Privát u Shadouka

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Zaljan
Doom Knight
Příspěvky:443
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:ZALJAN#2717
Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Zaljan » 11.09.2014, 13:26 hod.

mne zase nepadaj diamanty a fialovejch mam hromady :)

MoJ jsem mel a pohrbil (pred par dny) a nova zatim neni... ale uz mam zase full BT a zuni, coz se da. Taky mi dropnul ring na doga, ale mizerie, stejne jako RoRG a zuni - co bych dal aspon za jeden dobrej ring z tech tri :-)

TaT samozrejme nic, ale monkum a DH padaj kolem me porad (jedny jsem i nafasoval, ale je to bida)...

trochu jsme vcera pofarmili klice a pak sli na ubery - garantovanej drop organu na T6 je mazec, ale slusnej amu se nepoved ani zdaleka :(

potesil slusnej doombringer (mam podobnej problem jako Ty, porad mi padaj 2h a slusnou 1h aby clovek pohledal)

Uživatelský avatar
Shadou
Minion of Destruction
Příspěvky:905
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Shadou#2399

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Shadou » 12.09.2014, 05:04 hod.

Tak stříbrných mám zas plnou pr*el já. To samý červený, zelený a žlutý, ale ty fialový nic...Njn ty obouručky nějak nepoladili, včera to byl zase jejich koncert, ale padly i pěkné jiné věci, tak z celkového pohledu se včerejší hraní celkem vydařilo. Už jste šli ubery T6 na sezoně jo? Tak to gratulace. Já po tom minulým fiasku, který dosud nevím jestli to byl bug, nebo jestli to bylo tak zoufalý, když jsme tam tři pochcípaly nějak ubery nemusim...ale stejně to jednou budu muset zkusit, protože ta pasivka navíc je lákavá, ale zatím nemám ani komplet equip co chci, tak je nehrotím. Garantovanej drop orgánů je dobrá zpráva, jestli to změnili jako ty krabičky a lege z nich, kde mi na T4 padne lege jednou za dva runy, občas i každý, tak by ty orgány mohly padat hezky i na T4 a tam už je to celkem bezpečné...

Každopádně včera celkem plodný den, opět návštěva, tak jsem se do hry dostal až k večeru, chvíli farmil sám rifty abych mohl obkecat kadalu, která mi stejně nedala. Aktuálně už jsem do ní narval přes deset tisíc shardů na sezoně a jestli mi dala tři lege, tak je to hodně, nějak nechce dávat mrška. Ale co už, je to hra, však ona jednou dá snad. Non season sem na první MoJ čekal cca 30k shardů a k tomu jsem se na sezoně ještě nepřiblížil :)

Pak dorazil rezi a šli jsme riftíky, který s jeho vytuněným monkem byly pohádka, všechno dole hned, žádný stres a shardy padaly z nebe. Kadala pořád nedávala tak snad dnes dá :) Pak jsme šli Greater rifty jen tak, pro vylepšení gemů. Žádný stres, žádný vysoký patro, řekli jsme si, že max patnáctý tier abychom to rychle proběhli, upgradnuly gemy a pustili nový. Co jsme si předsevzali, to jsme splnili a z RG mi padl celkem luxusní prstýnek na doga viz obrázek níže. Rovnou díra, kterou jsem díky nedostatků fialových gemů trápil do toho minulýho čtyři dny až jsem jí nakonec dotrápil a další run padl nový, s dírou a ještě celkem pěknými staty. Jen místo vitky tam asi hodím CC a bude skoro jako ten, co mám na mainu.
Obrázek

no měl jsem z něj radost, co budu povídat. Jen už nebyl čas a opět fialový gemy, abych si tam tu CC naroloval, ale takhle mi to alespoň zvedlo tougness, tak to zatím tak nechám. Ony ty fialový popadají a pak to půjde :)

Co je ale zajímavé a přijde mi to divné je, že mi přijde, že mi padají totožné itemy jako na non season postavy. Už mám na sezoně podobný WH pásek jako na mainu a teď i podobný Talman ring. Ještě by mohly teda padnout podobný taskery a MoJ a budu spokojen :D
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Uživatelský avatar
An7yk
Gorebelly
Příspěvky:307
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:An7yk#2127

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od An7yk » 12.09.2014, 06:43 hod.

