PEJSKARI
@Maja:
No. Protože máš Kukri, tak CD na FA a BBV (pokud to používáš dobře!) se resetuje v 95% případů dřív, než ti kouzla vyprší (BBV a FA jsou ještě aktivní ve chvíli kdy už je můžeš použít znova).Nevím jak moc tomu pomáhá Fire runa na FA (tiki torchers) protože 2x fetiš jede AoE a tím pádem hituje víc i v uličkách. No a protože FA tímto způsobem kouzlíš prakticky nonostop, nejen že hra je akčněší(mačkáš víc čudlítek ) ale hlavně můžeš obsadit sloty co zabírá Zuni něčím lepším! . Např:
Místo Zuni mojo ---> Ukapian serpen. Hned máš cca 25% všeho DMG pokud jedeš psa.
Místo Zuni bot ---> Ice climbers, nebo Ashera boty do setu.
Místo Zuni chestky ---> Aughild chestku do setu nebo Cinder coat.
Pokud nepoužíváš ani Full Aughid a Ashera tak protože nemáš Zuni tak můžeš vyhodit RoRG a dát SoJ.
Ohledně profilu, myslel sem to tak, ať se tam mrkne, jak to mám na toho Fire psa poskládaný.
No. Protože máš Kukri, tak CD na FA a BBV (pokud to používáš dobře!) se resetuje v 95% případů dřív, než ti kouzla vyprší (BBV a FA jsou ještě aktivní ve chvíli kdy už je můžeš použít znova).Nevím jak moc tomu pomáhá Fire runa na FA (tiki torchers) protože 2x fetiš jede AoE a tím pádem hituje víc i v uličkách. No a protože FA tímto způsobem kouzlíš prakticky nonostop, nejen že hra je akčněší(mačkáš víc čudlítek ) ale hlavně můžeš obsadit sloty co zabírá Zuni něčím lepším! . Např:
Místo Zuni mojo ---> Ukapian serpen. Hned máš cca 25% všeho DMG pokud jedeš psa.
Místo Zuni bot ---> Ice climbers, nebo Ashera boty do setu.
Místo Zuni chestky ---> Aughild chestku do setu nebo Cinder coat.
Pokud nepoužíváš ani Full Aughid a Ashera tak protože nemáš Zuni tak můžeš vyhodit RoRG a dát SoJ.
Ohledně profilu, myslel sem to tak, ať se tam mrkne, jak to mám na toho Fire psa poskládaný.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- Shadou
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Shadou#2399
Re: PEJSKARI
a ještě otázka za deset tisíc. POřád přemýšlím jakýho toho psa si dát, když sem zjistil, že jen deset procent poškození jde ze mě do psa a tak už nechci life link ale plánuju jinou. Takže sem kouknul na stránky a je tam runa burning dogs, kde se píše, že psi se zapálí a poškozují okolí 20% dmge. Jelikož nemám na sobě ani prd fire, když jedu fetiše, tak mám bonusy k physical a tak se ptám, jak si to vyložit? že psi sice hoří, ale dávají dále physical dmg, nebo dávají taky fire? A stejně tak s tou runou na poison...díky
Celej pes dává Fire/Poison. Jak kousance,tak efekty runy.
díky Sete za vysvětlení, i když ringy na psa mám, tak mi trhač nijak nesedl a upřednostňuju Soj a Rorg, lepší chestu Zuni a TaT, pak snad bude zase další posun vpřed, toho psa bych až tak nepřeceňoval :-)
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Pro physical pet WD, který nepotřebuje přes life link nebo LOH léčit nebo zvyšovat výdrž (tedy spíše SC) je vždy lepší na single target dmg raabbit dog, jeho runa přebije v dmg i +60% physical skill na gearu. testoval jsem se s tím do zblbnutí až jsem to tak nastavil. Takže i můj SC physicall pet WD běhá s poison Gdogem na elitky a bossy. O drobotinu se starají fetiši. Ovšem nyní mám na druhý postavě full poison pet WD a testoval jsem různý varianty a komba s různýi typy fetišů skilly a pasivky + změna helmy na klony + variace dle noliferů z youtube atd. Až jsem z toho málem zblbnul. A nokenec jsem zase zůstal u čistýho poison Zunimasa pet WD s kopáčem a addling toads.
