Otázky a Odpovědi
Ahoj.. takže chtěl bych se zeptat zda je tento program na gamepad povolený blizzardem
http://www.d3gamepad.de/content.php?lan ... ntent=news
kamarád ho používá a je s ním spokojený, když si ho nainstaluji i já.. nedostanu ban od blizzu?
https://www.youtube.com/watch?v=YK8zTZndEAw
http://www.d3gamepad.de/content.php?lan ... ntent=news
kamarád ho používá a je s ním spokojený, když si ho nainstaluji i já.. nedostanu ban od blizzu?
https://www.youtube.com/watch?v=YK8zTZndEAw
Re: Otázky a Odpovědi
Ahojte, chcem sa spýtať, či damage + xy proc damage to fetish army platí aj na fetishov vyvolaných z pasive skilu fetis sycophants.
Cau, neplati
to Hamman: Ďakujem. ináč som asi rok nehral WD a celkom dosť zmien tam je oproti tomu, čo pamatám, kedy asi bude tabuľka so skilmi prerobená, ak na to bude mať niekto čas? Sú tam staršie verzie prerobených skilov a rún.
No nejlepsi je podivat se na ofic stranky, psali ze to maji upravene
-
- Fallen Shaman
porad pada RoRG furt stejne jako v patchi 2.06? ja uz otevrel asi 400 kesek a furt nic
Keď mám na iteme + xy physical skill damage, tak to pridáva bonusy na damage pre wd skily s fyzického sveta, ako je napr. poison dart, acid cloud a wall of zombies?
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Ano na všechny physical skilly.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
ma uz konecne obtiznost (zejmena torment) vliv na drop itemu z cache? (zejmena me jde o RoRG)
a dotaz k DH a 6M setu - pokud ma sentry fire element(spitfire), a equipnuto mam cold hatred spendery(ele arrow,cluster a multishot),strili cold dmg,nebo fire? teda profituje z equipu pro +fire nebo pro +cold?
a dotaz k DH a 6M setu - pokud ma sentry fire element(spitfire), a equipnuto mam cold hatred spendery(ele arrow,cluster a multishot),strili cold dmg,nebo fire? teda profituje z equipu pro +fire nebo pro +cold?
Jakože větší šance na drop z cache ?
Obtížnost měla vliv na drop RoRG (a čehokoliv jiného z cache) už ve 2.0.6. Nesmíš být ale o moc pomalejší na vyšší tormenty, aby to mělo smysl.Alfajk píše:ma uz konecne obtiznost (zejmena torment) vliv na drop itemu z cache? (zejmena me jde o RoRG)
A kde je ten rozdíl psán ?
Jakože normal = 0,001%
T2 = 0,002% ?
Jakože normal = 0,001%
T2 = 0,002% ?
Tak je to dokonce už od 2.0.5
V patch notes bylo jen obecně: "Now have an increased chance to drop Legendary items on Torment II - VI"
Pak někde v diskuzích bylo potvrzeno, že se to týká i cache specific items.
Číslo jsem nikde neviděl, předpokládám, že je to stejné jako pro legendárky mimo cache, tedy +15% šance za každý T lvl.
Pokud to tak opravdu je, tak T1 x T5 je navýšení šance o 75% (1,15*1,15*1,15*1,15).
Ten příklad by byl sakra optimistický. To by byl nárůst 100% (až do T1 je to stejné). Tolik to určitě není.
V patch notes bylo jen obecně: "Now have an increased chance to drop Legendary items on Torment II - VI"
Pak někde v diskuzích bylo potvrzeno, že se to týká i cache specific items.
Číslo jsem nikde neviděl, předpokládám, že je to stejné jako pro legendárky mimo cache, tedy +15% šance za každý T lvl.
Pokud to tak opravdu je, tak T1 x T5 je navýšení šance o 75% (1,15*1,15*1,15*1,15).
Ten příklad by byl sakra optimistický. To by byl nárůst 100% (až do T1 je to stejné). Tolik to určitě není.
jojo,jde me o vetsi sanci na drop itemu
a co ten element u DH?
a co ten element u DH?
-
- Wraith
Ahoj,jak nafarmit gemy?
Potřebuji topazy na reroll amuletu,ale hraju za crusadera a padají jen amethysty,těch mám snad 150 marquise ale topaz ani jeden.Kde je hledat? Musím sebrat postavu co má main stat inteligence aby padali topazy?
Potřebuji topazy na reroll amuletu,ale hraju za crusadera a padají jen amethysty,těch mám snad 150 marquise ale topaz ani jeden.Kde je hledat? Musím sebrat postavu co má main stat inteligence aby padali topazy?
Padají přesně tak jak nechceš .Nebo v nějakých vlnách, vždycky mám jedněch víc než druhejch a pak se to otočí. Časem jich budeš mít odevšech stovky ;-).
Prostě a jednoduše žádnej postup k tomu, aby ti padal určitej druh, není.
Prostě a jednoduše žádnej postup k tomu, aby ti padal určitej druh, není.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
-
- Doom Knight
- BattleTag:Ficek-2914
Mně padaj diamanty na kila a topazy žádný :-) ostatně RoGR mi přijde že snad ani nepadá na sezoně běhám 2dny kešky a mam 2 bídný amulety
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Je jedno jestli upgraduju leg gem v nižší obtížnosti riftu a nebo ne? Jde mi o to jestli když budu gem vylepšovat na vyšším GR jestli ho vylepším víc?
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... jedno to není, ale záleží na levelu toho gemu, je to tak, že vždy máš 3 upgrady a máš % šanci, že se upgrade povede a zde záleží právě na poměru , level gemu/level riftu ... tzn. když budeš v riftu 15 upgr. gem lvl 1, tak budeš mít 3x 100%, ale když se dostaneš do situace, kdy budeš mít gem 22 a rift 22, tak tam bude nějakých 50-60% nebo tak něco, ty čísla nemám přesně v hlavě, ale ten princip je takovejto ...
kterej z charu aktualne nejvic valcuje T6(pripadne GR okolo 33-37)? myslim,ze je na tom nejlip DH,ale nejsem si jistej (nadejne vypada i crus a WD)