PEJSKARI

Odpovědět
fuxicek
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Pepa#4687
Re: PEJSKARI

Příspěvek od fuxicek » 03.08.2014, 12:48 hod.

tvl hral jsem takto ted nekolik tydnu, jak pisu o nekolik postu vyse, toto je testovaci gear, kde zkousim veci na hc, pac prece nebudu testovat a plytvat materialen primo na hc, kde jsem na zacatku a mohl bych u toho pojit, takze opakuji znovu, toto neni ten gear, toto je gear na preziti, ne na dmg.

jinak jsem udelal screen, ale nevim, jak ho sem soupnout, takze zase nic.....
Naposledy upravil(a) fuxicek dne 03.08.2014, 13:13 hod., celkem upraveno 1 x.

Gold Eagle
Zhar the Mad
BattleTag:goldeagle#2259

Příspěvek od Gold Eagle » 03.08.2014, 13:10 hod.

Bohužel Nemám Tat jako fuxicek, nahodil jsem skilly dle něj, noooo, dostal jsem se fetišákama v critech, když se sejdou buffy přes 25 mil (ale nejsem si jitej zda jsem špatně neviděl a je to jen na chvilku), zase mám slabšího psa a pohybuji se pomaleji. Leeching beast mezi grupou elitek zachraňuje krk. Většinu času jsem ale sám jen se psem i přes ty cooldowny ze skillů. Musel bych si na tento systém hraní zvyknout, ale dávat v critech na fetiších 50 mil. To musí být ještě další buffy od jiných postav v partě ode všech.
Když jsem leeching doga u toho typu hraní zaměnil za fire doga, který rychleji zabíjí AOE, tak jsem za chvíli chípnul během toho lítání kolem elitek na shánení helath globů.
Torment 6 solo.
Naposledy upravil(a) Gold Eagle dne 03.08.2014, 13:41 hod., celkem upraveno 1 x.

Jalefar
Quill Rat

Příspěvek od Jalefar » 03.08.2014, 13:38 hod.

Já teda hlavně nechápu, jak může hrát fuxicek na FA bez zuni, SMK a nebo fetish sycophants. Vždyť to ti fetišáci musej každejch 30s mizet, ne? Navíc má na všech spellech cd, takže jeho herní styl musí bejt založen na tom, že většinu času jen čumí jak se snaží jeho samotnej gdog něco ukousat. Možná kdyby neměl takhle retardovanej build, tak by nepotřeboval 1mio hp na t6 :-))))))

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 03.08.2014, 13:45 hod.

Asi hraje v partě, tam jsem stejné pasivky využival u jinýho buildu s klony a v partě jsem přes pasivky měl hodně velkou reudkci cooldownu, kde zabíjeli i ostatní hráči + díky tomu byly všude okolo healthgloby, takže jsem si zvyšoval často dmg o 50% přes pasivku. Díky TaT taky zabíjí rychleji. V jeho buildu hlavně děláš podporu petů a běháš okolo - healthgloby + kouzelní piraň + když je cooldown v čudu, tak BBV + mass confusiona do toho nesmíš zapomenout vyvolat fetiše.

fuxicek
Burning Soul

Příspěvek od fuxicek » 03.08.2014, 13:48 hod.

ajaj ty ses teda odbornik jalefare, ten build, co jedu na dmg je to nejlepsi, co muzes z wd dostat, vzdyt mi ti mali critujou i 50+ mio, kolik critujou tobe? jinak znas pasivku grave injustice?

edit. mam udelany screen a nevim, jak ho postnout, tak mozna kdyby nekdo napsal jak na to, usetrilo by to zbytecne dohady, je tam vse jasne

Hamman
Burning Soul

Příspěvek od Hamman » 03.08.2014, 13:53 hod.

Imageshack.us a pak to tam mas vygenerovany jak to dat na forum

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 03.08.2014, 13:56 hod.

No přímo sem do fóra jsem nezjistil jak dát přímo obrázek, takže jsem to jako jiní zde na fóru uploadnul na zadarmo udělanoj účet na http://imgur.com/ a sem jsem vložil odkaz na obrázek přes tlačítko "Img" v editoru příspěvků nahoře nad oknem příspěvku mezi "Img Img" závorky a bylo to.

Voprav si nějak podpis nebo tak něco, když hledání dle tvýho battletagu dává error, dyk je to vostuda! :oops:

fuxicek
Burning Soul

Příspěvek od fuxicek » 03.08.2014, 14:04 hod.

Naposledy upravil(a) fuxicek dne 03.08.2014, 14:31 hod., celkem upraveno 1 x.