Kravnul jsem s tím vším v riftech na T6 solo.
K tomu mám stále původního physical pet WD, ten bude účinnější po 2.1 kdy se vejde všech 15 petů + Gdog spíše k mobům, nyní se mi tam vzájemně pletou, tak jedu poison pet WD s fetish army a Zunimasou setem. Tam se mi kolem mobů vejdou a Gdog aspoň má co kousat.
Po2.1 bude zajímavej čistě fetish physival WD s oběma typy fetišů dohromady, kteří se nebudou tolik vzájemně plést. To bude na obrazovce až 23 fetisů. Necro army z Diabla 2 tak bude zpět.
Když místo Royal ringu nasadím SOJ, kde získám dmg do elitek + poison, ale základní dmg mi pak klesne o 15% (Royal má trifectoje), tak nemám Zuni fetissh army a pasivkoví fetišáci dávají se SOJ o něco měnší dmg do elitek. Gdog dává více o cca 60%, ale mezitím mi na T6 pasivkoví fetišáci, jak kličkuju kolem elitek, pochcípajía Garga taky, jen Gdog bojuje sám u blbě losnutých elitek a já sem tam chcípnu.
To by se člověk pos*al jak to má nastavit když chce v základu elementárního pet WD se silným Gdogem. Leda používat dvojitý haunt na zpomalování místo smrdícího Gargantuana, hmmm, testnu.
Kravnul jsem s tím vším v riftech na T6 solo.
K tomu mám stále původního physical pet WD, ten bude účinnější po 2.1 kdy se vejde všech 15 petů + Gdog spíše k mobům, nyní se mi tam vzájemně pletou, tak jedu poison pet WD s fetish army a Zunimasou setem. Tam se mi kolem mobů vejdou a Gdog aspoň má co kousat.
Po2.1 bude zajímavej čistě fetish physival WD s oběma typy fetišů dohromady, kteří se nebudou tolik vzájemně plést. To bude na obrazovce až 23 fetisů. Necro army z Diabla 2 tak bude zpět.
Když místo Royal ringu nasadím SOJ, kde získám dmg do elitek + poison, ale základní dmg mi pak klesne o 15% (Royal má trifectoje), tak nemám Zuni fetissh army a pasivkoví fetišáci dávají se SOJ o něco měnší dmg do elitek. Gdog dává více o cca 60%, ale mezitím mi na T6 pasivkoví fetišáci, jak kličkuju kolem elitek, pochcípajía Garga taky, jen Gdog bojuje sám u blbě losnutých elitek a já sem tam chcípnu.
To by se člověk pos*al jak to má nastavit když chce v základu elementárního pet WD se silným Gdogem. Leda používat dvojitý haunt na zpomalování místo smrdícího Gargantuana, hmmm, testnu.
Naposledy upravil(a) Gold Eagle dne 31.07.2014, 13:16 hod., celkem upraveno 1 x.
- Shadou
- Minion of Destruction
no já myslím, že někde psali, že kap fetišů je patnáct, tudíž budeš mít osm ze skilu a sedm z pasivky, nebo se pletu? Rád bych se pletl ale pokud ne, tak pojedu dál jen fetiše ze skilu a pasivku si nechám na redukci dmge.
Jinak k tvému full zunimassa poison wd, předpokládám, že máš poison na wristech, amuletu a gatích? Neztrácí pak fetiši dps, když ztratí physical bonus z amuletu a wristů?
Já o té změně runy začal uvažovat, protože na T6 nedostávám tak velký pecky, abych musel řešit další redukci, mám redukci z BT a Aughild setu a to stačí asik...právě sem potřeboval vědět, jestli fire nebo poison pet, když nemám žádný poison/fire bonus nebude slabší než ten co jede physical a tudíž ty bonusy má...
