HC Poetarum
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
No co sem zkoušel monču tak to postavim tak aby měla i dmg aka dual wield cold stahovák je taky potřeba něco zrakvit vyčmuchal sem jak vytáhnout dodge měl sem kolem 50
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Re: HC Poetarum
To já pořád tak nějak špekuluju nad ohnivákem. Hrozně se mi líbí na cindercoat ten afix, kde srazíš resource cost ohnivých spellů na 30%, to už dokáže docela divy, ale uvidím na nový itemy a afixy na nepolíbených předmětech, špekuluju vo ho*ně, ale cindercoat prostě já rád...
Panové, tak je to tady... zítra patch, tož připravte zbraně, budu tam a jedu určitě ty sezóny nebo co, kdyby něco.
- dawemorraless
- Na-Krul
Koukám že sezony začínaj až v pátek večer hmmmm o tolik nepřijdu
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Fru-fru
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frufran#2167
Budu ve hře, počítejte se mnou zítra by mě měli pustit z nemocnice...
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Copak se stalo kámo ? že jsi v nemocnici ? To sis asi moc ArcheAge neužil co ?
- dawemorraless
- Na-Krul
Hoši večer tomu dáme na zádel dolezu na TS... monču sem testl se sauroonem ted a celkem to šlo musim dropnout nějakej pěknej bt a vyměnit za innu sauroon už má dourovač bídák jeden
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Ten ďourovač padá jen v riftech ?
na PTR mi padl 1x a to bylo v riftu, teď si nejsem jisty
na PTR mi padl 1x a to bylo v riftu, teď si nejsem jisty
- dawemorraless
- Na-Krul
Měl by všude snad...btw greed down 35 mio +
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
A na jaký Torment jsi jej zkolil ?
- dawemorraless
- Na-Krul
3 vzal sem to na fičáka
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
tak mi dneska Kadal dala Marauders rukavice takže ještě 4 části a budu mít Sentriny střílíví velký kulový, protože Heatred spender nepoužívám
Tak začneš
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
NO Automation Devices used
- Fru-fru
- The Butcher
Včera super pařba pánové, na TSku sranda, není nad to když se při Kryůnek a Dawík ... Díky za představení pánové. Jinak dva near death experinece, jednouv GR pči double packu s frozenem a arcanem - to ještě šlo. Ale Triple pack v Riftu na T4 ve frozenu být v červené obrazovce a modlit se za leap a potion... Tentokrát to vyšlo - uf
Denska očekávám pokračování pařby, mám dva kameny na vstup, takže čekám, že to dáme dohromady zase.
Denska očekávám pokračování pařby, mám dva kameny na vstup, takže čekám, že to dáme dohromady zase.
To víš, to je tak, když se sejde troll a krásný princ (já), který se nechá vždycky vyškolit :o), viď ty Dejví trololo s helmou od Talrashy :o). Včera super, zase jsem rád pokecal, už to byla nějaká doba, co jsme se takhle sešli... Já dneska hru asi vynechám, pověnuju se mojí nepřítelkyni, abych mohl zabít víkend v tmavé místnosti bez oken s dobrým Wi-Fi signálem :o).
Zdar a sílu koulaři,
P.S. Dost mi dneska pobavil tenhle link, co postl hulkxxxl do ftipů https://www.youtube.com/watch?v=vXnrjcfsSIM
EDIT: plánujeme se sauroonem a jeho kámoškou rozjet v pátek od devíti expící fofr na sezónách do rána. To samý plánuje tuším Heller s bráchou, takže pokud někdo chce s námi jet z klanu do rána v kuse (pauzy povoleny pouze na WC :o), tak dejte vědět, jestli k nám jeden přidá a k Hellerovi dva nebo jestli se to nějakym způsobem ještě nakombinuje a pojede nás víc, tak sem písněte, jak budete tlačit ze začátku na pilku...
Zdar a sílu koulaři,
P.S. Dost mi dneska pobavil tenhle link, co postl hulkxxxl do ftipů https://www.youtube.com/watch?v=vXnrjcfsSIM
EDIT: plánujeme se sauroonem a jeho kámoškou rozjet v pátek od devíti expící fofr na sezónách do rána. To samý plánuje tuším Heller s bráchou, takže pokud někdo chce s námi jet z klanu do rána v kuse (pauzy povoleny pouze na WC :o), tak dejte vědět, jestli k nám jeden přidá a k Hellerovi dva nebo jestli se to nějakym způsobem ještě nakombinuje a pojede nás víc, tak sem písněte, jak budete tlačit ze začátku na pilku...
