HC Poetarum

Odpovědět

Hlasování: Budete hrát sezóny? (jen pro členy klanu)

ano
19
70%
ne
8
30%

Celkem hlasů: 27

dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722
Re: HC Poetarum

Příspěvek od dawemorraless » 29.08.2014, 07:52 hod.

Ráno sem monču vytáhl bez unity na 75 místo solo ale u každé elitky červená obrazovka holt s 21 mio touch je to krapet masíčko :green: S unity by to mohlo jít asi o 2 patra víš ale nemam no :green:
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

HELLERcz
Diablo
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 29.08.2014, 07:56 hod.

Fru-Fru + Detoxa

Chlapáci, dejte mi ještě nějak vědět, jestli to dneska platí. Jinak až tak extra bych to nehrotil, protože jak na svini jedu po 9 večer pro holku a nesmím ji dát košem ... takže pokud sezony začnou v těch 9 hodin, je dost možné, že nezačneme na vteřinu ani na minutu a asi ani na hodinu přesně.
Ale celonoční hraní platí, na to jsem psychicky připraven, i když mi to ztěžuje trochu střevní problémy (nevím zda Crohn dává o sobě vědět, nebo je to prachobyčejná střevní viroza ... ale už 3. dnem chodím co hodinu na wc a už mě bolí kaďák a nebaví mě to :D )
Obrázek

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 29.08.2014, 08:10 hod.

co chvíle vypínaj servry aby to nezačlo dřív nakonec :wave: užijte já budu až v sobotu večír nejdřív
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 29.08.2014, 08:18 hod.

Aha, to jsem neregistroval, k PC doma se dostanu až kolem 13:00.
No začátek sezony by mi fakt víc vyhovoval někdy v týdnu, ale holt si nevyberu no :D
I tak si to snad nějak užijem, bude to zábava :)

Já pojedu DH (to jsem na sebe zvědav, musím se safra snažit, zvyklý furt na Barbary a WD .. ) :D
Obrázek

Lemurman
Zhar the Mad
BattleTag:Lemurman #2764

Příspěvek od Lemurman » 29.08.2014, 08:29 hod.

Mrazák: dobrá volba
Obrázek

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 29.08.2014, 08:32 hod.

Detox povidal barba já dh Kryon asi monka Sauroon počítám dh nebo wizz Fru wd Lemur dh Cukrík wizze Yčko počítam barb či crus jinak sem nic nevyzjistil
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 29.08.2014, 08:36 hod.

No s detoxem co jsem si psal, tak že pokud pojedeme zahajovací sestavu:

Já, Conano, Fru, Detox ..

tak já DH
Conano Crus
Fru WD
Detox Monka, že si veme.

Ale chtělo by se to tedy ještě nějak dohodnout, aby to stejně nakonec nedopadlo tak, že pojedeme sami s bráchou, nedohodnutí :( :D

-------

Lemur: díky díky, měl jsem cosi na něj chuť .. nějaké HC rady do začátků bys mě mohl napsat :D a na co se zaměřovat, doporučené skilly apod :)
Obrázek

Lemurman
Zhar the Mad

Příspěvek od Lemurman » 29.08.2014, 09:04 hod.

tak tady máš nějaký ta rady:
1. pasivky
Jako základ bych viděl Awareness (obdoba Spirit Vessel), Perfectionist (Armor a resy +10%, Discipline cost -10%) a Brooding (až 9% life za sekundu). To by ti mělo na přežití stačit. Jako poslední si vezmi podle buildu, já třeba mám Custom Engeneering protože používám Sentry, ale klidně si vem Archery, Blood Vengeance nebo Ambush.
2. skilly
Určitě Vault na přesun a ústup, já používám runu na redukci costu každýho druhýho Vaultu, ale použít se dá jakákoliv. Pak buď Smoke Screen nebo Shadow power (ideálně ale obě), záleží co víc preferuješ. SS je defensivnější, ale se SP můžeš bojovat. Dále nějaký zvířátko (Companion), a to třeba Wolf (na damage), Boar (na přežití) nebo Bat (na regeneraci Heatred), Fretky a Spider mi zas tak dobrý nepřijdou. A z útočných skillů si vem to, co ti vyhovuje, dobrá a bezpečná je třeba Sentry, dále pak jde použít třeba Ele Arrow nebo Rapid Fire, možností je spousta.
Obrázek

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 29.08.2014, 09:15 hod.

Ten Awareness je od 66 lvl až jo ? To je oproti Vesselu trochu rozdíl, musím dávat hlavně na levlení majzla :D

A ještě se zeptám, dá se hrát jen s Vaultem ? bez smoke screenu nebo shadow poweru ? :)
Obrázek

Lemurman
Zhar the Mad

Příspěvek od Lemurman » 29.08.2014, 09:18 hod.

no, musíš počkat na 66, ale neboj, před patchem bi si musel hrát úplně bez ní :green: jinak k tomu Vaultu, pokud se budeš držet vzadu tak asi i jo, ale bude to víc HC
Obrázek

KryOn
Burning Soul
BattleTag:KryOn#2377

Příspěvek od KryOn » 29.08.2014, 09:22 hod.

