Mrtvolky - HC crew
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
zvedli ceny a to radikálně, šance je prý větší ale výsledek je rng no...
dát 75 shardů za zbraň tak to je maso
dát 75 shardů za zbraň tak to je maso
Re: Mrtvolky - HC crew
COže????
No to si děláš pr*el.....
edit: A jo, prý to zvedli oboje, musím to odzkoušet
edit2: tak. Na streamy kašlete, protože je to opravdu kompletně RNG. Teď jsem na nonseason utratil 365 shardů za rukavice (chci taskery na dh) a dostal jsem 4 lege (taskery ne, ale i tak si myslím, že super). Umím si představit, že klidně 2x 500 shardů nedostanu nic, ale potom se může stát to, co se stalo mně před chvílí. Kadala RULEZZZZ
No to si děláš pr*el.....
edit: A jo, prý to zvedli oboje, musím to odzkoušet
edit2: tak. Na streamy kašlete, protože je to opravdu kompletně RNG. Teď jsem na nonseason utratil 365 shardů za rukavice (chci taskery na dh) a dostal jsem 4 lege (taskery ne, ale i tak si myslím, že super). Umím si představit, že klidně 2x 500 shardů nedostanu nic, ale potom se může stát to, co se stalo mně před chvílí. Kadala RULEZZZZ
- Shadou
- Minion of Destruction
- BattleTag:Shadou#2399
No vidíš, a já sem si právě myslel, nebo spíš to blbě přečetl a že z nějakých 30 procent to snížili na 10 a málem měl vomylo Pač včera jsem utratil tak 3k shardů za odpoledne a večer a dostal sem tak pět lege jen...což je celkem bída...po novu bych měl mít za 3000 shardů 150 lege? To by ty taskery mohly procnout
podle me to bude vpohode...blizzard prece jedine nerfuje...nic by neudelali tezsi/horsi pac by meli zaspamovany forka a to nechteji....
V patch notes píšou, že chtěli snížit běhání mezi kovářem a kadalou (což chválím), a tak zvýšili cenu za itemy a zároveň zvýšili šanci na drop lege. Zároveň zvýšili počet kraftovacího matroše z rg a grg, aby lidi nepřišli o matroš z kadaly. Pochopil jsem z toho, co se Kadaly týče, že čím byla zvedlá cena itemů, tím se úměrně zvedla šance na drop lege. Myslím si, že to bude +- stejné, jako to bylo, akorát bude celkově méně itemů. že by bylo 150 lege za 3000 shardů, tak s tím bych osobně moc nepočítal.
mohli zvysit pocet shardu co muzes mit, kdyz uz to bude drazsi...a taky by bylo dobry dat craft material stejnym stlylem jak jsou shardy a penize...nemit to fyzicky...snad je to nekdy napadne
Nebo ono uz mozna napadlo, ale asi se do toho nehrnou
Nebo ono uz mozna napadlo, ale asi se do toho nehrnou
Craft material fyzicky mi nevadí, zvlášť potom, co přidali další stash tab (to mě překvapilo, myslel jsem, že bude až s dalším datáčem), stejně ho nikdy neuchovávám víc jak 3000 kusů od každého, ale s těmi shardy souhlas. Zvlášťě při speed run sessions v partě, kdy jsme teď nedávno projížděli s Kolmenem a jeho kámošema T6 rifty během 5 minut jsem ty shardy nestíhal utrácet - bylo to fakt hrozně rychlé - jednou jsem tam i nechal 105 shardů ležet
Co mně osobně prudí a nic se s tím doposud neudělalo je autopickup obyčejných health potionů. Proč mi to musí zabírat slot v inventáři a neustále to musím hlídat a vyhazovat, aby to nakonec nezabíralo více slotů? Většina lidí to stejně pohodí někde a pak v partě jdete okolo a seberete to. To nechápu a to je pro mě úkon navíc, který mě zdržuje a irituje a frustruje, no prostě mě se*e. Stačila by položka v menu, která by říkala něco jako..když máte equipnutý speciální potion, nebo máte 100 potionů, nebudou se další potiony pickovat - ano/ne....
