Jade Wd
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Mas vše už jen lepší kusy.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Re: Jade Wd
Jj to vím taky, že mám vše, ale na jakou věc se zaměřit, abych ji vylepšil?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/ceci ... o/50421666 - aktuálně pařím DH
- Kuki10
- Globální moderátor
No na cokoliv co padne a bude moct byt lepší tady už není co vymejslet...
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
lepší royal ring a lepší Sun Keeper s rollem přes 2300. Bude to fuška. jestli něco vydržíš, tak life link doga vyměn za rabbit doba - bude zabíjet díky runě rychleji.
- Shadou
- Minion of Destruction
- BattleTag:Shadou#2399
tak sem taky zkompletoval jade set(už před nějakým časem) a nedávno sem si říkal, že ho zkusím. Pročetl sem si pečlivě vlákno, postupy, jak co kdy házet a tak a vstoupím si do světa sanctuary. Dokonce sem koukal i na nějaká videa na youtube...nemůžu říct, že to nedává pecky, vše dostává IK ALE...když jedu menší tormenty tak do čtyřky včetně tak nahodim locus swarm, haunt a než k nim doběhnu, abych dal harvest, tak je půlka mrtvá a je tu problém, protože když tam je minimum mobek, tak se mi neobnoví pirani, ani harvest a už je tu další pack mobek....a proto se ptám zkušenějších jade mistrů, jak to děláte? Harvestujete jen na elitkách a trash ničíte jen hauntem a swarmem? Jinak mi to prostě nešlo...a pak přišel další problém, když sem na elitky hodil piraně, aby se nerozbíhali, dal sem na ně swarm a haunt, tak k nim běžím, že je zabiju harvestem a oni mi dali knockback a tak sem harvestnul někde v zádeli a běžel mi cooldown a než mi naběhl, tak utekla doba a zas znovu odkopnutí no upižlal sem je jen tím swarmem a harvestem asi za hodinu....co s tím? Když sem zkusil t5-6 tak sem zas dostával takový pecky, že sem prostě harvestovat mezi těma mobkama nemohl....jak na to? Protože k čemu mi je taková pecka, když se povede dvakrát za run, chtělo by to jet efektivně nějak.....jasně, šlo by to s přitahovacím monkem, ale já ted myslím jen solo hru...díky
- Kuki10
- Globální moderátor
Tak sólo větší tormenty nebo jak jsi psal....
Idelaka s fallowerem a unity.
Jako na t3-4 to taky nestiham.harvestovat.
Abys nedostával knockback nalitni k nim přes sw.
Idelaka s fallowerem a unity.
Jako na t3-4 to taky nestiham.harvestovat.
Abys nedostával knockback nalitni k nim přes sw.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Shadou
- Minion of Destruction
s unity nemám dobrou zkušenost, měl sem ho na minulým než mě padlý servery pohřbily a přijde mi, že sem tam dostával větší pecky, než když ted jedu T6 bez něj. Možná to byl ten pocit rádoby nesmrtelnosti, nedával sem pozor, stál ve s*ač..ách atd. bez unity si i čtu co elitky dělají abych na to byl připraven a té šestka je lahoda, ale na fetišovi mám trošku lepší equip, než na tom jade no....navíc unity kam, když potřebuju SoJ a RoG...spíš asi na úkor dps pořeším tougness počítám, že pecky to bude dávat pořád...