Tak jestli to nahodi dřív, tak mi nakrknou, nejdřív budu v pět až šest... Hellere, já hral docela dlouho pouze vault a až když jsem dostal Mara, tak jsem si tam dal smoke...

EDIT: jo a pojedu asi toho monka ze začátku hybrid a pak stunovací full support grupy s občasnou palmou. Akorát pořád nemůžu rozhodnout element - fire se mi líbí vlastnosti cinder brnění, elektrika má zase dobrý sunwuko, wokimlauku, pásek a případně ele šutr helmu, cold zase mrazí vše vůkol, beeee, asi bych se měl začít léčit ze závislosti, protože nejradši bych hrál všechno a pořád, akorát ten život mi k tomu překáží :o)

EDIT 2: a doufám sauroo, že už máš na ten náš dnešní rush připravenou taktiku.

EDIT 3: a když to tom přemýšlím, tak když budu full support monk bez dps, tak si moc goldů s gemem nezafarmím, pač to jen pro vrahy a ne pro pomocníky :o)
Obrázek
Battlenet: PROFIL________________________________________________________Zprávy na poetu

Detoxa
Wraith
BattleTag:Detoxa#2258

Příspěvek od Detoxa » 29.08.2014, 14:26 hod.

Panové, tož já jsem včera s křižákem RIPnul díky DC, jako těší mě to, ale nasranej, že to díky DC bylo.

Nudil jsem se dneska tak moc, že jsem udělal komplet čistku v gearu a hotovo.

Takže se vracím ta monkem a kua ať už je 9. Nemám žádnou postavu :D

EDIT: kua, hoši tak nevím ... celý den čumím na ty chary, asi se ještě rozhodnu jinak ... možná DH, WD nebo co ja vím, kua ... ten monk se mě zdá, že je furt kripl ... ale když se kouknu na ty laddery, tak všichni ho jedou do tanku, ale jako prase ... se podívejte na 4 skupinu
Obrázek

Fru-fru
The Butcher
BattleTag:Frufran#2167

Příspěvek od Fru-fru » 30.08.2014, 07:33 hod.

Pánové, omlouvám se za svoji neúčast při včerejším startu sezony, ale včera jsme se svoji partnerkou založili novou Demon Hunterku. Všechno v pořádku a je to kočka ;), jak přece DHčka bývají :D . Takže od teď mě můžete oslovovat pane otec ;) :green: :wave:
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 30.08.2014, 07:48 hod.

Tak gratulace chlape.:)

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Marast
The Butcher
BattleTag:Marast#2705

Příspěvek od Marast » 30.08.2014, 08:02 hod.

Nejlepci pane Fru. ;)
Ted jeste poridit poradnou brokovnici, rotacni kulomet, nebo granatomet. To abys mel cim odhanet ten pripadnej hmyz od tvych dveri. >:D
Anebo to porid vsechno do kupy, ale trochu se ti to jiste prodrazi. :D
Vsak si pust pro inspiraci Komando. At vis jak to ma vypadat. >:D
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger

xpandelx
Gorebelly
BattleTag:xpandelx #2976

Příspěvek od xpandelx » 30.08.2014, 09:42 hod.

Gratulujem Fru.Nech rastie do krásy a hlavne zdravíčko slúži, takže na ňu práve nalievam Jamesona!Vidíme sa v hre a dúfam aj na TS.
Koule.

Lemurman
Zhar the Mad

Příspěvek od Lemurman » 30.08.2014, 09:50 hod.

Gratz Fru k DH, jakej build pojede? :green:
Obrázek

KryOn
Burning Soul
BattleTag:KryOn#2377

Příspěvek od KryOn » 30.08.2014, 10:26 hod.

Taťko, velká gratulace, tomu říkam achiev - tys vlastně taky rozjel sezónu!!! ať vám holka dělá radost a bacha na šípy, já takhle když jsem byl malej pokreslil rodičům nábytkovou stěnu. Chtěl jsem jim udělat radost, tak jsem jim tam vyryl bagry, buldozery, tatry. Moc nadšený nebyli no :o) Dejvovi jsem to psal, mooooc gratuluje!!!!

Jinak z nedůležitého soudku, včera jsme se sauroonem stihli achiev někde těsně pod osmistovkou za HC za level 70... teď jdu v klidu farmit, uf...
Obrázek
Battlenet: PROFIL________________________________________________________Zprávy na poetu

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 30.08.2014, 11:47 hod.

My nakonec podle očekávání začali o hodinu a čtvrt později a už jsme to do té tisícovky EU nestihli :D co už no .. i jsme pak hráli jen ve 3 a to tak neexpilo rychle jako v plné partě .. protáhlo se to.

A jinak velká gratulace taťko Fru ! ;) ať se má k světu.
Obrázek

Fru-fru
The Butcher
BattleTag:Frufran#2167

Příspěvek od Fru-fru » 30.08.2014, 12:34 hod.

Diky moc všem! Snad to nebude znít jako moc velké klišé, ale moc šťastnějších okamžiků v životě asi nezažiji... build nechám na ní:mrgreen:

Jinak Gz k achievu Kryone a Saurone. Jak pak Kryon, já si uzivam svého achievu ;-)

Tak další sezónu dáme Hellere a klidné přes noc!

Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „HC Poetarum“