PEJSKARI
No jooo, to musíš šíst celý .
No OP je to jen v tom co sem psal. Žába vybouchne 2x takže to dmg si vem 2x. Na T6 je neocenitelné to, že zmatený mob prostě jednoduše nic nedělá, takže krájíš snadněji. ;-). Nic víc v tom nehledej.
No OP je to jen v tom co sem psal. Žába vybouchne 2x takže to dmg si vem 2x. Na T6 je neocenitelné to, že zmatený mob prostě jednoduše nic nedělá, takže krájíš snadněji. ;-). Nic víc v tom nehledej.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
-
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Firius#2998
Re: PEJSKARI
Nevím, proč by měli zaplakat?? Vždyť budou pomocí gemu dávat větší šlupky a od jistého levelu budou nesmrtelní (což je jejich velká nevýhoda v tuto chvíli oproti FA fetišákům, kteří mají force armor). Je jich 15, což je neskutečně moc, když budou nesmrtelní, vydrží jeden 60s, což je víc jak FA fetišák. Takže naopak si myslím, že budou hodně populární. Myslím, že se budou kombinovat s FA a to buď s použitím Zuni anebo čistě jen Kukri (pro ty, co měli to štěstí a dropnulo jim).Shadou píše:ale já nepsal nic o kukri kukri po patchi bude jediná volba, protože díky ni máš fetiše ze skilu neustále...jen sem psal, že ti pasivkový budou naprd...a hromada lidí nemá kukri nemá zuni a hraje jen fetiše z pasivky...ti zapláčou.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Shadou: Addling toads jako jediná runa na žábách způsobí zmatení mobů na 4 s (jde to i přes jiný skilly), ale ještě k tomu ty žáby bouchají 2x (mají vlastně piercing) + mám v paragonu k tomu ještě 25% area dmg, takže je to i částečně plošnější. Na T6 ti přes polovina mobů tak zblbne, že neútočí na tebe, ale na ostatní moby a taky to přes LOH léčí rychleji něž Rain of toads, jak jsem zjistil - lítaj mi tam čísla od 6 000 - 25 000 life/s (základ mám asi 5850 LOH). To je celé, vlastně je to efektivní, jako by jsi víc jak půlce mobů před tebou dával na 4 sekundy stun a ještě se vzájemně mlátili mezi sebou. Někdo mi tu psal, že zmatení nepřátelé mají o 20% větší poškzení, ale tohle u popisu skillu není, tak nevím zda je to pravda.
S tím kopáčem tak máš proti davu nepřátel víc jak 30% pravděpodobnost na zmatení, bo to bouchá i do okolí.
Celkově je to něco co na T6 v partě velmi pomáhá a na hardcore to musí být taky very good, protože to zvyšuje značně přežití i u elitek. To pak usí být dilema při rozhodování co za zbraň.
Sem hodím printscreen. Je tam vidět T6 SC solo. Fetišáky z pasivky to taky vyvolává rychle, podívej kolik jich tam je. e to cca 15 sekund po začátku hry a těch zmatených mobů je tam díky kopáči většina. Ti na mě neútočí a gdog s fetiši mají čas a klid je pozabíjet aniž by je samotně něco moc ubíjelo. Na T6 v partě je to dobrý na kontrolu davu.
S tím kopáčem tak máš proti davu nepřátel víc jak 30% pravděpodobnost na zmatení, bo to bouchá i do okolí.
Celkově je to něco co na T6 v partě velmi pomáhá a na hardcore to musí být taky very good, protože to zvyšuje značně přežití i u elitek. To pak usí být dilema při rozhodování co za zbraň.
Sem hodím printscreen. Je tam vidět T6 SC solo. Fetišáky z pasivky to taky vyvolává rychle, podívej kolik jich tam je. e to cca 15 sekund po začátku hry a těch zmatených mobů je tam díky kopáči většina. Ti na mě neútočí a gdog s fetiši mají čas a klid je pozabíjet aniž by je samotně něco moc ubíjelo. Na T6 v partě je to dobrý na kontrolu davu.