čoveče, bys měl přestat hrát Diablo, všude máš k tomu jasná znamení :D kadala nedává, dokonce ani fialový gemy ti nepadaj, kterých má každej plnou prrrr.... truhlu ... a nechce se mi ani věřit, že ti kadala dala z 10 000 shardů 3 lega :D :D :D Můj poslední nákup u kadaly ? Zaplnil jsem inventář z 3/4 prostoru opaskama a byly v tom 3 nebo 4 lego pásky a 1 BT pásek ... ale to byla spíš haluz než norma

Uživatelský avatar
Shadou
Minion of Destruction
Příspěvky:905
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Shadou#2399

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Shadou » 12.09.2014, 08:00 hod.

no vypadá to tak, že s tím asi brzy seknu :D Ne tak mě to že mi nic napadá začíná bavit :D Ale s tou kadalou to možná bude tím, že zkouším jen helmy, aby mi dala MoJ, třeba když sem zkoušel chestky, tak mi dala zuni chestu hned v první várce a mojo to samý...ale ty helmy holt nejdou no...a taskery pak bude ten samý problém :)
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Uživatelský avatar
Shadou
Minion of Destruction
Příspěvky:905
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Shadou#2399

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Shadou » 14.09.2014, 12:37 hod.

Zdravím vespolek,
jeden den odmlka, nedostal jsem se na web, moc aktivit včera mimo hraní. Přesto jsem se dostal do hry večer a i během dne průběžně, ačkoliv jsem tomu věnoval malé časové úseky, protože jsem něco doma předělával a taky se věnoval polovičce. Stihl jsem pár riftů udělal za ten den cca 1500 shardů a naplnil několikrát batoh věcma od kadaly. Co myslíte, dala? No nejprve se jí nechtělo, dávala samé modré a žluté, občas nějakou tu zlatou, ale k ničemu. Hromada soulů jak od Kadaly, tak z legendárek v riftech. Padalo to pěkně, pět šest lege za rift, ale všechno FS. V pátek dala Kadala MoJ Zaljanovi a prej že v noci je dávačná, tak jsem jí hned v sobotu z kraje večerní noci zkusil a světe div se, dala mi MoJ. S příšerným rollem, který sem se snažil u mystičky nějak upravit, ale žádný zázrak to nebyl. Tougness mi klesla brutálně o tři miliony. DPS mi taky klesla diametrálně, ale paradoxně díky té zvýšené dmgi od MoJ mi fetišové a hlavně pes, na kterého se specializuju začali solidně nakládat. Krásně přes deset mega fetišové a pes stabilně za 45-50m občas kritne i za šedesát. Do elitek a RG i za 80m a to pak jde pěkně dolů.
Takže z pátečního a sobotního hraní celkem dobré rozpoložení, zahrál sem sám i s klukama, odchodili jsme toho celkem dost. Padla mi MoJ a teď už jen TaT. Vylepšil jsem gem na pety na full abych měl sekundárku a druhý gem Bane na zvýšení dmge po zabití elitek taky zvýšený ranku. Takže hraní super, něco popadalo a už to vypadá solidně. Zkoušel jsem T6 a co se týče dmge tak super, padá to jak švestky a i elitní packy jdou celkem dolů. Až budou taskery, tak to bude mazec. Ale co se týče tougness tak je to bída, většina lokací celkem v pohodě, ale ve fields je to trága, tam jak dostanu oštěpem na t6 tak procne skoro pasivka. Takže ještě nějaký čas zůstanu na T4-5 a budu vylepšovat hlavně tougness (ale ne přes vitku, nýbrž AR a armor) a t6 odkládáme na příští týden :)

Jediné co zkazilo hraní v sobotu byla opakovaná smrt zaljana. Jednu sem měl z doslechu a druhou přímo v GR kde jsme byli spolu. Dostal IKčko já zrovna byl ve městě s proclou pasivkou. Šli jsme už tier 25, na který jsme asi neměli ještě a takhle to dopadlo. Já dostal IK od frozenu a pasivka zachránila, tak jsem hned hlásil, že jdem do města, že procla pasivka a než sem to dopsal, tak zaljan mrtvý :( Přitom i když toho doktora dělal od odpoledne, tak už byl docela vymazlenej, gem vylepšenej, amulet suprovej, škoda ho :( RIP kámo.

Dneska mám v plánu pofarmit trošku fialový gemy, je neděle, tak to nebudu nějak hrotit, chci dát vanu, kouknout na nějakej film a tak, takže budu hrát jen občas, zabiju pár mobků skočim do města něco podělám a tak. Vyšší cíle nechám na týden :D
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Uživatelský avatar
Shadou
Minion of Destruction
Příspěvky:905
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Shadou#2399

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Shadou » 15.09.2014, 05:01 hod.

