Darkness se rozhodla prozradit některá tajemství wizardů

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Darkness
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:LeonardoCA#1772
Re: Darkness se rozhodla prozradit některá tajemství wizardů

Příspěvek od Darkness » 07.09.2014, 19:28 hod.

super, akorat jsem dorazil, Darkness uz ma komplet firebird + jeden gem na lvl 25 a chodila public T6 - sranda je, ze T6 her je ted v sezone na HC vice jak T4 nebo T5 ...

http://www.diabloprogress.com/hero/leon ... s/48175095

T6 je ted v dobre parte jak T1, jeste to chce SOJ + string of ears a T6 bude jak normal

po tydnu hrani v sezone? to uz mi prijde trosku na hlavu ...

btw amulet se uz povedl upgradnout a za 2 mil konecne i crit v offandu

-------

Maly tip jak obcas spojit prijemne s uzitecnym: vcera se nam v plne parte nepovadl start v jednom T4 riftu - za vchodem 3 hodne hnusne elitky, frozen a vsechno mozne, cela vstupni hala byla plna mobu (ta mapa se schodistem s katedraly lvl 4 myslim), skoda ze jsem netocil, ja tam procl 2x ... a 2 tam zarvali, tak jsem chvili protahoval, prehodil gem v ringu a za tu dobu nez se dostali na 70 jsem nafarmil 100mil+ goldu a to uz se vyplati ..

-----

btw, zatim kaslu uplne na nejakou apocalypsu, damage dava minimalni a na GR30- a zvlaste hru v parte na HC jsou mi prijde daleko efektivnejsi skily
Naposledy upravil(a) Darkness dne 07.09.2014, 20:40 hod., celkem upraveno 2 x.
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Kolmen1
Doom Knight

Příspěvek od Kolmen1 » 07.09.2014, 20:24 hod.

pěkný gratuluju...

Goldy ztratily uplně cenu, gear máš za pár desítek někdy ani ne za deset hodin a výzva v podobě ringu na sety už taky není...cim jen to je, že hra kterou milujeme jde takhle do kopru? je mi z toho dost smutno. Jediný co teď můžeš dělat je snažit se narolovat slušnej amu z uberů a dokola točit GR na co největší obtížnost než nechcípneš...

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 07.09.2014, 20:44 hod.

jn a styl hry na vysokych GR se mi vubec nelibi
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 07.09.2014, 21:00 hod.

Server diabloprogress.com zavedl nove statistiky obibenosti itemu top 1000 hracu v zebriccich gr http://www.diabloprogress.com/top_items ... ts_1000_s1

Paradni, ba rekl bych skoro dokonale, je tohle zobrazeni zebricku GR podle class
http://www.diabloprogress.com/ladder_stats

Obrázek

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 08.09.2014, 12:22 hod.

Jak jsem psal drive, soucasny styl hry pro GR30+ jak to hraji ti co jsou nejvys v zebricku, se mi vubec nelibi a to nemyslim jen wizardy, ale i DH.

Aneb co se zmenilo od zverejneni tehle prevratne strategie pred dvema roky?

Obrázek

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 08.09.2014, 12:51 hod.

parádní žebříčky ukazující totální nadvládu DH

u barba vede zase naprosto charge build, ještě by se ale hodila statistika kolik z těch co udělalo hezkej výsledek riplo při dalším pokusu je jich docela hodně
Obrázek Obrázek

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 08.09.2014, 13:13 hod.

Druha vec co se nejen mi nelibi je, ze zebricky jsou fakt jen o nahode, jake stesti hrac mel a jaky rift dostal .... Aby zebricky mely nejaky smysl, tak podle mne GR nesmi byt nahodne generovany a mely by mit napevno danou minimalne mapu a typy potvor. Pak uz by se dalo trosku srovnavat ...

a nejakym zpusobem bych zavedl podminku, ze klice ziskane solo, lze pouzivat jen solo a klice ziskane v parte jen v parte

Obrázek

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 08.09.2014, 13:16 hod.

