2.0.6 Arcane wizard 2x hydra
hele a neni lepsi fire hydra? me prijde ze ta arcanka vubec nenaklada
Re: 2.0.6 Arcane wizard 2x hydra
Nebufle crtuji za 5M+. Každa hydra 2 střely když to vyjde je to 20M plošného damage, s taskery to pálí řekl bych tak +- 2x do vteřiny.
Když se mi do toho procne harrington a třeba i black hole tak mi do elit momentálně líta 14m za crit, který navíc spouští area damage. Takže v ideálí konstelaci jedna vlna 4 koule 60m, 2x do vteřiny.. No málo mi to zrovna nepřijde
Ikdyž ne vždy vyletí tolik critů to je pravda. Netroufám si odhadnot reálný damage. Navíc do toho ještě sypu torrent, který crituje taky plošně nebufnutý za 5M +-
Ostatně mrkni na to video v úvodu.
Hodně mi to vyhovuje a T5 stím krájím docela svižně
Když se mi do toho procne harrington a třeba i black hole tak mi do elit momentálně líta 14m za crit, který navíc spouští area damage. Takže v ideálí konstelaci jedna vlna 4 koule 60m, 2x do vteřiny.. No málo mi to zrovna nepřijde
Ikdyž ne vždy vyletí tolik critů to je pravda. Netroufám si odhadnot reálný damage. Navíc do toho ještě sypu torrent, který crituje taky plošně nebufnutý za 5M +-
stopoval jsem hydrawize na ghomovi a nejlepe prave vysla fire a to tak, ze oproti arcane ho sundala vice jak dvakrat rychlejc
Noo tak to potom jo. Jenomže pro mě by to znamenalo překopat gear. Což se mi moc nechce, když mi to tak hezky funguje. Navíc fire varianta bude bez temporal fluxu, což mi příjde jako solidní pomoc. A teď ještě mi řekni to byla Blazing hydra co stackuje ten damage nebo mammoth hydra ? Pokud to byla blazing hydra tak je jasné že stím sundáš ghoma 2x rychleji, ale kčemu je ti to platné když blazing hydra je single target (nejsem si uplně jistý)
v běžném provozu na mobkách a elitkách bude hodně zaostávat.
Mammoth hydry jsem zkoušel ale nesedl mi ten styl, protože mobky byly rychlé a prostě utíkaly pryč z těch plamenů.
Dám tomu ještě jednu šanci a zkusím tu fire variantu protože mám hezký mirrorball.
Uvidim jaké budou výsledky.
v běžném provozu na mobkách a elitkách bude hodně zaostávat.
Mammoth hydry jsem zkoušel ale nesedl mi ten styl, protože mobky byly rychlé a prostě utíkaly pryč z těch plamenů.
Dám tomu ještě jednu šanci a zkusím tu fire variantu protože mám hezký mirrorball.
Uvidim jaké budou výsledky.
ano blazing byla nejrychlejsi v zavesu za ni mamoth...........ty cifry co tam litaji jsou docela brutal v rozmezi od 6 mega do 60 mega cca. u arcanky vidim spoustu zlutejch jako ze crituje, ale cisla pres 10 mega nelezou.
Vyzkoušel jsem Asheara set a není to vůbec špatné. Nicméně jedna věc mě zarazila. Jak jsem všude četl že nemá cenu dávat více než 2 unity ringy (já a muj hlavni follower) tak sem neměl žádný lepší ring pro scoundrela , tak sem mu dal unitu. Scoundrela vyvolava asheara takže by unity fungovat neměl, nicméně sem umřel a jako killer byl napsán právě follower scoundrel.
Takže buď stím něco dělali, nebo to funguje špatně.
Takže buď stím něco dělali, nebo to funguje špatně.
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
A mel jsi u něho token na nesmrtelnost?
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
No prave ze jsem to mel rozhozene po vcerejsi multi , tak sem nemel nesmrtelnost u tepmlare , ktery je muj hlavni. Asi to bylo pres nej ale jako vinik byl oznacen scoundrel, coz je ale divne. Pokud by prenasel damage folower ktereho vyvolala aseara tak by to mohlo byt i tak ze unity funguji i u tech vyvolanych. To si ale nemyslim. vsude se pise ze to tak nefunguje.
To mi připomíná známé vlákna z bnetu:space7 píše:Nebufle crtuji za 5M+. Každa hydra 2 střely když to vyjde je to 20M plošného damage, s taskery to pálí řekl bych tak +- 2x do vteřiny.
pro wiz dog: "so in fact everything combined causes me to do around 600k-800k with 1mill-3mill crits"
pro wiz dog: "then in archon my normal damage is 1mill-3mill and basically double that for crits"
noob WD: "My jade damage seems really low sometimes, I hit between 60 and 600m"
noob WD: "Thanks for the help guys, damage is much better now."