Další den v Diablu za mnou. Po sobotním jízdě a smutných ripech se neděle nesla v lepším duchu. Odpoledne hned po nalogování jsem zaskočil pár riftů, abych mohl podráždit Kadalu na Taskery, které jsou poslední věcí (nepočítám kukri už), která až mi padne, tak budu jen vylepšovat výbavu co mám. Pár riftů odchozeno, pětset shardů utraceno a nic. Pak jedno rychlý bounty na krabičku pro Dejva a pak psal Pytlák, jestli neskočím Ubery. No co Vám budu povídat. V hlavě se mi hned rozezněly poplašné zvony a vzpomínka na poslední Ubery ještě nonseason a smrt "z nenadání" a tak jsem chvíli odolával. Mezitím kluci skočili první run Uberů a v pohodě a tak jsem se k nim přidal na klíče. Ve čtyřech, kdy jsme se rozprchli po celé mapě a celkem rychle našli klíčníka přeportovali a zabili, se rychle sebrali klíče a šli jsme zkusit další runy Uberů. Tím, že je to zde v RoSku dělané už systematicky a člověk si může vybrat Ubera, ze kterého chybí orgán a ne chodit všechny portály i když mi chybí třeba ten poslední jak bylo na vanile, jsme se dopracovali ke všem orgánům. Celkem to padalo i když jsme chodili jen na T4 i když s posledním orgánem jsme se natrápili a museli jít čtyřikrát, než se uráčil padnout. A tak jsem zkusil svůj první amulet (hlavně díky Thanisovi, který mi vyhazoval pak v riftech lege, abych měl dostatek soulů) a zde je ukázka:
Obrázek

Po dokončení posledních Uberů jsme už další nešli, protože jsme neměli mašinky a klíče farma též už neproběhla, protože jsme neměli náladu s tím, že pofarmíme dnes odpoledne individuálně a večer to zopakujem, pokud se sejdme. Ale chodili jsme normální rifty na shardy, abychom mohli zkoušet Kadalu, jestli se usmyslí a dá nám. Mě samozřejmě nedala. Posledních 500 shardů před spaním a nedala za tři inventáře plný ani lege. Takže hon na TaT stále trvá. Ale co mi padlo v riftu, byl celkem pěkný amulet s rezistem na blesky. Počítám, že to není jen ne elektriku na zemi, ale i na thunderstorm a tak, takže by mohl být pěkný, až mi mystička dá 10 cc, zatím se povedl jen takto:
Obrázek

Každopádně to bylo v neděli plodné hraní i z důvodu, že jsem nafarmil dostatek fialových gemů a mohl konečně dotrápit tu CC do toho Talman ringu a už je celkem pěkný. Chtělo by to teda 6 cc a ne pět, co se mi povedlo. Ale i těch pět asi na tisící pokus potěšilo. Nastala ale nová situace. Díky dvaceti pokusům na tom bleskovým amuletu jsem přišel o všechny emeraldy a potřebuju to dotáhnout na 10cc, takže zase zoufale potřebuju zelený gemy a tak začíná hon na zelený zase :) Je to v pr... že na tý sezoně jak se začalo znovu se člověk pořád za něčím honí. Non season mám od každýho už přes tisíc kusů a tady mi pořád něco chybí...ale kdyby ne, tak by to nebyla hra no :)

Ještě bych málem zapoměl dodat. Někde se to tu řešilo na forku, snad v předmětech. The Gibdinn zbraň (viz podpis seasonal WD) po patchi začla procovat. Sice jedu haunt, tak toho moc dmgově "neposeru" ale i ten haunt stačí za jeden boj s elitkama vyvolat dva ty fetiše ze zbraně, kteří drží a dávají docela solidní dmg. Jsou takový malý roztomilý. Bohužel ale dávají physical a já jedu fire, tak nemají navíc bonus z physical, což je škoda, ale co nadělám no :)

Takže plány na dnešní odpoledne jsou jasné. Farmit klíče abych měl alespoň na dvě tři mašinky a pak pokračovat ve farmení Shardů pro Kadalu, třeba se konečně probere a něco pořádnýho mi dá a ne ty močky co mi pořád cpe :) Ale souly se taky hodí no...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Uživatelský avatar
dawemorraless
Na-Krul
Příspěvky:3027
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722
Bydliště:Brno

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od dawemorraless » 15.09.2014, 07:52 hod.

Čest kdyby ste farmili klíče či GR tak dej klido vědět mám k dispozici monču tankistku která sice dmg nemá ale něco vydrží stáhne stunuje :green: u nás se ted soukromničí tak se celkem nudim :-|
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Uživatelský avatar
Shadou
Minion of Destruction
Příspěvky:905
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Shadou#2399

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Shadou » 15.09.2014, 08:51 hod.

jestli bude místo a budeš online, tak napíšu. Ale byli jsme včera full parta celý večer...jak se u vás soukromničí? :D
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Uživatelský avatar
HELLERcz
Diablo
Příspěvky:4296
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:HELLER#21462

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od HELLERcz » 15.09.2014, 10:16 hod.