Jalefar
Quill Rat

Příspěvek od Jalefar » 03.08.2014, 14:08 hod.

Grave injustice i midnight feast sem používal, když sem ještě neměl gear. Rozhodně sem to ale nepoužíval jako ty na snižování cd FA, protože každýmu musí bejt jasný, že 100 mobů za 20s se zabít nedá. Je to hodně RNG, do party jako leecher je to možná pěkný ale to je asi tak všechno. Sám dávam s BBV bez soje a midnight feast fetishama za 26m do elit a bohatě mi to stačí a nemusim u toho sbírat globy jak šašek a doufat, že je v okolí dost mobů, aby se mi resetnuli cooldowny. Holt si asi pod pojmem "nejlepší" představuje každej něco jinýho :-)

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 03.08.2014, 14:18 hod.

Hoď jsem profil, se kouknu co hraješ, je to rychlejší než bys to rozepisoval.

Fuxicek: Není nic vidět, jen prázdný příspěvek. Obrázek do fóra taky musí být menší než 600 bodů na šířku nebo tak nějak. Musíš ho přetím zmenšit, pokud překročíš ty hranice rozměru obrázku, tak ti to bude nadávat červeně a připomínat max velikost šířky nebo výšky obrázku.

fuxicek
Burning Soul

Příspěvek od fuxicek » 03.08.2014, 14:22 hod.

ja ale nemam zadny cd na fa, pouzivam zunimasu a i na t6 ti mali hajzlici nez zdechnou, mam fa davno bez cd, nechapu o cem to tu mluvis celkem. je to nejaka tva teorie. je to opravdu to nejlepsi pro wd, solo rift t6 s timto buildem se pohybuje od 5 do 10 minut podle toho, co se vygeneruje

ja obrazek vidim na svem kompu

Jalefar
Quill Rat

Příspěvek od Jalefar » 03.08.2014, 14:33 hod.

fuxicek píše:ja ale nemam zadny cd na fa, pouzivam zunimasu a i na t6 ti mali hajzlici nez zdechnou, mam fa davno bez cd, nechapu o cem to tu mluvis celkem. je to nejaka tva teorie. je to opravdu to nejlepsi pro wd, solo rift t6 s timto buildem se pohybuje od 5 do 10 minut podle toho, co se vygeneruje

ja obrazek vidim na svem kompu
http://eu.battle.net/d3/en/profile/fuxi ... o/13633262

Tady na tom profilu zuni nemáš. Proto mi to přišlo divný. Se zuni je to samozřejmě něco jinýho. >:D

fuxicek
Burning Soul

Příspěvek od fuxicek » 03.08.2014, 14:35 hod.

tvl o par prispevku vyse vysvetluju, ze toto co je videt na profilu ted, neni to o cem se bavime celou dobu, tak jsi madar ci co?

edit: funguje ten obrazek nebo ne? kolik tam jsou ty tri crity? vsechny jsou od malych hajzliku......

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 03.08.2014, 14:48 hod.

Jo, teď vidím odkaz na obrázek, kouknu na něj.....

Jo, je to ze hry, je vidět že fetišáci mají normál dmg přes 9 miliónů, takže crit budou mít vysokej (je tam slabě vidět 1 crit za 55 mil a 1 za 58 mil.). Tíká ti tam pasivka ze 4 health globů, takže o 40% vyšší dmg + BBV, + pak ti tam tiká ještě unikátní pásek. Hele, že ty máš na gearu ten pásek co se mi válí v truhle co zvyšuje o 100% dmg po otevření truhli (to by mi v Great rift bylo kruciš na pytel).
Máš ještě udělanej obrázek gearu k tmuto, když to není vidět na battle profilu? Pasivky předpokládám jako na testovacím obrázku, tedy pasivní zvýšení dmg o 20%+ gr. j. + žraní globů + 50% dmg na psa a garga. Jestli máš na sobě Zuni + ten pásek na dmg a tak. Mám totiž, krome blackthorn kalhot + TaT k dipozici stejný vybavení, tak bych si to otestoval jestli mě to urychlí i bez TaT. Musel bych vyhodit Mojo na 30% dmg do doga, takže abych nechcípal, tak se Zuni bych musel jen leeching doga.
Naposledy upravil(a) Gold Eagle dne 03.08.2014, 14:54 hod., celkem upraveno 3 x.

Jalefar
Quill Rat

Příspěvek od Jalefar » 03.08.2014, 14:50 hod.

