Tak Vazeni pratele, mnohokrat slibovany a jeste vicekrat odkladany update je zde...Je toho opravdu hodne, a ikdyz jsem co se tyce hrani na Diablo uz minimalne 14 dni nesahl, porad se bude na co koukat...Nu, dost kecu a jde se na vec
Zacnu asi tim nejjednodussim, a to je fakt, ze po neskutecne odvedene praci v LK si Sandrine_II nakonec dokracela pro vytouzeny a naprosto zaslouzeny titul
Guardian...A rozhodne se tato jeji odbocka od vecneho hledani run vyplatila, protoze na sve ceste nalezla i tento
unikat, ktery se po identifikaci stal dalsim grailerem, nebot to byl Veil of Steel (Nightwinga uz mam delsi dobu)...
Dalsi report je ponekud neradostny, uz jsem ho avizoval, byla jim ztrata Hulka_II v Travincalu, Hulk si sice nejdrive dokracel pro titul
Guardian a pote nalezl alespon jednu
IST v Travincalu, ktery mel byt jeho hlavni destinaci, bohuzel diky me hloupe chybe Hulk asi po 200 runech zemrel...RIP Hulk_II...Samozrejme si nedam a ani nemuzu dat pokoj, takze treti Hulkova inkarnace (a spousta dalsich charu) jsou prave, jak se rika Under construction (drive zminovane Griefy jsou pro nej)
Ted uz ale k mnohem obsahlejsimu tematu, a tim byl Mephisto...Vzhledem k tomu, ze jsem ho v 1.13 prilis zatim nebehal a vzhledem k tomu, ze jsem z nej mohl vyzdimat spoustu graileru (hlavne facety) jsem se rozhodl, ze Black widow si odpocine od vecneho levelovani a diky Enigme bude tvrde a rychle zatinat Mephovi tipec a oskube ho, jak se da...
Vysledky byly uspokojive, co se tyce itemu, a supr, co se tyce run, jen ty samotne facety jako by se spikly, nasel jsem jich celkem 12, ale vsechny byly ty 4 druhy, co uz mam
Co se tyce itemu, tak bych vyzvedl nalez
Rixota, ktery temer dokoncil sbirku vsech unikatnich mecu v D2 a dale pak
Azurewrathu, ktery ji dokoncil definitivne....Z facetu byl nejlepsi tento
perfekt fire....Tim uz se dostavame k tomu nejlepsimu, co zde padlo...A kupodivu, jednim ze zdroju nebyl Meph sam, ale jeden pristipkarsky boss za nim, a kdyz jsem spatril lezet na zemi
tento item, tak verte, ze me prekvapeni a radost neznaly mezi...Pravda, je to pro me uz treti Griphon v 1.13 a celkove uz asi sesty (kdo by si to pamatoval presne u takove plecky

), ale rozhodujicim faktorem take bylo, ze je temer perfekt (chybi jen 1%)....
Zlatym hrebem nakonec byl nalez itemu, ktery se zdal, ze je pro me nenalezitelny, ackoliv ostatni je sbirali vsude, kde se dalo...Jediny Exceptional unikat, ktery mi utikal v 1.11 a posledni takovy unikat, ktery mi chybel v 1.13, proklety
Bul kathos ring je konecne muj!!! Chci rict
muj!!!!
Mel jsem po identifikaci obrovskou radost, myslim, ze si to dokazete predstavit...Jak jsem psal, Exceptional uniky uz mam vsechny, diky poslednim nalezum z tech Normalovych chybi - jak jinak - uz pouze Torch of Iro, a to navzdory spouste Colcrow Normal runum, ale o tuhle hulku nemam strach, ta casem padne
To je vse, co se tyce itemu, ted k runam...Byl jsem velice poteseny frekvenci, jakou mi zde z truhel padaly HRs, a to konkretne
SUR,
LO,
OHM,
IST a nakonec jeste jednou
IST
Supr, pomohlo mi to vyrazne ke stavbe Enigmy a dalsich RWs...
Tak, je cas na malou pauzu, po obede snad dodelam zbytek