Prý soukromničí ... :D
já hrál celý večer sám a parťáka jsem neměl, protože jsme se musel s*át max na T1 :( každý tam T5+ už jezdí .. fň :D
Obrázek

Uživatelský avatar
Shadou
Minion of Destruction
Příspěvky:905
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Shadou#2399

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Shadou » 15.09.2014, 13:25 hod.

Tak ony ty vyšší obtížnosti jsou lehčí solo, než v partě, když na to někteří z tý party nemají (nic proti nikomu). Sám jsem to zažil a to je pak o rip všech zúčastněných :) Zas na druhou stranu když si někdo chce zahrát v partě, tak oželí vyšší obtížnost a jde nějaký kompromis a zahrají si v partě. Takže to je spíš o tom, že nechtějí :)
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Uživatelský avatar
KryOn
Burning Soul
Příspěvky:646
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:KryOn#2377

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od KryOn » 15.09.2014, 14:25 hod.

Prdlajs, chtějí hrát a Dejw to moc dobře ví :o), jen si zrovna potřeboval postěžovat :o). Naopak, většinou když je někdo volšovej, tak rozdělíme partu. Když někdo ripne, hned ho expíme a dokonce expíme i takové případy, kteří v sezóně mají rozjety tři postavy najednou a ne a ne se rozhodnout, viď dejwe :o) (EDIT: to jsem neměl říkat, já vlastně taky uvažuju o třetí postavě - ještě že mam tři SC, tak jim udělam poctivého HC RIPA). Samozřejmostí je poslat dál lege, která bude využita víc u kolegy a tímpádem posilněna parta, než syslení do truhly. Takže Dejwe, ty pudeš i když si leader a ne že ne :o). Nebo jak se říká u nás s oblibou v práci, za ty lidi kteří dělají chyby můžeš ty, protože si vedoucí. Zdar a sílu :o).
Obrázek
Battlenet: PROFIL________________________________________________________Zprávy na poetu

Uživatelský avatar
dawemorraless
Na-Krul
Příspěvky:3027
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722
Bydliště:Brno

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od dawemorraless » 15.09.2014, 15:44 hod.

Já vim svoje :ble: rád bych si vylevlil gemy a zkusil amu a když něco napíšu nikdo nereaguje a tu koukám se to hraje tak proč se nepřidat občas
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Uživatelský avatar
Shadou
Minion of Destruction
Příspěvky:905
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Shadou#2399

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Shadou » 16.09.2014, 05:01 hod.

Den se opět se dnem sešel a ve světě Diabla a malého Shadouka se udály nějaké změny a snad k lepšímu a tak jsem se rozhodl je trošku popsat. Po odpoledním běhání, kde jsem trhnul rekord(asi jak sem byl nadrženej do hry) jsem si k tomu sednul. Říkal jsem si, že nalovím pár klíčů, abych mohl udělat mašinky když to den předem tak hezky padalo a parta byla super. Bohužel náhoda, či real life tomu chtěly, že jsem nemohl jet klasickou stíhací jízdu, ale dost jsem afkoval, odbíhal...Ale i tak se zadařilo a pár mašinek se povedlo. Během farmy klíčů nepadla žádná zázračná lege, zelené gemy, které jsem potřeboval a stále potřebuju na reroll toho pěkného amuletu na lightning rezist a heal z něj, se také nedostavily. Ale klíče padaly a proto jsem to odpoledne hrál.

K večeru se sešla parta kluků ze Serafínů ve složení Mydlář, Lightofstorm a Thannis a moje maličkost a sešroubovali jsme operativně mašinky podle toho, co jsme potřebovali, abychom měli šanci na HFA. Proběhli jsme několik runů až měl nakonec každý na tři HFA. Já opět neměl souly, tak jsem si mohl zkusit jen jeden a ten byl opět nečekaně s příšerným rollem a na další dva matroš v bedně.

Souly se nejlépe farmí v riftech, tak jsme poběhali pár riftů, padlo mi pár lege, ale to nebylo nic proti Lightovi, kterému to padalo jako na běžícím pásu a dokonce mu padly dva gifty, další věc, kterou celkem nutně potřebuju :) No byla to opět super hra, vše padalo jako švestky, rifty hotový hned. Shardy se také sypaly a tak sem zkoušel Kadalu, jestli se na mě neusměje štěstí - neusmálo. Nedala mrška ani lege ze tří naplněných inventářů, tak snad dnes :)
Někdy kolem desáté v partě vystřídal Lighta Uoresident se svou mončicí s mantrami a hra hned dostala nový náboj. Je to celkem brutální boost ty mantry, Tougness z nějakých 9m na 16m je docela znát :) Takže bezpečno a to je pro můj blažený pocit to nejlepší. Nicméně skoro nic nepadlo. Padlo teda dost legendárek, ale všechno rovnou soul až jsem nastřádal nějakých 23 soulů a šel těsně před spaním zkusit ještě dva HFA. Totální trága, pasivky to udělalo, který ani nevím co dělají prostě bída. Tak jsem si řekl, že když už je to taková bída, tak mi třeba Kadala zvedne náladu a tak jsem do ní narval posledních 310 shardů a opět ani lege. Asi jí nerfli, nebo nevím, možná sem jí nějak nakrknul i když nevím. Jednám s ní v rukavičkách.

