Jade Wd

Odpovědět
HELLERcz
Diablo
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:HELLER#21462
Re: Jade Wd

Příspěvek od HELLERcz » 13.08.2014, 09:50 hod.

Jade je skvělý na elitky, ale na bossy, guardiany, nic moc :/ taky mě to štve .. ale na CDR kašlu .. :D
Obrázek

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 13.08.2014, 11:20 hod.

Zkoušel někdo místo Haunt a cold dmg stackovat Locust Swarm a poison? U poisonu může být teoreticky o 15% víc,kvůli gatím :).
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

AlterEgo
Burning Soul

Příspěvek od AlterEgo » 13.08.2014, 13:05 hod.

Teoreticky kalhoty davaji az 20%, ale i tak se to nevyplati jet na poison, protoze staci jednoduche pocty.
Haunt dava 4000% weapon dmg za 12 vterin, coz mas 333,33% weapon dmg za vterinu.
Locust Swarm dava 1040% weapon dmg za 8 vterin, coz mas 130% weapon dmg za vterinu.
Hlavne pokud bys nosil kalhoty, tak bys pak neskompletoval set na ten posledni bonus a noseni Swamp Land Waders na poison dmg misto helmy Quetzalcoatl moc vyhodne neni.

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 13.08.2014, 13:12 hod.

No to je pravda, nějak sem si neuvědomil gatě na setu. Tak jo no, jen taková myšlenka :).
Obrázek

hanacius
Gorebelly
BattleTag:hanacius#1110

Příspěvek od hanacius » 13.08.2014, 14:24 hod.

Zdravim všechny Doctory. Měl bych na vás prosbu.
Moc rád bych rozjel WD jelikož mám v truhle pár dobrejch věcí.
Nenašla by se nějaká dobrá duše která by mě dneska odpoledne vytáhla na lvl 70..?

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 14.08.2014, 09:07 hod.

Tak včera konečně 2x Strongarm brancery na mého Jade :). No je to o poznání lepší :)
Obrázek

maja
Doom Knight
BattleTag:maja#2296

Příspěvek od maja » 14.08.2014, 09:16 hod.

tak to gratulka Sete, to je další z paradoxů, že mi těch bracerů a celkem dost pěkných kousků, napadalo tolik a jinému nic, nebo zmetky, ale jak ti padly jednou tak teď už se budou sypat
Naposledy upravil(a) maja dne 14.08.2014, 10:55 hod., celkem upraveno 1 x.

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 14.08.2014, 09:24 hod.

Jojo, to už jsem taky vysledoval. Jako by se prošťouch trychtýř. Jak to jednou dropneš, už víš, že to padat bude. Viz třeba moje TF. Do 250 PL jsem ji neviděl ani z vlaku, teď už je šrotuju. To stejný Magefist a MoJ. Jak jsem je dostal porvé, už se sypou! prostě prošťouchlej dávkovač :D.
Jinak kromě SoJ mám všechno co jsem potřeboval a co je potřeba na TOP buildy. Né nejlepší rolly,ale je to tam, prostě už mi nic zásadního neschází :).
Takže celkově spokojenost :).
Obrázek

Gold Eagle
Zhar the Mad
BattleTag:goldeagle#2259

Příspěvek od Gold Eagle » 14.08.2014, 12:42 hod.

Ahaha, takže až konečně dropnu TaT, tak pak mi budou padat tak často, že budu vzteky bez sebe, že už je nechci. Tak na to se nyní ještě těším. :D

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 14.08.2014, 12:44 hod.

Přesně tak to nějak je, i když to zní směšně :D. Ale já to mám ověřený praxí a koukám že Maja taky :D
Obrázek

Bagr13
Doom Knight
BattleTag:Bagr#2994

Příspěvek od Bagr13 » 14.08.2014, 12:49 hod.

HLavně co tak koukám vyměnil bych pasivku Pierce the Veil za jungle, daleko líp se to ovladá víc postava vydrží, aby tě to nelikvidovalo na T6 když máš 300tis life to je strašně málo i toughnes je nízký, občas taky nechápu s čím jsou schopný hrát T6 a celkem bez ripů na HC s nima :P

Můj jade ma ve hře přes 12mil toughnes a dps těsně nad 1mil, v partě s ním hraju T5-T6 celkem v pohodě.

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 14.08.2014, 13:33 hod.

