PEJSKARI
Yaka, já jsem čerstvě přešel do OP klanu, ačkoli WD momentálně zrovna moc OP není
viewtopic.php?f=116&t=10961
Případně napiš, až budu online (asi pátek večer)
viewtopic.php?f=116&t=10961
Případně napiš, až budu online (asi pátek večer)
Re: PEJSKARI
Zdravim prosim vas pekne preco sa u pet buildu pouzivaju tie žabky ? Nebolo by tam vhodnejsie nieco lepsie ..napr haunt alebo tak ? Dovod preco sa pouzivaju som akosi nenasiel a na 45strankach sa mi to moc hladat. Tak dakujem za odpoved
Žabky jsou jako rychlý generátor fetišů z pasivky, nikoli na dmg Ideální je mít "krumpáč" (R.H. Flayer) a pak runu addling toads, jinak se používá ta zelená pršící runa jako mám já Budu se modlit, aby teď v 2.1.1 zejména ti pasivkoví něco přežili, dřív padali jako hrušky už kolem GR28
Pisali ze ich boostili takze by nemal byt problem
To aby je boostli fakt hodne. Ja jako byvali WD hrac vzdy obracim oci v sloup kdyz joinu public hru a je tam pet doc. Nedej boze, pokud jich tam je vic. Rovnou leavnu. Ted trochu experimentuju se zero dps monkem je to vtipny build. Zatímco na regular rifty to neni moc potreba, tak na GR to je character k nezaplaceni.
U pet WD by mi bylo i jedno, že to není na velky GR. Ale doprcic tak aspon GR35 by to s tim gearem melo jit. Nejhorsi je "quality of life". Je proste k nasrani, kdyz se jeden z asi 5 typu potvor v bily variante blbe podívá a všechny fetiše lehnou, včetně FA. To prostě není zábava. Pet doc bez petů většinu doby...
U pet WD by mi bylo i jedno, že to není na velky GR. Ale doprcic tak aspon GR35 by to s tim gearem melo jit. Nejhorsi je "quality of life". Je proste k nasrani, kdyz se jeden z asi 5 typu potvor v bily variante blbe podívá a všechny fetiše lehnou, včetně FA. To prostě není zábava. Pet doc bez petů většinu doby...
Jsem zvedavej no jak moc to vylepsili. Sam jsem ted na chvili zkusil jade.. ikdyz s tim mojim gearem to moc jade neni ale o to je smutnejsi ze si to dava vic jak pet kde mam ten gear o par levlu vyse
Vypadá to dobře podle patch notes.
Ve zkratce:
- Životy Fetiš Army a Fetiš syncopants a Psa byly významě zvednuty
- Fetišové (všichni) mají zvednutý movement speed
- Byl zvýšený rádius "vodítka" Tak tady nevím :/
- Bylo snížený DMG pro pety od útoků,kterým se většinou hráč vyhýbá (takovej ten nájezd z dálky a podobně)
- Peti Budou mít toughnes více přiblíženou hráčově aktuální
EDIT: Jo a Pan brambora je nyní vyvolanej v místě kurzoru a né u Vás ;-)
Ve zkratce:
- Životy Fetiš Army a Fetiš syncopants a Psa byly významě zvednuty
- Fetišové (všichni) mají zvednutý movement speed
- Byl zvýšený rádius "vodítka" Tak tady nevím :/
- Bylo snížený DMG pro pety od útoků,kterým se většinou hráč vyhýbá (takovej ten nájezd z dálky a podobně)
- Peti Budou mít toughnes více přiblíženou hráčově aktuální
EDIT: Jo a Pan brambora je nyní vyvolanej v místě kurzoru a né u Vás ;-)
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Poldinka#2370
Byla už někde zmínka, kdy chtějí 2.1.1. nasadit? To chcípání fetišáků je fakt nezáživný a vše trvá déle, než to má zelená doga všechno rozkouše sama :-( Nedávno se mi poprvé stalo, že na T-6 mi sejmuli i čokla ... sice kombinace elitek jako prase, ale i tak mě to překvapilo. Myslel jsem, že je v podstatě nesmrtelnej :-)
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
Výborně, čas to zkusit dnes večer.
Přesně tak, večer test
Ale moc si raději neslibuju abych nebyl zklamanej....podle mě to stejně víc než na GR 32 nebude :/
Ale moc si raději neslibuju abych nebyl zklamanej....podle mě to stejně víc než na GR 32 nebude :/
GR28 jsem dal s rezervou 4 min. a celou dobu 8 FA a většinou i 15 FS, to se dřív fakt nestávalo, takže je to znát
Tak to je pěkné . To bych 32+ mohl zvládnout, testnu s Kukri i Krumpáčem
GR28 fakt pohodově s rezervou 2-5 minut. i v případě, že jsou mobky A5, fetišové držej hodně dobře, paráda Počítám že GR30 se dá udělat i bez unity, když dobře vyjde
Právě jsem dal GR29 s rezervou 3,5 minutky a půlka byly mobky A5
Právě jsem dal GR29 s rezervou 3,5 minutky a půlka byly mobky A5
Muj stary best GR byl 29 za 13:32, cili zadna slava
Prvni pokus:
GR28 - rezerva 4:48 - neumrel mi pes, FA a vyjmecne FS na explozi nejakou. NEklesl jsem pod 10FS.