- Fru-fru
- The Butcher
hehe, videjko mě pobavilo ... Tomu se říká konečné řešení
Jinak expící fofr určitě nepojedu. V 21h se klidně připojím a zaexpím, ale do rána to určitě nevidím. Musím se ještě furt šetřit, úplně fit se necítím ... Takže až přijde únava, tak končím
Ale myšlenka dobrá
Jinak expící fofr určitě nepojedu. V 21h se klidně připojím a zaexpím, ale do rána to určitě nevidím. Musím se ještě furt šetřit, úplně fit se necítím ... Takže až přijde únava, tak končím
Ale myšlenka dobrá
1) DaweMorrales________Battlenet (PLVL 456, TS dle UBERA, všechno, je to rytmauss nehehehe)
2) Frufran______________Battlenet (PLVL 241, TS, barb, Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.)
3) Lemurman#2764______Battlenet (PLVL 142, TS, hunter, občas)
4) KryOn#2377__________Battlenet ]PLVL 424, všechno, TS dle UBERA, nejskromnější a nejhodnější člen skupiny, co se tu o to stará)
5) xpandelx#2976_______Battlenet (PLVL 320, TS, wizz, sex je pro děti, chlapi pijú P.S. hladam Slovaka k nam do klanu)
6) Detoxa#2258_________Battlenet (PLVL 244, TS, monk, smrtonoš)
7) Mag9us#2763_________Battlenet (PLVL 220, TS, wizz, Dost již toho kacířství! Ta monstra budou za úsvitu popravena.
8) Elesde#2781__________Battlenet (PLVL 348,TS, všechno, Hraju pro zabavu a ne abych poslouchal to všemožný nesmysly, co mě nezajímají)
9)Ymorduur#1467_______Battlenet (PLVL 387, TS, barb, cruss, Live to play - play to win - as much as possible - as hardcore as possible)
10)F4tifer#2120_________Battlenet (PLVL 153, TS, monk)
11)Sauroon#1665________Battlenet (PLVL 518, TS, hunter, wd, wizz)
12)Hyp3rion#2539_______Battlenet (PLVL 374, TS, cruss)
13)Freezer#2522________Battlenet (PLVL 261, TS, wd)
Tipuju, že na nějakej čas se to u pár z nás zastaví nebo zpomalí a nebo rozjede? Kua už aby byl pátek odpoledne a sezóny...
2) Frufran______________Battlenet (PLVL 241, TS, barb, Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.)
3) Lemurman#2764______Battlenet (PLVL 142, TS, hunter, občas)
4) KryOn#2377__________Battlenet ]PLVL 424, všechno, TS dle UBERA, nejskromnější a nejhodnější člen skupiny, co se tu o to stará)
5) xpandelx#2976_______Battlenet (PLVL 320, TS, wizz, sex je pro děti, chlapi pijú P.S. hladam Slovaka k nam do klanu)
6) Detoxa#2258_________Battlenet (PLVL 244, TS, monk, smrtonoš)
7) Mag9us#2763_________Battlenet (PLVL 220, TS, wizz, Dost již toho kacířství! Ta monstra budou za úsvitu popravena.
8) Elesde#2781__________Battlenet (PLVL 348,TS, všechno, Hraju pro zabavu a ne abych poslouchal to všemožný nesmysly, co mě nezajímají)
9)Ymorduur#1467_______Battlenet (PLVL 387, TS, barb, cruss, Live to play - play to win - as much as possible - as hardcore as possible)
10)F4tifer#2120_________Battlenet (PLVL 153, TS, monk)
11)Sauroon#1665________Battlenet (PLVL 518, TS, hunter, wd, wizz)
12)Hyp3rion#2539_______Battlenet (PLVL 374, TS, cruss)
13)Freezer#2522________Battlenet (PLVL 261, TS, wd)
Tipuju, že na nějakej čas se to u pár z nás zastaví nebo zpomalí a nebo rozjede? Kua už aby byl pátek odpoledne a sezóny...
- dawemorraless
- Na-Krul
Jo včera to šlo samo musime se někdy domluvit a řádně zapařit idealně ve všední den kdy ubeři sou v rachotě Kryon a jeho dary no comment radši stejně ho mám rád toho evil twina on je moje taková tajná láska Jinak fru držim palce at všecko dobře dopadne a amazonka at se má čile k světu ...... když tak přes kryona asi dej vědět at to mužu zapít řádně
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah