The Expendables
- Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lemurman #2764
pěkný, ale předchozí epická smrt byla lepší
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Re: The Expendables
Rip...večer bych se měl poflakovat v sanctuary kdybys potřeboval protáhnout dej echo
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
@kuki: rip
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:BlackMage17#2679
Zkusil jsem znovu enchant amuletu a ringu. Situace je takova, ze gem na enchant NEvyzaduje jen HF amulet a HF ring. Ostatni lege amulety a ringy porad vyzaduji Flawless Imperial gem.dawemorraless píše: ...a nejni ta nepotřebnost gemů na amulety pouze na amu dropnuté v 2.1 za amu 2.0.6 kadala po mě gemy chtěla (zkusil bych to sám ale mě padá prd i na ptr)
Amulety a ringy shodne:
5 arcane dust, 11 veiled crystal, 1 forg. soul, 1 Flawless Imperial gem
Vse plati stejne pro amulety a ringy z 2.06 i z 2.1.
- Shadou
- Minion of Destruction
- BattleTag:Shadou#2399
hm pěkný - RIP. Tady jsou vidět dvě zásadní věci. Není radno na T6 první patro jen probíhat a pak než se vůbec do něčeho pustíš tak je potřeba vždycky zmapovat, kde je na tý mapě město To vymyslel nějakej kkt, že dal to město v každým aktu jinde, A1 uprostřed, A2 dole, A3 dole vlevo...pak přijde takovejhle okamžik a jsi v rici....mě se to stalo jednou taky a nejlepší je prostě odportovat kamkoliv. Z 99% u portu nic není a zachránilo by ti to život...
Taky mi přijde, že si dostával strašný čočky, mě na T6 tihle mečouni ani neškrábnou...ale tak co, včera si doexpil novýho, equip máš, takže se jede dál Jen škoda těch nahraných hodin no...
Taky mi přijde, že si dostával strašný čočky, mě na T6 tihle mečouni ani neškrábnou...ale tak co, včera si doexpil novýho, equip máš, takže se jede dál Jen škoda těch nahraných hodin no...
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
No dostával ale bylo to dělaný na ten unity. [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
No co už každopádně dik za vyexxpeni.
Teď si taky říkám ze stačil port kamkoliv ale co už aspoň protáhnu bednu. [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
Teď budu hrát dost s pet wd pac nemam ring a stojí mě na něm většina postav.
Hlavně se šicí ozvete jak jich máte 10 atd. [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Teď si taky říkám ze stačil port kamkoliv ale co už aspoň protáhnu bednu. [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
Kuki RIP... já zase nechtě zabil DD kterýho jsi expil... už jsem utíkal od komplu a otevřel jsem mu quest před mathaelem aby si to došel a měl přístup na adventure.. psal sjem mu že má leave a založit novou ale skočil hnedka na další port a od prvního šlejda dostal IK, dva dny nad tím přemejšlím jestli mu zůstala hra na lvl 70 nebo prostě ty a5 monstra byly na něj moc i na normalu
jinak truhlu máš nějak moc plnou trochu ji probrat nezaškodí
jinak truhlu máš nějak moc plnou trochu ji probrat nezaškodí
- Kuki10
- Globální moderátor
Jojo říkal. :-)
No to by mě taky zajímalo ale spis hra zůstala tak jak když jsi byl ty nebo na ten lvl na sobě nic neměl no co už.
Včera úspěšně doexpil a já taky teď jen nafarmit ty ringy. :-(
Mám schovaný snad vše co jde pac nevím co zas vymysli.....
No to by mě taky zajímalo ale spis hra zůstala tak jak když jsi byl ty nebo na ten lvl na sobě nic neměl no co už.
Včera úspěšně doexpil a já taky teď jen nafarmit ty ringy. :-(
Mám schovaný snad vše co jde pac nevím co zas vymysli.....
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- hulkxxxl
- Ancient
proto jsem mu psal ať leavne a založí novou ale nepochopil to až potom co dostal IK mu to docvaklo
dost mě to mrzelo no co už kdyžtak ho poexpím, nějakou další postavu uděláme aspoň má teda už adventure a může dát t6 to jde pak přes cellar raz dva
právě mě napadlo že vlastně u diabla myl dřív člověk cca lvl 60 a on byl jen 43 tak equipem byl asi slabej (navíc žádný paragony a tak že), holt skušenosti no
dost mě to mrzelo no co už kdyžtak ho poexpím, nějakou další postavu uděláme aspoň má teda už adventure a může dát t6 to jde pak přes cellar raz dva
právě mě napadlo že vlastně u diabla myl dřív člověk cca lvl 60 a on byl jen 43 tak equipem byl asi slabej (navíc žádný paragony a tak že), holt skušenosti no
RIP Kuki....kazdopadne sem se trosku zasmal jak si hledal to mesto ..pac se me stava uplne to stejny...je to dementne udelany....