GR30 - nestihl jsem jsem cas, coz me dost prekvapilo. Ukazala se druha slabina buildu a to je absence opravdove AoE dmg. Kazdopadne to je i gearem a volbou skillu a s tim se da pracovat. Neumrel mi pes ani FA. I na GR30 umrel FS jen obcas a pocet neklesl pod 10.
Pokud druhy:
GR29 - rezerva 1:32 - neumrelo mi snad nic. Krome me. 3x...
GR30 - stejna pisnicka - asi 7 smrti. Bez sance s DPS i kdybych neumrel. Asi jsem si prilis zvykl na perma teleport u wizzarda, ale muj drive nejoblibenejsi Skill Spirit Walk je slaba nahrada.
Prvni dva pokusy byly s Flayer, 4-set Zuni, Swamp legs, 3-set Ausguild, TMF, RoRG - Enforcer- poison TMF dog, poisen FA, FS.
Treti pokud s Flayer, 3-set Ausguild, 2-set BT, TMF, Unity - Enforcer + BotP - fire TMF dog, FS, G-WP. Nenasel jsem v bance fire bracery, tak jsem dal 20% physical
GR28 - rezerva 3:52 - neumrelo nic
GR29 - rezerva 1:32 - obcas zarval FS
GR30 - rezerva 4:34 - nekdy mi klesli FS az na 6, ale nebyl to problem <novy rekord>
GR32 - nestihle jsem to o 2 vteriny. Dostal jsem toho frost lorda. Behem 5 vterin mel 30% a pak mi jednou ranou sundal vsechny FS. Samotny pes to nestihl... Jinak bily potvory obcas sejmuly par FS. Elitky mi je vzdy o neco zredukovali. Nejhur jsem skoncil na 4. Za vsechny rifty ve tretim pokusu 0 mych smrti. Asi jsem nasel idealni TGH pro sebe. TEd jen pridat DPS
GR32 je tedy v pohode. Vidim to i na vyssi rifty. U me jen chybi Kukri a FA na vyssi DPS.
Prvni pokus:
GR28 - rezerva 4:48 - neumrel mi pes, FA a vyjmecne FS na explozi nejakou. NEklesl jsem pod 10FS.
GR30 - nestihl jsem jsem cas, coz me dost prekvapilo. Ukazala se druha slabina buildu a to je absence opravdove AoE dmg. Kazdopadne to je i gearem a volbou skillu a s tim se da pracovat. Neumrel mi pes ani FA. I na GR30 umrel FS jen obcas a pocet neklesl pod 10.
Pokud druhy:
GR29 - rezerva 1:32 - neumrelo mi snad nic. Krome me. 3x...
GR30 - stejna pisnicka - asi 7 smrti. Bez sance s DPS i kdybych neumrel. Asi jsem si prilis zvykl na perma teleport u wizzarda, ale muj drive nejoblibenejsi Skill Spirit Walk je slaba nahrada.
Prvni dva pokusy byly s Flayer, 4-set Zuni, Swamp legs, 3-set Ausguild, TMF, RoRG - Enforcer- poison TMF dog, poisen FA, FS.
Treti pokud s Flayer, 3-set Ausguild, 2-set BT, TMF, Unity - Enforcer + BotP - fire TMF dog, FS, G-WP. Nenasel jsem v bance fire bracery, tak jsem dal 20% physical
GR28 - rezerva 3:52 - neumrelo nic
GR29 - rezerva 1:32 - obcas zarval FS
GR30 - rezerva 4:34 - nekdy mi klesli FS az na 6, ale nebyl to problem <novy rekord>
GR32 - nestihle jsem to o 2 vteriny. Dostal jsem toho frost lorda. Behem 5 vterin mel 30% a pak mi jednou ranou sundal vsechny FS. Samotny pes to nestihl... Jinak bily potvory obcas sejmuly par FS. Elitky mi je vzdy o neco zredukovali. Nejhur jsem skoncil na 4. Za vsechny rifty ve tretim pokusu 0 mych smrti. Asi jsem nasel idealni TGH pro sebe. TEd jen pridat DPS
GR32 je tedy v pohode. Vidim to i na vyssi rifty. U me jen chybi Kukri a FA na vyssi DPS.
