Nad gr 40 uz je to nutnost
máš to ověřené, popř.link? před patchem byla diskuze na diablofans.com a psali že to platí pouze pro to co hodíš sám....díkySeton píše:Platí i pro sentry.
Je to ověřený, link nemám ale na offiko fóru to píšou a běhá s tím celej žebříček ;-) Předpokládám, že by nezahodili jinej stat kvůli +CA na gearu, když vystřelí oni samy 5x za rift max.Snowfist píše:máš to ověřené, popř.link? před patchem byla diskuze na diablofans.com a psali že to platí pouze pro to co hodíš sám....díkySeton píše:Platí i pro sentry.
VydržBit píše:Seton: nemrkl by jsi mi na to taky prosím ? jednak se v tý tabulce neorientuju a jednak mně to nechce pustit do hry píše mi to čekačku 60min...
http://eu.battle.net/d3/en/profile/fice ... o/47503045 (sezoní DH)
Pokud půjdeš na ten BP kterej dosáhneš s para bodama tak dál už se nemá cenu honit. Pak je to mít na celým gearu +max AS a Natálku 1h s max AS. To asi v sezóně nedáš.Kuki10 píše:Děkuji ti prasátko.
V pl nic nemám urcite.
Polejne jsi to rozepsal podle toho se to naucim.:-D
Btw. Ma cenu to honit na další bp?
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Velice správná dedukce!Snowfist píše:tak se dívám na top dh a většina si prerollovali +%CA na +%EA...trosku jsem nechápal proč když jsem to viděl, ale s touto debatou to BP to dává smysl, když EA vystřeli 3-4x více za 30s než CA. Takže nejspíše rovnou rolnu EA, co vy na to, dedukce správná?:)
Ano je to AS z profilu co se ti ukazuje v detailu inventáře.Golan píše:Ten levej sloupec je teda celkové As? Horní část chápu 1+ procento z rukavic.