Otázky a Odpovědi
Co te na tom štve?
Re: Otázky a Odpovědi
Ja len zatiaľ TI.Predtým mi padal asi z 90 proc úspechom, teraz 9 guardianov, a nič.
Hamman: mám jich 100+ a nestíhám je používat
ten zarici paprsek pro kterej s radosti bezis a pak zjistit,ze je to klic,kterejch mas 200 v truhle...Hamman píše:Co te na tom štve?
Dobrý deň, mám pár otázok: 1.)Čo vlastne robí posledná set vlastnosť zunimassa setu
2.)Čo presne robí posledná set vlastnosť Jade harverster setu
3.)Či má +xy proc poison skill damage vplyv na legendárny gem Eficacious toxin
4.)Či je niekde preklad vlastností setov, leg itemov a leg gemov
Ďakujem za odpovede, viem celkom dobre anglicky, ale si nie všetko dokážem dobre preložiť.
2.)Čo presne robí posledná set vlastnosť Jade harverster setu
3.)Či má +xy proc poison skill damage vplyv na legendárny gem Eficacious toxin
4.)Či je niekde preklad vlastností setov, leg itemov a leg gemov
Ďakujem za odpovede, viem celkom dobre anglicky, ale si nie všetko dokážem dobre preložiť.
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Ficek-2914
Nejsem si tím uplně jistý ale
1. Zuni set > Fetiši ze skilu jsou nesmrtelní
2. Jade> když náházíš dotky (Locus swarm, Haunt) a potom když dáš soul harvest tak dmg kterou mají moby dostávat postupně tím soul harvest "odpálíš" a dostanou jí naráz
3. Nejspíš ano ale jistej si nejsem
4. pokud není na diablofans.cz tak nebude anglicky umím hodně špatně a i přes to si to přeložím :-)
1. Zuni set > Fetiši ze skilu jsou nesmrtelní
2. Jade> když náházíš dotky (Locus swarm, Haunt) a potom když dáš soul harvest tak dmg kterou mají moby dostávat postupně tím soul harvest "odpálíš" a dostanou jí naráz
3. Nejspíš ano ale jistej si nejsem
4. pokud není na diablofans.cz tak nebude anglicky umím hodně špatně a i přes to si to přeložím :-)
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
to Bit: Ďakujem veľmi pekne. Ja rozumiem celkom dobre anglicky, ale nie úplne dobre a tak sa može stať, že keď si prekladám (i so slovníkom), tak mi vyjde patvar, ktorému nerozumiem.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Jade se hraje v kombinaci s lege helmou Quetz cosi.:-D dmg se tam jednou tolik zvětší.
A se zuni setem zůstanou dokud neumrou, bohuzel vevvetsim g-riftu už dost chcipou.
Jde to poladit gemem ale stejně...
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
A se zuni setem zůstanou dokud neumrou, bohuzel vevvetsim g-riftu už dost chcipou.
Jde to poladit gemem ale stejně...
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
1. Fetishové z FA nejsou nesmrtelní, jen nezmizí po 20 sekundách, ale vytrvají, dokud nezemřou
3. Nejsem si jistej, ale podle mě ne, protože Eficacious toxin není skill
EDIT: tak mě Kuki předběhl
3. Nejsem si jistej, ale podle mě ne, protože Eficacious toxin není skill
EDIT: tak mě Kuki předběhl
vypadá to, že má Blizz zase nějakej problém s logováním do hry, error code 73, pár lidi z FL je ve hře, takže to nebude asi nic velkýho, někdo podobnej problém jako já ? Nebo mám začít hledat chybu u sebe ?
Ahoj kolik mi daji bracery expu za nasbirany milion vyplati se to ?
Achievements: 7400 (92%)
Milion
to DeathHero: Hodne sa to vyplatí, ak máš aj Boon of the hoarder legendary gem, ja mám obe veci (a tiež na roznych itemoch + GF, jeden leg, čo dava + 100 proc GF) a goldy+expy pekne lezú. Ale asi Blizz dosiahol s týmto leg gemom, čo asi nechcel: najvýhodnejšie na farmenie goldov s týmto gemom je hrať sám (dozvedel som sa to tu na fóre pri čítaní nejakej diskusie, odsúšal som to a hral som s kamarátom, je to pravda) obzvlášť, keď máte Custerian Wristguards. S týmto kombom itemov je výhodnejšie na goldy a expy hrať solo, do konca sezóny hrám sám.
@Morbid jasny taky pouzivam boon of the boarder a jeste k tomu mam leoric crown s emeraldem nevim jestli by to bylo lepsi s rubym.
Achievements: 7400 (92%)
to DeathHero: to neviem s určitosťou povedať,ale zrejme za daných okolností podľa mňa emerald, sám používam (ale nie do great riftov, tam je GF vačšinou k prdu, goldy padajú len z great guardiana)
Ahojte, keď mi niečo pridáva napr + 100proc veapon damage, tak to sa počíta zcelkového damage, čo mám, alebo len toho, čo je hrubým písmom napísané na zbrani?
- Vizharan
- Wraith
- BattleTag:Vizharan#2979
Zdarec, já mám takový dotaz. A to ten na co je předmět Adventure journals ? Mám jich pár kusů někde jsem četl že by neměl padat už nikde ale každopádně mě to spadlo tak jestli se to na něco používá ? Nebo to můžu s klidem alespon prodat ? Díky moc za odpověď
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
prodej to, už to není potřeba. Používalo se to na craft lege itemů, ale je to zrušený