PEJSKARI
Re: PEJSKARI
ja uz kukrinu nechcu, je to k nicemu, prijde matl lord bo jak se jmenuje, pác a 6 z 8 FA je mrtvejch. Po zjisteni co vydrzi peti od GR 30+ jsem presel na jadeho. Na vyssi GR bohuzel jina moznost neni.
Buchis je death, ať žije herdek
Ahoj, jedu teď pejskaře, poradili by jste mi co teď v gearu první obměnit, například z blood shardu... a taky planuju nejaky prsten a amulet z uberu, zatim jsem na roll u amuletu neměl štěstí :/
Tak předně by to chtělo RoRG (bounty A1), poté craft Aughild shoulders a bracers, pak Tasker and Theo rukavičky. Jednoručka Starmetal Kukri se samo taky neztratí, ale je vzácná Na offhandu můžeš přetočit mana regen na reduced cooldowns, manu na tenhle build fakt netřeba
Taky se rozmyslet, jestli pojedeš physical či fire fetišárnu - pasivkoví budou vždy physical, u fetish army s tím můžeš laborovat.
V každém případě od GR30+ budou všichni rychle umírat
Pasivka na pejsky asi nemá moc smysl, pokud nemáš TMF ring na obřího psa.
Kdyžtak mrkni na můj profil (kombinace FS a FA - physical) či ostatní co jedou s obřím pejskem a fire FA.
Taky se rozmyslet, jestli pojedeš physical či fire fetišárnu - pasivkoví budou vždy physical, u fetish army s tím můžeš laborovat.
V každém případě od GR30+ budou všichni rychle umírat
Pasivka na pejsky asi nemá moc smysl, pokud nemáš TMF ring na obřího psa.
Kdyžtak mrkni na můj profil (kombinace FS a FA - physical) či ostatní co jedou s obřím pejskem a fire FA.
Díky, dám se na farmení toho ringu.
Ty rukavky padají kdekoliv? zkusím pak z riftu pres blood shardy snad i něco padne pěkného.
Jinak teda jestli to dobře chápu, na fetiše vykouzlené přes pasivku se vztahuje bonus od physical dmg a na vykouzlene podle runy physical, fire cold...
a Mask of Jeram jak zvyšuje dmg petů, tak berou se tam i feťáci?
Pasivku na +1 psa mám hlavně kvůli +50% dmg petů.
Jen ještě pak dostávám na vyšší obtížnost dobrou nálož od reflect dmg, když mám 4 psy a 22 fetišů
GR 30+ si myslím, že ještě s mou výbavou nehrozí. Ve dvou sme zatím dali max 27.
Ty rukavky padají kdekoliv? zkusím pak z riftu pres blood shardy snad i něco padne pěkného.
Jinak teda jestli to dobře chápu, na fetiše vykouzlené přes pasivku se vztahuje bonus od physical dmg a na vykouzlene podle runy physical, fire cold...
a Mask of Jeram jak zvyšuje dmg petů, tak berou se tam i feťáci?
Pasivku na +1 psa mám hlavně kvůli +50% dmg petů.
Jen ještě pak dostávám na vyšší obtížnost dobrou nálož od reflect dmg, když mám 4 psy a 22 fetišů
GR 30+ si myslím, že ještě s mou výbavou nehrozí. Ve dvou sme zatím dali max 27.
rukavky sa smazim nafarmit uz cca 320 paragonov ...
@Tapatalk
@Tapatalk
- maslo
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:maslo#2503
tak to jsi na tom jako já nějakých 300 paragonu to bude a ani jedny nedala kadala
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Tom - s tema bonusama si nejsem ted jistej ale reflect ti nic dělat nemůže.
Na pety se nevztahuje delaj ti to žáby který na ne beztak furt hazes.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Na pety se nevztahuje delaj ti to žáby který na ne beztak furt hazes.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
jj Kuki ma pravdu, reflect dostavas jenom z zabek.. zkus je v tu chvili nedavat a jsi v pohode. Dale midnight feast je bez TMF a bez garga imho uplne zbytecne protoze ti psi nedelaji skoro zadnou dmg a jak znamo skoro nic+50% je porad skoro nic
Jinak se musim pochlubit, vcera jsem konecne z Kakaly vypacil poradnej Compas Rose na ktery uz v truhle cekal braska Travelers Pledge a je to po strasne dlouhe dobe poradny upgrade pro moji WD slecnu O to vic to potesi, kdyz jsem mel vcera narozky
Ted jen nevim jestli TMF nebo SOJ ale to vyresim az dropne poradny rorg a pak uz nahradi psa garg a aughild armor nahradi cindercoat
No a to kukri.. Na jednu stranu mam stesti ze droplo, mam dokonce dve a to druhe je jeste horsi 1980dps trochu tomu pomuze ralamandi gift a nebo mi dotretice padne uz nejake poradne
Jinak se musim pochlubit, vcera jsem konecne z Kakaly vypacil poradnej Compas Rose na ktery uz v truhle cekal braska Travelers Pledge a je to po strasne dlouhe dobe poradny upgrade pro moji WD slecnu O to vic to potesi, kdyz jsem mel vcera narozky
Ted jen nevim jestli TMF nebo SOJ ale to vyresim az dropne poradny rorg a pak uz nahradi psa garg a aughild armor nahradi cindercoat
No a to kukri.. Na jednu stranu mam stesti ze droplo, mam dokonce dve a to druhe je jeste horsi 1980dps trochu tomu pomuze ralamandi gift a nebo mi dotretice padne uz nejake poradne
- Kuki10
- Globální moderátor
Tak gratulace dodatečně.