Jinak k tvému full zunimassa poison wd, předpokládám, že máš poison na wristech, amuletu a gatích? Neztrácí pak fetiši dps, když ztratí physical bonus z amuletu a wristů?
Já o té změně runy začal uvažovat, protože na T6 nedostávám tak velký pecky, abych musel řešit další redukci, mám redukci z BT a Aughild setu a to stačí asik...právě sem potřeboval vědět, jestli fire nebo poison pet, když nemám žádný poison/fire bonus nebude slabší než ten co jede physical a tudíž ty bonusy má...
no vysvětloval jsem zbytečnost Zuni když máš Kukri, tak teď nechápu zas já tvůj příspěvek ohledně psa . TaT je jasný se Zuni i bez, je to "must have" item. Nebo to myslíš tak, že když psa nemáš, je zbytečný Ukapian serpent mojo? to jo, to jo.maja píše:díky Sete za vysvětlení, i když ringy na psa mám, tak mi trhač nijak nesedl a upřednostňuju Soj a Rorg, lepší chestu Zuni a TaT, pak snad bude zase další posun vpřed, toho psa bych až tak nepřeceňoval :-)
Já psa zase nepodceňuju, protože vidím co dokáže . s BBV a piraněma (což je furt,99% času) kouše přes 120 mega a všem okolo dává za 20mega. To je prakticky main DMG dealer, fetišové jen tak přicmrndávají . A je nesmrtelnej...naprosto...tam kde celá parta utíká pryč ze situací typu "Svatá krávo,GTFO" tam pes zuřivě trhá. Je to jedinej člen party, kterej dejchá když všichni ostatní žerou hlínu .
-
- Zhar the Mad
Poison pet WD není ještě komplet. Fetish army dává s poslední runou jen poison dmg, ti nemají physical dmg (jsem se s tím jejich testováním taky vyblbnul). A zatím mám + poison jen na gatích a Augh. nárameníku. Ještě potřebuju sehnat amulet (ideální by byl blackthorn amulet, pásek mám). Na čem ještě + poison dmg je z hlavy nevím, někde na gearu na nějakým unikátu jsem ho víděl, snad na remnech???Shadou píše:no já myslím, že někde psali, že kap fetišů je patnáct, tudíž budeš mít osm ze skilu a sedm z pasivky, nebo se pletu? Rád bych se pletl ale pokud ne, tak pojedu dál jen fetiše ze skilu a pasivku si nechám na redukci dmge.
Hergot tam místo garga dám LS pestilence + pásek na zpomalení mobu zasáhlých LS o 80%. Hmm hmm hmmm. Aby na T6 na mě nemohli.
- Shadou
- Minion of Destruction
no ale to těch fetišů nemáš osm ale jen pět a dávají poison dmg? mám totiž v báglu poison amulet, wristy i gatě, takže bych dal dohromady nějakých 50% do poisonu, možná to vyzkouším, jak to půjde, dneska bude testovací den
Gold Eagle: na ramenech určitě ne. Ele dmg může být na
amuletu,
brancerech,
prstenu(SoJ),
helmě (Andariel),
gatích (Swamp cosi-jen Poison),
zbrani (tady nevím s tím poison,ještě sem nenašel,od ostatních elementů mám zbraně všechny)
pásku (Thundergod vigor-jen Lightning)
Rukavicích (Magefist,Frostburn-jen Fire a Cold)
a Chestce (jen Cindercoat-fire)
amuletu,
brancerech,
prstenu(SoJ),
helmě (Andariel),
gatích (Swamp cosi-jen Poison),
zbrani (tady nevím s tím poison,ještě sem nenašel,od ostatních elementů mám zbraně všechny)
pásku (Thundergod vigor-jen Lightning)
Rukavicích (Magefist,Frostburn-jen Fire a Cold)
a Chestce (jen Cindercoat-fire)
-
- Zhar the Mad
Nee, máš jich 7.Shadou píše:no ale to těch fetišů nemáš osm ale jen pět a dávají poison dmg? mám totiž v báglu poison amulet, wristy i gatě, takže bych dal dohromady nějakých 50% do poisonu, možná to vyzkouším, jak to půjde, dneska bude testovací den
2 jsou flusači, takový s bílejma vláskama vyčesanejma do stojícího copu (původně jsem si myslel, bez zoomu, že mají na zádech baťoch s jedem a ten stříkají ). Inu krasavci. Z těžkýho boje mezi 2 elitkama na T6 často živí vybehnou tihle 2 (drží se dál a flušou) a pak ještě přiběhne Gdog. Garga a nožový fetiši ze skillu a z pasivky mají pohřeb.