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
Ano přesně tak, oproti třeba těm WD je wizardova damage směšná. Abych se přiznal, taková hra by mě snad ani nebavila. Jen kličkovat a čekat až to ten pes dohryže. Jade snad jo , to vypada i celkem akčně. Rozhodně se nebudu řídit trendny jako: 0 ten wd nakládá jako tatra a sype si to T6 solo jako by se nechumelilo, hurá poďme všichni hrát WD. Nene, budu hrát tak jak mě to baví. A mě baví arcane hydra , takže nepojedu fire hydru a basta
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
+1
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
tak zrovna toto neni ten pravy priklad, pac se bavime jen o zmene elementu a stejne hydru pojedes, neni to zcela neco odlisneho ve zmene charu, me se taky libi hydrawizna, jen rikam, ze fire naklada nejvic tod vse, samozrejme dle mych testu. rad bych zkusil jeste wand of woh a u wd starmetal a je to vse co muzu vyzkouset, jinak jsem si prosel vsim a muzu se na to vybodnout s pocitem, ze jsem zkusil uplne vsechny hratelne styly hry u vsech charu.
Fire zkusím určitě na 2.1 a pevně věřím, že mě přesdvědčí a bude lepší než arcane
Nicméně mi včera spadly celkem hezké frostburn gauntlets , takže ještě přemýšlím nad frost hydrou. Pokud se mi podaří sehnat helma tak to taky vyzkouším.
Nicméně mi včera spadly celkem hezké frostburn gauntlets , takže ještě přemýšlím nad frost hydrou. Pokud se mi podaří sehnat helma tak to taky vyzkouším.
Zdravím přátelé
Po delší odmlce se opět hlásím se svými mazlíčky. Trošku jsem vylepšoval build a zkoušel různé kombinace abych Vám nakonec představil tuto finální podobu. Dnes nebude komentář k videu, takže vše podstatné napíšu sem.
Je to pořád ten samý build založený na dvou arcane hydrách, který jsem doplnil o Tal Rashu a její ničivou sílu meteorů. Zbytek jsem doplnil Blackthorn setem. Konečně jsem se oprostil od Strongarm bracerů a vyřadil ze skillů Black Hole. Místo něj jsem nasadil moji starou oblíbenou Frost novu, která se mi osvědčila prakticky ještě lépe než cucák
Základ gearu je tedy Serpen sparker, RoRG a Unity(2x)
Tal Rasha: Hlava, Chest, Source
Aughild: Ramena, Bracery
Blacthorne: Boty, Kalhoty
Amulet: Moonlight ward
Opasek: Harrington waistguard
Pasivky: Blur, Elemental exposure, Glass cannon, Temporal flux
Dostal jsem se konečně tam kde jsem chtěl být a to je Torment 6 solo. (efektivně).
Whimsyshire je moc hezké místo na demonstraci síly Harringtonu, jelikož všudypřítomné obláčky jsou vlastně otevíratelné objekty. Už na vannile jsem tam rád chodil a není to špatné místo ani teď. Jak si můžete všimnout na videu tak jsem za 10 minut udělal cca 250M XP ! Což si myslím je velice dobrá alternativa k bounty úkolům. Je pravda, že musíte mít pool a nesmíte umřít
Dost často tam bývá Pinata a cursed chest. Navíc máte šanci že Vám vypadne Horradric hamburger, což je Dagger, který dost hráčů huntí na transmog.
Zatím jsem nezkoušel rift, ale myslím že tam to bude víceméně stejné, možná trošku pomalejší (záleží co se vygeneruje) Všeobecně ale bývá v riftech těchto objektů opravdu hodně. Jen málkokdy jdu rift, kde skoro nejsou.
Za sebe jsem strašně rád, že dokážu efektivně hrát solo T6 aniž bych k tomu potřeboval Wand of Woh, která je extremně rare nebo používal Archona. Nehledě na to že ani jeden z těchto stylů hry mi nesedí. Archon snad, ale ten běhaci hexing wow, to opravdu nee.
Takže tady je jasný důkaz, že i bez těchto dvou buildů jde hrát T6.
Suma sumárum:
Solo: přijatelný damage na T6 , solidní crowd control
Parta: +20% el. exposure , crowd control
A POZOR!
