Jade Wd
Tak už týden jedu Jade, už měsíc mě ležel v truhle . Naučil jsem se to pořádně používat a je to UltraKrutoPřísněDémonická záležitost . Vzhledem k **** rollům na gearu a absenci SoJ a Cold amuletu sice One shot elitek zvládám jen na T5, ale neuvěřitelně mě to baví! PetWD teď hodím na chvíly k ledu .
A rovnou dotaz... Haunt a Pestilence umí kritovat? nevšiml jsem si nikdy, že by to kritlo(mám zaplý všechny čísla). A SH : crituje? tady si myslím že jo.
A rovnou dotaz... Haunt a Pestilence umí kritovat? nevšiml jsem si nikdy, že by to kritlo(mám zaplý všechny čísla). A SH : crituje? tady si myslím že jo.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- Shadou
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Shadou#2399
Re: Jade Wd
někde psali, že má šanci kritnou když to nahodíš a to se pak počítá při tom harvestnutí, proto na jade musíš mít co nejvyšší cc...já sem jade zkoušel a zas sem ho odložil, pač to T6 nezvládá a já potřebuju prachy, než v patchi opraví ty odměny v těch určitých questech takže se k jade vrátím, až budu mít tu miliardu...blížím se zatím k půlce...každý den skoro padesát mega, tak bych to měl mít za chvíli..ale už to silně nebaví no...
každopádně když sem jade jel, tak sem to naházel, pak sem tam naběh a bum...málokdy sem to trefil, že sem to harvestnul uprostřed mobků, tak mě to přestalo bavit, protože pak cooldowny a běhat dokola jako kkt...taky na RG když to udělali tak, že mu nemůžeš dát IK, jen mu trošku ubereš a pak zas čekáš jako blbec...ale když se to umí, tak je to asi masakr no...ale mě se to za hodinu prostě nepodařilo naučit a víc sem tomu věnovat nechtěl
každopádně když sem jade jel, tak sem to naházel, pak sem tam naběh a bum...málokdy sem to trefil, že sem to harvestnul uprostřed mobků, tak mě to přestalo bavit, protože pak cooldowny a běhat dokola jako kkt...taky na RG když to udělali tak, že mu nemůžeš dát IK, jen mu trošku ubereš a pak zas čekáš jako blbec...ale když se to umí, tak je to asi masakr no...ale mě se to za hodinu prostě nepodařilo naučit a víc sem tomu věnovat nechtěl
No tak za hodinu to vážně nedáš . Už to jedu týden a stejně se občas nezadaří, ale je to fakt pecka. Ten pocit,když na T5 sejmeš elitu jedním jebem .
"....taky na RG když to udělali tak, že mu nemůžeš dát IK, jen mu trošku ubereš...." To nechápu, v PTR je Jade nějak upravený, aby nešlo one shotnout?? :O
CC mám 58% to by mohlo stačit
"....taky na RG když to udělali tak, že mu nemůžeš dát IK, jen mu trošku ubereš...." To nechápu, v PTR je Jade nějak upravený, aby nešlo one shotnout?? :O
CC mám 58% to by mohlo stačit
- Shadou
- Minion of Destruction
ne na PTR, normálně ted jak hrajem, nedáš prostě IK RGdovi, tam to prej nějak jinak tiká...nevím, každopádně pecka to sice je, ale leda tak, když jedeš solo, protože v partě to vše padá dřív, než k nim doběhnu a harvestnu to a pak sem právě na cooldownech a to mě neba
cooldown max a nahnat mobíky k sobě je základ :-)
- Shadou
- Minion of Destruction
když oni jsou u sebe přes piraně a já tam naběhnu a stejně jich tím harvestem sejmu jen půlku...divné
něco pravděpodobně děláš špatně, vše chce cvik, pořadí je vždy stejné, swarm, pak proházím hauntem, přitom se je snažím dostat k sobě, piraně, případně trochu hauntu a přes SW / harvest, vše leží okamžitě, zdá se to zdlouhavý, ale při zpomalená Hwojem to jde jako po másle, tohle platí o velké skupince, nebo elitkách, kdy na každou elitku hodim haunt, u menšího počtu mobů stačí od každého jen jednou a taky na jednu ránu a to mam mizerný Keeper, 28 mi leží v bedně, použiju u 2.1 patche, je to celkem ok, ale po 4-5 hodinách bolí ruka :-)
Přesně jak píše Maja, chce to cvik . Jinak, půlku jich sejmeš možná proto, že nabíháš na kraj piraňáda, musíš použít o skill víc, nahodit SW a naběhnout doprostřed ;-).Shadou píše:když oni jsou u sebe přes piraně a já tam naběhnu a stejně jich tím harvestem sejmu jen půlku...divné
- Shadou
- Minion of Destruction
no já tomu určitě ještě šanci dám, když se mi to povede, tak je to mrda, ale mě se to většinou nepovede ale asi to chce cvik, zkusim poběhat odpoledne a uvidíme, ale asi to chce solo, aby mi nikdo nebral mobky a nezabíjel...
to seton: a jak namíříš doprostřed, když tam nejde kliknout?
to seton: a jak namíříš doprostřed, když tam nejde kliknout?
Klikneš až za tu bandu a jak to probíháš do cílové destinace, tak to uprostřed odmrdneš
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Jo, trvalo mi 2 dny v kuse, než jsem se to naučil mačkat. Pet WD je na mačkání jednodušší.
