PEJSKARI

Odpovědět
firdecek
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Firius#2998
Re: PEJSKARI

Příspěvek od firdecek » 03.08.2014, 15:38 hod.

fuxicek píše:ja ale nemam zadny cd na fa, pouzivam zunimasu a i na t6 ti mali hajzlici nez zdechnou, mam fa davno bez cd, nechapu o cem to tu mluvis celkem. je to nejaka tva teorie. je to opravdu to nejlepsi pro wd, solo rift t6 s timto buildem se pohybuje od 5 do 10 minut podle toho, co se vygeneruje

ja obrazek vidim na svem kompu
Kdyby to bylo jak píšeš, tak by každý chodil se Zuni setem a po Starmetal Kukri by nikdo ani neprahnul..leč všichni víme, že je to naopak...když potkáš Mallet lordy, nebo trochu silnější monstra z V. aktu, tak ti fetišáci chcípají do 1-2 ran a vyvolávat je jen přes cooldown, to je na rychlý TP do města a dát si cappucino :)

Gold Eagle
Zhar the Mad
BattleTag:goldeagle#2259

Příspěvek od Gold Eagle » 03.08.2014, 15:43 hod.

Jakej unikátní máš ten měčík - název stačí, si ho najdu. teda ale řeknuti, že ten opasek je OK, ale než člověk najde mrtvolu nebo chestku o otevření, v partě abych byl furt první, mi to budou otvírat ostatní.

fuxicek
Burning Soul
BattleTag:Pepa#4687

Příspěvek od fuxicek » 03.08.2014, 15:46 hod.

mam za sebou pouhych 1400 riftu a monstra ktery popisujes neprevazuji, takze je to paradne hratelne, nedela mi to problem. ano kukrinu bych si chtel taky vyzkouset nez vyjde patch, pac potom uz bude k hovnu a vsichni stejne prejdou k zunimase. mimochodem ten build, co je podle toho madara(nejste brachove?) ho*no je jako stvoreny pro kukrinu, takze tak.

eagle, ja naopak mam furt do ceho rejpnout a vetsinu casu jsem buflej, takze totem je uz k nicemu, pac to stejne jde dolu tak rychle, ze nema cenu ho vyhazovat.

firdecek
The Butcher
BattleTag:Firius#2998

Příspěvek od firdecek » 03.08.2014, 15:50 hod.

To Gold Eagle: No vím, že třeba když jedu v partě, tak se tam o to dva s harringtonem vždycky perou, kdo tam doběhne první :)

To Fuxik: no já mám za sebou 1100 riftů a monstra V. aktu jsou v podstatě 50%, alespoň mi to tak připadá...Co se týče maďara (nevím koho myslíš, nečetl jsem celé vlákno), tak tvůj build je bez Kukriny opravdu Ho*no, s tím musím jen souhlasit...Až ji budeš mít, bude to správný build.

BTW: SMK bude dobré pořád, i v Patchi 2.1 už jen kvůli cooldownu na BBV. Předpokládám, že jsi tím narážel na gem, který udělá pety nesmrtelné...

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 03.08.2014, 16:10 hod.

Fuxicek: Napis jméno tý zbraně, jestli je to je na dps nebo má taky něco unikátního.
Tak jsem si s tímhle tvým buildem zlepšil solo T6 z 13 -15 min na cca 12min, s tím, že jsem 3x chcípnul, nemám na to gear + jsem za celej rift našel jednu kešku k otevření, ale žádnou mrtvolu - vygeneroval se mi hřbitov. uf, jsem z toho zpocenej ještě teď , chtělo by top ty gatě, protože s tímhle buildem se furt utíká.

Hamman
Burning Soul

Příspěvek od Hamman » 03.08.2014, 16:10 hod.

fuxicek píše:mas ten dmg nejakej malej......
A nemas? :D

https://www.dropbox.com/s/2zul0ue4yagfd ... hot047.jpg

Normalne se srackingtonem fakt nehraju..

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 03.08.2014, 16:36 hod.

