HC Poetarum

Odpovědět

Hlasování: Budete hrát sezóny? (jen pro členy klanu)

ano
19
70%
ne
8
30%

Celkem hlasů: 27

Fru-fru
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Frufran#2167
Re: HC Poetarum

Příspěvek od Fru-fru » 25.07.2014, 18:52 hod.

V neděli se taky ukážu, mohli bychom dát nějaké T4, což? Že bych konečně vyparkoval bařenu, když už jsem se ji na to T4-T5 snažil urpavit ;)
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 25.07.2014, 19:27 hod.

No na T4 ale s respektem musim kdyztak. To uz neni zadna sranda. Uz na T3 citim ze musim davat pozor abych neudelal chybu a neblikla mi tam pasivka :-)

@tabletofon
Obrázek

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 25.07.2014, 19:30 hod.

Říká ten co ma kukri?:-D

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Fru-fru
The Butcher

Příspěvek od Fru-fru » 26.07.2014, 19:24 hod.

To Heller:
Však aspoň zase prokážeme trochu málo skillu ;) ... Přece jen nic nekončící kombinace tlačítek s ignorací toho co je okolo mě není to pravé ořechové pro strhující zážitek ze hry :D
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 26.07.2014, 19:59 hod.

Kukri mam 3 i rukavice troje ale ja su jade! :-D

@tabletofon
Obrázek

Fru-fru
The Butcher

Příspěvek od Fru-fru » 26.07.2014, 21:47 hod.

3 Kukri, no to z Tebe musí být Kuki dost na větvi ;) ...Protože Kukri bez Kuki...teda co to plácám, Kuki bez Kukri...To je zlý ;)
Obrázek

Fru-fru
The Butcher

Příspěvek od Fru-fru » 27.07.2014, 21:05 hod.

Sorry dneska za zpoždění...v 21h jsem teprve skončil s prací na baráku, takže jsem to dřív nedával...Ale už k vám mířím, teda ejstli tam někdo bude ještě ;)
Obrázek

dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 29.07.2014, 07:57 hod.

Dneska Fru s tím Poečkem nevim nevim kua Expendables 3 sem včera sosnul asi to očíhnu >:D mno uvidime domluvíme se večír :wave: Včera konečně kadala podarovala sunwuko palici tož mončice nechám odpočívat a nějak se s něma poperu ve 2.1 Nerad to říkám ale dodge mi začíná chybět na ptr co sem zkoušel dost často mívám přerušený comba a ani TR se moc dobře nespamuje :{ navíc monk má pořád strašnej nepoměr cena výkon u spirit spenderu. Sezonu jo ale jen tak sem tam pro ten feeling začátku uplně od nuly a asi Dh na rapid fire >:D
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Fru-fru
The Butcher

Příspěvek od Fru-fru » 29.07.2014, 09:35 hod.

Mnooo, tak uvidíš.. já možná dorazím zas až po deváté..pak je zbytečné aby jsi se na mě blokoval...
Ubidíš, nech to na náladě a pka se kdyžtak domluvíme;). EX3 jistě stojí z zhlédnutí, o tom žádná, zatím na všech dílech krom trojky jsem byl v kině a byl to šrumec :D...
Jinak, pokud se na těch laderech dohodneme, tak bych rozjel WDčko, které jsme původně chtěl hrát ve vanilce :D ..Ale uvidíme jak to dopadne.

To DETOX:
koukal jsem, nevypadá to zle, ale už teď hraju POE, D3 a přídavat ještě třetí brainoff hru...asi ne :D ...Ty to paříš?
Obrázek

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 29.07.2014, 17:19 hod.

Jako já na to narazil omylem a je to nějak podezřele dobrá kvalita :green: Na předchozích dílech sem taky seděl v kině ( ve kterým bych seděl klido každej den kdyby bylo na co jít) Fru a WD zní zajímavě :green: já ho ted začal taky krapet hrát a fetišáci se mi líbí ....zkoušel sem Tat u kadale a nic jen trifectový jade ruce >:D
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Fru-fru
The Butcher

Příspěvek od Fru-fru » 29.07.2014, 18:51 hod.

Jojo, dobrej biják v kině je super!
Jojo, na Wd se těším, na prostřídání to bude ideál....
Jinak POE dneska nedavam, zitra mi dělají podlahy a nestíhám... sry

Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Obrázek

Fru-fru
The Butcher

Příspěvek od Fru-fru » 29.07.2014, 23:25 hod.

Mno nic, až teď sjem se dostal domů..takža moje dnešní účast byla absolutně mimo realitu... Jinaks emi vyjímečně podařilo zahrát přes den, a s crusičem jsem měl krásnou Red Screen...hned jsem vzpomněl jaké je to hrát HC ;) ... Bylo to těsn=, ale zdvojený bombardment dorazi elitky dříve, než oni stihli mě. Ale situace úzkých chodeb, walleři v kombinaci s frozenem v dual packu...jooo to udělá radost :D ...Tak jsem je smahnul. Ou jé ;)
Obrázek

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 30.07.2014, 12:18 hod.