Jak hydry tak meteory mají dostat dost znatelný boost v patchi 2.1 , stejně tak se má retroaktivně měnit Moonlight ward(30-40% arcane dmg)
Na to se opravdu moc těším a hlavně si troufám říct, že tahle kombinace bude u wizarda jeden z nejlepších buildů a dost možná uplně TOP.
Legendární gem na damage petů , Tal Rasha a jeho arcane meteor, hydry, ramaldani gift, MW. Už aby to bylo....
V jednom z videí která už jsou z PTR , arcane meteor cirtuje za +-1B a ten by podle všch informací měl lítat z Tal rashy bez spotřeby AP.
Takže slíbené video.. bohužel pouze HD 720p
>>>>>http://www.youtube.com/watch?v=3_5shVljQ6w<<<<<
Po delší odmlce se opět hlásím se svými mazlíčky. Trošku jsem vylepšoval build a zkoušel různé kombinace abych Vám nakonec představil tuto finální podobu. Dnes nebude komentář k videu, takže vše podstatné napíšu sem.
Je to pořád ten samý build založený na dvou arcane hydrách, který jsem doplnil o Tal Rashu a její ničivou sílu meteorů. Zbytek jsem doplnil Blackthorn setem. Konečně jsem se oprostil od Strongarm bracerů a vyřadil ze skillů Black Hole. Místo něj jsem nasadil moji starou oblíbenou Frost novu, která se mi osvědčila prakticky ještě lépe než cucák
Základ gearu je tedy Serpen sparker, RoRG a Unity(2x)
Tal Rasha: Hlava, Chest, Source
Aughild: Ramena, Bracery
Blacthorne: Boty, Kalhoty
Amulet: Moonlight ward
Opasek: Harrington waistguard
Pasivky: Blur, Elemental exposure, Glass cannon, Temporal flux
Dostal jsem se konečně tam kde jsem chtěl být a to je Torment 6 solo. (efektivně).
Whimsyshire je moc hezké místo na demonstraci síly Harringtonu, jelikož všudypřítomné obláčky jsou vlastně otevíratelné objekty. Už na vannile jsem tam rád chodil a není to špatné místo ani teď. Jak si můžete všimnout na videu tak jsem za 10 minut udělal cca 250M XP ! Což si myslím je velice dobrá alternativa k bounty úkolům. Je pravda, že musíte mít pool a nesmíte umřít
Dost často tam bývá Pinata a cursed chest. Navíc máte šanci že Vám vypadne Horradric hamburger, což je Dagger, který dost hráčů huntí na transmog.
Zatím jsem nezkoušel rift, ale myslím že tam to bude víceméně stejné, možná trošku pomalejší (záleží co se vygeneruje) Všeobecně ale bývá v riftech těchto objektů opravdu hodně. Jen málkokdy jdu rift, kde skoro nejsou.
Za sebe jsem strašně rád, že dokážu efektivně hrát solo T6 aniž bych k tomu potřeboval Wand of Woh, která je extremně rare nebo používal Archona. Nehledě na to že ani jeden z těchto stylů hry mi nesedí. Archon snad, ale ten běhaci hexing wow, to opravdu nee.
Takže tady je jasný důkaz, že i bez těchto dvou buildů jde hrát T6.
Suma sumárum:
Solo: přijatelný damage na T6 , solidní crowd control
Parta: +20% el. exposure , crowd control
A POZOR!
Jak hydry tak meteory mají dostat dost znatelný boost v patchi 2.1 , stejně tak se má retroaktivně měnit Moonlight ward(30-40% arcane dmg)
Na to se opravdu moc těším a hlavně si troufám říct, že tahle kombinace bude u wizarda jeden z nejlepších buildů a dost možná uplně TOP.
Legendární gem na damage petů , Tal Rasha a jeho arcane meteor, hydry, ramaldani gift, MW. Už aby to bylo....
V jednom z videí která už jsou z PTR , arcane meteor cirtuje za +-1B a ten by podle všch informací měl lítat z Tal rashy bez spotřeby AP.
Takže slíbené video.. bohužel pouze HD 720p
>>>>>http://www.youtube.com/watch?v=3_5shVljQ6w<<<<<
Moonlight ward se měnit nebude. V poslední verzi PTR to zase změnili a je zpět ve stavu jako je aktuálně na live.
