to Kubizek: Gratulace k tý wepce, je fajn slyšet, že aspoň někomu to padá
Jinak včera docela tragické odpoledne a večer. Co sem slyšel, tak to dělalo všem a já z toho byl celkem otráven. Přítelka jela do práce se podívat za holkama a tak sem mohl mít nerušené odpoledne a tak když sem přišel z běhání, tak sem skočil nadrženě do hry. Nejprve na maina non season něco vyzkoušet, poškádlit gobliny a tak a hra běžela v pohodě. Pak sem si řekl, že potrénuju jadea, jestli sem to nezapoměl a na T6 fast run, snad rychleji než s petákem, fakt to ten jade dává luxusně když se to naučí člověk a to ještě nemám furnace nebo jinou pěknou obouručku. Pak si říkám, že skočím ještě tower a core of arreat na gobliny. Tower v pohodě, dva gobliny nalezený ale portál nedal žádný, skočím do toho core a a najednou latency 1500 přitom fps normálka 50+ lag a když to odlaglo, tak sem v červený obrazovce a procla pasivka...ale spirit walk z pasivky už byl fuč, tak sem dohealoval lahvičkou a dal svůj spirit walk a pádim k portálu se staženou řiťkou. U PORTÁLU SEM SI PŘIPADAL JAKO KUKI, protože sem nemohl najít město

jezdil sem tam po tý mapě jako blb a koukám jak mi mizí HP, naštěstí sem ho našel a ufff sem v městě. Latency kolem 2000. Následující asi tři hodiny to bylo stejné, tak sem se na nonseason postavy radši vyprdnul a šel na sezonu, kde když ripnu, tak na ní prdím, cíl už je splněn, sedmdesátku sem dodělal a dal si nový cíl, který už je sekundární, tudíž nemusí být splněn a to udělat paragon sto na konečný achiev. Hra s latency 300-500 byl fakt HARDCORE v pravým slova smyslu, ale snížil sem na T2 a šlo to i když to byla docela prča, když sem zmáčknul skill a postava to udělala opožděně

Nicméně pár runů na ring na sety sem dal a nepadl(nečekaně). Dneska budu pokračovat, snad bude blizz k hráčům více vstřícný.
Kolmen a za to mu díky mi poradil, že opakovaným logováním do hry můžu najít server, který bude v pohodě a tak sem našel právě ty servery, kde byla latency těch 200-300. Jinak sem měl přes 1500. Takže na každý cca dvacátý nalogování sem mohl odběhnout jeden fast run...
docela mě chytil ten jade, takže v sezoně asi pojedu jadea, jen nasbírat equip. Co se týče dropu, tak oproti minulým dnům na to, že sem nechodil rifty ale pouze bounty(pač ten ring je základ) to docela padalo, padl pěkný amulet, tři jednoručky, gatě, boty, ramena, wristy...ale nic použitelnýho bohužel...ale co, hlavně že to padá, souly jsou taky potřeba. Jen je zajímavý, že mi ještě nepadly setový plánky, jen asheara, na kterou zatím nemám matroš :/