jo musím říct že přesně včera se mi rolnul lvl 27 s nejhoršíma elitkama na každým kroku, každej shilding/ nightmare což je snad největší zdržovačka na postup

je to prostě o náhodě jak monstra tak i mapa už jsem taky běžel kilometr z nějaké slepé uličky, o poloprázným paře ani nemluvím :(
Obrázek Obrázek

Zaljan
Doom Knight
BattleTag:ZALJAN#2717

Příspěvek od Zaljan » 08.09.2014, 19:27 hod.

no pro me je nejhorsi ta nejistota, co je v dalsim patre... nezridka zcela jina hustota, jine mobky a nekdy nesmyslne rozlozeni mapy - to pak nejde ten cas nijak rozumne planovat, clovek se pak snazi pospichat, aby na zacatku nabral rezervu pro pripadne horsi casy... a pak uz je to na hrbitov jen kousek :)

proste bych mnohem vice ocenil bud rozlehle lokace s jednim typem (typy) mobu anebo "opakovani" pater (lokace, mobky, hustota) - tj. clovek pak muze planovat

jinak RG je taky dobra loterie - takove to chargovaci monstrum nebo elektrikar jsou nekde uplne jinde, nez jini RG

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 09.09.2014, 06:23 hod.

Je to dost o náhodě, co člověk chytí. Včera jsme dali s Petrem a mdmT GR34 (na čas a bylo z toho 22 místo) a pak i GR35, ale ten jsme už nestihli, je to tam už dost o hubu, když mě one shotla už i třeba bílá mobka, ale nehráli jsme to teda stylem co leo uvádí výše. Paradoxně mě přijde, že než elity nám více trvají zabít právě ty bílé mobky, které zdržují, ale hrát to stylem utíkat před nimi a pak je dát najednou, si nedokážu dost dobře představit. Ano možná tak lvl 31.32 když Vám časově teče do bot, ale už ne výše, protože to dost bolí...
Obrázek

iPetrB
Fallen Shaman
BattleTag:iPetrB#2808

Příspěvek od iPetrB » 09.09.2014, 07:59 hod.

Musím potvrdit, že na levelu 35+ už není o pasivky nouze. Včera jen já hned 2x. Level 35 a snad i 36 je ještě v naší sestavě při dobrém rollu mapy a mobek reálný. Pomýšlet na vyšší levely můžem jen za předpokladu, že mi padnou aspoň trochu rozumné TaT a ne ty, co jsem dropl s DH včera (str, all res, as a nějaký nevyužitelný stat). I přesto, že roll stál za pikaču, tak jsem je ještě vyzkoušel. Překonal jsem s nimi breakpoint 2.84 AS a sentry střílela za 3.333 ran za 1s. Byla krása ten kulomet pozorovat při práci.
Jinak všem zúčastněným dekuji za pěknou hru. Frozen jistě promine, ale musím pochválit mdmT a jeho nesmrtelnou mončici, která dělá vše proto, abychom se z Griftu vrátili živí. I když už monk nemá palmu, tak je u mě pořád numero uno pro podporu party.

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 09.09.2014, 11:10 hod.

tim stylem vyse hrajou hlavne wiz a dh solo, v parte predpokladam to vypada podobne jako, kdyz chodime s monkem v parte my

Obrázek

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 09.09.2014, 11:48 hod.

... já tu palmu na toho monka nějak našroubuju, dneska už jsem vymyslel jeden poměrně slušnej boost, kterej by nás zase mohl posunout o jeden tier výš a přitom by mě to nemuselo bolet - zkusím namaxovat cdr a díky tomu bude skoro perma forbbiden palace, tzn. jednak míň inc. dmg ( ale to pravda víceméně jen pro mě, protože v něm stát skoro nikdy nemůžete ) a druhak +30% dmg. Doteď jsem měl cdr hoodně malou, tzn. myslím, že tam budu schopnej toto dávat minimálně jednou tak často. Další krok bude, že obětuju nějakou tougness, vyrobím nějakou dmg a nasadím palmu. A jinak ono to už na tom lvl někde od 33+ není žádná extra sranda ani s tím monkem, on nesmrtelnej není, třeba poison nevím do 30 co je, ale na tom 35 mě to málem sundalo, navíc já utýct nemůžu, takže jako včera mě v jeden moment fakt lepilo a myslel jsem, že ležím ( což by byl asi automatickej uninstal diabla :-))) ...