Ti fire fetiši mají 2 šamany, jak sedí na ramenou nosiče, taky sranda.
Na gearu jde nahnat nejvíc fire dmg (bracers, amulet, prsten, rukavice, zbraň, brnění (to už mám taky v bedně)). Ale teda rollnout craftem slušnej Devastator do ruky to je na palicu. nejvíc jsem se dostal k 2160 dps, jinak samej crap kolem 2000 a ještě, aby +fire dmg byl OK. Pak jsem zjistil, že bez připravenýho gearu je poison pet WD silnější.
Mám metu - max poison, fire a physicall pet WD (u physicallu mě štve, že na vyšší dmg na SC musím používat posion nebo fire Gdoga, bo všichni physical Gdogové mají menší dmg do elitek a bossů i s +physical % gearem ).
správně sis odpověděl, ale pár kombinaci s tím, co se mi válí v bedně, se mi motá hlavou tak počkám na patch a pak uvidím, pravděpodobně bude výhodný směřovat vše do physicalu, když se už nebudou jednotliví feťáci (skill /pasiv) přepisovat.
- Shadou
- Minion of Destruction
tak to si dovolím nesouhlasit právě jsem udělal test všeho možného a dole to rozepíšu, jen ti tu napíšu, že nesouhlasím s tím, že garga pes s runou life link nebo leeching něco tudíž physical má menší dmg než poison a nebo fire....je pravda, že ten poison otráví a pak to tiká, tak má možná víc tím DoT a fire zase pálí vše okolo, tak dává svou dmg a pak ještě okolo, ale dmg mají stejnou...ale vlastně vyšší tím co přidávají no, tak máš možná trošku pravduGold Eagle píše:Nee, máš jich 7.Shadou píše:no ale to těch fetišů nemáš osm ale jen pět a dávají poison dmg? mám totiž v báglu poison amulet, wristy i gatě, takže bych dal dohromady nějakých 50% do poisonu, možná to vyzkouším, jak to půjde, dneska bude testovací den
2 jsou flusači, takový s bílejma vláskama vyčesanejma do stojícího copu (původně jsem si myslel, bez zoomu, že mají na zádech baťoch s jedem a ten stříkají ). Inu krasavci. Z těžkýho boje mezi 2 elitkama na T6 často živí vybehnou tihle 2 (drží se dál a flušou) a pak ještě přiběhne Gdog. Garga a nožový fetiši ze skillu a z pasivky mají pohřeb.
Ti fire fetiši mají 2 šamany, jak sedí na ramenou nosiče, taky sranda.
Na gearu jde nahnat nejvíc fire dmg (bracers, amulet, prsten, rukavice, zbraň, brnění (to už mám taky v bedně)). Ale teda rollnout craftem slušnej Devastator do ruky to je na palicu. nejvíc jsem se dostal k 2160 dps, jinak samej crap kolem 2000 a ještě, aby +fire dmg byl OK. Pak jsem zjistil, že bez připravenýho gearu je poison pet WD silnější.