Takže ještě jsemn testova T6 solo. Závěr, nemám na fuxičkův build gear, chcípám častěji aněkterý NR runy trvaly i 19 min, některý 12. S mým bulodem to trvá 12 -15 min s tím gearem co mám. Takže se vracím zpět a otestuju to až na top budu mít kalhoty a rukavice, hlavěn ty gatě. Přijde mi ovšem, že je lepší zaměnit skákající piraně za mrazící. S těmi mi to trvalo kratší dobu. Strašně závisí jaký mobové se vám u fuxičkova buildu losnou + prostředi na otevírání beden a mrtvol na pásek.
Ještě + FA na gearu přidat. Ve 2.1 to bude zajímavější, protože bych si tam místo BBV dal attack na vyvolávání pasivkových fetišů a asi bych obětoval pasivku na healování a nižování cooldownu. Měl bych tak 23 fetišů + Gdoga, kteří se nebudou sami sobě plést po tom co to ve 2.1 vyřešili + už bych nechal ty skákací pirani. Pak by to mohlo bát dost OP build na T6.

fuxicek
Burning Soul

Příspěvek od fuxicek » 03.08.2014, 16:40 hod.

ja pouzivam vlnku na +15pct a na efekt ze strongarmu, hratelnost je dobra, ale musi se to umet.

no vidis presnidavko ze to jde, to bylo kecu, ze to neni mozne, aby fetisi critovali za 50+.....

Hamman
Burning Soul

Příspěvek od Hamman » 03.08.2014, 16:59 hod.

Ja nikdy nerek, ze to neni mozny, jen ze to neni mozny u tebe :D.. pes daval 220-250

fuxicek
Burning Soul

Příspěvek od fuxicek » 03.08.2014, 17:21 hod.

ale dyt jo, ja mam radej grave injustice a mensi dmg na psovi, ale namaxovat cokla pres 300 taky neni problem, ale neni to efektivni, pac on nemuze byt vsude

Brum
Doom Knight

Příspěvek od Brum » 03.08.2014, 19:30 hod.

@ GoldEagle - Kdyby jsi neblbnul s physical havětí a vytáhl z druhýho WD žabkostřelku, tak to budeš dávat pod 10min. Máš ji krásně rollnutou a Addling Toads dávají Confusion, 20% dmg taken. Většina potvor to chytne. Smaže to téměř physical bonus z Doombringera. NAvíc to platí pro celou party. A potvory jen stojí a čumí nebo placají kyjem po zádech svoje kamarády. Toughness leti nahoru. V podtstaě zabiju elite pack než jim skončí confusion. Ber to jako radu od někoho kdo nemá rád pure physical build :) Mimochodem můj gear není lepší než tvůj a průměr v riftech mám kolem 10 minut.Většina z nich je kolem 9 minut, ale občas mi nějakej ustřelí nahoru.

PS. Proč máš u všech skillů non-physical runu teď? Si něco zkoušel?

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 03.08.2014, 19:48 hod.

TO mělo být na čistě jedový pet WD, takže prot ta runa, ale zdá se mi, že lepší bude fire, pokud budu mít gear. No jo kopáč, když mě se nechtělo hodit Doombringera na physical pet WD do křoví - dává mi +% physicall a +% life. Takovej relativně hezke doomrbinger a mě bych ho vyhodit. Addling toads s kopáčem jsou pěkný 30 -50% mobů na obrazovce je v kelu, to znám. Hmm, Hmmm, Hmmm. Nafarmíme a rozjedem pořádnej fire build a vylepšenej poison a uvidíme co je lepší proti tomu physical, ten mám teď na farmení, jen mu zkusím teda prohodit kopáč za místo toho Doombringera.

Hamman, kde máš podpis? Bych se taky chtěl kouknout ti pod sukni co ta máš.

Tak testuji toho physicala s tím addling toads kopáčem, vyhodil jsem doombringera. No eh :shock: :oops: :shock: Je to nějaký lehčí. :shock: Torment 6 SC solo.
Ještě ten kopáč zkusím rollnout na větší dmg, ale počítám aspoň 20 pokusů, že bude třeba.

EDIT: Houbeles 30-50%, až 80% mobů je s tímhle confused, jsem taky confused. :shock:

Jo ten kopáč už víc rollnout nejde, sakra jsem se měl kouknout na zákl. dmg.
Naposledy upravil(a) Gold Eagle dne 03.08.2014, 21:08 hod., celkem upraveno 3 x.

Tbro
Wraith

Příspěvek od Tbro » 03.08.2014, 20:04 hod.