- Shadou
- Minion of Destruction
- BattleTag:Shadou#2399
zkus si to na PTR a uvidíš co rána od moba to IK pro FS...já nevím čemu odpovídá který patro GR, já se dostal jen do 32 a tam už to byl celkem hukot...ale zkoušel sem je na bounty T6 ve fields. Jeden oštěp od buvola na dvou nohách do toho fetišáka z pasivky a byl dole. Ty čísla nahoře mi skákaly a než sem se dostal na patnáct to byl sakra čas....proto sem psal, že kdo chce jet jen fetiše z pasivky a nebude mít kukri na udržení FA tak zapláče, třeba ne někdo nemá slzy...ale já kdybych to takhle měl hrát, tak určitě zapláču.firdecek píše:Nevím, proč by měli zaplakat?? Vždyť budou pomocí gemu dávat větší šlupky a od jistého levelu budou nesmrtelní (což je jejich velká nevýhoda v tuto chvíli oproti FA fetišákům, kteří mají force armor). Je jich 15, což je neskutečně moc, když budou nesmrtelní, vydrží jeden 60s, což je víc jak FA fetišák. Takže naopak si myslím, že budou hodně populární. Myslím, že se budou kombinovat s FA a to buď s použitím Zuni anebo čistě jen Kukri (pro ty, co měli to štěstí a dropnulo jim).Shadou píše:ale já nepsal nic o kukri kukri po patchi bude jediná volba, protože díky ni máš fetiše ze skilu neustále...jen sem psal, že ti pasivkový budou naprd...a hromada lidí nemá kukri nemá zuni a hraje jen fetiše z pasivky...ti zapláčou.
Když to vezmu jak to bylo, když sem ještě neměl zuni a hrál sem jen čistě fetiše z pasivky. Přiběhl sem k prvnímu packu mobek ve fields, kterých bylo celkem hodně, spustil sem na ně déšť žab a za deset vteřin možná trošku dýl sem měl 15 kusů fetiše z pasivky. Teď když sem to zkoušel na PTR, tak to trvalo o hodně déle, než sem je vyvolal už kvůli tomu, že jsou jak papír a nic nevydrží...první elity a všichni pasivkový fetiši v prd... za tři vteřiny...
a že kvůli gemu budou mít větší dmg???K čemu ti to je, když budou furt dole? Možná na nižší torment to bude v pohodě, ale kdo byl zvyklej jezdit T6 s pasivkovýma zapláče, tak bych to teda upravil...
jinak já si to taky myslel, že si je dám taky a budu to kombinovat, ale po zkoušce na ptr sem od toho upustil, leda by je ještě nějak vylepšili...
to Eagle:
tak to jo, ted chápu , že pro mě je to vlastně k prdu možná to odpoledne vyzkouším, ale za cenu, že fetišáci budou dávat místo osmnácti mega jen třeba dvanáct mi to nestojí. Takhle jsou elitky dole ještě než stihnou zblbnout...zkusím schválně ty zblbnující žáby s tím mečem co mám a tak to asi nechám. Možná na třetího doktora ho zvyzkouším, tam stejně nemám takovou dmg, tak je jedno jestli budou dávat za dvanáct nebo deset tam mám i ohnivý žáby, pač ho jedu fire, tak by to mohlo mít lepší efekt Díky za vysvětlení.
to Seton:
no já ty moby na T6 matu pohybem se nezastavim a jedu klasicek nascar build jak psal nebo postoval nedávno Leo. Prostě běžím dopředu, pak zahnu doleva, zas dozadu, doprava a jedu na další okruh mezitím je všechno dole...žáby by ještě způsobili to, že by se mi ty mobky pletly do cesty Mě přijde, že po mě stejně ty moby ani nejdou, jen když chcípne nějaký ten fetiš, to pak jdou po mě, ale jinak se baví s fetišema a psem a mě si nevšímaj, jen affixy elitek jo, ale s těma jedu nascar a jde to...
Naposledy upravil(a) Shadou dne 04.08.2014, 12:46 hod., celkem upraveno 1 x.