Mám metu - max poison, fire a physicall pet WD (u physicallu mě štve, že na vyšší dmg na SC musím používat posion nebo fire Gdoga, bo všichni physical Gdogové mají menší dmg do elitek a bossů i s +physical % gearem ).
jinak test T6-gnom HC:
nejprve sem šel v equipu,jak ho mám v podpisu červeně, tudíž physical wristy 20%, bonusy k fetišům a Gnom dole za 16s
pak jsem si vzal z wizny fire wristy 20%, dal burning psa a ty fire fetiše a Gnom byl dole za 16s (asi protože jich je o jednoho méně nevím)
pak jsem si nechal ty fire wristy, nechal sem burning doga a vrátil sem physical fetiše legion of daggers(jak jich je osm) a Gnom byl dole za 14s
pak jsem si vzal wristy z třetího WD s 16% poison, dal sem jedovýho doga a tu poslední runu fetišů, jak střílejí ty jedovatý šipky a Gnom byl dole za 13s
pak sem si nechal ty poison wristy, jedovýho doga a vrátil sem si physical fetiše jak jich je osm a Gnom byl dole za 12s
nakonec sem vrátil wristy na physical a dal jen jedovýho doga a fetiše nechal legion of daggers a Gnom byl dole za 9s
takže nevím no, určitě budu hrát s jedovým dogem a nechám si element physical...možná kdybych nasadil i ten amulet a gatě a wristy poison, dal bych dohromady nějakých 45% poison, tak by to bylo lepší komplet v poisonu, ale to by mi brutálně klesla dmg a i tougness a T6 bych asi nedával...
ty dáváš kolik tím garga psem, když máš gatě na poison a wristy??
-
- Zhar the Mad
Koukám , že oni jsou taky vědec akademik. Hlavně aby sjme se z toho oba nezbláznili, už mi z toho malinko hrabe. Ještě si udělám jedovýho flusače. Tam totiž můžu donutit physical fetiše střílet poison šipky! Bophužel bez
Doprčic práce, já jsem testoval jen samotnýho poison gdoga bez ospovídajících fetišů. Dokonce jsem dissimisnul i follovera.
Tady tenhle maník to dělal obdobně jen s folloverem s tím, že měl lepší nafarmenej gear než já. Zajímal ho single target cíl a došel koukám ke [url]stejnýmu závěru co se týče samotnýho poison doga. V něčem cca obdobně jako ty . Na fire skills měl slabší dmg - neměl SOJ s fire:
http://www.youtube.com/watch?v=O5wZyJumXNc
Na normál mobech bez buffu z piraní mi poison Gdog s +35% poison normal moby na T6 fackuje kolem přes 60 miliónů +ta jeho stackovací pasivka a u elitek a bossů jsem už zahlídnul i přes 75 miliónů. Je to slabota. Poison Gdog jsem kouka, že s kvalitním gearem jde vymazlit na 230 miliónů dmg + pasivka z runy a na single target řeže vše s pomocí BBV. Je to pak strašná Godzilla. Nemám na to ale gear, kruciš.
Nejdůležitější bude, když si to nastavíme v kombech tak, aby to zabíjelo rychle a zároveň jsme nechcípali jak anorektičky na maratónu a ještě to byla zábava.
Ještě testnu toho flusače z fetišů, taky sranda, pak doplním.
Doprčic práce, já jsem testoval jen samotnýho poison gdoga bez ospovídajících fetišů. Dokonce jsem dissimisnul i follovera.
Tady tenhle maník to dělal obdobně jen s folloverem s tím, že měl lepší nafarmenej gear než já. Zajímal ho single target cíl a došel koukám ke [url]stejnýmu závěru co se týče samotnýho poison doga. V něčem cca obdobně jako ty . Na fire skills měl slabší dmg - neměl SOJ s fire:
http://www.youtube.com/watch?v=O5wZyJumXNc
Na normál mobech bez buffu z piraní mi poison Gdog s +35% poison normal moby na T6 fackuje kolem přes 60 miliónů +ta jeho stackovací pasivka a u elitek a bossů jsem už zahlídnul i přes 75 miliónů. Je to slabota. Poison Gdog jsem kouka, že s kvalitním gearem jde vymazlit na 230 miliónů dmg + pasivka z runy a na single target řeže vše s pomocí BBV. Je to pak strašná Godzilla. Nemám na to ale gear, kruciš.
Nejdůležitější bude, když si to nastavíme v kombech tak, aby to zabíjelo rychle a zároveň jsme nechcípali jak anorektičky na maratónu a ještě to byla zábava.
