Mlok píše:"The Swami Has No Internal Cooldown!"
Také jsem už četl tohle originál vlákno na ofic. fóru.
Určitě to budu testovat, ale zatím z toho až tak nadšený nejsem. Tam kde je možné toho více zabít to bude super. Ale jakmile to už moc nepůjde (ať už z důvodu samotný RG nebo vysoký GR, kde se bude zabíjet pomalu), tak to může být i dost na škodu. A to proto, že se tomu musí něco obětovat a to buď Aughlids nebo Born's/Captain.
Možná ještě varianta obětovat Captaina, nahodit pásek s 8% CDR co bude nově k dispozici. Jenže to bude znamenat snížení tougness (něco málo za bonus z Captaina + za jednu vlastnost na pásku, kterou obsadí 8% CDR).
Možná něco vykompenzuje Gogok, uvidíme. S tím by se dal vyhodit možná Borns set.
Já bych bral daleko navýšení základní dmg Archonu, ani by nemuselo být moc vysoké.
Určitě to někdo testne dřív než ty, až přijdu z práce, tak budou už videa

. Ale celkem zajímvé se mi jeví varianta s novým fire AT, kde při UW dostaneš dalších 15%++ mitigation při channelingu a s nabafovaným damage z Archona... a v Archonu máš toughness samo o sobě vyšší. Asi to nebude do GR 30+, ale na T6 farmu to vypadá dobře. Stejně dodnes se lidi neshodnou jestli je lepší mít 70%+ CDR na Archona při 1m DPS nebo 50% CDR při 1,7m DPS a furt se o tom vedou přestřelky

.
Jinak doufám, že bude ještě tento týden hotfix na bugy např. na hydry, na nové bugy u FB setu, aby se zas nečekalo 3 týdny na vydání nového buildu a nebudou se moci pořádně otestovat možné kombinaci skillů. Dokonce si začínám myslet, že ty bugy tam dělá Blizz schválně, aby se testovali nově změněné skilly a nové buildy a nehráli se ty nej. Překvapilo mě taky, že dali jen malou část změn u wize, určitě bude za 2 - 3 týdny další várka a během září se teprve bude ladit hra jako celek.