No, jeden šutr říká v té druhé vlastnosti, že peti neumírají! tzn. i FS, pak jo, pak to bude asi v poho. Ale stejně jsem stejnýho názoru jak Shadou. Taky jsem zkoušel PTR ješte s Phys Pet WD s FS a prostě to nešlapalo jako na Life. Nemyslím GR, myslím všude(rift,bounties,GR). Nevím přesně důvody,ale pocitově to bylo o moc horší (FS). Raději Pes a TickyTorchers s Kukri. Eventuelně zunny.
- Shadou
- Minion of Destruction
- BattleTag:Shadou#2399
oni neumírají od 50lv v GR, kdo se na HC dostane tak vysoko?? Když už na nějakým 32 už to bylo dost o držku...nevím no. Nebo to možná chápu blbě a je to od padesátýho vylepšení šutru, ale to nevím, to musím zkusit. Kdyby to bylo to druhý tak by to bylo super a pak by ti pasivkový měly význam. Kdyby to fungovalo i normálně v bounty třeba...vyzkoušíme uvidíme každopádně ze začátku bez toho vylepšenýho šutru to nebude s těma FS růžové at si říká kdo chce co chce a podle mě to tak blizz i chtěl...protože WD s 23 fetišem okolo a ještě dogem a gargou by mohl dávat na pohodu T10,pač by se k němu ty mobky ani nedostali...musí blizz nějak tomu OP wd zabránit v rozletu....
je to 50 level šutru! .
Ale stejně. FS je prostě odpad . Ano, jsem FS-fóbní, Rasista na FS .
Ale stejně. FS je prostě odpad . Ano, jsem FS-fóbní, Rasista na FS .
-
- Zhar the Mad
Ano 50 level rank šutru. Jinak Tormentu 6 odpovídá GR level 25. Na fóru Blizzu je cca převodní tabulka. Proto ten šutr chci, ale nevím jak moc dá fušku dostat se na šutru na 50 rank. Zda tam není nějaká podmínka v obtížnosti GR. Jak je to nyní, tak by stačilo asi cca 70x krát ten šutr se snažit upgrajdovat nebo í méně po posledních změnách ( 50x ne, protože pravděpodobnost upgradu není 100%).
Shadou: Bez kopáče jsout ty addling toads relativně na prd, budeš mít jen polovinu mobů confused proti kopáči. Hlavně u elitek je to dost znát zda máš addling toads s kopáčem nebo bez něho.
jakej OP WD, když na publicu na T6 přijde vytuněnej crusader nebo wizna, tak to padá ještě než se moji fetišáci zakousnou, ani nemají co žrát. vytuněněj Wiz nebo Křižák je trychlejší zabiják než Wd s fetišema a Gdogem, bo u nich závisí an AI petů u WZ a crusadrea závisí a "AI" hráče, která ihned rychle cíluje útoky tam kde je to efektivní. Peti ne. Takže 23 nesmrtelnejch fetišů se mi moc OP nezdá, navíc u úzké chodbě jsou v pytli. Což pro crusadera a Wize neplatí.
Shadou: Bez kopáče jsout ty addling toads relativně na prd, budeš mít jen polovinu mobů confused proti kopáči. Hlavně u elitek je to dost znát zda máš addling toads s kopáčem nebo bez něho.
jakej OP WD, když na publicu na T6 přijde vytuněnej crusader nebo wizna, tak to padá ještě než se moji fetišáci zakousnou, ani nemají co žrát. vytuněněj Wiz nebo Křižák je trychlejší zabiják než Wd s fetišema a Gdogem, bo u nich závisí an AI petů u WZ a crusadrea závisí a "AI" hráče, která ihned rychle cíluje útoky tam kde je to efektivní. Peti ne. Takže 23 nesmrtelnejch fetišů se mi moc OP nezdá, navíc u úzké chodbě jsou v pytli. Což pro crusadera a Wize neplatí.
-
- The Butcher
No já jsem PTR nezkoušel, nejsem moc fanda dělat testera zadarmo Ale pokud je to tak, jak píšete, tak je to průser. Pokud by alespoň FS fetišáci dávali stejný damage, jako FA, tak by se hodili s tím gemem na nesmrtelnost. Ale jinak nezbývá než Zuni set a modlit se k RNG bohům, ať jsou milostiví...