Ještě testnu toho flusače z fetišů, taky sranda, pak doplním.
Naposledy upravil(a) Gold Eagle dne 31.07.2014, 19:41 hod., celkem upraveno 1 x.
- Serethiel
- Quill Rat
- BattleTag:Serethiel#2441
Zdravim chcel by som sa spytat co zlepsit / vymenit na mojom wd
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Sere ... o/44689240
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Sere ... o/44689240
- Shadou
- Minion of Destruction
ten flusač bude asi pasé, pač nebudeš moct mít MoJ ale zkus pro doplnění. Jinak ted jedu čtvrtý run bounty na bednu dle tvýho návodu bez rozbíjení na t6 a zjistil sem, že ten poison gargapes je před pačem na ho*no, spíš se vyplatí ten hořící. Důvod je jednoduchý, ten pes jen stojí a kouká většinu boje, když se zapojí, tak je to hukot, ale většinou mezi těma mobkama stojí a ten hořící dává aspoň dmg i když stojí a nic nedělá...ale skeleton king, to bylo jiný kafe, ten byl dole ještě dřív, než stačil poprvé vykouzlit ty svoje poddané, to s physical gargapsem zvládnul a šel dolů až potom, takže na singletarget je dobrej i ted, pač jen nečumí
jinak se zuni můžeš dát poison jen do gatí, wristů a amuletu bohužel, takže max 60 procent poison, když se zadaří, to to o tolik zvedne dmg toho gpsa? Nebo ten týpek to dal i na ring a nejel zuni?
jinak se zuni můžeš dát poison jen do gatí, wristů a amuletu bohužel, takže max 60 procent poison, když se zadaří, to to o tolik zvedne dmg toho gpsa? Nebo ten týpek to dal i na ring a nejel zuni?
-
- Zhar the Mad
No práve MOJ nebude, ale využiju pasivkových fetišů a těch je 15 a všichni flusnou naráz šipku jako ty. Viděl jsem to na publicu T4 a docela jsem čučel - ten maní to měl na to vymazlený. Při zásahu moba a leitky to byla šlupka.
Tak jsem testnul full poison pet WD i s followerem a poison fetišema co jsem schopnej nyní dát dokupy s gearem. A Sundal jsem Ghoma za 23 sekunf na T6. Ještě mám lepší zbraň na single target, ale nechal jsem si kopáč na žáby.
Máš větší dmg a lepší gear. Ale nevím, měls zapnutý BBV? Já na nej nemám ve slotech už místo!! GRRR, musel bych obětovat smrdícího gargu, kerýho mám jako štít.
Ten maník tam má + 52% poison dmg - ze SOJ + Augh. bracers + amulet dohromady. Zuni ve videu nemá, testoval gdoga bez fetišů na T6 na Ghomovi. Makonci taky píše, že fire dog je dobrej i jako AOE, že dává dmeg do chumlu okolo a poison je the best na single target.
Všimni si, že ta celková dmg je i se zapnutým BBV.
Jsou i buildy, kde se chodí jen s Gdogem a ničím jiným a jen se pdoporuje kouzly okolo (odhazovací piraní LS apod, nědko to tady tak hraje i video sem dal).
Jo aten čokl, když stijí mě taky sere, si občas říkám, že hoto kopnu do fire, aby když už stojí taky aspoň pasivně čutal dmg.
Tak jsem testnul full poison pet WD i s followerem a poison fetišema co jsem schopnej nyní dát dokupy s gearem. A Sundal jsem Ghoma za 23 sekunf na T6. Ještě mám lepší zbraň na single target, ale nechal jsem si kopáč na žáby.
Máš větší dmg a lepší gear. Ale nevím, měls zapnutý BBV? Já na nej nemám ve slotech už místo!! GRRR, musel bych obětovat smrdícího gargu, kerýho mám jako štít.
