Patch 2.1.0 Goes Live 'This Month'
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
sezóna 1 by měla podle mě začít hnedka co jsem četl, jen nebylo zatím oznámeno jak dlouho bude trvat (odhad je 2 - 3 měsíce - bude oznámeno)
21. má bejt nějakej další pokec o 2.1 co jsem viděl na df.com tak uvidíme co se dozvíme
GR bude určitě održku pro HC, už jen tím že jde o čas - dmg výstup, určitě nějaký nepříjemný pack vyrobí mrtvolku na náš klanovej náhrobek
jinak taky vzpomínám na ty kruté začátky kdy jsem a4 fakt jen probíhal protože to se nedalo ustát , směřuje to opravdu tam že t6 budou hrát všichni úplně v pohodě, a se zvýšeným dropem nebudou sezóny na nic když si za tejden nafarmíš vše znova, ale to už jsme s cry sekci
21. má bejt nějakej další pokec o 2.1 co jsem viděl na df.com tak uvidíme co se dozvíme
GR bude určitě održku pro HC, už jen tím že jde o čas - dmg výstup, určitě nějaký nepříjemný pack vyrobí mrtvolku na náš klanovej náhrobek
jinak taky vzpomínám na ty kruté začátky kdy jsem a4 fakt jen probíhal protože to se nedalo ustát , směřuje to opravdu tam že t6 budou hrát všichni úplně v pohodě, a se zvýšeným dropem nebudou sezóny na nic když si za tejden nafarmíš vše znova, ale to už jsme s cry sekci
Re: Patch 2.1.0 Goes Live 'This Month'
V aktuálním stavu na PTR nevidím pro HC žádný problém...
V úvodním testu můžeš na HC schválně skončit dříve než co bys dal maximálně. A zvyšování lvl GR oproti předchozímu úspěšnému je o hodně sníženo, takže velmi brzo i přes poměrně rychlé dokončení dost před limitem jdeš jen o 1 lvl výše. Upgrade gemu si můžeš rozmyslet po každém úspěšně dokončeném GR a vyšší lvl už ani nemusíš zkoušet. K tomu předem (než si vybereš upgrade x vyšší lvl GR) vidíš na jaký další lvl GR tě to pošle.
V čem je problém?
V úvodním testu můžeš na HC schválně skončit dříve než co bys dal maximálně. A zvyšování lvl GR oproti předchozímu úspěšnému je o hodně sníženo, takže velmi brzo i přes poměrně rychlé dokončení dost před limitem jdeš jen o 1 lvl výše. Upgrade gemu si můžeš rozmyslet po každém úspěšně dokončeném GR a vyšší lvl už ani nemusíš zkoušet. K tomu předem (než si vybereš upgrade x vyšší lvl GR) vidíš na jaký další lvl GR tě to pošle.
V čem je problém?
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
v tom že budeme s mrtvolkama určitě skoušet kam se nejdál dostaneme doufám že mdmt opráší support monka
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Casual hra pro casual hráče - tedy největší skupinu zákazníků.
Mě je jedno jestli bude zejtra nebo za rok, chci aby bylo vše pořádně dodělaný. D3 není MMO, je to singleplayer arkádovitá RPG pro casualy, ty jsi taky casual, tak si nestěžuj . Ještě bych v hodně věcech povolil i takhle totiž hodně lidí utíká, protože na to "nemá" nervy.Restraint píše:libi se mi to nadseni vsech z patche 2.1 evidentne jsem jeden z mala kdo je skepticky..
GR - vubec nepocita s hardocorvymi hraci - takze featura uplne na nic
Sezony - to je jedina vec ktera me zatim drzi v nadeji a chuti si D3 zahrat, bohuzel neni jiste zda sezony zacnou hned pri spusteni patche 2.1 na live servery, takze opet zklamani
updaty / upravy - lidi brecej jak to je vsechno slozity, ze videj maly cisla a moc umiraji.. nerfuje se co se muze takze kazdej smudla si beha T6 jako buh
uprimne, Blizzard z D3 udelal dalsi casual hru.. s laskou vzpominam na Inferno pred prvnim nertfem
https://www.youtube.com/watch?v=JmIpo7CAaXM
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1450 S4 ✔
-
- Quill Rat
- BattleTag:Restraint#2446
za casual hrace se rozhodne nepovazuju, to beru jako urazku..
nerikam ze jsem hardcore hrac, ty leta uz jsou za mnou..
ale mam rad vyzvu, ktera v Diablu chybi..