Na AT nedam dopistit, no a az dropnu Kukurinu, tak budu met sakra dilema.
fetišisticko netopírovitý wič doktor z jížní Srílanky

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyt- ... o/44594241

Hamman
Burning Soul

Příspěvek od Hamman » 03.08.2014, 20:14 hod.

Hamman#2731, si to vyhledej, podpis nemam a neplanuju, uz nejakou dobu nehraju, jen dnes chvili kvuli tomu screenu, jinak mozna zase az na 2.1, do ty doby je to nuda :)

Brum
Doom Knight

Příspěvek od Brum » 03.08.2014, 23:38 hod.

Tbro píše:Na AT nedam dopistit, no a az dropnu Kukurinu, tak budu met sakra dilema.
Já už Kukri ani nechci. Stal jsem na Addling Toads závislý.

Každopádně podobně jako Hamman budu hrát asi až s 2.1. Nemám teď vůbec čas a to málo teď sebere Heartstone

Shadou
Minion of Destruction
BattleTag:Shadou#2399

Příspěvek od Shadou » 04.08.2014, 07:39 hod.

k tomu aby byli ti nepřátelé "zmatení" není potřeba přeci ten krumpáč, stačí změnit runu v těch žábách místo z deště na tu další ne? To je ten krumpáč tak OP , když vybuchují dvakrát ju? Já mám dva v bedně a práší se na ně...ale jsou o dost horší co se týče dps než ten meč co mám teď, tak nevím no...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 04.08.2014, 08:27 hod.

Tak sem to po víkendu celý přečetl :D. ufff. Do diskuse nad crit Fetišů už se míchat nebudu, to je pasé :). Jen bych chtěl oponovat ohledně toho, že kukri bude v 2.1 na prd a všichni přejdou na Zuni. To si nemyslím. Hrál jsem měsíc se zuni a pak už bez ní,jen Kukri a je to o dost lepší. Chápu nepřepisování FS a FA po patchci, ale třeba Fire WD se psem (kolik tiká a kouše už tady všichni dobře víme) bude v kurzu furt Kukri i kdyby jen kvůli BBV CDR :).

Shadou: No vybuchují 2x, takže 2x větší šance na confusion a navíc jsou směřování k mobům (neskákají náhodně) takže ano, je OP, ale není potřeba ke zmatení ;-)
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 04.08.2014, 09:15 hod.

ale já nepsal nic o kukri :) kukri po patchi bude jediná volba, protože díky ni máš fetiše ze skilu neustále...jen sem psal, že ti pasivkový budou naprd...a hromada lidí nemá kukri nemá zuni a hraje jen fetiše z pasivky...ti zapláčou.
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 04.08.2014, 09:42 hod.

Nříkám, že jsi to psal ty :). Viděl jsem to někde v diskusi, když sem to pročítal. Pro tebe je jen ta část, která začíná "Shadou". ;-) překvapivě :D. Ptal ses na krumpáč ;-).
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 04.08.2014, 11:25 hod.

jaj tak musíš citovat, já si všechno hned beru :D a už kvůli tomu se se k tý části "Shadou" ani nedostal :D:D
No takže dám příklad od sebe, pač to mám vyzkoušený. Ted mám zbran dps 2500+ jak je v popisku, předtím sem měl doombringera 2136 asi ale měl zas 20% k physical a střídal sem to s manajuman knife, který měl 2210 asi a zas měl 35%CD. Takže mi ten manajuman i ten doombringer vycházel stejně. Fetišáci dávali xy mega za ránu. Pak sem dropnul ten meč co mám teď a fetišáci najednou dávali xy+2 mega za ránu. Mám v bedně ten krumpáč s DPS jako doombringer, takže počítám, že budou dávat xy -1,5 mega protože nemá procenta k physical.
Když vezmu, že ty žáby dávají tak kolem tří mega jen teď když se mi sníží dps tak budou dávat jen tak dvě mega ani ne...v čem to bude OP? Když fetiši budou dávat méně? At počítám jak počítám, tak se mi to asi moc nevyplatí, nebo se pletu???

Prosím fundovaný názor od někoho, kdo tomu rozumí a ne jen nějaké plácnutí do vody...odpoledne to stejně vyzkouším, ale ted bych to chtěl vědět, aby mi ta šichta lépe utekla :D
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Odpovědět

Zpět na „Witch Doctor“