Hraju to na publicu SC T4. Ten pocit,kdy konkuruju skákacím nabušenejm barbarům nebo meteorwizardům je zajímavej. Největší sranda pro slabší členy oparty je, když si rozložím rozbušky na molten elitkách, vlítnu SW mezi ně a pak je všechny naráz odprásknu v barbarově ohnivém Earthquake a zdrhnu. Barbar většinou tuší a taky zdrhne nebo je silněj a zůstane. Ostatní 2 chary poblíž leží i s elitkama pod křížkem. Takže docela často vlastně odprásknu i slabší členy party, který jsou slepý a neviděj co se děje nebo nedávaj pozor. Na HC by mě jistě milovali. Spolu s bleším barbarem.
Někdy je to otrava, když se losne slabá parta a já je táhnu, tak jak jsou slabí je dobře vidět na NR Guardianovi.
Hraju to na publicu SC T4. Ten pocit,kdy konkuruju skákacím nabušenejm barbarům nebo meteorwizardům je zajímavej. Největší sranda pro slabší členy oparty je, když si rozložím rozbušky na molten elitkách, vlítnu SW mezi ně a pak je všechny naráz odprásknu v barbarově ohnivém Earthquake a zdrhnu. Barbar většinou tuší a taky zdrhne nebo je silněj a zůstane. Ostatní 2 chary poblíž leží i s elitkama pod křížkem. Takže docela často vlastně odprásknu i slabší členy party, který jsou slepý a neviděj co se děje nebo nedávaj pozor. Na HC by mě jistě milovali. Spolu s bleším barbarem.
Někdy je to otrava, když se losne slabá parta a já je táhnu, tak jak jsou slabí je dobře vidět na NR Guardianovi.
- Shadou
- Minion of Destruction
zní to lákavě, ale když mi na T6 bude vše na cooldownech, tak mě dobijou jak nic, budu úplně bezzubej i na T5 je to o držku a na T4 vše padne, ještě než stihnu harvest, stačí haunt locus a piraně a zbyde mi tam jeden mob...no uvidíme, zkusíme
začni na menším tormentu a solo (4-5), ať to dostaneš do ruky, automaticky, až si to osvojíš, budeš mačkat dle dané lokace a počtu elit/mobů, mě k dokonalosti chybí Uhkapian s lepším rollem, ten se mi také moc osvědčil na vyšším t, jeden mám s hauntem, ale nic moc, helma QUETZALCOATL mi ted padla nová a lepší (cc pujde dobře), pokud se ti podaří dostat cooldowny na 30 i víc, tak není vůbec žádný problém při větším počtu mobů i elitek, opakovat odpálení harvestem 3-4x za sebou a přitom stát uvnitř, neboť se ti resetujou všechny potřebný skilly, včetně životně důležitého Spirit walku, ještě mam Soj/colt skill s cooldownem 5, ale tam už je to o menší dmg ..., já jsem přešel na Hwoj, při solu je to asi nutnost, při správné partě WH na dmg.
- Shadou
- Minion of Destruction
tak dneska to zkoušet nebudu, pač odpoledne pořeším jedno videjko a pak budu expit lidi, večer nějakej riftík a tam v partě se to učit nebudu, tak asi zítra...každopádně pásek na locus a zpomalení mám v bedně, tak snad to půjde, uvidíme, maximálně se na to vyprdnu a bude Ve hře se chci bavit a ne stresovat, že mi něco nejde a tak, ještě mi praskne cévka...
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Ja te to naučím prosimte. :_D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Hnojárnu používám, super věc . Skills už házím jak profík, odpaluju jak WD veterán . Ale mám jinej problém :/. A to je výdrž :/. Jsem na 7mil toughnes a to prostě nestačí, a navíc nemám CD redukci, kdybych ji někam naházel,příjdu o moc DMG nebo hůř o tu houževnatost :/. Co s tííííím? já vím, čekat až to padne líp .maja píše:začni na menším tormentu a solo (4-5), ať to dostaneš do ruky, automaticky, až si to osvojíš, budeš mačkat dle dané lokace a počtu elit/mobů, mě k dokonalosti chybí Uhkapian s lepším rollem, ten se mi také moc osvědčil na vyšším t, jeden mám s hauntem, ale nic moc, helma QUETZALCOATL mi ted padla nová a lepší (cc pujde dobře), pokud se ti podaří dostat cooldowny na 30 i víc, tak není vůbec žádný problém při větším počtu mobů i elitek, opakovat odpálení harvestem 3-4x za sebou a přitom stát uvnitř, neboť se ti resetujou všechny potřebný skilly, včetně životně důležitého Spirit walku, ještě mam Soj/colt skill s cooldownem 5, ale tam už je to o menší dmg ..., já jsem přešel na Hwoj, při solu je to asi nutnost, při správné partě WH na dmg.
tjn, je to něco za něco, kde to jde narvat/zvednout life, nasadit Uhkapian - psy na heal + Hwoj a běhat :-), pak je to jen o tom, jak to máš v ruce, ostatně jako u všeho, práce pro obě ruce.
Tak koukám, že lidi T6 běhají i s 4mil tough a tak....jsem z toho jelen :/. Jeden oštěpař v A1 mě veme skoro půlku life! Moje staty:
Resisty: nad 1500 všechny
Armor 7tis
cca 560 tis life
Max. LoH na paragonech
Proč tak chcípám na T6 a oni ne? je to ten armor?
Resisty: nad 1500 všechny
Armor 7tis
cca 560 tis life
Max. LoH na paragonech
Proč tak chcípám na T6 a oni ne? je to ten armor?
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Co třeba unity trick?
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
No ten mám taky :/ :/. Ano,ano, mám ho i na folowerovi . A taky chci v partě, tam unity trick nepomáhá