Co se týče upgradu lege gemů, tak tuším, že nyní jsou tyto bonusy za 200 lvl gemu - posunuli to a lvl dostává hráč častěji, ale je jich potřeba zase více. Podle mě s tímto budou ještě hýbat a tunit to.
No už abych měl tu kukrinu šmárja pano!!!
Co se týče upgradu lege gemů, tak tuším, že nyní jsou tyto bonusy za 200 lvl gemu - posunuli to a lvl dostává hráč častěji, ale je jich potřeba zase více. Podle mě s tímto budou ještě hýbat a tunit to.
No už abych měl tu kukrinu šmárja pano!!!
No mě to tak na PTR přišlo, Shadouovy taky, takže na tom něco možná bude. Prostě jsou pocitově slabí a nevyvoláváš je tak často :/.
No už ti tu Kukri vážně přeju...musí to být nasírající ju furt hledat....
Ale přesně jak říkáš, hýbou s tím a tuní, je možný ba dokonce jistý, že v této podobě se to ven nedostane, takže uvidíme co s těma FS udělají. Ale jak říkám, mě je to jedno, FS je odpad
No už ti tu Kukri vážně přeju...musí to být nasírající ju furt hledat....
Ale přesně jak říkáš, hýbou s tím a tuní, je možný ba dokonce jistý, že v této podobě se to ven nedostane, takže uvidíme co s těma FS udělají. Ale jak říkám, mě je to jedno, FS je odpad
-
- Zhar the Mad
FS má stejnou dmg jako physical FA bez +% z gearu, tedy základní dmg mají stejnou.
Rozdíl je v tom, že se na ně nevztahuje +% FA z gearu (+% physical ano, taky jsem to testoval a funguje to na ně).
A hlavně FS nemá force armor, FA má force armor. Proto FS na T6 prd vydrží u silnějších elitek, zatímco z FA něco přežije i když je jich míň.
Už si to někam zapiště, psal to sem už snad 5x a pokaždý se divíte, že FS na vyšším T nic nevydrží. Sklerotici jedni!
Rozdíl je v tom, že se na ně nevztahuje +% FA z gearu (+% physical ano, taky jsem to testoval a funguje to na ně).
A hlavně FS nemá force armor, FA má force armor. Proto FS na T6 prd vydrží u silnějších elitek, zatímco z FA něco přežije i když je jich míň.
Už si to někam zapiště, psal to sem už snad 5x a pokaždý se divíte, že FS na vyšším T nic nevydrží. Sklerotici jedni!
Naposledy upravil(a) Gold Eagle dne 04.08.2014, 14:35 hod., celkem upraveno 1 x.
Gold Eagle: Však já to říkám furt, že je to odpad .
Hamman: No ty vole, nečitelný . Stejně jako tady někdo něco psal tmavě modrou na tom tmavím pozadí . to prostě nejde .
Hamman: No ty vole, nečitelný . Stejně jako tady někdo něco psal tmavě modrou na tom tmavím pozadí . to prostě nejde .
-
- The Butcher
No já jsem si včera z hecu nasadil zuni set a jal jsem se vyzkoušet FA fetišáky na Hell riftu T6 - bounty byla zabít nějakého elitního Mallet Lorda (Hammer cosi)...výsledek je následující: FS fetíšáci chcípnou po první ráně elitního mallet lorda(to už mám vyzkoušeno), FA fetišáci chcípli všichni do dvou ran...Gold Eagle píše:FS má stejnou dmg jako physical FA bez +% z gearu, tedy základní dmg mají stejnou.
A hlavně FS nemá force armor, FA mám force armor. Proto FS na T6 prd vydrží u silnějších elitek, zatímco z FA něco přežije i když je jich míň.
No tak jsem si říkal, že zkusím něco mírnějšího - dal jsem si Silver Spire lvl 1 a u elitky Morlu Incineratorů jsem zjisti, že po cca 10 vteřinách zase běhám jen já, můj Gpes a nesmrtelný Scoundrel
Takže tak...Vydrží o něco víc, to jo, ale jelikož si vesele stojí na arcane boltech, nechávájí do sebe práskat meteory, tak stejně zařvou. Problém je v tom, že FS vyvoláš zase zpět rychle žabkama, na FA čekáš dalších 120 vteřin...