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 09.09.2014, 11:50 hod.

... jo a ještě mi to nedá k té náhodě - já s tím popravdě moc nesouhlasím - jasně je to o náhodě jak ty vysoký rifty rollnou, ale když tu 35tku zkusíme 10x, tak to hold jednou rollne dobře a stejně tak to bude na 36 atd ... prostě čím víc her, tím se to statisticky srovnává ...

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 09.09.2014, 11:53 hod.

Skoda ze si člověk nemůže kliknout na někoho v tabulce.a hrál by stejnej rift....

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 09.09.2014, 11:58 hod.

..jj tak to by bylo super ...

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 09.09.2014, 12:35 hod.

S goldy uz je to fakt sranda, kdyz jsem upgradnul vsechny gemy, tak jsem se se pustil do upgradu CC na rukavicich, bracerech a helme - vsude bylo 5.5 (rukavice 9.5) a upgradoval jsem na max, u helmy to stalo 30 mil, u braceru pocitam tak 20mil, rukavice nevim, ale tam to bylo myslim trochu rychlejsi.

Ted uz nemam co upgradovat, mozna amulet z 99% chd na 100%. Jinak uz jen cekat na lepsi dropy.

Obrázek

Antabus
Burning Soul
BattleTag:Antabus#2689
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antabus » 09.09.2014, 20:06 hod.

Já souhlasím s mDmT, faktor náhody se prostě počtem opakování smaže. Netřeba to řešit a vyvolávat stížnosti, svět není spravedlivý, ale vězte, že ten diablovský je na tom mnohem lépe, než ten venkovní, takže tohle bych opravdu neřešil, že někdo udělal o lvl vyšší GR než já díky dobrému rollu.

K té debatě, že všecko padá moc lehko. Nechci aby to vyznělo blbě, ale když má někdo po 5-6 dnech od spuštění sezony PL 250+ nevím, zda muže mluvit o tom, že to padá moc rychle :) já mám nyní PL 136 a to hraju fakt dost, mnohem více, než je rozumný hraní :)

Zaljan
Doom Knight
BattleTag:ZALJAN#2717

Příspěvek od Zaljan » 10.09.2014, 00:19 hod.

ono je to tezky.... staci 1-2 itemy a clovek hned muze hrat misto T1 treba T4 a to pak ty expy letej jak sileny :)

Mlok
Ancient
BattleTag:Mlok#2413

Příspěvek od Mlok » 10.09.2014, 07:10 hod.

mdmT píše:... jo a ještě mi to nedá k té náhodě - já s tím popravdě moc nesouhlasím - jasně je to o náhodě jak ty vysoký rifty rollnou, ale když tu 35tku zkusíme 10x, tak to hold jednou rollne dobře a stejně tak to bude na 36 atd ... prostě čím víc her, tím se to statisticky srovnává ...
Tohle má ale jednu nutnou podmínku. Musíš být schopen získávat z trialu klíče o lvl jaký GR potřebuješ zkoušet. A to je většinou problém. A když už získáváš klíče nižší, tak se dobrého rollu jen tak (nebo vůbec nedočkáš). Už totiž nepotřebuješ dobrý roll jednoho GR, ale 3-4 GR po sobě. Když už jsi někde kolem svojeho maximálního lvl GR, tak potřebuješ i slušný roll na ty 2-3 lvl níže než chceš zkoušet maximum, jinak se k tomu pokusu o maximum vůbec nedostaneš.

V sólo Wiz. žebříčku to také všichni z prvních míst obchází tím, že klíče získávají v partě a to ještě často jiných postav. A pak zkouší pořád dokola než dostanou perfektní roll GR.

A když to vezmeš pro váš tým. Při perfektním rollu byste dali klidně o dost více, třeba i GR38. Jaké klíče jste schopni dát z trialu?

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“