GR neni proste koncept pro HC, to mi nikdo nevymluvi.. to ze je nekdo schopnej dat na scrubcoru GR100 za pomoci bugu a nebo ze dostava od kazdyho druhyho moba 1shot, nepovazuju za progres.. az ten GR100 nekdo vycisti bez jedine smrti, mile rad mu pogratuluju, ale driv ne..
nevim, ja kdyz jsem testoval buildy pro crusadera na PTR, dosli jsme do GR 33-34 a to byl konec.. ze 4 lidi jsme zbyli dva (oba crusaderi, jeden holy shotgun a ja se svym supportem), trvalo to jen cca hodinu a pul v tech dvou a dostali jsme se az ke guardianovi kde jsme si rekli ze to nema cenu tam travit ten cas..
a co se tyce toho D3 je singleplayer arkadovita RPG pro casualy.. prijde mi ze jsi inferno ve vanile nikdy nevidel
GR neni proste koncept pro HC, to mi nikdo nevymluvi.. to ze je nekdo schopnej dat na scrubcoru GR100 za pomoci bugu a nebo ze dostava od kazdyho druhyho moba 1shot, nepovazuju za progres.. az ten GR100 nekdo vycisti bez jedine smrti, mile rad mu pogratuluju, ale driv ne..
nevim, ja kdyz jsem testoval buildy pro crusadera na PTR, dosli jsme do GR 33-34 a to byl konec.. ze 4 lidi jsme zbyli dva (oba crusaderi, jeden holy shotgun a ja se svym supportem), trvalo to jen cca hodinu a pul v tech dvou a dostali jsme se az ke guardianovi kde jsme si rekli ze to nema cenu tam travit ten cas..
a co se tyce toho D3 je singleplayer arkadovita RPG pro casualy.. prijde mi ze jsi inferno ve vanile nikdy nevidel
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... hmm tak já jsem asi divnej, ale pro mě je právě GR to jediný co bude v diablu ještě pořád HC ... už se těším až se sleze naše klasická parta nepřiposranejch a půjdeme kam to půjde a tak dlouho než to prostě nepůjde ... a jo konečně bude nějakej smysl to hrát, protože se bude zase hrát na limitu a ne jako teď ... teď se T6 nechodí, ale ne proto, že by tam jeden měl umřít, to v dobré partě snad ani nejde, ale proto, že je to toho naprostý prd, drop nanic, a je to akorát pomalý ... tzn. za mě se těším právě na GR, kde to sice bude taky pomalý a drop bude asi vždycky lepší při one shot game než při hře na limitu, ale aspoň bude nějaký výzva ... třeba seasons pro mě prostě nejsou a nebudou ( jako, že je zkusím, ale prostě času je málo ) ale na GR se těším ...
EDIT - ale píšu to teda jako maximální casual a vůbec mě to neuráží :-) ...
EDIT - ale píšu to teda jako maximální casual a vůbec mě to neuráží :-) ...
Právě, že viděl a tento koncept se neosvědčil, protože masu původní Inferno do 1.03 jaksi nějak neoslovilo. Diablo je totiž nebo by měla být masovka, pohodovka po práci a na výzvy tu není místo. Jinak já měl PL 490 už před RoS (PL 10x100 před patchem 2.0) a stále se považuju v české konkurenci za casual hráče, natož ve světovém měřítku, ten PL na HC 200+ ani nezmiňuji . GR mi taky nesedí, ani na SC, to souhlas.Restraint píše:za casual hrace se rozhodne nepovazuju, to beru jako urazku..
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1450 S4 ✔
-
- Quill Rat
Me prave jedine co laka je ta Sezona. Zahrat si zase od zacatku. Projit pribeh, odemknout si Adventure a Torment diff a farmit gear od znova.Právě, že viděl a tento koncept se neosvědčil, protože masu původní Inferno do 1.03 jaksi nějak neoslovilo. Diablo je totiž nebo by měla být masovka, pohodovka po práci a na výzvy tu není místo. Jinak já měl PL 490 už před RoS (PL 10x100 před patchem 2.0) a stále se považuju v české konkurenci za casual hráče, natož ve světovém měřítku, ten PL na HC 200+ ani nezmiňuji . GR mi taky nesedí, ani na SC, to souhlas.
Udelat si achievy co v dane sezone budou a hotovo. Legendarky navic? To me vubec netankuje. Legendarka neni legendarka, pac hvezdu vidis v prumeru kazdych 10 minut, to se divim ze se to porad jeste jmenuje Legendary :O
@Dave ja sem se nechtel nikoho dotknout, beru to s humorem casual necasual me to je vcelku fuk )) jenze je rozdil hrat to na scrubcoru kde proste vlitnes, parkrat chcipnes a reknes si ze tohle je moc a nebo ti to je fuk a proste co minutu lezis a cekas na ressurection button
Podle me vubec nejde o to jestli to mela byt masovka nebo ne. Ta hra ma nekolik "obtiznosti" prave proto, aby si to zahral kazdy. Ale to neznamena, ze kdyz budou lidi brecet ze se to hned ulehci. Blizz sam rekl, ze Inferno (tehdy) nema byt pro kazdeho ale jen pro poradny parany co tomu ten cas a nervy obetujou.
A ze si nejakej strejda od rodiny (ted to nemyslim nijak zle, jen jako priklad) kterej nema denne cas chce zahrat. Prosim, at si zahraje. Normal / Hard a ze to vys nejde, no to vis milej zlatej, kdyz hrajes mesicne 2 hodiny v sobotu po obede.
