firdecek: Uvidíme com mi napíše. "Critical hit chance: Pets take advantage of your sheet critical hit chance to do critical damage." MCP taky odkazuje ne toho Paula. Mě se taky zdá, při pozorování garga doga, že ten rozhodně crituje častěji než jen cca každý šestý zásah, spíše taky jako já. U fetišů se mi zase zdá že critují méně často, jsem na jednoho co bojoval s jedním mobem koukal. Sek, normal dmg, sek, normál dmg, sek normál dmg, sek critical, sek normal, sek normal, sek normal, sek normal. Už jsem si připadal nepatřičně, že je jako pozoruju psa snažícího se výskoky oplodnit kobylu. V minulosti měli fetuiši 15% CC, bylo to i tady někdy v přeložených bluepostech. Nyní o tom vím prd tak rejpu jak to je. Udělám to nakonec tak, že vyvolám fetiš army na PTR, nechám si jen 1 kousek a budu počítat z kolika úderů dá critical a tím to bude jasný.
Jestli mají peti cc stejný jako postava, tak to v tom sheetu není ani vidět, protože ten počítá základní dmg a critical dmg, ale nevidíte tam jak často se critical dmgm aplikuje. Jak často critical dmg budou peti dávat právě ovlivňuje critical chance. Critical dmg zůstane stejná.
Proto si nakonec otestuji 1 fetiše na PTR (měli by jít postupně dissimiss) nebo to nějak uklohním na gdogovi nebo gargovi.
Pokud bude pořadí normal a critical hitů nějak takové:
n/c/n/n/n/n/c/n/c/n/n/n/n/c/n/n/c/n/n/n/n/n/n/n/c/n/c/n/n/n/n/n/n/n Tak to bude cc 15%
Jestli bude takové
n/c/n/n/c/n/c/n/n/n/c/n/c/n/c/n/c Tak to bude cca 45% critical chance jako u postavy a je to jasné, že 15% cc z minula už je blbost.
Jelikož Kadala na mě sejří a nchce dát TaT, tak mojí peti útočí pomaleji a bude se mi to tak lépe počítat.