já sem taky nedávno řešil nahrávání a přes fraps mi brutálně klesalo FPS, pak mi heller poradil open broadcast něco a to nahrává a FPS a latency je na pohodu, kvalita celkem dobrá. Nezatěžuje to nic.
Já tu nechci zase vířit vodu, ale už sem se tu setkal před nějakým časem s lidma, kteří říkali nepravdy na forku a já to bral vážně, protože by mě taky nenapadlo něco nadlepšovat, prostě píšu jak to je...ty lidi psali o svý dps, kolik dávaj a já z toho měl depky, protože sem měl equip lepší, dps větší, do elementu víc, ale přesto sem dával mín...a pak jednou dotyčný hodil video a tam sem zjistil, že on takový krity opravdu má, ale jen jeden za minutu a se zaplým BBV a piraněma...ale to už jaksi předtím neřekl...takže sice nelhal, ale ani neříkal pravdu..
Ale je pravda,že to byl softák a to sou děti, který kecaj no, tady na HC bych se nebál...já nevím jak ten leaderboard funguje, protože sem ho ještě ani nezapnul, ale jestli to tam píše složení tak by to možná bylo vyhovující, ale zas by to bylo o tom hledání, jestli jsou ty hráči opravdu spolu v klanu a tak, to videjko mi přijde o dost nednodušší. Začne se nahrávat ještě v menu, kde je příslušnost daná a pak to jede až do konce( za předpokladu, že už přes triál mají všichni příslulšný klíč k tieru)...
ale už kvůli miniklanům o dvou třech hráčích by možná v pravidlech mohly být povoleny nějaké fúze
TO Kolmen: naprostej souhlas, už sem o tom někde psal, běžíš přes půl mapy a ztrácíš čas zbytečně, v GR běžíš půlku riftu bez jedinýho moba atd....špatný špatný špatný, to měl blizz opravit...já bych si představovat ty greater rifty jako ten tier, mrtě mobů a jen to krájet

přeci jen to je greater, takhle to je jen vylepšenej normální rift, nic nového, jen nepadá drop a spadne najednou z bossa...