Pak už šli kluci spát a já sem si říkal, že docházejí klíče od riftů, tak si skočím jeden run bounty. Bylo to rychlé. Předtím se mi povedl na ten lightning amulet hodit 9cc(viz podpis - seasonal WD) a tak jsem ho nasadil a lahoda. Většina elite packů měla orbital, thunderstorm, nebo elektriku a proti tomu všemu jsem byl immune a tak jsem nemusel pořád před něčím uhýbat a šlo to suprově, myslel jsem si, že ten amu je na nic, že je lepší ten arcane, ale to jsem se pletl!!!

Když člověk dropne takový amulet, tak pak přemýšlí, jestli vůbec má cenu dělat HFA, který žádnou imunitu nemá...zatím jsem dělal čtyři a ani jeden nestál za moc. Počítám, že až tak stej bude mít pořádný roll a ještě k tomu pasivku, kterou bych chtěl. Ale tak to má asi být. Blizz určitě nechce, aby každý hráč měl imba HFA hned ze startu, protože pak už by se ti Ubeři asi moc nechodili. Škoda, že neexistuje makro, jako byly makra třeba ve WoW kde bych si udělal na tlačítko myši výměnu amuletů. Že bych jel pěkně narolovaný HFA, když by měli elite packy elektriku, tak bych nahodil amu na elektriku, když by měli arcane, tak bych jednoduchým kliknutím myšky přehodil ten na arcane. To by byla paráda. Takhle mít otevřený inventář přes půlku obrazovky a klikat je blbý :D

Plány pro dnešní odpoledne a večer jsou jasné. Dneska Ubery asi prdím, musim nafarmit mrtě shardů a zkoušet tu Kadalu na ty taskery. Už musí padnout :) Zase na druhou stranu na non season postavách mi padly z trashe při plnění bounties, takže když bych třeba farmil klíče, tak mi taky padnou. Takže ještě uvidím. Ono fields of mistery a oáza ve druhém aktu jsou dlouhé jako tejden před výplatou, než to člověk projde, tak potká takových elitek a mobíků, že je taky šance na nějaký ten pěkný drop.

PS: ještě jsem zapomněl zmínit jednu smutnou událost co se včera stala a to byla smrt mého kolegy z klanu Dejva. Normálně bych to nezmiňoval, nebo to rozepsal trošku košatěji, ale smrt to nebyla žádná epická v bitvě...Dejv potkal elite pack Lag v kombinaci s DC a i na T1 s jeho tougness to bylo hned. Měl už celkem pěkně rozjetýho DH. Snad ho to neodradí a ještě sezoně dá šanci..:RIP Kámo...
Naposledy upravil(a) Shadou dne 16.09.2014, 08:48 hod., celkem upraveno 1 x.
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Uživatelský avatar
Shadou
Minion of Destruction
Příspěvky:905
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Shadou#2399

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Shadou » 16.09.2014, 08:02 hod.

to Dejw: včera jsme byli full celé odpoledne a večer. Kdyby se dneska nešli Ubeři, tak můžem klidně ten GR nějaký rozumný patro skočit, taky ještě jeden gem potřebuju vylepšit ;) Tak jestli se sejdem ve hře...

to KryOn: na co tři sezonní postavy? :D já taky možná udělám ještě druhou, ale až budu mít vymazlenou tu první, ale dělat tři a všechny nic moc by mě nebavilo :D Co se týče toho rozdělení paret atd. To je pěkná vize, ale nevěřím, že to tak v reálu funguje ;)
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Uživatelský avatar
Lightofstorm
Quill Rat
Příspěvky:30
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Lightofstorm#2107

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Lightofstorm » 16.09.2014, 08:45 hod.

Jj Shadou, moc příjemné hraní včera a naštěstí mě i vyjímečně padali itemy :twisted:

Jak jsi psal, drop: 2 kostky + cca 12-15 legendárek.... Hellfire Amulety - první šel okamžitě do koše, druhý snad využije (jen tak tak) můj sekundární crus....

