No já sem včera hře moc nedal, radši sme koukli s přítelkou na filmy a byl sem až později večer. Ale i tak napadalo celkem dost lege, ale samý crap. Jediné pozitivum je, že přestalo padat tolik obouruček, většinou to byly itemy pro postavu, což je dobré.
Vault sem hledal marně, dneska se na to zkusím zaměřit a taky si musím trošku potunit třetího doktora fire zabijáka na tougness. Včera sem se přesvědčil, že GR není jen o dmgi, ale hlavně o výdrži. Ve 26 patře, kde sem pro včerejšek skončil jsem dával elitám i mobkům skoro IK, ale když přišli arachy, nebo corrupted angel, který mnou projížděli, tak sem neskutečně kapal na life...takže přetvořím odpoledne třetího doktora, který pojede jen psa a gargu, na fetiše z pasivky se vyprdnu, protože jich stejně nikdy dostatečný počet neuchovám a pojedu jen na ty dva týpky a templáře, namaxuju tougness a to bude doktor pouze na GR....main ten bude expit lidi a běhat T6 adventure a hledat gobliny a Vault.
Nemám prostě na tohle štěstí, počítám,, že vault najdu až ve chvíli, kdy ty neskutečný prachy v blizzu nerfnou
Večer jsme jeli se zaljanem a dostali se na pohodu do 25 patra s tím, že nám zůstalo ještě asi sedm osm minut...takže počítám, že výš bychom to taky dali, ale bylo už pozdě.
Dále mě docela zamrzelo, že ten legendární gem na pety není takový zázrak, jak sem předpokládal. Z prstenu sem vyndal gem +280intel. Tím mi kleslo o chlup tougness a dps a já si bláhově myslel, že tím gemem a zvýšením dmge petů se to nahradí. Chyba lávky, gem je zatim na 9 levlu což dělá nějakých 17,7% zvýšení dmge a fetišové dávají menší pecky než s tím intel gemem. Snad se to na vyšších rancích zlepší...
Celkově sem ale z patche docela dobře naladěnej i když se obávám, že GR za pár dní omrzí a hra se stane "lovem goblinů". Doufám, že sezony budou zpestřením a splní všeobecné očekávání, protože jestli ne, tak to bude jako to bylo do patche...
Lovit nějaký žebříčky na HC nemá cenu, pokud nikdo nechce znova expit a tunit postavu, takže leaderboard na HC alespoň u mě kýžený efekt nepřinesl, kdyby místo toho raději zapracovali dmg meter pro party...snad v příštím patchi...