- Shadou
- Minion of Destruction
není zač a já už ti říkal včera na tsku, že jich mám pět na postavách ä tři v bedně a další sem ještě rozložil :D Jed tak jak sem ti říkal včera a brzy ti padneKuki10 píše:No dostával ale bylo to dělaný na ten unity. [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
s Darkem toho Maltu dám dneska, včrea musel věnovat se přítelce, odpoledne budu ve hře, tak toho maltu dáme a bude.
Naposledy upravil(a) Shadou dne 11.08.2014, 08:17 hod., celkem upraveno 1 x.
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Ta nebyla moc epickáKuki10 píše:Diablo 3 ROS HC Death: http://youtu.be/QNfw4LxF3co
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
hulkxxxl: Tak stalo se Aspoň pro mě poučení pro příště, že se mám koukat, na jaké obtížnosti oproti mé hrané je otevřená hra
Kuki10 + Shadou: Jsem pěknej kkt. Jak jste mě včera dostali na lvl 70, tak jsem to v noci solidně podělal. Dohrnul jsem včera kolem půlnoci, ale už tu nikdo nebyl a tak moc jsem si chtěl zahrát. Jenže na EU nemám žádný suroviny, žádný předměty...nic. Co šlo, to jsem se snažil vyrobit u kovářa a šel do hry. Pokračoval jsem v questové linii od Zoltuna Kulleho. Než jsem v těch 2 portálech našel jeho krev, tělo, duši nebo co se tam hledá a než jsem doběhl k Belialovi, tak uběhly 2 hodiny Jo jo...takovej mor to byl Nejvíc mě limitovaly rezy, který jsem jen díky skillu Laws of Justice vytáhl na bídnou hodnotu 250 Životy se vozily jak na ruským kole. Pak jsem doběhl k Belialovi, ten mě zavedl do toho jeho dark světa, roztočil tu svou zelenou diskošku a zdarec
Kuki10 + Shadou: Jsem pěknej kkt. Jak jste mě včera dostali na lvl 70, tak jsem to v noci solidně podělal. Dohrnul jsem včera kolem půlnoci, ale už tu nikdo nebyl a tak moc jsem si chtěl zahrát. Jenže na EU nemám žádný suroviny, žádný předměty...nic. Co šlo, to jsem se snažil vyrobit u kovářa a šel do hry. Pokračoval jsem v questové linii od Zoltuna Kulleho. Než jsem v těch 2 portálech našel jeho krev, tělo, duši nebo co se tam hledá a než jsem doběhl k Belialovi, tak uběhly 2 hodiny Jo jo...takovej mor to byl Nejvíc mě limitovaly rezy, který jsem jen díky skillu Laws of Justice vytáhl na bídnou hodnotu 250 Životy se vozily jak na ruským kole. Pak jsem doběhl k Belialovi, ten mě zavedl do toho jeho dark světa, roztočil tu svou zelenou diskošku a zdarec
- Shadou
- Minion of Destruction
tak to se stane no, si ale cestou k belimu nějakej ten equip nasbíral ne? Takže na normál by si tě tak povodit neměl Ale tak lepší, když si to zapích ted, než kdybys měl nahráno pět set hodin a gear jak bůh...odpoledne normálně budu cca od půl pátý pěti, tak to zas vytáhnem a pak dáme nějakej run, at se oblíkneš
- Kuki10
- Globální moderátor
To je Demon toto. :-D
Tak dneska repete.?
Tak dneska repete.?
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Shadou
- Minion of Destruction
tys taky včera večer ripnul, nebo si chceš udělat jednoho do zásoby?
- Kuki10
- Globální moderátor
Vole já už nehrál. :-D
No zaokrouhlil bych to na 10 :-)
No zaokrouhlil bych to na 10 :-)
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- hulkxxxl
- Ancient
lol jak jsem psal od pátý jsem ti k dispozici tak zas poexpíme pak ti nahrabeme nějakej šrot... proboha musíme ti něco najít ať můžeš hrát klidně budeš čekat ve městě a já budu chodit bounty něco na sebe nacpeš, ve žlutým gearu se dá hrát i T1 (s wd i T3 jsem zjistil )
jo chybama se člověk učí jak vidíš že lítají životy není to dobrý, pak dojde blbá situace a jsi dole hnedka
nedávno taky nejmenované wd jsem koukal jak nahoupačce a za 5 minut potom co jsem šel do menu píše že to zalomil, jak seto nedá raději jít na normal ono něco popadá, nasbíráš šrot + plánky a s tím už se dá něco dělat
jo chybama se člověk učí jak vidíš že lítají životy není to dobrý, pak dojde blbá situace a jsi dole hnedka
nedávno taky nejmenované wd jsem koukal jak nahoupačce a za 5 minut potom co jsem šel do menu píše že to zalomil, jak seto nedá raději jít na normal ono něco popadá, nasbíráš šrot + plánky a s tím už se dá něco dělat
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Vem ho na elitky Hulku jako mě
kdyz budete expit tak pls pisnete a pokud bude misto tak se pridam..budu asi jen na battlenetu..ale kdyztak se pripojim...mam uz 49lvl