-
- Zhar the Mad
Aspoň si to emočně lépe zapamatuješ jak tě u toho boleli/y oči. Účel splnilo. Já to čtu přes PC.Hamman píše:To je parada ta zluta
Test critical hit chance petů:
Nastavení Normál obtížnost SC solo, sundaná zbraň + mojo. Nemám TaT, takže útoky petů jsou pomalejší a dobře se počítají. Papír tužka, normál zásah - pomlčka, kritický zásah / lomítko. Testovaná lokace Wheeping hollow.
Postava critical chance 45,5%
FS, vyvolán 1 fetiš:
93 hitů total z toho 38 hitů kritických 38/93 = 40,8% critical hit chance měl FS (součet ze 2 FS kousků, po 60s první chcípnul, tak jsem vyvolal druhýho)
Gargadog leech. beast:
188 hitů total z toho 74 kritických 74/188 = 39% critical hit chance měl Gdog leech. beast.
Pro přesnější kalkulaci potřebujete delší řadu (více hitů). Kritické zásahy jsou nepravidelné. Vypadá to asi takto, pro příklad ILUSTRAČNÍ NIKOLI PŘESNÁ část přepisu záznamu od oka:
------/---/-//-/--/-//---/------/-/--/--/------//----/-///---/-/--/--/-------//----/-///-------///////-//-/-///-/--/-/--/--////-//-----/---/---/-//----/ atd. atd. do zblbnutí
Z toho vidíte, že potřebujete hodně hitů na přesný statistický výpočet.
Takže peti nemají žádný cap na critical hit change jak bylo dřív 15% někde v bluepostech. Je to hovadina a jak mě někdo tím zase bude otravovat z bluepostu, tak na něj pošlu poison Gdoga na single target! Critical hit change petů WD je cca obdobná jako má vaše postava (asi bude stejná jako vaše postava, ale počítat 1000 hitů pro větší přesnost se mi nechtělo).
Tímto toto končím a se*u na starý blueposty, nemá cenu to číst. Není nad vlastní ověření ve hře!
Ten unikátní kámen na pety v PTR zvedá v základu CC petů o +20%, upgrade jde až někam ke +40 - 50% navíc jak se tady psalo na hlavní stránce.
Naposledy upravil(a) Gold Eagle dne 04.08.2014, 15:01 hod., celkem upraveno 1 x.
No dyk to říkám . Díky za test . Jinak, chodil sem do Skautu....tvá zpráva mi příjde trošku divná :/ ;-) .
"------/---/-//-/--/-//---/------/-/--/--/------//----/-///---/-/--/--/-------//----/-///-------///////-//-/-///-/--/-/--/--////-//-----/---/---/-//----/"
=
"OT TMT OTMM CHT. OTMM CHT. . . T TT. TMTMM. T OOT CH"
Připadá mi to jako citoslovce pro Gdoga řeroucího zombii
"------/---/-//-/--/-//---/------/-/--/--/------//----/-///---/-/--/--/-------//----/-///-------///////-//-/-///-/--/-/--/--////-//-----/---/---/-//----/"
=
"OT TMT OTMM CHT. OTMM CHT. . . T TT. TMTMM. T OOT CH"
Připadá mi to jako citoslovce pro Gdoga řeroucího zombii
-
- Zhar the Mad
Aspoň něco tě ve skautu naučili, nás učili hovadiny jako malování znaku pionýrské organizace, nebo na sjezdu místních buněk KSČ recitovat povinně básně od SK Neumanna po škole. A pokud jsi nešel, tak druhý den vedoucí PO a pak ředitel školy a vyhrožovali tříní a ředitelskou důtkou a že jak to myslíš žáku 6. třídy ZŠ? Jaký na to máš náhled? Do SSm na gymplu mě už nasštěstí nedostali, ale tlak byl mimořádný a zpovídání se ruštinářce byl normální výslech.
Velká sradna byla, že zažraní svazáci pak šli dělat vedoucí ke skautům. Někteří lidé jsou organizačně akční za každého režimu. Ať je to SSM, Skaut nebo Hitlerjugend a díky těmto zkušenostem je poznáš. Takoví Diablo manipulátoři pod nátlakem pod rouškou blaha všech.