Ten maník tam má + 52% poison dmg - ze SOJ + Augh. bracers + amulet dohromady. Zuni ve videu nemá, testoval gdoga bez fetišů na T6 na Ghomovi. Makonci taky píše, že fire dog je dobrej i jako AOE, že dává dmeg do chumlu okolo a poison je the best na single target.
Všimni si, že ta celková dmg je i se zapnutým BBV.
Jsou i buildy, kde se chodí jen s Gdogem a ničím jiným a jen se pdoporuje kouzly okolo (odhazovací piraní LS apod, nědko to tady tak hraje i video sem dal).
Jo aten čokl, když stijí mě taky sere, si občas říkám, že hoto kopnu do fire, aby když už stojí taky aspoň pasivně čutal dmg.
To je výhoda fire psa. taky jedu hodně jen s ním. Stačí to na bílej bordel . Fetiše samozrejmě sázím, ale pes to dává taky.
-
- Zhar the Mad
O víkendu si zkopíruji postavy na PTR a testnu, zda ten poison dog tam je ve 2.1 živější a víc se krmí mobama, pak by převážilo drobet jeno ultimate single target dmg.
Doprčic nejde se mi přihlásit do hry na vytvořenáí flusače!
Doprčic nejde se mi přihlásit do hry na vytvořenáí flusače!
taky se pochlubím se svým psem v tomhle útulku.
Původně jsme jel fire dmg + zuni set + fire dog + fire fetishe.
Předělal sem na physical dmg + fetishe z pasivky + fire dog (ze 4 psů) bez zuni setu a rychlost solo T6 riftů se zvedla tak o 20% (5-12min podle rollu mobek).
Physical dmg mám 40% pro boost fetishů z pasivky. Na gearu mám +43% dmg pro psa. Ikdyž jedu physical tak je fire dog ze všech psů nejlepší díky jeho aoe. Ve hře tolik situací kde by se využil čistě single target není. I kvůli tomu sem nakonec přehodil na smradlavýho poison gargantuu.
Do bílejch mobek bez buffů mi to dává cca:
pes: 50m kousanec + 10m aoe
fetish 10m
garga ani nevim, ten je tam aspíš jako komparz - to aoe tiká tuším kolem 3m
hodně často mám harrington bonus, občas BBV, Piranado.
V solo hře jedu s unity v coopu se SoJ. Díky unity se skoro nedá umřít i na T6, ale taky se stane při nějakym multi packu elit.
Je to takovej hybridní build, ale celkem slušně funguje, hra je svižná, akční a baví mě.
K tomu Gdogovi jsem toho názoru že fire dog je v 80% hry lepší než jakejkoliv jinej - nehledě na element na který se hráč specializuje.
Původně jsme jel fire dmg + zuni set + fire dog + fire fetishe.
Předělal sem na physical dmg + fetishe z pasivky + fire dog (ze 4 psů) bez zuni setu a rychlost solo T6 riftů se zvedla tak o 20% (5-12min podle rollu mobek).
Physical dmg mám 40% pro boost fetishů z pasivky. Na gearu mám +43% dmg pro psa. Ikdyž jedu physical tak je fire dog ze všech psů nejlepší díky jeho aoe. Ve hře tolik situací kde by se využil čistě single target není. I kvůli tomu sem nakonec přehodil na smradlavýho poison gargantuu.
Do bílejch mobek bez buffů mi to dává cca:
pes: 50m kousanec + 10m aoe
fetish 10m
garga ani nevim, ten je tam aspíš jako komparz - to aoe tiká tuším kolem 3m
hodně často mám harrington bonus, občas BBV, Piranado.
V solo hře jedu s unity v coopu se SoJ. Díky unity se skoro nedá umřít i na T6, ale taky se stane při nějakym multi packu elit.
Je to takovej hybridní build, ale celkem slušně funguje, hra je svižná, akční a baví mě.
K tomu Gdogovi jsem toho názoru že fire dog je v 80% hry lepší než jakejkoliv jinej - nehledě na element na který se hráč specializuje.
Naposledy upravil(a) Quetak dne 31.07.2014, 20:49 hod., celkem upraveno 1 x.