- Darkness
- The Butcher
gz k tomu ze davas T6, ale zmen si jednu pasivku, misto Glass canon => Audacity, budes mit jeste vetsi dmg a bez snizeni obrany
Proc vetsi dmg? Pasivky Glass canon i Audacity maji obe v popisku 15% dmg, ale rozdil je v tom jak ve skutecnosti nasobi vyslednou dmg, zatimco Glass canon se scita s ostatnimi buffy/debuffy - tj neda ti ve skutecnosti 15% dmg navic ale o trosku min, Audacity dava vzdy plnych 15% dmg, protoze ve vypoctu poskozeni figuruje jako samostatny nasobitel. Viz tady ....
Pak kdyz si takhle zvysis Toughness budes mozna moci vymenit runu na Frozen nova z Cold snap na Bone chill - ktera ti zas slusne navysi poskozeni.
Proc vetsi dmg? Pasivky Glass canon i Audacity maji obe v popisku 15% dmg, ale rozdil je v tom jak ve skutecnosti nasobi vyslednou dmg, zatimco Glass canon se scita s ostatnimi buffy/debuffy - tj neda ti ve skutecnosti 15% dmg navic ale o trosku min, Audacity dava vzdy plnych 15% dmg, protoze ve vypoctu poskozeni figuruje jako samostatny nasobitel. Viz tady ....
Pak kdyz si takhle zvysis Toughness budes mozna moci vymenit runu na Frozen nova z Cold snap na Bone chill - ktera ti zas slusne navysi poskozeni.
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
Právě že jsem přemýšlel nad audacity, ale jde o to že nevím jak přesně to ovlivní hydry. Jelikož jsou vlastně primarní damage dealeři , takže pokud vyřadím glass cannon , spadne mi tím DPS a tím pádem hydry budou mít menší damage ne ? Nikde jsem se nedopátral jak tam v tom případě funguje těch 15Yardů. Pochopitelně by mi tím stoupl toughness a kdybych oželel ještě např 1-2 topazy namísto diamantů a místo Pinpoint barrier bych si dal resistence, tak bych možná zvládl vyřadit i Unity a tím pádem dal prostor na Arcane SoJ. Bone chill jsem testoval , líbil se mi ale 3 vteřiny kdy se elitka nehne je prostě super. Ale nebráním se tomu , asi tomu dám ještě šanci.
Otestuju a dám vědět. Hlavně večer vyzkouším rift T6 jak to pujde..
PS: škoda toho MW, to by nebylo vůbec špatné, ale nechme se překvapit jak to všechno dopadne.
EDIT: Dark: Hezký thread. Budu sledovat, dík.
EDIT 2: tak přesně jak jsem předpokládal, hydra nijak neprofituje z audacity v žádné konstelaci ( 15 od mě , od hyder , apod. ) Vyzkoušeno , potvrzeno googlem.
Takže glass cannon zůstává , jediné sčím zaexperimentuju je prismatic armor, ale bojím se že na T6 je unity těžko nahraditelný.
Otestuju a dám vědět. Hlavně večer vyzkouším rift T6 jak to pujde..
PS: škoda toho MW, to by nebylo vůbec špatné, ale nechme se překvapit jak to všechno dopadne.
EDIT: Dark: Hezký thread. Budu sledovat, dík.
EDIT 2: tak přesně jak jsem předpokládal, hydra nijak neprofituje z audacity v žádné konstelaci ( 15 od mě , od hyder , apod. ) Vyzkoušeno , potvrzeno googlem.
Takže glass cannon zůstává , jediné sčím zaexperimentuju je prismatic armor, ale bojím se že na T6 je unity těžko nahraditelný.
- Darkness
- The Butcher
jo takhle, jsem si vubec neuvedomil, ze davas dmg hlavne hydrami, tak to pak jo
Zkusil jsem na rychlo jeden T6 rift a je to dost tuhé. Hlavně ta bitka na třetí mapě. Neodhald jsem sílu nepřítele a vlítl tam po hlavě ale neumřel jsem a to mě těší. Celkově se snažím to hrát bez RIPu, nicméně na HC nepomýšlím, protože RIP nevlastní chybou zamrzí a na to prostě nemám. Myslím že rifty půjdou stáhnout i pod 10 min.. Tento byl za 13.5min. Jinak 3x legendárka, Source docela hezký (Ball of hate - CC, CDR, APOC). Na to, že to byl můj první T6 rift za wizarda se myslím nemám za co stydět. Většina lidí tady na fóru stejně řekne, že už takhle dávají rifty víc než měsíc, takže jsem vlastně noob
Ale mám radost takže mi ji nekažte.
Njoy http://www.youtube.com/watch?v=DJQeAm0L0kw
Ale mám radost takže mi ji nekažte.
Njoy http://www.youtube.com/watch?v=DJQeAm0L0kw