Kdyby jste měli chuť dnes (a já dorazím rozumně).... rád bych zašel na bounties (tuším dneska je bonus na Act IV = padá drop ze všech aktů) - nejsou prachy a vault nikde :(

Uživatelský avatar
KryOn
Burning Soul
Příspěvky:646
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:KryOn#2377

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od KryOn » 16.09.2014, 09:34 hod.

Shadou, alespoň já se o split party snažím, i když jsem za to už párkrát dostal za uši, že s tímhle jdu hrát hned a s tímhle ne :o), člověk se nezavděčí... Ale už je nás docela v POETARU hodně (20, pravidelně večer online kolem 10-ti), takže podle mě ta parta, se najde skoro vždy, když napíšu napřímo a jmenovitě. Za tím si stojím, že to tak funguje - zvlášť u starého jádra, které se skrze TS zná, troufnu si říct, už hodně dobře. Holt, ve hře jsem optimista, vidím věci růžově, v životě pesimista.

Ale taky jsou dny, kdy si člověk zaběhá rád sám, třebas když jsem u našich na návštěvě a kecam při tom s nimi, odcházím často od klávesnice a nebo testuju nový buildy, tak těžko můžu někomu zase zdržovat hru. Prostě podle mě to pořád funguje docela slušně a když nikdo zrovna nikdo není volný a já chci hrát ve skupině, tak je vás tu takových jako jsi ty hodně, co mají třeba zrovna místo, hau :o). Však v ČS jsme pořádná komunita už. Hraje s nami často jeden Němec a ten čuměl, kolik lidí kolem nás z Československa hraje a jakou máme herní kulturu, že se nenecháváme ve štychu.

A ty 3 postavy? Na NonSeazon jsem byl zvyklý hrát v jeden den každou chvíli za někoho jiného. Sice jsem neměl postavy TOP vymazlený, ale každou chvíli jsem mohl aspoň něco vylepšovat, zkoušet alternativy... Hlavního primára jsem měl - WD, než mi umřel na lag z blbýho netu, ale stejně jsem rád vždy zkusil chvíli něco jiného, aspoň mi pak moc nehrabalo :o).

Tož ať to padá a někdy ve hře, musim jít drtit taky pracovní klávesnici...
Obrázek
Battlenet: PROFIL________________________________________________________Zprávy na poetu

Uživatelský avatar
Shadou
Minion of Destruction
Příspěvky:905
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Shadou#2399

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Shadou » 16.09.2014, 10:51 hod.

Máš pravdu v tom, že někdy není zbytí a člověk sólo jít musí. Dřív sem chodil většinou sólo a hra v partě mě přímo otravovala, protože se nerad podřizuju jak v životě, tak i ve hře. Jinými slovy, když jsme šli dva a já se rozhodl, že chci jít vlevo, tak mě hrozně otravovalo, že zbytek šel vpravo a já jak ovce jsem šel za nima, aby to nebylo moc random(protože to se na hc moc nevyplatí). Takže jsem byl spíš sólista. Pak ale nastal zlom, nebo to bylo spíš poznání lidí, kteří jsou v pohodě a najednou mi přestalo vadit chodit v partě. Kort když jsem poznal lidi, kteří mají stejnou mentalitu a mechaniku chození jak riftů, tak bounty atd. Takže jsem ani nepřemýšlel a prosttě chodil a nemusel se podřizovat, protože i ostatní chodili tak jak jsem si představoval. Píšu to zdlouhavě, ale každý asi ví nebo cítí jak to myslím.

Ale pak jsou dny a odpoledne, kdy přítelka něco chce, nebo třeba vařím, nebo koukám na film u hraní, nebo na nějakej sport a to pak v partě moc hrát nejde, protože bych akorát zdržoval, portoval do města, pak mi uteče třeba lege, nebo gift atd. V těchto chvílích je prosttě lepší jet sólo. Dám ESC, jdu si vyřídit věci, nebo něco podělám ve windows na webu a tak. Pak skočím zas do hry a pokračuju. Každý kdo něco řeší i okolo tohle chápe a jsem rád, že lidi pak nejsou naštvaní nebo otrávení, že s nimi hrát nechci, když třeba prostě nemůžu :)

Taky jsem nedávno přemýšlel, jaký by byl problém, kdyby rozšířil blizz partu třeba pro osm lidí místo čtyř. Protože ve FL je tolik aktivních lidí poslední dny a týdny, že se do jedný ani dvou paret prostě nevlezou. Celou dobu sem nad tím přemýšlel až dokud jsme neskočili do southern highlands, kde na nás naběhli tuším dva nebo tři packy elitek a já měl FPS tak nízko, že sem ani nestíhal odběhnout z frozenu a málem chcíp. V osmi si to nedokážu představit, to by ta hra stála :D ale kdyby nějak pořešili náročnost, tak v osmi by to taky nemuselo být zlý...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Uživatelský avatar
Darkness
The Butcher
Příspěvky:1316
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:LeonardoCA#1772
Bydliště:earth