No, tak ve hře jsou ty čísla jiný, zdaleka né ideální,ale jiný ;-). To určitě víš, protože když se podíváš na svůj profil, taky to nesedí as tím co píšeš.
Ve hře je to 500tis life (což si myslím že stačí) a okolo 7mil touhnes (ne,to nestačí :D). a dps asi 990 tis.
vše bez buff samozřejmě. Pierce the veil bych nerad dával pryč...20% je hodně znát :/
Obrázek

Bagr13
Doom Knight

Příspěvek od Bagr13 » 14.08.2014, 14:02 hod.

Tak jasný, že to kecá ale i tak máš toughnes o skoro 4mil míň než já, ten jsem zkusil na ptr T6 a rift jsem prošel (2xvessel jednou přítahová elite, podruhý jsem si vyvolal ze shinebleskovou elite).
Pierce the veil mi mojí dps potřeba není mobky sundám pohodě a elite na T6 jak se to povede většinou max na 2x, ale je fakt že bez tý pasivky mám stejnou dps jako ty a nemám problémy s manou. Taky jsem se tý pasivku nechtěl vzdát, ale páč jsem, ze začatku dostkrát skoro umřel jsem to přehodil a co se týče sesmahnutí monster jsem skoro nepoznal rozdím myslím že zrovna v tomhle buildu ta pasivka není rozhodující :)
Co se týče life já mám ve hře 725tis ty máš nejaký paragon body ve vitalitě? Jinak se mi to nezdá mě dá paragon 25% cca 120tis života při základu 600tis a tobě při základu 300 života 200tis life?? Trošku divný.

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 14.08.2014, 14:27 hod.

V para mám 50/50 na life, 48/50 na armor a do vitality všechno narvaný. Snad se nepletu no, teď z práce to nevěřím a WD mám 2 :D.
Obrázek

maja
Doom Knight

Příspěvek od maja » 14.08.2014, 17:24 hod.

já bych to tak tragicky neviděl, v partě to postačí, na solo při t5 taky, pokud se podaří slušný drop Soje + Uhkapiana, t6 půjde taky, ono je to o tom, že pokud nemá štěstí na drop, tak i s tímhle se jeho snaha o vyšší torment cení o to více, co se týče tvého gearu bagříku, setona, mého či někoho jiného, tak každému vyhovuje něco jiného, chápu význam té pasivky JF, ale s ohledem k tvému vybavení a štěstí na slušný drop, nechápu, proč neprohodíš žabku namísto US, puzzle místo soje a tu JF pasivku za pierce tv, neber to jako kritiku, ale jak sem řekl, podle chuti každého soudruha :_)

Bagr13
Doom Knight

Příspěvek od Bagr13 » 14.08.2014, 18:04 hod.

Tak Hc je něco jinýho něž SC. Žába sebe globy, a když se seberu celou mapu už to zachránilo pár postav.
Tak soj jsem ted zkoušel a vychází líp než puzzle :)
S pasivkou na dps jsem dost často neměl manu, a stát na hc nic nedělat je nebezpešný to nemluvím o toughnes je to daleko víc bezpečnější a ta dps nechybí v tomhle setu.

seton tak to jo když máš všechno ve vit, osobně bych místo gemů na ar dal žlutý i tak přidají ar a postavi s int s tím nemají problémy :)

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 14.08.2014, 19:44 hod.

Maja: No asi tak :). Pravdu díš kolego! Až se mi podaří dosáhnout takového dmg jako s PtV tak určitě nahodím JF :).
Bagr: Jojo, diamondy mám jen v gatích, ale taky sem přemýšlel, že tam dám topazy :).
Hlavně musím dropnout pořádnej amulet :/. Mám moc pěknej (cc:9, critdmg 90, 19% Phys a Int ),ale phys DMG :/
Obrázek

skyrim1988
The Butcher
BattleTag:Strecha#2293

Příspěvek od skyrim1988 » 14.08.2014, 19:58 hod.

to Seton : Taktez mam docela slusny amu,ale s poison % a vcera padl s cold % :D Pekne to ma ta hra vymyslene...

maja
Doom Knight

Příspěvek od maja » 15.08.2014, 06:19 hod.

to Bagr: sorry, nějak sem přehlédl že jsi HC :-)

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 15.08.2014, 07:43 hod.

skyrim1988 píše:to Seton : Taktez mam docela slusny amu,ale s poison % a vcera padl s cold % :D Pekne to ma ta hra vymyslene...
O víkendu dáme spolu, jestli ti padne slušnej Cold amu, budu moc prosit aby šel ke mně :D
Maja,Bagr: No já celou diskusi směřuju na SC :D.
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Witch Doctor“