Další posun je v sólo trialech - tam jsem dřív dostával klíče GR25 a byl jsem rád, teď se motám kolem GR28-29 většinou. Ono je to znát - dřív jsem tam bojoval víceméně jen s FA, FS nevydrželi, teď ta mám i 10+ FS, a to už je znát. Navíc fetišárna je zrychlená a má delší "vodítko" Tohle vše je samozřejmě vidět i v GR samotných, dříve s bídou GR28 a jen někdy, dnes to vypadá že bez unity GR29 pohodička, výš jsem si zatím nehrál Přecijen před 2.1.1 jsem měl většinou jen FA a FS pár kousků, umírali rychleji než jsem je vyráběl, a ani FA nevydrželi, každou chvíli jsem tam stál sám jako kůl v plotě Mimo jiné i nerf elektriky hodně pomohl, díky tomu jsem třebas zabíjel GR bosse i 5 minut, páč mi do 10s sundal komplet FA na GR28. To už dneska neexistuje a většinou ho okusuje 8 FA a 15 FS (vše physical), a ten rozdíl je znát
Zkoušel jsem taky jet bez Zuni setu (Kukri pro mne u Blizzu nevedou holt) jen s FS a FA na cooldowny jen občas, tam jsou ale blbý situace u elit s reflectem - když se k nim dostanete v době kdy máte málo FS a není cooldown na FA, nemůžete do nich sypat žabky sic se zabjete, a tudíž ani vyrábět další FS = není čím je zabít a čeká se na cooldown na FA = slušné zdržení A že reflect má každá třetí elitka asi bohužel
Každopádně palec nahorů za ten patch, pet WD už není takový outsider, minimálně se vrátilo do průměru a to mi stačí
Ale zabil bych je za ty gemy - o víkendu jsem si udělal od každého asi 15-70 kusů, co jsou mi teď na dvě věci
Zkoušel jsem taky jet bez Zuni setu (Kukri pro mne u Blizzu nevedou holt) jen s FS a FA na cooldowny jen občas, tam jsou ale blbý situace u elit s reflectem - když se k nim dostanete v době kdy máte málo FS a není cooldown na FA, nemůžete do nich sypat žabky sic se zabjete, a tudíž ani vyrábět další FS = není čím je zabít a čeká se na cooldown na FA = slušné zdržení A že reflect má každá třetí elitka asi bohužel
Každopádně palec nahorů za ten patch, pet WD už není takový outsider, minimálně se vrátilo do průměru a to mi stačí
Ale zabil bych je za ty gemy - o víkendu jsem si udělal od každého asi 15-70 kusů, co jsou mi teď na dvě věci
Tak se taky přidám se zkušenostma s 2.1.1 i když zatím pomálu, není čas :/ :/
Aktuální sestava Kukri PetWD Phys tady: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Seto ... o/35706164
Vyměnil jsem TMF za unity a psa za Garga, kvůli solo.
Dříve byl problém GR28, na pikaču :/
Dnes ráno testík asi 3 hodinky:
GR 28 - Procházka růžovým sadem i přesto že celý první patro byly Molten lordi a cosi Terror (ten co se objeví z čista jasna),druhý patro průměr, rezerva moooc cca 8 minut
GR 30 - Už je znát, ale fetišové opravdu umřou spíš výjmečně, 95% riftu byly aktivní 7-8 FA a 9-15 FS. BVV prakticky nonstop- tady vidím hlavní přínos skrz čas riftu. Rift docela dobrej, úplný peklo (A5,A4) to nebylo. Rezerva cca 4-5 min.
GR 32 - Zatím rekord, FA,FS při nepříjemných affixech už trošku mizí (naštěstí v kobinaci Kukri+Zuni to není problém většinou) ale i přesto, že jsem chcípnul asi 50mil od startu (Jailer,Arcane,do aktivního SW asi vteřina ) tak jsem měl rezervu cca 3min!!
Takže určitě půjde GR 33 a víš ! Nebýt toho chcípnutí těsně před koncem, rezerva by mohla být tak 5min na GR32, což je naprosto úžasný oproti 2.1.0.
Jo a pozor nemám Enforcer na 25 ranku ! takže jakmile dám enforcer na 25 rank, očekávám velké +
Aktuální sestava Kukri PetWD Phys tady: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Seto ... o/35706164
Vyměnil jsem TMF za unity a psa za Garga, kvůli solo.
Dříve byl problém GR28, na pikaču :/
Dnes ráno testík asi 3 hodinky:
GR 28 - Procházka růžovým sadem i přesto že celý první patro byly Molten lordi a cosi Terror (ten co se objeví z čista jasna),druhý patro průměr, rezerva moooc cca 8 minut
GR 30 - Už je znát, ale fetišové opravdu umřou spíš výjmečně, 95% riftu byly aktivní 7-8 FA a 9-15 FS. BVV prakticky nonstop- tady vidím hlavní přínos skrz čas riftu. Rift docela dobrej, úplný peklo (A5,A4) to nebylo. Rezerva cca 4-5 min.