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Darkness » 16.09.2014, 13:52 hod.

hrat v osmi? s Google Fiber (1000Mbit/s) + paradne vytunenym compem by to asi slo, ale pro bezneho smrtelnika to vidim nejdriv za 10 let, ale zvyseni poctu hracu 2x zvysi naroky minimalne 4x ... a hlavne uz by nebylo fakt vubec nic videt ...
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Uživatelský avatar
Shadou
Minion of Destruction
Příspěvky:905
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Shadou#2399

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Shadou » 17.09.2014, 04:59 hod.

To asi ne no, já na tohle nemyslel z hlediska nároků(nebo taky, ale takhle hluboce se v tomhle nevyznám), ale spíš z hlediska toho, že jsem ve full partě a píší další tři čtyři lidi, že by zahráli. Tak kdyby přifoukli party, tak by to šlo :) Ale asi je to utopie no...

A teď zpět k hraní. Včera po odpolední procházce jsem skočil do hry a docela mě překvapilo, že "stálice" (nechci říkat nolifeři) z FL byli offline a tak po dlouhé době nebylo s kým zahrát. Neříkám, že jsem měl všechny hráče offline, ale většina už něco hrála, nebo chodili GR atp. Tak jsem si po delší době plesknul sám. Nejprve jsem se dal na farmení klíčů, kdyby náhodou někdo večer dorazil, tak abych byl připraven. Zpočátku to padalo celkem pěkně, ale pak se to zlomilo a pár runů nepadl klíč ani v jednom aktu a tak jsem se na to vyprdnul a začal chodit rifty. T4 už pro mě začíná být jak normál, gdog kouše primárně za 56m občas kritne za 70m+ na elitkách je to ještě víc. Navíc dává AoE dmg za 7-8m a k tomu fetišové každý za 8-10m. Takže je to všechno hned dole. Tudíž ty rifty probíhali stylem, že jsem jen běžel, než sem se svým MS proběhl kolem mobků, tak byli dole. Jen u elitek jsem se vždy na chvilku zastavil, ale zas to nebyla nějaká brutální doba. Rift hotový za cca pět až sedm minut a tak jsem měl brzy nafarmených 500 shardů a šel do kadaly. NIC nedala mrška jedna, ale nezoufal jsem, ještě bylo dost času nafarmit další. Tak jsem zas chodil rifty. Pak se přidal Resi a chodili jsme ve dvou až do chvíle, kdy jsme narazili na Mallet lordy s wallerem. Bylo to hned na začátku Souther Highlands(ale v riftu). Resi dostal IK i přes pasivku, protože ti Malleti bouchli skoro najednou, takže první ho načal a druhý a třetí ho dodělali. Díky tomu se další hodinka nesla v duchu expení až dokud Resi neodpadl, pak jsem ještě stihl dva tři rifty a nafarmil další stovky shardů a Kadala opět nedala. Neříkám, že nedává lege, to dává, průměrně jednou za dva inventáře dá legendu, ale většinou je to ivonker, nebo jade, nebo helltooth, nebo gladiatory, nebo ten St.něco ale taskery?? To vůbec, ale počítám, že když jí budu poctivě dvakrát za den nebo třikrát když se zadaří zkoušet, tak se smiluje a dá mi je jako na nonseason.

Další věc, kterou nutně potřebuju je ten gift na socket do zbraně, mám připravenou nádhernou thunderfury se kterou to pak bude masakr, ale gift nepadá a nepadá, tak snad padne.

Další úkol pro včerejší den byli zelené gemy, kterých taky moc nepopadalo, přesto jsem se dostal na tři rerolly amuletu a nepovedl se ani jediný. Přesto došlo k jemnému boostu. Na rukavicích se mi povedlo nahodit 10cc a tak jsem mohl v paragonech nahodit i AS už spolu s CC a CD a to mě posunulo pěkně dopředu v dmgi. Už mám krásných 1,7m elemental dmg a krájí se to krásně :) S taskerama to bude ještě větší jízda, když budou útočit dvakrát rychleji zhruba...

Co mě včera celkem příjemně překvapilo byl gdog, který byl jak utržený ze řetězu, lítal vepředu a zkousal to ještě než jsem k němu doběhl, nevím jestli proběhl nějaký mikropatchík, kde to upravovali, nebo to bylo jen pocitově, že jak sem jel solo, tak jsem ho víc pozoroval, nevím, ale bylo to příjemný :)
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Uživatelský avatar
Shadou
Minion of Destruction
Příspěvky:905
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Shadou#2399

Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Shadou » 18.09.2014, 06:28 hod.