Ty jsi maďar. Machruješ, že dáváš 50m petama ale v profilu gear i build naprosto neodpovídající a pomalu nehratelnej. Obrázek v rozlišení 320x200 kde neni vidět skoro nic. :lol:

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 03.08.2014, 14:53 hod.

No ten obrázek co dal je OK, já to vidím, jen k tomu potřebuje ještě gear abychom viděli, to je vše. Jestli tam má v gearu pásek na truhli, tak bych to hrál bez něj, bo ve 2.1 to je v GNR ten pásek nepoužitelný na unikátní efekt.
Naposledy upravil(a) Gold Eagle dne 03.08.2014, 15:00 hod., celkem upraveno 1 x.

fuxicek
Burning Soul

Příspěvek od fuxicek » 03.08.2014, 14:56 hod.

madare, nikdo nemachruje, jen se tady konstatuji fakta, ale kdyz si neprectes predchozi diskuzi a vtrhnes tu jak madar, to se potom kecaji blbosti vid? ukaz profil, at se pokochame s kym mame tu cest. ted se samozrejme rozjede diskuze typu " no jo, ty mas tohleto a tamdleto, to bych critoval jeste vice kdybych to mel a stejne kdyz to propoctu mas ten dmg nejakej malej......"

trochu k gearu- zuni set(chesta, mojo, botky), strongarm bracers, hexing pants, mecik s 2650 dmg, tatky trifecta, harrington opasek, ring na cokla a setovy ring, amulet a wristy s elementem, mojo+chesta+ramena +dmg fa, build znate, je uplne na ho*no dle kolegy z madarska.

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 03.08.2014, 15:13 hod.

Setový ring předpoládám Royal nebo je to seťák k Zuni (to bys ale napsal k Zuni, takže Royal). "mojo+chesta+ramena +dmg fa" nerozumím. Na tyhle fleky osobně dávám % zvýšení dmg na psa, aha, a ty tam máš dmg do FA (se mi tonechce ze psa měnit, bo si chystám build čistě na psa). Mečík s 2650 dmg hoď taky obrázek, pro inspiraci z čeho si to vymáčknul. To už pak vycházeí nastejno nebo lépe než Doombringer s 2250 dps + 17% physical sdmg.
Jen je to s tím pásek na pikaču v GNR ve 2.1 tak nění pořádně co otevřít, včera jsem tam náhodou našel prázdnou truhlu, alem to budou brát jako bug a ve finále na tom místě (generované město 5. aktu mapa s jednou truhlou na schodech dolu v místnosti).

T6 solo. Tak jsem si přenastavil gear a pasivky a dostal k navýšení fetišů s buffy někam k 17 - 20 milónům bez FA +% na gearu (nemám hexing pants), chcípnul jsem asi 3x během 1 bounty u elitek s kombo laser + zmrazování. Chestku k otevření navyužití pásku na + 128% navýšení dmg po 10 sekund jsem nemohl vyzkoušt - nikde poblíž nebylo co otevřít, tak to mám aspoň jak by to vypadalo v GNF, kde není co otevřít. ještě mě limituje to, že nemám TaT. Tak nevím, nejsem na to zvyklej. Jestli nění celkově lepší mít AOE dog build ohniváka s dmg do single target za 240 mil s buffy as tikáním 20 - 60 mil dmg AOE do okolí za sekundu.
Naposledy upravil(a) Gold Eagle dne 03.08.2014, 15:52 hod., celkem upraveno 4 x.

firdecek
The Butcher
BattleTag:Firius#2998

Příspěvek od firdecek » 03.08.2014, 15:26 hod.

Tento obrázek je vše vypovídající - Fuxicek možná opravdu dá 50m crit s fetišákem ze skillu, kterého má bufnutého na itemech, BBV, Confusion, Gruesome pasivka, piraně... když mluvíme o tom, že někomu fetišáci dávají crity, tak mluvíme o průměrném critu většinou bez buffu. Takto ti ti fetišáci vydrží cca 5-10 vteřin a pak ti budou zase dávat 15m max...

Mimochodem jich máš navíc jen 8, pasivkových je 15, což se také nedá srovnávat...Machra ale dělat umíš, to je pravda :)

Jinak tvůj gear: mám lepší doombringer, lepší RoRG (mám v truhle, trifecta na max, ale teď mám SoJ), lepší TMF, lepší MoJ, lepší MOJO, cca stejné TaT, o něco horší amu a zbytek cca na stejno..takže tak...

fuxicek
Burning Soul

Příspěvek od fuxicek » 03.08.2014, 15:37 hod.

a je to tady, ses ukazal frndecku

Odpovědět

Zpět na „Witch Doctor“