by mel davat 400, ale dava 300 ..., ale kdyz jsme u toho, u wdcka jsou jeste zajimavejsi veci, jako ze Gargantuan Wratfull Protector profituje z AS 2x a je soucasne pet i ally, takze z BBV profituje taky 2xgarga se základem 2x100 by při 100%ní masce měl dávat 400 dmg
Zeď nářků
- Darkness
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:LeonardoCA#1772
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Re: Zeď nářků
Hezký hezký. Fire pet WD je v rozpracování.
Nyní, bo mi Kadala furt kadí lege akorát na houno, tak si testnu plivacího pet WD s unikátní helmou, kde se rychlost dmg fetišů řídí mojí, já ji dám, že ty TaT nedá!
Nyní, bo mi Kadala furt kadí lege akorát na houno, tak si testnu plivacího pet WD s unikátní helmou, kde se rychlost dmg fetišů řídí mojí, já ji dám, že ty TaT nedá!
Brečím, páč to nejede! ještě někdo problém s připojením? 21:00 ??
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
jop padlo to!
Fuuuuuuuu*ck! po 2 dnech to zapnu a tohle? to se na to můžu fakt .....
-
- Zhar the Mad
s*at?
Du na to taky, páč taky busy day a šlus.
Du na to taky, páč taky busy day a šlus.
Jo :/. budu brečet asi, konečně mám na to klid a teď tohle :/. Že bych se zatím nažral?
-
- Zhar the Mad
Jo jdem žrát, taky mám hlad.
ok, dem na to. Dobrou chuť přeju.
- Shadou
- Minion of Destruction
- BattleTag:Shadou#2399
Já si musím dnes poplakat, ale asi nad vlastní debilitou. Rozhodl sem se, že si udělám fire WD, když všichni píšou jak to nakládá, stálo mě to 163 soulů a 150mega goldů, 2500 modrýho matroše a z výsledku bych blil velebnosti. Dostal sem se na nějakých 86% fire a 43% do zombie dogs, jel sem ohnivýho gpsa a fetiše z pasivky, všechny skily na fire a výsledek? žalostnější dmg než s mainem jak garga tak i pes...když už sem do toho tolik investoval, tak si to nechám a budu číhat na lepší itemy, ale měl sem se na to vys*at....
možná až padne konečně kukri a pojedu piraně a BBV, tak to třeba bude vycházet líp, ale stejně si to nemyslím, pač když piraně a BBV zapracuju na maina, tak to bude skoro jako jade...
možná až padne konečně kukri a pojedu piraně a BBV, tak to třeba bude vycházet líp, ale stejně si to nemyslím, pač když piraně a BBV zapracuju na maina, tak to bude skoro jako jade...
-
- Zhar the Mad
To abys jel fire fetish army, ale to jich pak budeš mít jen 7.
Jak to, že já mám u doplňkovýho fire doga 50-60 mil. dmg a do elitek 70-80 mil. dmg a tíká mi kolem 9 mil? Si to ověřím na Ghomovi a obyčejných mobech.
Viz můj gear v podpisu u physical pet WD.
Jak to, že já mám u doplňkovýho fire doga 50-60 mil. dmg a do elitek 70-80 mil. dmg a tíká mi kolem 9 mil? Si to ověřím na Ghomovi a obyčejných mobech.
Viz můj gear v podpisu u physical pet WD.
@Shadou. Zkus ještě to co jsem ti psal do SZ. A piraně dávají 15% boost, nezdá se to, ale je to znát . o BBV ani nemluvím.
- Shadou
- Minion of Destruction
však já u toho fire wd jedu tiki torchers ale i tak je to bída. Asi hodně záleží na gearu celkově a ty elementy tolik znát nejsou...
to Seton do zprávy juknu a zařídím se podle toho, pač mi to hlava fakt nebere
to Seton do zprávy juknu a zařídím se podle toho, pač mi to hlava fakt nebere
-
- Zhar the Mad
Já chci taky znát ty chytrosti co ti psal! Taky postupně lepím fire pet WD, kruciš, se podělte!
Žádný chytrosti to nebyly . Jen se Shadou psal, jakto, že když má statově podobný equip,proč mu pes dává o hodně míň než mě. (doufám, že se Shadou nebude zlobit za zveřejnění SZ). Pokud ano, omlouvám se a už se to nestane.
Tak jsem mu vysvětlil, že já mám na Softu 3 pasivky na psa! Takže vyvolávám 6ti psa, což je hodně znát!. Taky jsem mu psal, že piraně ve výsledném DMG psa taky mají své místo .
Tak jsem mu vysvětlil, že já mám na Softu 3 pasivky na psa! Takže vyvolávám 6ti psa, což je hodně znát!. Taky jsem mu psal, že piraně ve výsledném DMG psa taky mají své místo .
- Shadou
- Minion of Destruction
zlobit se nebudu, jen se s tebou budu soudit :D (joke)
no je to tak, a tím to taky skončilo, pač na HC prostě tři pasivky na čokla nedam, když potřebuju redukci dmge, na přežití a na dmg...takže proto budu mít pořád socku no...možná na tom třetím na T3 kde by to mohlo být bezpečný jen vyzkouším, když dám ty tři, jestli to bude lítat
no je to tak, a tím to taky skončilo, pač na HC prostě tři pasivky na čokla nedam, když potřebuju redukci dmge, na přežití a na dmg...takže proto budu mít pořád socku no...možná na tom třetím na T3 kde by to mohlo být bezpečný jen vyzkouším, když dám ty tři, jestli to bude lítat
-
- Zhar the Mad
No jo, já jsem si dal právě z HC pauzu ajsem nyní mezi "sraby" na SC, abych mohl u hry relaxovat a testovat všechno naplno. Nějakou tu smrt na HC už mám taky za sebou.
- Shadou
- Minion of Destruction
tak na HC se taky relaxuje, když chodíš na co máš, tak je to taky relax a i trošku adrenalin Já na HC vlastní blbostí chcíp tak dvakrát co to hraju, možná třikrát, zbytek (ani nevím kolik) byl dílem blizzu a jeho klacků pod nohy typu DC, ultradlouhý lag, nebo pády serverů...ale i tam mě to baví, na softu to není ono, ale zas někoho baví víc soft...
ja bych si taky rad pobrecel teda , hraju cruse, celkem hodne ted, a ne a ne mi padnout hellskull a jiny shloudery, z Kadaly mam uz tak 100 štítů k hovnu, z akkarat setu už mi dropolo od všeho tak 3-4 kousky, už to i salvaguju jen kromě těch ramen který potřebuju jiný, a lepšiho Soje se taky nemuzu dockat, a za ty stíty uz sem dal tak kolem 5-6k BS a porad nic, mrcha buhuuu:( , celkove mi pride ze cely gear co mam, sem nadropoval kolem T4, ted hraju T5/6 a pada uplny ho*no...
-
- Zhar the Mad
To jsem zvědavej jak to s Kadalou bude po patchi 2.1. Na PTR dává víc legendárek než ve 2.0.6. Jestli to není jen zvedlej drop v rámci testování na PTR.