Mrtvolky - HC crew
- Frozen
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frozen#2576
Mno já se mohu dostat ještě o cca 40 - 60% dmge nahoru, ale problém je v tom, že to musí být fakt super rolly.... ještě jsem přemýšlel zkusit fire build s bigošem
Re: Mrtvolky - HC crew
Tak to sem nevěděl s tim IP pro partu, zvláštní...
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
mdmT a co 4 mantry? to bys zaradit nemohl? par monku s inna's jsem potkal a hralo se s nimi dobre
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... mantry jsou super, ale podle mě se na toho monka nedají nacpat tak, aby ten monk plnil svoji funkci ... ten monk nejde hrát bez BT setu, IC, sledge fisty ( nebo kombo azurewrath+frosburny) a amuletu na light ( protože peti když se zakousnou, tak light nejde ustát, vše ostatní nějak jo, toto ne ) a tím pádem tam ten innas set nedostaneš ... ten monk nesmí uhnout ať se děje co se děje, protože kdybych v té 34-35 uhnul, tak jsou všichni ostatní při blbé kombinaci minimálně v pasivce a nebo na prknech ... jo dovedl bych si představit hru ve full partě - tank monk + 3x dmg dealeři s tím, že jeden z nich by byl dmg monk s mantrama ... ale na toho svýho monka to prostě nenacpu, to bohužel nejde - nemluvě o tom, že komplet innas set nemám za 300h co toho monka jedu ( nebo kolik, to jsem plácl od boku ... )
počkej, já myslel s tim páskem že to bude mít vliv na celou partu, když mam runu na IP pro partu ... tak to taky ozkoušim, snad ho ještě mám ten pásek
Můj profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/An7yk-2127/
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
@mdmT: jasny, to jsem si myslel, ze to bude problem
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
ps. včera tím, že jsme nestihli dát ten GR35 o pár vteřin (cca 2-3), tak jsem úplně zapomněl na to čeho jsem si všiml při riftu. A to, že jsem chtěl poděkovat Petrovi za jeho práci při natahování bílých mobek k mdmT, bez toho by nám ten rift neutekl o pár vteřin, ale o pár minut. Takže fakt super práce
ps. Moarian už je zvěčněn
ps. Moarian už je zvěčněn
-
- Minion of Destruction
.. jj taky jsem si toho všiml, hned jsem si vzpoměl na hulka, kterej si občas hrával málem až na PK :-))) ... každopádně myslím, že ve včerejší sestavě na lvl 35 máme, tzn. stačí když se to jen trošku sejde, včera to byla parádní hra ...
Včera opět pěkná hra. Do neděle těch pár sekund zlomíme a půjdeme na 36 Možná by stačilo, abych měl na SoJ bonus do cold místo fire a bylo to doma. Nechtělo se mi jej však předělávat, když tam mám 20% do fire. Naštěstí včera padl ještě lepší a na něj si cold rolnu. Moby jsem sbíral záměrně a to z důvodu akceschopnosti již postavených věží. Přece jen je lepší, využít jejich aktuální dmg, než tyto o obrazovku dál opětovně stavět. U elit tento adrenalinový sport zásadně neprovozuji.
Já mám pořád v dmg neskutečnou rezervu. Nepadly TaT, respkt. už padly, ale s rolem k nasrání. I přesto jsem DH upravil tak, abych i bez nich s velmi slušnou defenzivní obranou přeskočil breakpoint 2.16 AS a měl 2,5 výstřelů za 1s. Dva a půl chlapa je pořád víc jak dva, ale téměř tři a půl chlapa je už olymp..
Já mám pořád v dmg neskutečnou rezervu. Nepadly TaT, respkt. už padly, ale s rolem k nasrání. I přesto jsem DH upravil tak, abych i bez nich s velmi slušnou defenzivní obranou přeskočil breakpoint 2.16 AS a měl 2,5 výstřelů za 1s. Dva a půl chlapa je pořád víc jak dva, ale téměř tři a půl chlapa je už olymp..
-
- Minion of Destruction
... no prostě dneska Ti dropneme krásný TaT a půjdeme rovnou na 37 :-))) ...
ja potrebuju pasek na redukci melee dmg..pak budu moc nasadit cindercoat a taky ten dmg pujde znatelne nahoru...jinak vcera skoda...kdyby sme u RG s Frozenem neprocli tak jsme to vpohode stihli....
kdyz me procne pasivka muzu pak dal hrat stim, ze me procne jeste FB set? Muze to nekdo na 100% potvrdit z vlastni zkusenosti ? Jestli jo, tak jsme to mohli vpohode dat..
kdyz me procne pasivka muzu pak dal hrat stim, ze me procne jeste FB set? Muze to nekdo na 100% potvrdit z vlastni zkusenosti ? Jestli jo, tak jsme to mohli vpohode dat..
-
- Minion of Destruction
reve z vlastní zkušenosti nevím, takže ruku do ohně za to nedám, ale dle všech fór to tak je, tady je citace z jednoho z nich ... Ale jak říkám, nedám za to ruku do ohně, tak aby jsi mě pak neproklínal:-)))
If I take fatal damage, Unstable Anomaly(UA) will trigger on my wizard. If I again take fatal damage when UA is on cooldown, Firebirds will ressurect my character with the meteorite.
If I take fatal damage, Unstable Anomaly(UA) will trigger on my wizard. If I again take fatal damage when UA is on cooldown, Firebirds will ressurect my character with the meteorite.
skoda, ze jsem si nebyl jistej driv ..tak aspon to vim ted...
a kdyz procne FB set vidim pak taky nejaky CD jak ubyva?
a kdyz procne FB set vidim pak taky nejaky CD jak ubyva?
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Kdyz te procnou oba, tak vidis vidis cooldown na UA i na FB, ale je kurevsky dlouhej
jj 5 min..to je tak jednou na rift...ale tak to by se melo stavat nemelo, ze procnes 2x v 1 minute..
K odzkoušení pasivek není nic jednoduššího než vstoupit do lokace The Scorched Chapel (PvP). Je to jediné místo na HC, kde smrt není definitivní.
-
- Minion of Destruction
...njn to je náš Petr, moc sem nepíše, ale když už tak jsou to perly :-) ... super nápad , večer vyzkoušíme PvP a bude jasno hned ...
Edit - i když teda je otázka jestli tam půjde vyzkoušet bonus z fb setu, protože bych osobně předpokládal, že tato funkce na něm bude v PvP vypnutá - nemá tam logiku, postava se stejně obnoví sama hned ...
Edit - i když teda je otázka jestli tam půjde vyzkoušet bonus z fb setu, protože bych osobně předpokládal, že tato funkce na něm bude v PvP vypnutá - nemá tam logiku, postava se stejně obnoví sama hned ...
ja hraju daiblo od vanilly az do ted da se rict porad..a PVP (RVACKY:D) sem jeste ani jednou nezkusil..to uz sem skoro zapomnel, ze to v D3 vubec je