Co mně osobně prudí a nic se s tím doposud neudělalo je autopickup obyčejných health potionů. Proč mi to musí zabírat slot v inventáři a neustále to musím hlídat a vyhazovat, aby to nakonec nezabíralo více slotů? Většina lidí to stejně pohodí někde a pak v partě jdete okolo a seberete to. To nechápu a to je pro mě úkon navíc, který mě zdržuje a irituje a frustruje, no prostě mě se*e. Stačila by položka v menu, která by říkala něco jako..když máte equipnutý speciální potion, nebo máte 100 potionů, nebudou se další potiony pickovat - ano/ne....
ty potky me taky vadi....jinak ono u toho craft matrose nejde az tak o misto v trhule, ale behani k truhle...dal misto v char. inventari..proste by to bylo jednodussi....jenom by si to rozlozil...tim padem by si mel aji vanilla matrose atd...takze pro pripadny novy chary atd...nebylo by to k zahozeni podle me
To by pak to samé mohlo být i s gemy, minimálně těmi obyčejnými a to by, myslím si, už v tom byl guláš.
jaky gulas? prave by to bylo pekne prehledne..steje se to uz bere automaticky z bedny...takze je jedno jestli by se to bralo z bedny nebo jen nekde odecitalo...
pro MDMT: jednou jsi řekl, že tankovat něco na 30+ je o držku. Souhlasím. A souhlasí s tím i Kripparrian, který tady (viz níže) říká, že všichni "tankové" prostě na 30+ chcípají. A tak postavil toto monstrum:
https://www.youtube.com/watch?v=6pvE1ix ... A&index=14
Wow! A to jsem si myslel, že mých 32m tough + unity k tomu je už slušná toughness.
https://www.youtube.com/watch?v=6pvE1ix ... A&index=14
Wow! A to jsem si myslel, že mých 32m tough + unity k tomu je už slušná toughness.
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... tak zatím celkem v pohodě odtankováno 38 i 39, ale není to tak, že by si jeden rochnil :-)) ...
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... tak mě u diabla drží už jen 2 věci - super parta lidí a hra na hraně v GR ... a je jedno jestli je to rift 25 s wd, kde už mám co dělat, nebo 39 s mainem, kde se taky potím, ale prostě musí to být hra na hraně té postavy a snaha z ní vymáčknout co snese ...
- hulkxxxl
- Ancient
kua už aby byla sobota večír snad budu v klasickej čas a dáme nějakou tu 38 gr.. vezmu tmavý trenky dám 3 spendery a jdeme nato
snad se mi dneska podaří sehnat lepší ramena, teta kadala se rozhodla že nedá a nedá
PS: boha kde ti lidi berou ty WH opasky??? já chci takýýýý
snad se mi dneska podaří sehnat lepší ramena, teta kadala se rozhodla že nedá a nedá
PS: boha kde ti lidi berou ty WH opasky??? já chci takýýýý
- Shadou
- Minion of Destruction
mě taky padaj, vždy když je nepotřebuju a teď když je potřebuju na DHčko, tak taky nepadne Ale i bez toho pásku to jde...ale nedostaneš se na cap BP sentry no...
- hulkxxxl
- Ancient
kdyby to šlo dám ti komplet gear z mého wd hnedka... jsem na něj od 2.1 ani nešáhl
wh jsem fakt našel jen jednou ještě ve vanile, s nostalgií vzpomínám kdykoliv jdu přes Stonefort je ještě hellcat opasek tam je taky ats, nedávno mi z nebe pršely samé opasky ale wh ani jeden ušmudlanej
ale chce to rolnou ats všude, i amu, bracery, lepší toulec bych musel najít, + nějakej gift na zbraň (fakt mi nepadaj), ten poslední bp je těžko dosažitelnej
wh jsem fakt našel jen jednou ještě ve vanile, s nostalgií vzpomínám kdykoliv jdu přes Stonefort je ještě hellcat opasek tam je taky ats, nedávno mi z nebe pršely samé opasky ale wh ani jeden ušmudlanej
ale chce to rolnou ats všude, i amu, bracery, lepší toulec bych musel najít, + nějakej gift na zbraň (fakt mi nepadaj), ten poslední bp je těžko dosažitelnej
- Shadou
- Minion of Destruction
já to mám propočítaný a potřebuju oba ringy, amulet, bracery, glovery, wh pásek a lepší zbraň a toulec. Jediné co z toho mám jsou TaT tak si nestěžuj, máš to skoro komplet Jooo ten DH co sem měl ještě včera odpoledne, tomu kdyby padly taskery a WH tak by ten cap měl...ale ted začínám odznovu bohužel :/ (nebo možná bohudík )
to stenly: tak tak...ale včera jsem jich zkusil deset a všechny naprd...tím že tam je ten AS tak tam většinou není primární stat ani AR nebo Armor nebo vitka, tudíž jsou totálně k prdu a jen kvůli AS a mít tougnes mínus pět mega to nechci...
to stenly: tak tak...ale včera jsem jich zkusil deset a všechny naprd...tím že tam je ten AS tak tam většinou není primární stat ani AR nebo Armor nebo vitka, tudíž jsou totálně k prdu a jen kvůli AS a mít tougnes mínus pět mega to nechci...