HC party challenge

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Jojo WD
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Jorox#1330
HC party challenge

Příspěvek od Jojo WD » 29.08.2014, 08:58 hod.

Kedze nam do hry pridal Blizzard Greather Rifty tak ma napadlo ze cokeby sme nasli naj CZ/SK HC klan. Challenge by stal v tom ze by si zobrali tie naj postavy v klane a 4ria hraci by sli Greather rifty a trebalo by sa dostat co najdalej. Ako dokaz by ste sem daly video z Riftu ktory ste uz nedaly. Cize sem napisete Nazov klanu do komentu a jeho skratku a video a ked budete chciet video zmenit na ine tak staci len vymazat stare video a nahradit ho novym. Co vy na to? Ktore klany sa na to daju aby ukazali ze co v nich je? :)

1 hrac

2 hraci

3 hraci

4 hraci
Naposledy upravil(a) Jojo WD dne 07.02.2015, 14:13 hod., celkem upraveno 5 x.
Obrázek

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Re: HC Klan challenge

Příspěvek od Kuki10 » 29.08.2014, 08:59 hod.

Na bych do toho šel ale počkam ještě pár dni..nevím kdo zustane, kdo pude na sezony atd...

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Shadou
Minion of Destruction
BattleTag:Shadou#2399

Příspěvek od Shadou » 29.08.2014, 09:19 hod.

to zní dobře a zajímavě :) ve čtyřech je to bezpečnější než solo,ale sem v klanu sám s dejvem, který tomu moc nedává, po patchi nalogoval hodinu hrál a byli jsme domluvený na včera a zas nepřišel, tak nevím...leda někoho nabrat, nebo přejít jinam no...ale celkově ta myšlenka zní dobře :)
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Jojo WD
The Butcher

Příspěvek od Jojo WD » 29.08.2014, 09:58 hod.

OK ved prave ani nvm kto pojde od nas na sezony
Obrázek

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 29.08.2014, 10:02 hod.

... za mě taky fajn nápad ... jen bych osobně neřešil to video a počítal jen dokončený - dost lidí nenahrává a navíc to bude daleko jednodušší ...

Jojo WD
The Butcher

Příspěvek od Jojo WD » 29.08.2014, 10:08 hod.

mno ano je mozne brat do uvahy len screen z 4v4 hry ze kde skoncite to ano ale ja poznam ludi ktory by zapojili do creenu aj photoshop len preto aby vyhravali aj ked to tak nebude a tak preto som napisal ze by bolo vhodnejsie sem dat to video a to sa tak lahko neda oklamat a natocit video z hry neni tazke a dokaze to kazdy
Obrázek

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 29.08.2014, 10:15 hod.

... no tak ono hlavně existuje něco jako leaderboard, tzn. photoshopu bych se nebál :-) ... a hlavně teda kolik je nás tady HC klanů? :-) ... a popravdě nepotkal jsem tu zatím jedinýho HC hráče o kterým bych si myslel, že by udělal to co píšeš, takže to je asi o jiným pohledu na svět, protože to co píšeš by mě ani nenapadlo a skoro mě to jako člena HC komunity uráží :-))) ... ale to jsem odbočil - to moje byl jen návrh, nápad je Tvůj ... ale ještě na doplnění - natáčel jsem jednu dobu dost,tzn. něco málo o tom tzaky vím a snižovat si fps v náročným riftu o cca 30-50% - za mě nic moc ...

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 29.08.2014, 10:26 hod.

Já nahravam v shadowplay takže drop fps nehrozí.:)

Jojo WD
The Butcher

Příspěvek od Jojo WD » 29.08.2014, 10:27 hod.

ok ja uz nechem pisat o photoshope :) ja som tym len myslel ze aj taky ludia urcite su to je vsetko. OK tak sa dohodnime na tom ze staci screen z Leaderboards z hry styroch hracov, lenze to potom mozes hrat aj s inymi hracmi ako len s tymi ktorych mas v klane takze sa to da oklamat :) preto to video bude lepsi napad a neoklamatelny :) a mas pravdu je to moj navrh ale to neznamena ze sa neda neako vylepsit. Nikde neni pisane aby si natacal vo vysokej kvalite, ale ked mas lepsi napad ako to spravit tak ho sem napis.
Obrázek

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 29.08.2014, 10:30 hod.

Když v leaderboardě najedeš na čas, tak vidíš skladbu lidí co to šli
Obrázek

Jojo WD
The Butcher

Příspěvek od Jojo WD » 29.08.2014, 10:33 hod.

to je pravda ale co ked nebudes v tabulke?
Obrázek

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 29.08.2014, 10:34 hod.

... no ne asi máš pravdu, divnej jsem já - protože já asi popravdě apriory soutěžit s někým o kom bych si myslel, že je podvodník snad ani nechci :-))) ... za mě by úlně stačilo kdy sem někdo napíše : Klan : Obšourníci ( sestava šourek, pytlík, šulínek a ocásek ) , GR 28 , 6:51 zbývalo .... a osobně mu prostě budu věřit a ani ne do LB nebudu dívat :-)) ...

