HC Poetarum
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Gratz Wulfíku tak jak si mi teda tenkrát psal tak si koukám vybušil ale wulfinku Občas se stav třeba jen pokecat na TS Sem rád že ses ozval a že si v cajku Kryon už Tě párkrát zrakvil pesimista
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lemurman #2764
Re: HC Poetarum
ty vole, Wulf je zpátky a to už sem si tě chtěl vymazat z přátel, ale neměl sem sílu to udělat. Každopádně buď rád že si hrál WD, za DH by si sem už nepsal Plánuješ si koupit datadisk? A gratz k malýmu Wulfátku
Hoj Wulfe. I když tu po tobě zůstala z ničeho nic díra, hlavní je, že se všechno dalo do kupy a jseš OK - ba co víc, ještě rozmnoženej
Hlavně ať se ti daří a snad si aspoň chvilkama uděláš na D3 trochu času. (třeba při bezesných nocích které tě teď čekají )
Hlavně ať se ti daří a snad si aspoň chvilkama uděláš na D3 trochu času. (třeba při bezesných nocích které tě teď čekají )
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
NO Automation Devices used
- dawemorraless
- Na-Krul
Začíná mě to s..t nic nepadá když chci 2hand padaj daggery místo 2h flail padaj 1h pak spusta beltu a amu jen když need ring kerej před 2.1 padal furt ted nic grrrrrrrrr a fnuk
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Dawe, zkus hrát týden v kuse jednu postavu a ono to popadá ... lucker nadropovat vše za jeden den tu je jenom mrazák
Ubeři hotovo, amulet 4x vše o ničem ... víkend bych dal na to farmu ...
Ubeři hotovo, amulet 4x vše o ničem ... víkend bych dal na to farmu ...
Jak to všechno svádí na mě ... tu svoji luckerovost.
No tak jsme dva, máš pravdu, že mi to štěstí taky přeje
Jinak co se týká GR - musím se pochlubit, ať máte motivaci , tak DH mám 33 lvl ( někde kolem 350 mista) a monka 31 lvl (tam není konkurence, tak jsem dokonce na 96 místě )
Jinak co jsem to teď zkoušel, měli by to ještě nějak upravit ... je tam tolik možnosti ... 2x za sebou jsem dostal např. na lvl 31 toho ember či co, co dáva arcane a pak odkopne pryč, jako monk jsem furt k němu běhal a nestíhal časově, na posledni pokus jsem dostal kinga a to už šlo jak po masle ...
Měli by ty bosíky dávat od určitých lvl a ne náhodně, jak je to teď.
Jinak co se týká GR - musím se pochlubit, ať máte motivaci , tak DH mám 33 lvl ( někde kolem 350 mista) a monka 31 lvl (tam není konkurence, tak jsem dokonce na 96 místě )
Jinak co jsem to teď zkoušel, měli by to ještě nějak upravit ... je tam tolik možnosti ... 2x za sebou jsem dostal např. na lvl 31 toho ember či co, co dáva arcane a pak odkopne pryč, jako monk jsem furt k němu běhal a nestíhal časově, na posledni pokus jsem dostal kinga a to už šlo jak po masle ...
Měli by ty bosíky dávat od určitých lvl a ne náhodně, jak je to teď.
Ještě jednou díky za přání a gratulace
Lemur: klidně si mě smaž, jestli nemáš místo... co taky se mnou ? RoS plánuju koupit určitě (asi dneska), páč stará ikdyž vylepšená vanilka by mě už asi nebrala. Ale zatím mě rodina vytěžuje dost, tak to bude jen takový šolichání, když bude malej pekelník spát a já zrovna nebudu mít co na práci.
Lemur: klidně si mě smaž, jestli nemáš místo... co taky se mnou ? RoS plánuju koupit určitě (asi dneska), páč stará ikdyž vylepšená vanilka by mě už asi nebrala. Ale zatím mě rodina vytěžuje dost, tak to bude jen takový šolichání, když bude malej pekelník spát a já zrovna nebudu mít co na práci.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Gz wulfe.
Jinak dobrej vkus, taky mám Aničku.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Jinak dobrej vkus, taky mám Aničku.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- Lemurman
- Zhar the Mad
tebe nikdy nesmažu
a je super, že si koupíš RoSko, konečně bude v klanu někdo, kdo bude mít nižší paralvl než já
a je super, že si koupíš RoSko, konečně bude v klanu někdo, kdo bude mít nižší paralvl než já
Udělal jsem si pěkné paragon číslo 333 a dávám si do nedělního podvečera pauzu ! Takovou menší diablo dovolenku abych se toho nepřehrál.
- Lemurman
- Zhar the Mad
tak sem dneska v rftu narazil na gobliní hnízdo, zabil sem jen jednoho, protože se mi do cesty připletla elitka a RG po tom, co sem zrubal RG sem zjistil, že opodál byl Power pylon
- Kuki10
- Globální moderátor
Jaj.......
My včera měli taky a byly nachystani ve vězení v ohradce.:-D
My včera měli taky a byly nachystani ve vězení v ohradce.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Lemurman
- Zhar the Mad
celkem mě to naštvalo, protože kdybych šel z druhý strany, tak nejdřív vezmu pylon a nebyl by tam RG
- dawemorraless
- Na-Krul
Stejně z nich ho*no padá má deprese z nepadání 2h pokračuje crusnu asi nevyladim a ringy a kadal beh radši no comment...jinak tankistka funguje na T6 skvěle ještě inna helma a budou mantry zruším capitán set a pod 60 cdr bych snad jít neměl ikdyž zase s leoric crown bych tu 70cdr rád poštengroval
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Njn, nesmíš toho chtít moc:-)... mě s ezas v týdnu podělal mobil, tak jsem po 4 letech poprvé udělal factory reset...a hádejte o co jsem přišel:-) ...Autheticator:D ...Takže s hraním smůla, kód mám v práci, naštěstí tam mám zítra cestu ... Ale stejně mě to pobavilo.
jinak jsem Dawe přemýšlel, že potom místo season 2, bych možná jel POEčko ...Je mi jasné, že ty budeš stíhat oboje, ale to u mě nehrozí...Leda by přidali nějaké nové hustofičury do hry ...To bych pak zkejsnul u Déčka...
jinak jsem Dawe přemýšlel, že potom místo season 2, bych možná jel POEčko ...Je mi jasné, že ty budeš stíhat oboje, ale to u mě nehrozí...Leda by přidali nějaké nové hustofičury do hry ...To bych pak zkejsnul u Déčka...
- Kuki10
- Globální moderátor
Fru stačí to obnovit pres tiket nebo pokud mas SMS protect tak to je hned.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Musim na pár dní dát pauzu. V noci jsem měl zimnici a pořád kolem sebe házel sentriny. Ku*va já už z tý hry zblbnul...
- dawemorraless
- Na-Krul
No jo dh je dh to je hned do sezony vol 2 se mi moc nechce to by jak říká fru museli být opravdu pořádný fičury 70 kvuli skinu ale udělám Fru moc času ted nejni a nebude ale POE s tebou dám np
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
To už je vážné, Kryone
Já si dal pauzu, vůbec mi hra nechyběla a uvidím, jak tu sezonu dojedu .. jestli se na to nevyprdnu ale spíš hrát budu no .. pár T6 bountin a T6 riftů Denně.
Já si dal pauzu, vůbec mi hra nechyběla a uvidím, jak tu sezonu dojedu .. jestli se na to nevyprdnu ale spíš hrát budu no .. pár T6 bountin a T6 riftů Denně.