Změnil jsem si acc name a battletag :)

Freezer
Nyní jsem jako Freezer#2522 :D

sice mě má každej zarytého jako Hellera, Helliče, Helenu a já nevím jak :D
Ale HELLER použít nešel a HELLERcz to "cz" mě tam štvalo, tak jsem si dal nick mrazák .. a i to víc ke mně sedí raději mám zimu a sníh, jak hic a peklo :D
Obrázek

Fru-fru
The Butcher

Příspěvek od Fru-fru » 30.07.2014, 12:23 hod.

Gz mrazáku ;-) tož vítej our reborn friend :mrgreen:

Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Obrázek

KryOn
Burning Soul
BattleTag:KryOn#2377

Příspěvek od KryOn » 31.07.2014, 07:19 hod.

Aktualizováno 2014-07-31 8:37

1) DaweMorrales________Battlenet (PLVL 430, TS dle UBERA, všechno, je to rytmauss nehehehe)
2) Frufran______________Battlenet (PLVL 235, TS, barb, Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.)
3) Lemurman#2764______Battlenet (PLVL 105, TS, hunter, občas)
4) KryOn#2377__________Battlenet ]PLVL 395, všechno, TS dle UBERA, nejskromnější a nejhodnější člen skupiny, co se tu o to stará)
5) xpandelx#2976_______Battlenet (PLVL 312, TS, wizz, sex je pro děti, chlapi pijú P.S. hladam Slovaka k nam do klanu)
6) Detoxa#2258_________Battlenet (PLVL 237, TS, monk, smrtonoš)
7) Mag9us#2763_________Battlenet (PLVL 218, TS, wizz, Dost již toho kacířství! Ta monstra budou za úsvitu popravena.
8) Elesde#2781__________Battlenet (PLVL 347,TS, všechno, Hraju pro zabavu a ne abych poslouchal to všemožný nesmysly, co mě nezajímají)
9) DarkTref#2231________Battlenet (PLVL 332, TS aka zapněte si to č***ci, barb, hunter, ale hraje za všechny vaše postavy)
10)Yondashimo#2674_____Battlenet (PLVL 285, TS, wizz)
11)Ymorduur#1467_______Battlenet (PLVL 386, TS, barb, cruss, Live to play - play to win - as much as possible - as hardcore as possible)
12)F4tifer#2120_________Battlenet (PLVL 153, TS, monk)
13)svesiK#2247__________Battlenet (PLVL 78, TS, monk, cruss
14)Sauroon#1665________Battlenet (PLVL 518, TS, hunter, wd)
15)Hyp3rion#2539_______Battlenet (PLVL 374, TS, cruss)
16)Freezer#2522________Battlenet (PLVL 255, TS, wd)

Zprávy na POETU

2014-07-20 červení pánové jste nehráli s nikým měsíc nebo měsíce. Aspoň kdybyste napsali "Poetaři", uvidíme se u dalšího patche" tak cajk. Tož jestli máte ještě zájem "básnit kule" v klanu, tak máte 14 dní (teď už 4 dni) do vyjádření, ať nejsem škrt nebo škrt...
Naposledy upravil(a) KryOn dne 31.07.2014, 10:51 hod., celkem upraveno 5 x.
Obrázek
Battlenet: PROFIL________________________________________________________Zprávy na poetu

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 31.07.2014, 08:24 hod.

hoši Mag + Fru co ste to tam včera mumlali? :green: ste museli asi bejt nějací nakulení bo co :green: k večeru eče rozněžněnej Kryon to zas bylo >:D
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

KryOn
Burning Soul

Příspěvek od KryOn » 31.07.2014, 08:39 hod.

Ku*va abych nebyl rozněžněnej :o), koukněte mi na doktorku z podpisu, co jsem vykraftil za bracery. Koukněte se mi na hady, který jsem dropnul. Boost jako prase (dal bych tam býval % do fetišů, ale na ty z pasivky se to nevztahuje). Sice u těch bracerů už mi jeden kraft stál 2,5 mil. a nasral jsem do toho přes třicet megonů, ale stálo to za to. A zase bez lávy, takže je co farmit, jupíííí
Obrázek
Battlenet: PROFIL________________________________________________________Zprávy na poetu

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 31.07.2014, 08:45 hod.

Mohl jsi me zaktualizovat s tim novym btagem :-)

@tabletofon
Obrázek

KryOn
Burning Soul

Příspěvek od KryOn » 31.07.2014, 11:15 hod.

Done, kdykoliv budete chtít něco upravit, třeba dopsat slogan, poslat postavu na hřbitov, tak pište, pište a já vás zvěčním... Od toho tu jsem :o)
Obrázek

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 31.07.2014, 19:47 hod.

Jak jde sezona na ptr pane Freezer? Má to cenu?
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Odpovědět

Zpět na „HC Poetarum“