GR 32 - Zatím rekord, FA,FS při nepříjemných affixech už trošku mizí (naštěstí v kobinaci Kukri+Zuni to není problém většinou) ale i přesto, že jsem chcípnul asi 50mil od startu (Jailer,Arcane,do aktivního SW asi vteřina ) tak jsem měl rezervu cca 3min!!
Takže určitě půjde GR 33 a víš ! Nebýt toho chcípnutí těsně před koncem, rezerva by mohla být tak 5min na GR32, což je naprosto úžasný oproti 2.1.0.
Jo a pozor nemám Enforcer na 25 ranku ! takže jakmile dám enforcer na 25 rank, očekávám velké +
Test cislo 4. Prendal jsem z wizarda neck i s Toxin gemem. Chtel jsem dat Zei, ale pak jsem si uvedomil, ze stojim casto tesne za melee range, protoze mam jen FS a musim neustale channelovat, aby se mi doplnili. Runu u Psa jsem vratil na poison a vratil i poison Ausgild bracer. Nepovedl se mi trial - pouze 26.
GR26 - no nic se nedelo ...
GR29 - rezerva 3:50
GR30 - rezerva 3:13
GR31 - rezerva 1:35
GR32 - rezerva 1:34
GR33 - rezerva 1:56
GR34 - rezerva 2:30
Ted si dam pauzu a zkusim po jidle GR35, ktery jsem nedal jeste ani s FB wizardem, byt ma pravda horsi gear na nem. GR32+ uz obcas mam po blbych elitkach 1 FS, ale je vzdy otazka vterin nez se mi doplni na 10+. Za vsechny runy dohromady mi snad nezcervenala obrazovka, nebyl jsem ani jednou blizko smrti - coz me privadi k idealnimu class/buildu/gearu na HC. Akorat pridat Vessel pasivku pro jistotu. Od GR31 si rikam ze moje dmg je pomala, ale pokazdy to nejak dopadne.
Ovsem mam pomerne velke stesti na rift rolly. Pokazde je velka denzita. A5 potvory jsem mel na nizsich levelech 30- a duchy, kteri jsou pro me uplne retardovany, jsem snad nepotkal. Na druhou stranu mam smulu na elitky a rolluji si dokola thorny a extra health. Idealni pro me link health, to zmizi cely pack do 5 vterin.Thorny jsou zdaleka nejhorsi. Ted na GR34 uz je neprelecim a musim prestat zabkovat.
MAm problem v katakombach kde se kousnu pokazde ve dverich a utoci jen cast petu. REsenim by byla zmena runy u pirani, ale nonstop frozen pirane jsou proste k nezaplaceni, nedal bych asi dmg timer.
WD pet je zpet!.
GR26 - no nic se nedelo ...
GR29 - rezerva 3:50
GR30 - rezerva 3:13
GR31 - rezerva 1:35
GR32 - rezerva 1:34
GR33 - rezerva 1:56
GR34 - rezerva 2:30
Ted si dam pauzu a zkusim po jidle GR35, ktery jsem nedal jeste ani s FB wizardem, byt ma pravda horsi gear na nem. GR32+ uz obcas mam po blbych elitkach 1 FS, ale je vzdy otazka vterin nez se mi doplni na 10+. Za vsechny runy dohromady mi snad nezcervenala obrazovka, nebyl jsem ani jednou blizko smrti - coz me privadi k idealnimu class/buildu/gearu na HC. Akorat pridat Vessel pasivku pro jistotu. Od GR31 si rikam ze moje dmg je pomala, ale pokazdy to nejak dopadne.
Ovsem mam pomerne velke stesti na rift rolly. Pokazde je velka denzita. A5 potvory jsem mel na nizsich levelech 30- a duchy, kteri jsou pro me uplne retardovany, jsem snad nepotkal. Na druhou stranu mam smulu na elitky a rolluji si dokola thorny a extra health. Idealni pro me link health, to zmizi cely pack do 5 vterin.Thorny jsou zdaleka nejhorsi. Ted na GR34 uz je neprelecim a musim prestat zabkovat.
MAm problem v katakombach kde se kousnu pokazde ve dverich a utoci jen cast petu. REsenim by byla zmena runy u pirani, ale nonstop frozen pirane jsou proste k nezaplaceni, nedal bych asi dmg timer.
WD pet je zpet!.
GR35 - dosel cas - 2 smrti na triple elite/champion packu. Ale i kdybych neumrel, tak bych asi dosel k RG akorat s vyprsenim casu.
Tak a ted vymyslet, jak zvysit dmg
Tak a ted vymyslet, jak zvysit dmg