude celkově méně itemů. že by bylo 150 lege za 3000 shardů, tak s tím bych osobně moc nepočítal.
Obrázek

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 24.09.2014, 11:08 hod.

mohli zvysit pocet shardu co muzes mit, kdyz uz to bude drazsi...a taky by bylo dobry dat craft material stejnym stlylem jak jsou shardy a penize...nemit to fyzicky...snad je to nekdy napadne :)

Nebo ono uz mozna napadlo, ale asi se do toho nehrnou

Kubizek
Doom Knight

Příspěvek od Kubizek » 24.09.2014, 11:28 hod.

Craft material fyzicky mi nevadí, zvlášť potom, co přidali další stash tab (to mě překvapilo, myslel jsem, že bude až s dalším datáčem), stejně ho nikdy neuchovávám víc jak 3000 kusů od každého, ale s těmi shardy souhlas. Zvlášťě při speed run sessions v partě, kdy jsme teď nedávno projížděli s Kolmenem a jeho kámošema T6 rifty během 5 minut jsem ty shardy nestíhal utrácet - bylo to fakt hrozně rychlé - jednou jsem tam i nechal 105 shardů ležet :D

Co mně osobně prudí a nic se s tím doposud neudělalo je autopickup obyčejných health potionů. Proč mi to musí zabírat slot v inventáři a neustále to musím hlídat a vyhazovat, aby to nakonec nezabíralo více slotů? Většina lidí to stejně pohodí někde a pak v partě jdete okolo a seberete to. To nechápu a to je pro mě úkon navíc, který mě zdržuje a irituje a frustruje, no prostě mě se*e. Stačila by položka v menu, která by říkala něco jako..když máte equipnutý speciální potion, nebo máte 100 potionů, nebudou se další potiony pickovat - ano/ne....
Obrázek

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 24.09.2014, 12:53 hod.

ty potky me taky vadi....jinak ono u toho craft matrose nejde az tak o misto v trhule, ale behani k truhle...dal misto v char. inventari..proste by to bylo jednodussi....jenom by si to rozlozil...tim padem by si mel aji vanilla matrose atd...takze pro pripadny novy chary atd...nebylo by to k zahozeni podle me

Kubizek
Doom Knight

Příspěvek od Kubizek » 24.09.2014, 13:04 hod.

To by pak to samé mohlo být i s gemy, minimálně těmi obyčejnými a to by, myslím si, už v tom byl guláš.
Obrázek

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 24.09.2014, 13:13 hod.

jaky gulas? prave by to bylo pekne prehledne..steje se to uz bere automaticky z bedny...takze je jedno jestli by se to bralo z bedny nebo jen nekde odecitalo...

Kubizek
Doom Knight

Příspěvek od Kubizek » 24.09.2014, 20:51 hod.

pro MDMT: jednou jsi řekl, že tankovat něco na 30+ je o držku. Souhlasím. A souhlasí s tím i Kripparrian, který tady (viz níže) říká, že všichni "tankové" prostě na 30+ chcípají. A tak postavil toto monstrum:

https://www.youtube.com/watch?v=6pvE1ix ... A&index=14

Wow! A to jsem si myslel, že mých 32m tough + unity k tomu je už slušná toughness. :lol:
Obrázek

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 25.09.2014, 15:56 hod.

... tak zatím celkem v pohodě odtankováno 38 i 39, ale není to tak, že by si jeden rochnil :-)) ...

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 26.09.2014, 06:30 hod.

kdo se bojí, nesmí do lesa ;)
Obrázek

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 26.09.2014, 09:32 hod.

... tak mě u diabla drží už jen 2 věci - super parta lidí a hra na hraně v GR ... a je jedno jestli je to rift 25 s wd, kde už mám co dělat, nebo 39 s mainem, kde se taky potím, ale prostě musí to být hra na hraně té postavy a snaha z ní vymáčknout co snese ...

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 26.09.2014, 09:38 hod.

kua už aby byla sobota večír snad budu v klasickej čas a dáme nějakou tu 38 gr.. vezmu tmavý trenky dám 3 spendery a jdeme nato

snad se mi dneska podaří sehnat lepší ramena, teta kadala se rozhodla že nedá a nedá

PS: boha kde ti lidi berou ty WH opasky??? já chci takýýýý
Obrázek Obrázek

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 26.09.2014, 10:22 hod.

mam asi tři... vyměnim za kukri + MoJ a T&T
Obrázek

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 26.09.2014, 10:56 hod.

mě taky padaj, vždy když je nepotřebuju a teď když je potřebuju na DHčko, tak taky nepadne :D Ale i bez toho pásku to jde...ale nedostaneš se na cap BP sentry no...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 26.09.2014, 11:02 hod.

kdyby to šlo dám ti komplet gear z mého wd hnedka... jsem na něj od 2.1 ani nešáhl

wh jsem fakt našel jen jednou ještě ve vanile, s nostalgií vzpomínám kdykoliv jdu přes Stonefort :D je ještě hellcat opasek tam je taky ats, nedávno mi z nebe pršely samé opasky ale wh ani jeden ušmudlanej

ale chce to rolnou ats všude, i amu, bracery, lepší toulec bych musel najít, + nějakej gift na zbraň (fakt mi nepadaj), ten poslední bp je těžko dosažitelnej
Obrázek Obrázek

Stanley
Minion of Destruction
BattleTag:Stanley#2169

Příspěvek od Stanley » 26.09.2014, 11:16 hod.

Opasek s AS se dá i craftovat ;) (Fleeting Strap myslím)...

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 26.09.2014, 11:19 hod.

já to mám propočítaný a potřebuju oba ringy, amulet, bracery, glovery, wh pásek a lepší zbraň a toulec. Jediné co z toho mám jsou TaT :D tak si nestěžuj, máš to skoro komplet :D Jooo ten DH co sem měl ještě včera odpoledne, tomu kdyby padly taskery a WH tak by ten cap měl...ale ted začínám odznovu bohužel :/ (nebo možná bohudík :D )

to stenly: tak tak...ale včera jsem jich zkusil deset a všechny naprd...tím že tam je ten AS tak tam většinou není primární stat ani AR nebo Armor nebo vitka, tudíž jsou totálně k prdu a jen kvůli AS a mít tougnes mínus pět mega to nechci...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Zamčeno

Zpět na „Hardcore“