Zdravím opět po dni úspěchů a útrap ve hře, abych je zde poznamenal...

Včera bylo z mého hlediska a co se týče dropů hraní méně plodné, ale stala se jedna nečekaná věc, která ze včerejšího hraní udělala bombastický večer :)

Odpoledne po běhání skočím do hry, zkouknu kdo je online a jdu si na hodinku lehnout. Po lehkém odpočinku skočím do hry a proběhnu první rifty a zkusím poprvé Kadalu a mám smíšené pocity. V riftech to padá jako švestky skoro IK a Kadala klasicky nedává(nebo dává lege, ale ne ty co potřebuju - takže v mém slovníku nedává). Ty rifty mě i celkem nebaví už, jak je chodím kvůli shardům neustále a tak skočím jedno bounty, podělám něco doma, udělám véču a tak. V myšlenkách to vidím tak, že to v devět zapíchnu a kouknu na fotbal (LM).

Pak ale napsal Thannis, jestli nedáme pár riftů a já že jo, tak skočíme do prvního, ještě se přidal pytlák a drillujeme rifty, které jsou vyčištěný za pár minut a tak se shardy jen sypou. Opět jsem když jsem se blížil 500 shardů zkusil kadalu a dala mi pár soulů. Docela mě to už začalo pak rozčilovat, že ty Taskery nechce dát, ale zatím jsem relativně v klidu, protože na non season mi taky padly až po nějakým několika desetitisícím shardu a tak pokračujem v riftech.

Pak jsme si řekli, že to chce změnu a tak jsme skočili GR, začali jsme v 21, který proběhli relativně rychle a bylo to bezpečné. Ten GR jsme šli účelově pouze na vylepšení gemů, nikam se nehnat, nehrotit nějaké vyšší patro atd. Rozhodli jsme se pro vylepšení kamene a skočili ještě Tier 24 myslím a tam to taky ubíhalo celkem na pohodu až než mi procla pasivka, asi mortar, nebo ten vybuchující tlusťoch, v chatu mi psali nějaký lidi, tak sem to četl a odepisoval a nedával dostatečně pozor a mohlo mě to stát život. Nemít pasivku, tak je to daný :) Ale přežil jsem, odportil do města a kluci šli dál, abychom neztráceli čas. Jaké pak bylo zjištění, že na ně nemůžu skočit a že musim dobíhat :) ale nakonec se povedlo. RG dole a vylepšení gemu proběhlo úspěšně.

Pak jsme šli ještě normální rifty a stala se věc, která potěšila. Nutně jsem potřeboval tu kostku na socket do zbraně, protože jsem měl připravenou už skoro dva tři týdny pěknou thunderfury a nemohl padnout. Předevčírem padly dvě kostky nejmenovanému hráči v partě, ale nechal si je sušit do bedny i když klidně jeden mohl dát...a včera padl Thannisovi jeden a říká, že v bedně jeden má, tak že mi ho dá. Takže jsem mohl večer udělat socket do Fury, která mě pěkně boostla. Takže velké velké díky Thannisovi za ten dárek. Ukázkové chování v partě, tak to má vypadat. Moc lidí se takhle nechová a sobecky si syslí věci pro sebe. Přitom když spolu lidi chodí, tak ve svém vlastním zájmu by se měly vylepšovat chary všech, aby se to dávalo snadněji...já to dělám a sem rád, že nejsem sám :) Snad mi někdy něco padne, co se mu bude hodit a vrátím :)

Další co se celkem povedlo byl ring na sety, který mi padl a boostnul mi tougness i dps. Sice sem na něm ztratil socket, ale ten boost za to stojí. Mě stejně nebaví už nosit ten gem na prachy, ani gemy jiné, stačí mi ten na pety a na ten mám dírku v Talmanu. Ten s tou dírkou si nechám v bedně, když dojdou prachy, tak zaskočit jedno dvě bounty a nahrabat si. Ale teď se už nějaký čas držím přes dvěstě mega i když utrácím, tak to stíhám doplňovat v pohodě z trashe a riftů, tak ten gem na goldy bude spát v bedně zatim.
Zelený gemy na konečný reroll amuletu sice padaly, popadalo jich na čtyři pokusy rerollu, ale těch vysněných 10cc se nepovedlo. Zas mi to hodilo jen těch devět, který už tam mám. Tak snad se zadaří dnes.

Odpoledne budu ve hře tak v pět a ready pro partu tak v sedm. Plány se nemění. Stále farmit shardy pro Kadalu, zelený gemy na reroll a vysněná kukri by taky potěšila :)
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“