ale pořád nevím jak to udělat, když mám na harvest a piraně cooldown, kolem všude mobky a útočí na mě...to na vyšších tormentech neuhauntuju a neuswarmuju
ale pořád nevím jak to udělat, když mám na harvest a piraně cooldown, kolem všude mobky a útočí na mě...to na vyšších tormentech neuhauntuju a neuswarmuju
- Kuki10
- Globální moderátor
Čekat.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
takto jsem také začínal, je to jen o cviku, technice hry a načasování, nic víc, pořadí je jasné, dle situace (pokud jsou dále mobící / elitky) prohazuju haunt pak naběhnu, případně použiju SW, hodim piraně swarm a harvest, případně před harvestem jeste 1-2 haunt, pak to lehne vše, nebo klasika - na prvního mobíka swarm, mazácké kolečko při kterém poházím haunt, piraně a harvest, vše podle počtu mobů a místa, horší jsou tunely, ale ani tam nejsou nijak velké problémy, tam to jen proházím z povzdálí hauntem, na prvního moba, swarm -piraně a v běhu přes SW to odpálím harvestem, díky redukci cd a skupinkám mobů/elitek, není problém vše hnedle zopakovat, ideál skupina elitek i mobu na jednom místě
- Shadou
- Minion of Destruction
no tak to dělám správně podle toho co píšeš, asi budu muset víc trénovat a ne si to zapnout jen na jeden quest a pak zas zpět k fetišům. Věnuju tomu asi jedno odpoledne a budu trénovat. Mechanika je teda v pořádku. Jen sem tam nenabíhal v SW ale normálně, proto možná to odkopnutí atd. Taky sem vlastně nedoběhl do středu a tak sem odpálil jen půlku třeba, tohle to vysvětluje. Zkusím, díky
vše je jen o tom dostat to tzv. "do krve", automaticky mačkat kombinace skillu podle situace a vystihnout to správné načasování, celkově je to náročnější než s pety, ale když tomu dáš čas, tak to půjde. Na public SC potkávám jade jen velmi zřídka, ale když se sejdou dva, jako včera, tak na ostatní toho moc nezbývá :-)
-
- Zhar the Mad
Sakra je tohle video z HCnebo SC? Vzhledem k tý pasivce si nejsem jistej.
http://www.youtube.com/watch?v=uIipbOo3N_g
http://www.youtube.com/watch?v=uIipbOo3N_g
- Kuki10
- Globální moderátor
To mas asi jedno to se hraje snad všude stejně....
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Zhar the Mad
Mám WD na HC, ale peta a občasný červenání obrazovky by mi dávalo častěji infarktové situace, tak nevím nevím.
- Kuki10
- Globální moderátor
To se u jade stává.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Zhar the Mad
Aaa doprčic, si chci u hry dávat teď šlofíka a ne si pak od hry odpočinout prací. Proto jsem teď přeskočil na nějaký čas na SC.
Omlovam se za hloupej dotaz ale ovlivnuje sebiraci radius harvest ? ja jen ze sem videl borce s zabou v ruce a prisel mi ten kruh vetsi....
EDIT: tak si odpovim sam, nefunguje dneska sem ho dropnul, ale pekne to spolupracuje s pasivkou takze mu dam sanci
EDIT: tak si odpovim sam, nefunguje dneska sem ho dropnul, ale pekne to spolupracuje s pasivkou takze mu dam sanci
-
- Zhar the Mad
Tak jsem z gearu, kterým mi popadal místo lepších věcí na pet WD, když hraju pet WD, nakonec sestavil jade WD.
No abych na T3 oneshotoval elitky. OMG
Vyšší Torment jsem ještě nezkoušel. Ještě ho nemám vyladěnýo.
No abych na T3 oneshotoval elitky. OMG
Vyšší Torment jsem ještě nezkoušel. Ještě ho nemám vyladěnýo.
Me jeste k dokonalosti tez neco schazi, ale uz ted si troufam rict, ze se me s jade farmi lip jak s pet doctrem.
fetišisticko netopírovitý wič doktor z jížní Srílanky
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyt- ... o/44594241
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyt- ... o/44594241
-
- Zhar the Mad
Ano potvrzuji (hlavně když mi na peta už 14 dní napdá co potřebuji), ale zase musím víc mačkat myš a klávesnici a tak ještě často zapomenu na piraňu. Je to jak hrát na pianu. Au
Tak Jade WD je hratelný, omylem jsem místo na T4 public vlez na T6 public a vztekal se, že ostatní ty potvory mlátí strašně dlouho a sakro proč jsem nějak slabší, ale ten rift jsem dal.
Tak Jade WD je hratelný, omylem jsem místo na T4 public vlez na T6 public a vztekal se, že ostatní ty potvory mlátí strašně dlouho a sakro proč jsem nějak slabší, ale ten rift jsem dal.