Pěkný kousky už se člověk nemusí stydět když mu to padne.:-D
Tvle reflect i z petu a byl bych mrtvej už v zatáčce.
Pěkný kousky už se člověk nemusí stydět když mu to padne.:-D
Tvle reflect i z petu a byl bych mrtvej už v zatáčce.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Kuki10
- Globální moderátor
No lol.:-D
Před patchem to padalo furt ted mám snad jen amulet v truhle.:-D
Před patchem to padalo furt ted mám snad jen amulet v truhle.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Tak jsem konecně po 400PL dostal na wizardovi TnT. Musím říci, že rozdíl je obrovský. Bohužel jen v dmg, čili na vyšší rifty, který se navíc moc nepovedou, to není. Nemám k vyzkoušení Kukri, ale Addling Toads bych se stejně vzdával jen ztěžka. Vyhodil jsem Firefisty, Cain set, UK Serpenta a SoJ. Nahodil RoRG, Zunni set a TnT a switchnul z fire na poison. eDPS zhruba stejná, TGH klesla o 1m na cca 12m. Poison Pitbull je masakr, ale ... GR28 jsem dal se 6 minutama k dobru, GR30 jsem vzdal. Tím vzdal myslím jako úplně vzdal. Umřel jsem asi 8x a to jsem byl v půlce. Byly tam A4 týpci co hazí meteority. Většinou byli po třech a po jedné salvě nebyl nikde kolem ani FS ani FA. Zbyli mi dva zoufalci s flustrubkou v lepším případě. Uvědomuju si, že jsou to asi nejhorší potvory spolu s mallet lordama, ale stejně. Mám sice větší dmg, ale ani FA moc nevydrží. A absence UK serpenta mi chyběla snad asi nejvic. Navíc tam není příliš prostor ani pro Unity.
Možná jedinou ucházející možností mi zbývá Kukri build bez Zuni a vrátit do gearu defensivní kousky, o které jsem teď přišel. Ale Kukri nemám a Kadalu kvůli ní obtěžovat nehodlám.
Na T6 a řekněme GR28- to je ale fofr . V okamžiku, kdy začnou peti umírat jde build ale fakt do háje.
Možná jedinou ucházející možností mi zbývá Kukri build bez Zuni a vrátit do gearu defensivní kousky, o které jsem teď přišel. Ale Kukri nemám a Kadalu kvůli ní obtěžovat nehodlám.
Na T6 a řekněme GR28- to je ale fofr . V okamžiku, kdy začnou peti umírat jde build ale fakt do háje.
Určitě, ale to nedáš dohromady se Zuni setem. Tam holt musíš jet solo Kukri. :/
Třeba ty to máš postavený pěkně. Máš tam prostor i pro SoJ/Unity a třeba Immune neck. Žába je nutná pro efektivní pasivku GI? S Unity a UK serpentem by WD vydržel už docela dost. Možná dám WD ještě šanci s Kukri
Třeba ty to máš postavený pěkně. Máš tam prostor i pro SoJ/Unity a třeba Immune neck. Žába je nutná pro efektivní pasivku GI? S Unity a UK serpentem by WD vydržel už docela dost. Možná dám WD ještě šanci s Kukri
No to není tak snadný . Zuni musi byt boty, offhand, chest. Další možností je ring, na který není místo (RoRG+TMF) a helma (MoJ). Takže na BT zbývá pásek + nohavice a jediná možnost k tomu je amulet, který teda najít slušně rolnutej je fakt umění.
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
To bývávalo Ted uz se roluje jako kazdej jinej amulet, ja mel na zesnulem WD int, vit, cc a cd pretoceny ;-)
Tak ja mam v bedne BT neck int cc cd +fire dmg takze ano to co avizovali plati.
fetišisticko netopírovitý wič doktor z jížní Srílanky
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyt- ... o/44594241
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyt- ... o/44594241