Co mě ale překvapilo byl fakt, že mi prostě nic nepadlo. Když říkám nic, tak myslím ani lege, šel sem jen dva runy riftů v plné partě s novou postavou (Crush) a tak si říkám, že by to mělo padat jako švestky. Aspoň u ostatních spoluhráčů, když doexpí postavy, tak jim to padá jako sviň a mě prd. A tak si říkám, jestli je to tím, že pořád hraju, mám nahráno relativně dost hodin a tak si blizz říká, že bych měl mít nahrabáno?
Nebo je to tím, že chtějí nahodit ten patch, kde ty dropy zase zvednou a tak nechávají teď lidi bez jediné lege, aby pak citelně pocítili, že to zase padá a přikovalo je to do hry?? Toť otázky...
Každopádně jediná dobrá věci na tom zpackaným víkendu je ta, že jsem asi vyléčenej z diabla, protože ty smrti mě vůbec ale vůbec nevzaly. I přítelka mi říkala, že ani nijak nenadávám, do ničeho nemlátím a tak...možná to je tím, že to byly jen alty a ne hlavní postava...možná už mě dia tolik nebere a až ripnu s mainem, tak uninstall, nevím.
Další pozitivum je alespoň vyřešení hádanky a situace, která se tu řešila před časem a zakládal sem sám ten topic. Tam sem řešil, jestli se dá přežít po lagu, když se zjevíš s proclou pasivkou a červenou obrazovkou v půlce fightu a dáš ESC! Já sem tam tvrdil, že to je asi jediná šance, jak zastavit char, někdo tvrdil, že to zkoušel a je to pravda. Já teď tvrdím, že to pravda určitě není, pač sem se ve stejné situaci ocitl...neměl sem teda červenou obrazovku, ale byl sem v bitvě, dal ESC a šel dolů pod barák. Po příchodu zpět sem byl vyhozený ze hry a po nalogování dead. Takže ESC fakt nepomůže