Graveyard
- Talis
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Já budu tak kolem 8-9. když tak to doexpíme
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Re: Graveyard
Shadou vole nevymejslej voloviny a pod na chvíli na sezonu.
Stejně az to ripnem tak to už expit nebudem.:-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Stejně az to ripnem tak to už expit nebudem.:-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
tak som prave dohral sezonu:D 4 hodiny som farmil goblina a ked konecne pustil vaunt tak som s novym gemom dostal neaky eror a kym som logol uz svietilo archive hero:D dlho som si ten gold gem neuzil hehe
- Shadou
- Minion of Destruction
- BattleTag:Shadou#2399
hm tak to naštve no mě to včera házelo errory celej večer, ale hra přitom běžela v pohodě...
nemels taky gem na goldy? třeba je bugnutý, kruciš to nechcem ani radeji zkošuet... jinak RIP no
Můj profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/An7yk-2127/
- Shadou
- Minion of Destruction
no měl sem ho chvíli a pak zjistil, že když to zabijou fetišové, tak mi ta mrtvola nebouchne, tak sem ho vyndal a pak ty errory zmizely, tak je možný, že tam něco lehkýho buglýho bude...
RIP, včera 2x DC i bez gemu a celej večer mě některé servry neskutečne lagovaly a třeba až na 20x jsem našel nějakej v pohodě...prej to takhle děalo více lidem, ale čim to mohlo bejt nikdo netuší...
no mne isla hra v pohode.iba jeden krat asi na 2 minuty som mal lagy .ked som sa okolo siedmej konecne dostal k diablu tak som siel farmit goblinov na season chare kedze bonus na dvoch bol len do polnoci.o 23:15 teda po 4 hodinach farmy core of areat konecne vault tak som sa potesil.
gem som hned dal do equipu a hor sa na bounty a kde tu zrazu neaky error ktory som nikdy predtym nezazil.vyplo my diablo hodilo ma do win cca este 2 sec som pocul zvuk s diabla a neake error okno tam bolo ale ani som poriadne nestudoval co to je len tam bolo nieco ako reopen D3 ale to my zacalo pustat cez Bnet ale ja som medzitym rychlo pustal D3 exe co spusta D3bez Bnetu.
popravde som cakal ze budem zivy lebo ma odpojilo v boji a mal som ten gem na goldy a opasok ktory pridava armor podla pick up goldov na 5 sec.mal som 16 mega tough v zaklade s war cry na T1 .ale po nalogovani som zistil ze sezona premna skoncila:D
gem som hned dal do equipu a hor sa na bounty a kde tu zrazu neaky error ktory som nikdy predtym nezazil.vyplo my diablo hodilo ma do win cca este 2 sec som pocul zvuk s diabla a neake error okno tam bolo ale ani som poriadne nestudoval co to je len tam bolo nieco ako reopen D3 ale to my zacalo pustat cez Bnet ale ja som medzitym rychlo pustal D3 exe co spusta D3bez Bnetu.
popravde som cakal ze budem zivy lebo ma odpojilo v boji a mal som ten gem na goldy a opasok ktory pridava armor podla pick up goldov na 5 sec.mal som 16 mega tough v zaklade s war cry na T1 .ale po nalogovani som zistil ze sezona premna skoncila:D
RIP - to teda chápu od Blizz dost jako podraz, páč barb s 16M tough na T1 by měl přežít úplně v pohodě i elitky. Koho tam máš napsanýho jako killera té postavy?
Jinak, takhle mě a pár dalších do windowsu vyhazovalo, i když jsem kliknu na achievment v chatu, který zrovna někdo z klanu udělal. Prostě hned bum a D3 nikde, žádná chybová hláška nic. Takže pozor na to a na achievy se dívat raději v menu nebo ve městě.
Jinak, takhle mě a pár dalších do windowsu vyhazovalo, i když jsem kliknu na achievment v chatu, který zrovna někdo z klanu udělal. Prostě hned bum a D3 nikde, žádná chybová hláška nic. Takže pozor na to a na achievy se dívat raději v menu nebo ve městě.
MF Turnaj 5: Bonemancer, 215 bodů
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
mě se občas stane, že jak běžim tak třeba držim zakliknuté tlačítko a jezdim myší po obraze a najednou mi to spadne do widlí tak rychle ALT+TAB zpátky ... jakobych na něco kliknul na pozadí, ale dost mi to vytáčí teda, může to bejt nebezpečné :X
no zabil ma neaky peon hehe ale presne napisem ked dojdem domov .cele som to neako nepochopil a ani neriesil ,archivoval som hera a zmieril sa stym ze dalsia sezona bude hadam stastnejsia.do winu som sa vihodil velakrat ale tentoraz nebola rychla cesta s5:D
Tak jsem pochoval další mončici. Sice jsem s ní hrál jen 10 hodin, ale tu lightning výbavu jsem dával dohromady a piloval hodně dlouho. Plus gem na 25. levelu, tak to naštvalo. Farmil jsem v T4 riftech kameny do GR, mončice jela jako fretka, několik hodin naprosto žádný problém, ale pak přišly 3 packy, z toho dva tlusťoši, takže se stalo, že jsem chytil jaila a všechno to bouchlo najednou. Po výbuchu procla pasivka a zdraví bylo na minimu. Než jsem stačil cokoliv udělat, kousli mě červíci a byl konec.
Pár hodin poté mi zařvala i odolnější fire mončice. Řezal jsem jeden elite pack, najednou mi zdraví slítlo dolů, pasivka ani neprocla a byla smrt. Nechápal jsem, jak k tomu došlo. No, to už je na mě moc. Většina nejlepší výbavy s dexteritou v tahu, včetně gemu na zlato, tak si dám nějaký ten den od D3 pauzu.
Pár hodin poté mi zařvala i odolnější fire mončice. Řezal jsem jeden elite pack, najednou mi zdraví slítlo dolů, pasivka ani neprocla a byla smrt. Nechápal jsem, jak k tomu došlo. No, to už je na mě moc. Většina nejlepší výbavy s dexteritou v tahu, včetně gemu na zlato, tak si dám nějaký ten den od D3 pauzu.
- Shadou
- Minion of Destruction
RIP
mě se taky jednou stalo, že sem dostal najednou tečku jak prase od moba a měl co dělat abych utekl, ale mě naštěstí pasivka procla...
ještě před patchem sem pohřbil dvě postavy za víkend, tak vím jak to zabolí, naštěstí to byli alti, kdyby to byl main, tak už taky nejspíš pauzíruju...
mě se taky jednou stalo, že sem dostal najednou tečku jak prase od moba a měl co dělat abych utekl, ale mě naštěstí pasivka procla...
ještě před patchem sem pohřbil dvě postavy za víkend, tak vím jak to zabolí, naštěstí to byli alti, kdyby to byl main, tak už taky nejspíš pauzíruju...
Naposledy upravil(a) Shadou dne 05.09.2014, 07:10 hod., celkem upraveno 1 x.
Ten lighting je ten s tim cain setem? Ten nosí smůlu! No ale tak RIP, takhle dvě postavy po sobě, to zamrzí
Mě fascinujou SC hráči, jak to neřeší, já jsem od vydání datadisku Diabla umřel 1x ( a to ještě díky disconnectu od blizzardu, když měli servery pod DDoS utokama ) a nahráno mám pár stovek hodin, šikovnému SC hráči umře postava třeba 1x při blbé situaci na Torment 156 , ale nevadí že :-) já bych prostě skončil, to by byl konec ... to si pořádně neuvědomujou, jaká je to "zábava", ten konec ...
Mě fascinujou SC hráči, jak to neřeší, já jsem od vydání datadisku Diabla umřel 1x ( a to ještě díky disconnectu od blizzardu, když měli servery pod DDoS utokama ) a nahráno mám pár stovek hodin, šikovnému SC hráči umře postava třeba 1x při blbé situaci na Torment 156 , ale nevadí že :-) já bych prostě skončil, to by byl konec ... to si pořádně neuvědomujou, jaká je to "zábava", ten konec ...
Ne ne, s Cainem mi ripla ta před týdnem. Tahle byla s lightning setem pro monka. Toughness 16 M, tak nebyla žádný papír, ale blbá poziční hra a trocha smůly, to rozhodlo. Ta s fire měla přes 18 M toughness a na T4 jí zdraví slítlo během okamžiku. Ani netuším, co ten pack kromě laserů dělal, protože po pár sekundách boje byl konec a já koukal jak jojo na zrudlou obrazovku.
Nedíval ses na screen RIPu? - tam by to mohlo bejt vidět ne?
To mě nenapadlo, dík. Illusionist thunderstorm arcane enchanted jailer, to měl eliťák, který mě sejmul. Ale stejně pořád nechápu, jaktože jsem dostal takovou pecku, že se ani neukázala proclá pasivka.
Tak jsem si včera při probíhaní GR28 splnil achievements " I Must Be Going ". Teď když jej mám, tak potěší, ale klidně bych se bez něj obešel.
WD v tier 25... zuni set, BT set, MoJ - celkem uz slusne poskladany, kdybych se nehnal dopradu (chteje se vyvarovat zoufaleho nahaneni mobek na konci, jak jsem zazil v tier 24, kdy dosly elitky), tak jsem ten GR velmi pravdepodobne dal.
Ale svym zpusobem me tesi, ze za moji smrt si muzu jen a jen sam
Ale svym zpusobem me tesi, ze za moji smrt si muzu jen a jen sam