Jojo WD
The Butcher

Příspěvek od Jojo WD » 29.08.2014, 10:40 hod.

mno mohlo by to stacit to mas pravdu ale keby este da video tak by to bolo zaujimavejsie urcite a pokial to nebudes nahravat vo vysokej kvalite tak by si FPS nemalo znizovat, teda mne sa to nestava a to som nahral dost toho
Obrázek

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 29.08.2014, 10:48 hod.

... jj to je asi pravda já nahrával v HD, aby se na to dalo koukat - pokud by to mělo sloužit jen jako záznam času, tak na kvalitě asi nezáleží ...

Kolmen1
Doom Knight

Příspěvek od Kolmen1 » 29.08.2014, 11:05 hod.

zajímavěj nápad,ale je to stejně jako s dropem. Někdo má víc štěstí někdo zase min. Jedna se o typ mapy a mobu a hl zahusteni. Mužů to jít 100x a stejně se nedostanú tam kam bych mohl kdyby mě to dobře naloslovalo. Stejně 90% clanu jde hrát sezónu.

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 29.08.2014, 11:13 hod.

já sem taky nedávno řešil nahrávání a přes fraps mi brutálně klesalo FPS, pak mi heller poradil open broadcast něco a to nahrává a FPS a latency je na pohodu, kvalita celkem dobrá. Nezatěžuje to nic.
Já tu nechci zase vířit vodu, ale už sem se tu setkal před nějakým časem s lidma, kteří říkali nepravdy na forku a já to bral vážně, protože by mě taky nenapadlo něco nadlepšovat, prostě píšu jak to je...ty lidi psali o svý dps, kolik dávaj a já z toho měl depky, protože sem měl equip lepší, dps větší, do elementu víc, ale přesto sem dával mín...a pak jednou dotyčný hodil video a tam sem zjistil, že on takový krity opravdu má, ale jen jeden za minutu a se zaplým BBV a piraněma...ale to už jaksi předtím neřekl...takže sice nelhal, ale ani neříkal pravdu..
Ale je pravda,že to byl softák a to sou děti, který kecaj no, tady na HC bych se nebál...já nevím jak ten leaderboard funguje, protože sem ho ještě ani nezapnul, ale jestli to tam píše složení tak by to možná bylo vyhovující, ale zas by to bylo o tom hledání, jestli jsou ty hráči opravdu spolu v klanu a tak, to videjko mi přijde o dost nednodušší. Začne se nahrávat ještě v menu, kde je příslušnost daná a pak to jede až do konce( za předpokladu, že už přes triál mají všichni příslulšný klíč k tieru)...

ale už kvůli miniklanům o dvou třech hráčích by možná v pravidlech mohly být povoleny nějaké fúze :D

TO Kolmen: naprostej souhlas, už sem o tom někde psal, běžíš přes půl mapy a ztrácíš čas zbytečně, v GR běžíš půlku riftu bez jedinýho moba atd....špatný špatný špatný, to měl blizz opravit...já bych si představovat ty greater rifty jako ten tier, mrtě mobů a jen to krájet :D přeci jen to je greater, takhle to je jen vylepšenej normální rift, nic nového, jen nepadá drop a spadne najednou z bossa...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Jojo WD
The Butcher

Příspěvek od Jojo WD » 29.08.2014, 11:38 hod.

Kolmen1: ved tie klany mozu ist kolkorat len chcu ten GR ved som nenapisal ze mozu ist len raz a tak je mozne ze sa stane ze prvy krat daju napr. tier 20 a na druhy krat uz daju aj 22 lebo budu mat viac stastia.

Shadou: OK neni zly napad s tymi fuzami, je pravda ze nie vsetky klany maju 4 clenov ale maju ich menej tak by sme mohly spravit napr. skupiny. Dvaja hraci z klanu, dalsia by bola traja a dalsia 4ria. a tak by sa to dalo rozdelit a mohol by sa kazdy klan prihlasit do tej skupiny kam by chceli, ale mohly by sa prihlasit aj do kazdej.
Obrázek

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 29.08.2014, 11:46 hod.

Spis bych to nedelil na klany ale prostě sestava hráčů a u každého by byl napsaný tag.
Pac já mám někdy pocit ze by sme se ani nesesli 4.:-D

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 29.08.2014, 11:58 hod.

no já nemusím mít pocit, u nás je to fakt :D Navíc co hraju, tak hraju pokaždý s někým jiným, stabilní tři spoluhráče, se kterýma bych běhal denně nemám...zas aby nebyl na prvních třech místech jeden člověk pokaždý s někým jiným zas :D

Spíš to pojmout jako soutěž, takovou "ligu" (vyjímečných :D ) do té by se normálně přihlásili hráči a napsalo by se to sem. Třeba pepa jarda a kamil = troubové. míša, péťa, tomík = slaďouši :D prostě čtyřčlený skupinky hráčů, kteří spolu hrají ale nejsou spolu v klanech. Co je psáno to je dáno a tyhle skupinky by pak soutěžili kam až se dostanou...a pak by se vyvarovalo toho, že třeba Kuki bude první druhý a třetí když pokaždý půjde s někým jiným :)
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 29.08.2014, 12:10 hod.

Ale uz ses vazanej na víc lidi aby meli naladu hrát atd...

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“