To same melo byt s Tormentem. T6 mela davat jenom hrstka lidi. Ja si predstavoval ze kdyz tech obtiznosti je 6, ze to bude vyzva. Ale drop je stejnej, vsechno stejny takze i ti top hraci farmi T6 jen kvuli expum a ne dropum, coz je podle me skoda.
D3 neni zla hra. Bavi me, vzdycky se k ni vracim, stejne jako v wow na 2 mesice kdyz vyleze novej datac. Podivat se co je noveho, zjistit ze uroven sla zase o neco dolu a tim to vetsinou konci. Pravda je ze ROS me uchvatilo diky Crusaderovi, Bountie a Rift byl jen dalsi zpusob jak farmit gear. Stejne jsem mel nejradsi Alkaizer road
a jak su na tom s monkom?
no adventure a torment jsou bohuzel odemceny...Restraint píše:
Me prave jedine co laka je ta Sezona. Zahrat si zase od zacatku. Projit pribeh, odemknout si Adventure a Torment diff a farmit gear od znova.
Udelat si achievy co v dane sezone budou a hotovo. Legendarky navic? To me vubec netankuje. Legendarka neni legendarka, pac hvezdu vidis v prumeru kazdych 10 minut, to se divim ze se to porad jeste jmenuje Legendary :O
-
- Quill Rat
mel by to byt ale jen bug nebo dokonce featura pro rychlejsi/pohodlnejsi testovani na PTR..no adventure a torment jsou bohuzel odemceny...
pevne v to aspon verim, protoze pokud odenknou Adventure mode hned od levelu 1, tak RIP Diablo, aspon pro me
taky doufam, ze to bude zamceny... byl o tom docela flame na prt foru, ale nepamatuju si, ze by k tomu byl nejaky modry post ve vyse uvedenem smyslu ale uz jsem tam par dnu nenakukoval, tak treba jo
Jo toto mě zaskočilo taky, při testování sezony ... ale osobně mi to vyhovuje nebo vy chcete hrát kampaň jo ?
-
- Quill Rat
tak uprimne, smysl sezony tkvi v cistem startu, coz s odemcenym adventure modem uplne postrada vsechen smysl..HELLERcz píše:Jo toto mě zaskočilo taky, při testování sezony ... ale osobně mi to vyhovuje nebo vy chcete hrát kampaň jo ?
takze za me rozhodne start jako kdyz pustis D3 poprve zadny adventure a pekne pribeh + odemknout vyssi obtiznosti
taky bych byl pro... A1-5 jde po zacatku probehnout tak za 3 hodinky, takze by to nikomu neuskodilo, si myslim... navic pokud by chtel clovek plnit achievy, tak se kampani stejne nevyhne
No, obtížnsot klidně ... já stejně nehrál hned T1 nebo T6 ... Ale ze začátku hezky normal, nebo hard
Ale kampaň už jsem prošel snad 150x no tak to holt budu muset projít po 151. Ale je fakt, že už nějaká doba od projití kampaně uběhla , tak to snad takové peklo nebude.
Ale kampaň už jsem prošel snad 150x no tak to holt budu muset projít po 151. Ale je fakt, že už nějaká doba od projití kampaně uběhla , tak to snad takové peklo nebude.
-
- Quill Rat
tak jde i to, ze kdyz zacinas na nule, musis si rozmyslet jestli budes prodavat nebo rozebirat veci.. protoze nebudes mit penize ani matros
v adventure modu se farmi oboje celkem snadno, z cachi pada matros a za bounti jsou slusny penize
dalsi veci je ze ted upravili ty odmeny, takze za questy dostavas random itemy, cize trosku se to zlepsilo
a hlavne ten pocit.. kdy to zapnes a nemas nic, zadnej kovar, zadny vysoky gemy, zadnej zlatnik, zadna Mirian nebo jak se menuje na rerolovani
je to proste cistota a vsechno ovlivni jak rychle pujdes nahoru..
taky nepocitam s tim ze vlitnu hned do T6 ale rozhodne to bude pomalejsi nez s odemcenym adventure modem, aspon si to myslim
Necituj předchozí příspěvek - Kuki
v adventure modu se farmi oboje celkem snadno, z cachi pada matros a za bounti jsou slusny penize
dalsi veci je ze ted upravili ty odmeny, takze za questy dostavas random itemy, cize trosku se to zlepsilo
a hlavne ten pocit.. kdy to zapnes a nemas nic, zadnej kovar, zadny vysoky gemy, zadnej zlatnik, zadna Mirian nebo jak se menuje na rerolovani
je to proste cistota a vsechno ovlivni jak rychle pujdes nahoru..
taky nepocitam s tim ze vlitnu hned do T6 ale rozhodne to bude pomalejsi nez s odemcenym adventure modem, aspon si to myslim
Necituj předchozí příspěvek - Kuki
Vypnou nám o půlnoci sezonu na PTR že by 2.1 inc ? sezona 4 bude ještě.
ja skorat dolevelil 70, dropnul z prvni kesky po dolevelovani RoRG a hned konci sezona