Legendarni gemy a sockety pro ne
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Derivator#2335
Zdravim, chci se zeptat jak narvat nejaky ten leg. gem do prstynku. Mam na mysli jestli musim narollovat na prstynku socket misto nejakeho statu a nebo nevim jestli jsem jen blbe videl, je na to nejaky item, ktery diru prida.
Predem dik za odpoved a omlouvam se za blby dotaz
Predem dik za odpoved a omlouvam se za blby dotaz
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
Re: Legendarni gemy a sockety pro ne
ten item (cosi gift) přidává soket pouze do zbraní takže na bižuterii si musíš normálně narolovat soket místo nějakýho jinýho statu
hele a legendarni gem na sobe muzes mit jen jeden nebo jak to je? Nechce se me davat prachy za reroll zbytecne..
Můžeš nosit tři (2x ring a 1x amulet), ale nemohou být dva stejné.
Hráčům nepadne 2x ten samý gem, pokud už ho mají na postavičce, se kterou jsou zrovna ve hře. Vztahuje se na inventář, kumpána (follower), sdílenou bednu a kameny, které má hráč v amuletu/prstenu. - tuhle vetu moc nechapu....zname to, ze pokud budu mit v bedne gem na pety tak uz me nemuze padnout kdyz uz ho jednou mam? Musim ty gemy nahazet na nejakou postavu do inventare a hrat s jinou ?
To se mi nezdá, 3 gemy už mám 2x a teď jedu jen Monka...a většinu mám schovanou v truhle nebo na něm. Takže tohle neplatí aspoň podle reality na mém účtu. gemy 2x mám stoprocentně a 100% za monka.
Edit:
Hmmmm.. jeden gem možná byl s DH
Edit:
Hmmmm.. jeden gem možná byl s DH
Naposledy upravil(a) Seton dne 02.09.2014, 12:30 hod., celkem upraveno 1 x.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Přesně tak
taky se me to nezdalo..v tom pripade je to ve clanku spatne napsano nebo to ja spatne chapu...
Pokud mě neplete paměť, tak byly původně zamýšlené vlastnosti některých gemů blizzardem nerfnuty...
Nejlepší bude hledat na stránkách blizzardu, tady ve foru patrně nebudou vlastnosti gemu ještě aktualizované...
Nejlepší bude hledat na stránkách blizzardu, tady ve foru patrně nebudou vlastnosti gemu ještě aktualizované...
Mělo to tak fungovat, ale v reálu se stává, že padne gem podruhé i v tom popsaném případě, kdy by neměl. Pokud chceš druhý gem, tak bych pro jistotu nahodil na druhou postavu, pak by měl padnout znovu okamžitě nezávisle na té případné chybě.Reve píše:Hráčům nepadne 2x ten samý gem, pokud už ho mají na postavičce, se kterou jsou zrovna ve hře. Vztahuje se na inventář, kumpána (follower), sdílenou bednu a kameny, které má hráč v amuletu/prstenu. - tuhle vetu moc nechapu....zname to, ze pokud budu mit v bedne gem na pety tak uz me nemuze padnout kdyz uz ho jednou mam? Musim ty gemy nahazet na nejakou postavu do inventare a hrat s jinou ?
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... mě to funguje asi tak jak má, tzn. gemy mám všechny, pokud je mám na postavě se kterou hraju a zbytek v bedně, nepadne mi nic. Pokud přepnu na jinou postavu okamžitě mi padá ten co je na postavě se kterou nehraju, tzn. je tó jednoduchý , pokud někdo chce mít víc gemů ať je hodí do inv. nějaké postavě se kterou nehraje a začnou mu zase padat ....
...mě to maká naprosto stejně jak píše mdmT. Takhle to platí.
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
NO Automation Devices used
Zdarec,
nevíte někdo jestli múže padnout tento legendarni gem Boon of the Hoarder i v Great Riftu?
Dík za odpověď
nevíte někdo jestli múže padnout tento legendarni gem Boon of the Hoarder i v Great Riftu?
Dík za odpověď
Nemuze, pada u goblinu v domecku.
Mám takovej dotaz, pokud nafarmím 2-3 stejný leg. gem, a dám se je na jednu postavu, bude to mít nějaký efekt?
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Kazda postava může mit jen jeden stejnej gem.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Me hned napoprve u guardiana vypadli dva stejny gemy najednou. To bude ta vyjimka, u ktery to nemaji jeste osefovany. Podobne jako muzes mit dva planky, protoze ti padli nez jsi je naucil artisana.
najde se někde přeloženo co jakej gem dělá?:)