Patch 2.1.0 Goes Live 'This Month'
Klidně bych tu vaší teorii bral .. 2 gifty .. jeden použiju na barbara ... a jeden do zálohy ... a stačí
Re: Patch 2.1.0 Goes Live 'This Month'
Jeden sel na etrayu (nebo jak to je) a dalsi do truhly, kde ceka na dalsi
U mě oba čekají. Jeden na Flying dragon pro Monka a druhej půjde buď na DH nebo na Jade-Doc, podle toho, která top zbraň padne dřív
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Az spadne dalsi, tak to pouziju na modrej item, kterej hned rozlozim, to jen abych nekoho nasral
jasny to je presne ono, asi to udelam stejne
Jen furt přemýšlím, když by mi padl gift ( loool ) u barbara, do jaké wepky ho dám .. nejsem furt rozhodnutý
HELLER: mě padnu jeden jedinej hned z kraje a nečekám, že se to bude jen tak opakovat a tak mám úplně ten samej problém. Zatím Gift válím v truhle a čekám, až padne TA zbraň, kam bych ho chtěl použít
..takže jsem na tom asi tak, jak kdyby mi zatím ještě nepadnul
..takže jsem na tom asi tak, jak kdyby mi zatím ještě nepadnul
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
NO Automation Devices used
co pořád s tím giftem máte, padá stále, stejně jako kukri
presne to je jedine co my pada a mozem sa stym chvalit zatial 12 x kocka ale neake vysnivane itemy stale nic tak hram dalej a tesim sa na screen plneho tabu kociek:D
Kód: Vybrat vše
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1dCl2h9MDv85XQ1uAWKrY2cvLC1kxDNaArEBAJxwdnsw/edit?usp=sharing
ekejej Tier 7, 8 uz neni realny
Jak to myslíš s tím že Tier 7,8 už není reálný? mě to s TaT vychází právě na Tier 7.
Pokud už není reálný ve smyslu, že ve hře je to jinak (breakpointy na jiných hodnotách) tak to sem ani nemá smysl dávat ne?
Pokud už není reálný ve smyslu, že ve hře je to jinak (breakpointy na jiných hodnotách) tak to sem ani nemá smysl dávat ne?
Tier 7 čaaaaaaarka a to dalsi, takze myslim ten 8, jak vidis tak 7 tam mam taky
Cesspools jsou nejvíc zabugovaná lokace z celé hry, hned po rakkis mostu ... ! Tam hrát, to je za trest. FPS padají v jakékoliv situaci už u pár mobů klidně i na hodnotu 8 .. a je to nehratelné.
Nechápu, co tato totálně nevkusná nepřehledná a zabugovaná lokace dělá ve hře. Dávno měla být zničena a vymazána !!
Běda, jestli tam někdy ripnu.
Nechápu, co tato totálně nevkusná nepřehledná a zabugovaná lokace dělá ve hře. Dávno měla být zničena a vymazána !!
Běda, jestli tam někdy ripnu.
Potvrzuji, tam jdu na 10fps i sólo, zatímco jiné mapy (až na pár výjimek) full parta bordel jako svině a držím se nad 20fps pohoda
Když jsem tam vlez v GR28, radši jsem šel zpět pořádně dočistit předchozí mapy, tady se nedalo hrát
Když jsem tam vlez v GR28, radši jsem šel zpět pořádně dočistit předchozí mapy, tady se nedalo hrát
Prostě je to nehratelná mapa a nechápu, proč to nikdo neregistruje a dávno to není pryč ze hry.
Pro me uplne v pohode
tak já zatím ve Vaultu nebyl, takže pohoda
O vaultu se nikdo ted nebavi
aha, sorac sem ještě trochu použitý po včerejší hospodě
Tak to hrajete asi jinou hru, me.ra gift padl asi 7x, lezeli me 4 v truhle tak sem je musel nekam dat, ted naposledy do obyc flying dragon abych test suik. pada to vsude teda krom klasickyho riftu, gr nebo bounty.
Buchis je death, ať žije herdek