Velká sradna byla, že zažraní svazáci pak šli dělat vedoucí ke skautům. Někteří lidé jsou organizačně akční za každého režimu. Ať je to SSM, Skaut nebo Hitlerjugend a díky těmto zkušenostem je poznáš. Takoví Diablo manipulátoři pod nátlakem pod rouškou blaha všech.
Musím potvrdit, že hrát aktuálně FA přes Zuni na vyšších tormentech prakticky nejde. Občas prostě narazíte na blbou elitku (či dvě dohromady) a umřete třikrát za minutu. V ten moment je FA v hajzlu a cooldown minutu a více na další. Po patchi to bude jiná, tam už se nebudou tlouct s těma pasivkovejma a než v takový situaci naběhne cooldown na FA, můžete si vesele vyrábět FS, kteří ovšem po vyvolání FA nezmizí - konečně
Na testu nemizi a muzes je mit vsechny dohromady, ale problem je, ze jak predelali multiplikatory, aby nektere skilly nebyly mnohem vyhodnejsi, nez jine kvuli LoH, tak ted se ti mali zmetci za pasivku mnohem hure spawnuji.
Holt to chce sutrak co dela pety nesmrtelne.
Holt to chce sutrak co dela pety nesmrtelne.
-
- Zhar the Mad
Zkusím addling toads na PTR místo rain of toads, který je tam na prd.
Hmm, tak ještě že mám kopáč na Addling toads, je to s nima lepší.
Takže legion FA + FS max, physicla buil pet WD PTR 2.1 SC Torment 6 solo:
Nevím co máte, když máte dobrej kopáč a používáte Addling toads, tak na PTR to otsejpá. FS se s kopáčem vyvolají rychle.
Nejhorší byla srážka s Mallet lordem elitkami, těmi ultraobřími. Přežil jesn pes, zachvíli jsem měl FS, a pak jsem vyvollal FA. Jel jsem to se zunimasou na FA, printscreen nemám.
Válečná zóna naplno.
Po slabší elitce před další elitkou
Další elitka v pořadí
Guardian se 2 packy elitek navíc - elitky téměř pobity, Gurdian smrtelně raněněj. FA přeživší 1, FS čerstvě v boji vyvoláváni - 8 nových bojovníků.
Začátek dalšího NR, na prvním packu mobů vyvoláno s kopáčem a Addling toads full 15 FS, kumpanie kompletní
Výsledek: Physical pet WD build kombo FA + FS na PTR 2.1 se Zunimasou, kopáčem a Addling Toads notmálně na T6 hratelný.
U Mallet lordů elitek apod. zvěrstev jsem chcípnul dřív než mí peti, pokud jsem si nedával majzla.
Hmm, tak ještě že mám kopáč na Addling toads, je to s nima lepší.
Takže legion FA + FS max, physicla buil pet WD PTR 2.1 SC Torment 6 solo:
Nevím co máte, když máte dobrej kopáč a používáte Addling toads, tak na PTR to otsejpá. FS se s kopáčem vyvolají rychle.
Nejhorší byla srážka s Mallet lordem elitkami, těmi ultraobřími. Přežil jesn pes, zachvíli jsem měl FS, a pak jsem vyvollal FA. Jel jsem to se zunimasou na FA, printscreen nemám.
Válečná zóna naplno.
Po slabší elitce před další elitkou
Další elitka v pořadí
Guardian se 2 packy elitek navíc - elitky téměř pobity, Gurdian smrtelně raněněj. FA přeživší 1, FS čerstvě v boji vyvoláváni - 8 nových bojovníků.
Začátek dalšího NR, na prvním packu mobů vyvoláno s kopáčem a Addling toads full 15 FS, kumpanie kompletní
Výsledek: Physical pet WD build kombo FA + FS na PTR 2.1 se Zunimasou, kopáčem a Addling Toads notmálně na T6 hratelný.
U Mallet lordů elitek apod. zvěrstev jsem chcípnul dřív než mí peti, pokud jsem si nedával majzla.