Ahoj,
chtěl bych se zeptat jak se dá nastavit, aby na stranách monitoru byly černé okraje, a byl tedy zachován originální poměr stran 4:3?
Hraní s černými pruhy na stranách
Moderátor:Dark_Deamon
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
Re: Hraní s černými pruhy na stranách
Já míval podobný problém... nemáš náhodou grafiku od AMD?
nn nVidia
ono někde - třeba v Counter Striku - je to roztáhnutí zase dobrý
ale v d2 mě to dost štvě
ono někde - třeba v Counter Striku - je to roztáhnutí zase dobrý
ale v d2 mě to dost štvě
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
No tak to ti asi moc neporadím...
Mě to blblo chvíli po aktualizaci ovladačů, musel jsem si na to dokonce stáhnout speciální program...
Mě to blblo chvíli po aktualizaci ovladačů, musel jsem si na to dokonce stáhnout speciální program...
hele, když klikneš pravým tlačítkem na ploše, měl by se ti otevřít panel, kde máš ty možnosti nastavení a pokud máš nvidii a ovladače, bude tam i taková položka na tu grafiku. tam se ti pak objevi celé okno, kde jedno z možných nastavení umožňuje začernovat okraje monitoru, aby byl eliminován nepoměr mezi rozlišením hry a plochy.
v ovládací panel nVidia v spravovat 3d nastavení nic nevidim
teď jsem si ještě vzpomněl, že mam integrovanou grafiku v Intel procesoru a d2 se asi spouští s ní
edit: tak jsem to asi vyřešil. V glide jsem nastavil static size 1600x1200, deskopresolution a capture mouse
teď jsem si ještě vzpomněl, že mam integrovanou grafiku v Intel procesoru a d2 se asi spouští s ní
edit: tak jsem to asi vyřešil. V glide jsem nastavil static size 1600x1200, deskopresolution a capture mouse